- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
Her evli insan mutlu değil malesef
Tabi evini temizlemek istediğin gibi dizmek yemek yapmak kulağa hoş geliyor
Belli bir zaman sonra o sorumluluk ağır gelebiliyor
Biraz daha geç mi evlenseydim dedim ben ilk başlarda
Ne güzel sıcak yemek temiz ev hele bide kocanla yada ailesiyle tartıştığında o ev ( ana baba ) burnunda tütüyor
Şuan ki halinizin de tadını çıkarın
Acele etmeyin yanlış karar verirsiniz
Yaşınızda da ne var ki
Benim dayım 35 yaşında biriyle tanıştı söz nişan düğün 5 ayda oldu hemen de bebişleri oldu
1.5 yılda baba oldu evlendi
Millet 3 yıl konuşuyor nişanlı kalıyor falan filan
ama oldum mu da tam oluyor :)
Merhaba herkese iyi pazarlar kızlar
O kadar üzülüyorum ki bir buçuk senedir dua ediyorum karşıma hayırlı sevebileceğim onun da beni sevebileceği biri çıksa diye bir buçuk yıldır dua ediyorum, eski sevgilimden ayrılalı bir buçuk Sene oldu çok üzüntüler çektirdi aldattı ondan sonra hayata küstüm tekrar yeniden başlamalıyım dedim okulumu bitirdim iş buldum, orada güzel dostluklar kurdum ama olmuyor yalnız hayat geçmiyor 26 yaşındayım.. Allah sabır versin 30 U geçen evlenmek isteyip te evlenmeyenlere.. Gerçekten çok zor bugün pazar evet ailemleyim ama insan artık kendi evi olsun kahvaltıyı kendi hazırlasın istiyor.. Annembana hiç bir iş yaptırmaz çok titiz hastalık boyutunda mutfağa girmemi istemez özellikle diğer işler i yapmamı ister ama .. Yemek yaptırmıyor ben kocama yemek yapmak istiyorum onunla sinemaya gitmek istiyorum ..gezmek istiyorum evet arkadaşlarım var ama evliler hep beni çağırıyorlar ama olmuyor işte hep yanlarında yakışı kalmıyorişten biri karşıma çıkması mümkün diil .. Çünkü hep evli ve nişanlı .. Diğerleri de zaten olmaz abi olarak görebileceğim kişiler.. Başka türlü göremem .. Bir de yengeç burcuyum , yalnızlık çok koyuyor sevmek sevilmek istiyorum ama yok.. Korkarım ki bu böyle gidecek gibi geliyor ..şimdi sıkıntı yapmak için belki erken ama ya böyle giderse bu hayatımla mutlu olabilir miyim? işterindekiler neden senin erkek arkadaşın yok diyor ailem olmasa naparsdım çok şükür varlar ama evliler anlarlar çok farklı değil mi kendi yuvanın olması işin garibi etrafımızda bir sürü insan var hiç biri de demiyor aracı olmuyor biz de diyemeyiz ki birini bulsunlar diye olmadı mı hiç bulan oluyor ama hiç olmayacak kişiler benim beğenmediğim bir yönü olan kişiler ya içki içen ya da meslek eğitim kültür olarak uymayan kişileri buluyorlar bu sefer daha da sinirleniyorum napmalıyım ben
ben de 29 oldum. ailemle yaşıyorum, maddi manevi bir sıkıntımız yok çok şükür, kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz ama içimde birşeylerin eksikliğini artık daha çok hisseder oldum. özellikle evli arkadaşlarımı gördükçe, onların kendi hallerinde huzurlu düzenleri, çocuklarıyla birlikte çekirdek hayatları, bunları gördükçe içimdeki boşluk daha da büyüyor. kendimi inanılmaz yalnız hissediyorum. benim de bir düzenim olsun istiyorum, benim de ömrümün sonuna dek seveceğim, omzunda ağlayacağım dağ gibi heybetli bir adam olsun. iki sene önce çeyizim için aldığım o iki kişilik kahvaltı tabaklarına sevdiğim adamla ikimize güzel bir haftasonu kahvaltısı hazırlamak istiyorum. hayallerimi minik bir koliye doldurdum ve şimdi bakmak bile acı veriyor.. elbette herşeyin hayırlısı, ama işte..
arkadaşım iyi niyetle yazıyorsun biliyorum ama bunlar züürt tesellisi kusura bakmayın yani demek ki kötü olacaktı filan şu an evliliği kötü gidenler neyin cezasını çekiyor da biz şanslıyız? birbirimizi kandırmayalım evlenmek isteyen evlenir ayrıca bu kadar aç erkek var dışarıda evlenmek isteyen seçici olduğundan evlenemiyor bence ben öyleyim mesela düzgün bir erkek bulamazsam evlenmeyi düşünmüyorum hiçbir zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?