- Konu Sahibi omergul2009
Amin Allah razı olsun
senden de razı olsun Rabbim cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Allah razı olsun
merhaba ben 25 yaşındayım 5 yıldır bir birlikteliğim var fakat babam kürt olduğu için karşı çıkıyor iki arada bir derede kaldım ne yapacağımı bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?((
aile onayı yoksa vazgeç...
senden de razı olsun Rabbim cnm
cnm ne güzel nişanlanmışsınız ALLAH tamamına erdirsin,darısı da başımaben ondan eminim beni sevdiğinden bana saygı duyduğundan eminim ve bizimkilerde ikna olacak nasıl olacak bilmiyorum ama olacak
O zaman o guzel canini hic sikma :) cunku en cok seni hirpaliycaklar en cok arada kalan orta yolu bulmaya çalışacak olan sen olucaksin, ve inan erkek arkadasin icin de cok zor durum. Bazen kendimi onun yerine koyuyorum da çok gucume gidiyor.kim olursa olsun bir insani hic tanimadan yargilamak, genel duyumlardan bilgilerden yola cikarak ailesi hakkinda kotu anlamda yorum yapmak çok kotu ve bunu bizim ailemiz yapıyor. Sen duani et hayirlisiyssnbir şekilde olsun diye. Zor olucak zor bir surecten geciceksin ama sağlam dur :) inan bana sonra inanamiyorsun basardigina :)
Evet ya gercekten zor bir durum bazen ona karşı çok utanıyorum aslında ailemin böyle yobaz dusunmesinden utanıyorum onun ailesi beni istemeseydi canım çok yapardı Inşallah basaririm ve burda basardigimi yazarım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Basarirsin basarirsin sen inanmazsan kimse inanmaz sana :) iyi haberlerini bekliyorum
Basarirsin basarirsin sen inanmazsan kimse inanmaz sana :) iyi haberlerini bekliyorum
Hiç aşık oldun mu?
özel mesaj yolluyorum şimdi sana...
sana birebir yasadigim bisey anlatayim canim benim ailemde seninkiler gibi düşünüyordu ablam dinlemedi ve kaçtılar suanda kactigina pisman ve babam gel kizm dese gelecek ancak babam kendin yaptin diyor ve gordugm kadriyla ilerde anlasamazsan babanda ayni seyi diyecek ha kacsan 6 ay bilemedin bi sene sonra barisiyorlar benim babamda asla affetmem evlatliktan reddetmek istedi felan ama affetti mutlu degil ablam ama babam affetsede belandir cek diyor ben sana demistim diyor ve eve geri ayrilip donmesini istemiyor bunlarida düşün babam hakli cikti mutlu olamazsın yapma dedi bizimki dinlemedi sonu bu karar senin allah hakkimda hayırlısni versin...merhaba ben 25 yaşındayım 5 yıldır bir birlikteliğim var fakat babam kürt olduğu için karşı çıkıyor iki arada bir derede kaldım ne yapacağımı bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?((
sana birebir yasadigim bisey anlatayim canim benim ailemde seninkiler gibi düşünüyordu ablam dinlemedi ve kaçtılar suanda kactigina pisman ve babam gel kizm dese gelecek ancak babam kendin yaptin diyor ve gordugm kadriyla ilerde anlasamazsan babanda ayni seyi diyecek ha kacsan 6 ay bilemedin bi sene sonra barisiyorlar benim babamda asla affetmem evlatliktan reddetmek istedi felan ama affetti mutlu degil ablam ama babam affetsede belandir cek diyor ben sana demistim diyor ve eve geri ayrilip donmesini istemiyor bunlarida düşün babam hakli cikti mutlu olamazsın yapma dedi bizimki dinlemedi sonu bu karar senin allah hakkimda hayırlısni versin...
Hadi ya Allah yardımcısı olsun, ama bide haksız çıkma durumlari da olabiliyor ve daha çok sevdiklerini de gördüm ben bazen
Insallah senin icin oyle olmaz pisman olmazsın bence al babani karşına sviyorum de diret yani evinden gelinliginle cik vermezsen kacarim de olmazsa yani ama gelinliginle cik o evden seni oyle gorunce dayanamaz baban bi babanin en zayıf noktasidir kizlari suanda nisanliyim ben ve sukur benim oyle sorunlarim olmadi babam keske diretseydi evinden gelinligiyle ciksaydi diyo az bi zaman sonra benim dugunum var beni o sekilde gördüğünde dahada hirpalanicak hem ablam hem babam. .
Erkek arkadaşımda öyle diyor bir baba kızının üzülmesine dayanamaz eninde sonunda verir diyor biz de verinceye kadar bekleriz diyor.her kızın isteği değilmidir beyazlar içinde baba evinden çıkmak ki erkek arkadaşım seni beyazlar içinde o evden çıkarmadan almam zaten diyor :)
En guzelini demis canim sana diret ailene karsi o kadar da seviyorsan ondan baskasiyla evlenmem de bul biseyler inatlas onla evlenicem de yani bi sekilde zayif noktası vardır babanin