• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek için kılını kıpırdatmayan sorumsuz sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkçası biraz üzgünüm burnum sızlıyor
Her ayrilik bir travma yasatir, bu hissettiklerin normal. Onlar da gececek merak etme. Bosanip ayrilsan daha buyuk aci cekecektin. Yaralarinin gecmesine izin ver. Zaman tani kendine. Hepsi gececek merak etme. Cok mutlu olmani dilerim. Cok dogru bir karardi. Umarim aglayip zirlayip seni ikna etmeye calismaz.

Her ayrilik bir travma yasatir, bu hissettiklerin normal. Onlar da gececek merak etme. Bosanip ayrilsan daha buyuk aci cekecektin. Yaralarinin gecmesine izin ver. Zaman tani kendine. Hepsi gececek merak etme. Cok mutlu olmani dilerim. Cok dogru bir karardi. Umarim aglayip zirlayip seni ikna etmeye calismaz.
Umrunda değil, araba storysi falan atmış engelledim . Sağolun

Merhaba hanımlar
Benim bu Ağustosta 7 yılın dolacağı bir ilişkim var. Lisansım geçen sene bitti ve haliyle işe girip çeyiz düzmeye başladım. askerlikte aradan cıkmıştı. Herşeyi tamamladım bu sırada sevgilime herşeyi atıyordum fiyat araştırması yapıyorduk beğenip beğenmediğimizi konuşuyorduk hatta evde yer kalmadıgı için yarı aldıklarım onun evinde . sevgilimin borcu vardı bana çekersen cok rahatlarım dedi ve ben krediyi çektim sadece ödeyecektik bütün borcumuz bitmişti cok sevinmiştim ben çalışıyorum o çalışıyor herşey cok guzeldi fakat sevgilim benden gizli kendiside kredi cekmiş ve hepsiyle benim verdiğimde dahil idda oynamış hiç birini ödememiş eve icra kağıdı gelince 7 ayı birden ödedi. benimkinide ara sıra aklına gelince yolluyor.. ben calısırken yemeğimi bile evden götürüyordum para biriktirmek için ama onun 3 senedir sürekli borcu var ve yakalıyorum idda oynuyor 6bin lira maas alan birisi 200tl kredi borcu var diye nasıl para biriktiremez? lafa gelincede sürekli seni yanımda istiyorum falan diyor. ben konuyu açınca gene başladık vs gibi şeyler diyor ama benim acıklama yapmak zprunda oldugum bir ailem var daha dün teyzem köye cagırdı ve annem bizim kızın bu yaz sözü olur gelemeyiz galiba dedi?? ona söyleyince ailene söylemeseydin beni diyor. nasıl o kadar sene saklayabilirdim ? çeyiz alınca annem haliyle anladı zaten.. ben kendi kendime gelin güvey oldum sanırım. karşımda ki insanda büyük genç değil 28 yasında. Onun aileside beni arayıp bu oğlan bu parayı ne yapıyor para biriktirsede sizi nişanlasak gibi konusuyor annesi anlayacagınız ailecek sorumsuzlar ne yapmalıyım? canıma tak etti artık yeni kıyafetler markalı ayakkabılar almış onu görünce konu açmaya karar verdim evlilik meraklısı gibi gözükmek istemiyorum ama artık kaç yasına geldim hep böyle mi olacak bir söz yapmak ne kadar maliyetli olabilir ki? hemen evlenelim demiyorum zaten lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.. beni yönlendirin. yasak bitince alıp karşıma konuşmayı düşünüyorum ben ikinci el satıs yapıyorum ordan para biriktirdim ona ne gerek var falan diyor bana bile mani oluyor
Sen hala evlenmeyimi düşünüyorsun olanlardan sonra bu kişi ile

Ben 8 senelik ilişkim bittiğinde 32 yaşındaydım. Bizde kumar vs yoktu ama tartışmalarımız çoktu, evlilik sözü de hiç geçmezdi. Eğer sizin gibi düşünmüş olsaydım senelerim gitti geç kaldım vs deseydim şu anki eşimle evlenemezdim. Seviyorum demişsiniz evet ama daha sonra da yeniden seveceksiniz. Değerinizin farkında olan ve sizi mutlu edecek biriyle olun. Böyle bir adamla ömür geçmez, sonu %100 mutsuzlukla bitecek. Daha çok gençsiniz, çok kişi çıkar karşınıza.

ailenize kumar oynadigini ogrendiginizi soylemeli ve ayrilmalisiniz yoksa daha cok caniniz yanacak gibi gorunuyor

Merhaba hanımlar
Benim bu Ağustosta 7 yılın dolacağı bir ilişkim var. Lisansım geçen sene bitti ve haliyle işe girip çeyiz düzmeye başladım. askerlikte aradan cıkmıştı. Herşeyi tamamladım bu sırada sevgilime herşeyi atıyordum fiyat araştırması yapıyorduk beğenip beğenmediğimizi konuşuyorduk hatta evde yer kalmadıgı için yarı aldıklarım onun evinde . sevgilimin borcu vardı bana çekersen cok rahatlarım dedi ve ben krediyi çektim sadece ödeyecektik bütün borcumuz bitmişti cok sevinmiştim ben çalışıyorum o çalışıyor herşey cok guzeldi fakat sevgilim benden gizli kendiside kredi cekmiş ve hepsiyle benim verdiğimde dahil idda oynamış hiç birini ödememiş eve icra kağıdı gelince 7 ayı birden ödedi. benimkinide ara sıra aklına gelince yolluyor.. ben calısırken yemeğimi bile evden götürüyordum para biriktirmek için ama onun 3 senedir sürekli borcu var ve yakalıyorum idda oynuyor 6bin lira maas alan birisi 200tl kredi borcu var diye nasıl para biriktiremez? lafa gelincede sürekli seni yanımda istiyorum falan diyor. ben konuyu açınca gene başladık vs gibi şeyler diyor ama benim acıklama yapmak zprunda oldugum bir ailem var daha dün teyzem köye cagırdı ve annem bizim kızın bu yaz sözü olur gelemeyiz galiba dedi?? ona söyleyince ailene söylemeseydin beni diyor. nasıl o kadar sene saklayabilirdim ? çeyiz alınca annem haliyle anladı zaten.. ben kendi kendime gelin güvey oldum sanırım. karşımda ki insanda büyük genç değil 28 yasında. Onun aileside beni arayıp bu oğlan bu parayı ne yapıyor para biriktirsede sizi nişanlasak gibi konusuyor annesi anlayacagınız ailecek sorumsuzlar ne yapmalıyım? canıma tak etti artık yeni kıyafetler markalı ayakkabılar almış onu görünce konu açmaya karar verdim evlilik meraklısı gibi gözükmek istemiyorum ama artık kaç yasına geldim hep böyle mi olacak bir söz yapmak ne kadar maliyetli olabilir ki? hemen evlenelim demiyorum zaten lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.. beni yönlendirin. yasak bitince alıp karşıma konuşmayı düşünüyorum ben ikinci el satıs yapıyorum ordan para biriktirdim ona ne gerek var falan diyor bana bile mani oluyor
Şu adamla evlenmek icin çabalamak...bile bile lades bile bile ateşe atmamak

Açıkçası biraz üzgünüm burnum sızlıyor

Sızlar tabi ayrılık bu. üzülmeyeceğim diye zorlama kendini acını yaşa. emin ol bu sonu olan bir acı giderek azalacak ve hiç kalmayacak.

Çok dogru bir karar. Kendi de demiş seni de bu bataklığa cekemem diye. Evet kumar bir bataklık. Baksana ayrılmayalim bir daha tovbe edecegim oynamayacağım soz para biriktireceğim bile dememiş. hala acele ediyorsun diyor beyefendi.

Daha çok gençsin. karşına nice insanlar çıkacak. kararından dönme.

Hanımlar size anlatmadığım çekindiğim çok şey vardı . Bu şekilde çoğu kez paramı aldı ve hiç etti . Mesaj attım uzunca böyleyken böyle dedim sizin mesajlarınızla tek tek toplayıp bir mesaj oluşturdum . Saçmalama dedi herşey güzel olacak vs. İstemiyorum dedim sen aceleye getiriyorsun kendimi toplasam hayatımız süper olacak dedi bir geleceğimiz yok dedim . Sonra bende kendimide senide kandırıyorum zaten benimle bu bataklıkta mahvolma gibi şeyler söyledi hakkını helal et dedi . Pazartesi 4000 bin TL atacağını söyledi . Pazartesi eve gelip eşyalarımı alacağım anahtarı bırakacağım dedim . Eşyaları alıp yazlığa götüreceğim kendi evimdekileride. Uzun süre evlilik vs duymak istemiyorum. Görmek istemiyorum. Tamam dikkat et dedi . Her sıkıntında burdayım vs. Aileme şimdilik bir şey söyleme ben kendimi toplayınca açıklarım dedi . Engelledim . Bakalım zamanla ne olacak sağolun.
bir kız evladım var ve böyle bir adamla değil hayatını birleştirmesini arkadaşlık etmesini bile istemezdim. ağlar sızlarsınız şimdi ama tüm hayatınızı hiç etmezsiniz. anlattıklarınızdan sonra sizin için hayırlı olan ayrılmanızdı zaten.

eşyalarınızı almaya tek gitmeyin ve aldıklarınızın fotoğrafını çekin. anahtarı bıraktığınızı mesajla va yani kanıtlanabilecek şeylerle ispat edin ne olur ne olmaz. bu zamanda babamıza güvenemiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back