Evlenmek isteyip de bu kadar evlenemeyen var mı benim gibi

Ben seni anliyorum cunku akrabalarimda 30 yasini gecmis bekar kuzenlerim var sevgilileri de yok ve onlarin uzuntusunu gordugum icin anliyorum

İnsan sevmek sevilmek istiyor
Sarilmak, opmek, koklamak istiyor
Gercekten bi erkege sarilmak ihtiyaci duyuyorsun en basitinden
İnsaniz biz duygularimiz boyle..

Aileyle yasamak zor geliyor, kendi duzenine sahip olmak istiyorsun
Biz kadinlar 10 yil sonrasini bile dusunur kendimize dert edinecek bir sey buluruz, endise ederiz
Sen de dusunuyorsun, hep boyle mi gidecek diyorsun

Dogru evlilik yaparsan dogru insani bulursan senden iyisi yok
Ama bi de yanlis evlilik olursa..

Umarim en kisa zamanda hayirlisiyla dogru adami bulursun
Âminn

Her evli insan mutlu değil malesef
Tabi evini temizlemek istediğin gibi dizmek yemek yapmak kulağa hoş geliyor
Belli bir zaman sonra o sorumluluk ağır gelebiliyor
Biraz daha geç mi evlenseydim dedim ben ilk başlarda
Ne güzel sıcak yemek temiz ev hele bide kocanla yada ailesiyle tartıştığında o ev ( ana baba ) burnunda tütüyor
Şuan ki halinizin de tadını çıkarın
Acele etmeyin yanlış karar verirsiniz
Yaşınızda da ne var ki
Benim dayım 35 yaşında biriyle tanıştı söz nişan düğün 5 ayda oldu hemen de bebişleri oldu
1.5 yılda baba oldu evlendi
Millet 3 yıl konuşuyor nişanlı kalıyor falan filan
ama oldum mu da tam oluyor :)

Benimde bir ablam var,tanıdığımız,30a doğru yaşı yol almış gidiyordu.
Benim ailem,tanıdıklar yıllar boyu çöpçatanlık yaptılar.
Hani çirkin değil,hamaratlığı,ev hanımlığı çok çok iyi. Kendisi pırlanta gibi biri.
Ama hiçbiri olmadı. Anlaşamadılar.
En sonunda geçen sene Mısırlı bir abi talip oldu ve tanıştıkları gibi evlendiler.
Hayırlısı eninde sonunda geliyor zaten,dua etmekten başka çözüm yolu yok malesef.
Hayırlısını isteyin,gelecektir inşaAllah.

yaş 30 hastalıklar diz boyu banada aynı umudu verebilcekmisin

Allahtan hakkında hayırlısını vermesi için dua etmelisin.. yapabileceğin tek şey bu. illa evlilik diye şartlama kendini, belki de aksi senin için hayırlı olacak, belki de hemencik biri çıkıverecek karşına.. kısmetinden ötesini yaşayamazsın zaten..

benim sizin yaşlarda bir suru bekar arkadasım var ve bir cogunun sevgilisi de yok. fakat sizin kurdugunuz cumleleri hic onların agzından duymadım. sohbet sırasında evlilik konusu gecse bile "aman boyle iyiyim daha cok var" diyoruz hepimiz.
sizi mutlu eden işlere yonelin, cocuk yapmak dısında bence yapılacak son iş evlenmek olmalı.

Seni cok iyi anliyorum.benimde cevremdeki butun kuzenler is mahalle okul cocukluk arkadaslari hep evlendi.hic kimsede vesile olmuyor bu devirde sebeb olmam diyor.20 yillik arkadasim bile vesile olmuyor.esinin bisuru bekar arkadasi var ama.aracilik yapmiyor zaten bende ondan boyle bir sey talep etmem kendi dusunsun:)) bugunki bir kez daha hayal kirikligi yasadim benimle ilgilendigini sandigim cocuk (hep bakiyor gulumsuyor sohbet ediyor falan)laf arasinda hayirli bir isi oldugunu dugunune herkesi bekledigini soyledi.ne yikim yasadim ama anlatamam.belli etmek istemedim ama bosuna.bide o lafindan.sonra bi bakisi vardiki offf.dahada kimseye meyletmem.
mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler

Ailem var sukur mutluyum.ama sevebilecegim,beni heyecanlandiracak gulumsetecek birini istiyorum sadece olmuyor sa napalim artik ben ulasilmaz olayim o zaman

Ahh ahh bende 28 yaşındayım kimse yok hayatımda yaşım çok daha geçmeden anne olmak istiyorumm sevip sevileceğim biriyle yuva kurmak istiyorum.Gene de çok şükür Allah başka dert vermesin diyorum demek ki daha zamanı var

30 u geçeli çok oldu üüüüü

önce kabulleneceksin, kabullenmeyi bileceksin.kader kısmet olarak görüyorsan bu işi Allah en hayırlı zamanda
bu kapıyı açacaktır elbet.herkesin bir meşgalisi var, tek başına da bir şeyler olabiliyor.kimseye bel bağlama sevdiğin şeyleri
yapmak adına.daha çok üzülürsün.

evlenmek isteyenlere birşey söylemek istiyorum

en büyük yanlışı etrafa ben böyle rahatım iyiyim imajı vererek yapıyorsunuz

insanlar gerçekten rahatınıza düşkün evlenmek istemeyen biri olduğunuzu zannediyor

ayıp değil laf arasında söyleyin istediğinizi çevrenize akıllarında bulunsun

kısmeti tepmeyin çekin yani

ben de 29 oldum. ailemle yaşıyorum, maddi manevi bir sıkıntımız yok çok şükür, kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz ama içimde birşeylerin eksikliğini artık daha çok hisseder oldum. özellikle evli arkadaşlarımı gördükçe, onların kendi hallerinde huzurlu düzenleri, çocuklarıyla birlikte çekirdek hayatları, bunları gördükçe içimdeki boşluk daha da büyüyor. kendimi inanılmaz yalnız hissediyorum. benim de bir düzenim olsun istiyorum, benim de ömrümün sonuna dek seveceğim, omzunda ağlayacağım dağ gibi heybetli bir adam olsun. iki sene önce çeyizim için aldığım o iki kişilik kahvaltı tabaklarına sevdiğim adamla ikimize güzel bir haftasonu kahvaltısı hazırlamak istiyorum. hayallerimi minik bir koliye doldurdum ve şimdi bakmak bile acı veriyor.. elbette herşeyin hayırlısı, ama işte..

Ben de 30uma yaklaşır oldum ama hiç öyle evlenmek gibi bir derdim yok etrafta adam yok ki hepsi ipsiz sapsız resmen şöyle kaliteli kadınına değer verecek onu hizmetçi gibi görmeyecek kültürlü futbol muhabbetinden başka konularda da konuşacak bir adam yok ki.. olanları da hemen kapıp parmağına yüzüğü takıyorlar zaten sonra etrafta çürükler kalıyor..

aynı şeyleri düşünüyorum kardeş söylemek istediklerimi sen söylemişşsin valla

ne kadar zamandır dua ettıgınız yazmıssınız ama allahın sızın ıcın uygun gordugu bır zaman vardır ben boyle dusunuyorum bunları sıze yazan ben 31 yasında bekarım bende ara sıra umutsuzluga dusuyorum elbet ama kendımı yasamayı sevıyorum hayat suprızlerle dolu bılemeyız kı ben nısanlımdan ayrıldım kı bugune kadar bırılerı oldu evlenseydım demek kı hayırlı olmayacaktı bıttı guzel dusunun sızınle aynı seylerı yasayan bır cok kısı var unutmayın ben sıze tum kk kızlarına dua edıcem sızde etmeye devam edın ınanın bır gun burayı guzel haberler yazılacak

arkadaşım iyi niyetle yazıyorsun biliyorum ama bunlar züürt tesellisi kusura bakmayın yani demek ki kötü olacaktı filan şu an evliliği kötü gidenler neyin cezasını çekiyor da biz şanslıyız? birbirimizi kandırmayalım evlenmek isteyen evlenir ayrıca bu kadar aç erkek var dışarıda evlenmek isteyen seçici olduğundan evlenemiyor bence ben öyleyim mesela düzgün bir erkek bulamazsam evlenmeyi düşünmüyorum hiçbir zaman.

Çok seçici degilim ama onume gelenlede evlenemem herkesin bir gonlunde yatn vardir.ama sende haklisin bu secicilik oluyor.yoksa ben coktan evlenmistim.

canım bak şimdi gidiyorsun hemen bir kursa yazdırıyon kendini pazar gün bazen geziler oluyor onları katılıyorusun .
ayrıca her önüne gelenede eş olarak dikkate alma , önce bir arkadaş olarak gör sonra ileri seviyede düşün .
ben şimdi 5 aylık evliyim kolay mı ? hiçte kolay değil ve çok çok zor !!!!

ben eşimle kursta tanıştım
yani ondan gerçekten evde oturup ya evlenemicem ben diyip durma çık dışara aktivelere katıl sosyal ol biraz ) yeni insanlarla tanışmak hep güzeldir

her şey kısmet, bazen insan tanıdığı biriyle bile yıllar sonra karşılaşıp bir beraberliğe başlayabiliyor umulmadık anlarda olur güzel şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…