- 18 Aralık 2009
- 6.041
- 6.213
Büyük ihtimalle içinde buyudugun çevre küçük yaşta evlenenlere dolu. Ama senin yaşındakilerin bu devirde tek derdi kombin. O yüzden kendini buna odaklama. Hayatına alacağın kişiyi de en az 2 yıl tanı. Kendini tanirsan onu da tanırsın.evlenmek için evlenme.Selamlar . Ben 24 yaşındayım okulumu bitirdim özel sektörde çalışıyorum . Artık doğru kişiyle evlenmek istiyorum ama benim niyetim evlilik oldukça karşıma takılan , ciddi olmayan insanlar çıkıyor . Nasıl evlenicem . Birde bu aralar iyice yaşa taktım, yaş geçiyor vs . Ama düzenli bir hayatım olsun bir kişiyi seviyim çocuklarım olsun istiyorum. Evlenme niyetinde olan insanı nasıl anlarım nasıl evlenme yoluna girerim , Lütfen bana tavsiye verin .
Sizleri seviyorum
Bekarlığın tadını çıkarmak varkenHöh 24 yaşında geç mi kaldım diyorsun. Millet 30 yaşından sonra evleniyor. Az ye iç gez dolaş evlenince madalya takmıyorlar. Muhteşem bir değişim de değil evlilik toplumun dayattığı gibi. İyi güzel sevdiğin insanla evleniyorsun da woaaawww şahane müthiş fantastik günler yok
Yemek bulaşık çamaşır temizlik beyfendinin gönlünü et, bebek doğur bak derken ohoo
O eski halimden eser yok şimdiBekarlığın tadını çıkarmak varkenEvlenince iş güç, yorgunluk var , ne sanıyorlar evliliği bilmiyorum ki , ne kadar geç olsa o kadar iyi...
30 yaşında evlendim ve iyi ki öncesinde evlenmemişimSelamlar . Ben 24 yaşındayım okulumu bitirdim özel sektörde çalışıyorum . Artık doğru kişiyle evlenmek istiyorum ama benim niyetim evlilik oldukça karşıma takılan , ciddi olmayan insanlar çıkıyor . Nasıl evlenicem . Birde bu aralar iyice yaşa taktım, yaş geçiyor vs . Ama düzenli bir hayatım olsun bir kişiyi seviyim çocuklarım olsun istiyorum. Evlenme niyetinde olan insanı nasıl anlarım nasıl evlenme yoluna girerim , Lütfen bana tavsiye verin .
Sizleri seviyorum
30 yaşınd evlendim ben de ve bence evlilik için güzel bir yaşÇok geç kalmışsın. 18 yaşına girdiğin gün evlenmen gerekiyordu bilmiyor musun? 6 yıl geç kalmışsın dalga mı geçiyorsun bizimle
Dogru , konu sahibi bu yorumlariyla ergen zatenKendisini orta yaş krizinde sanıyor , henüz ergenliği tamamlayamamış haberi yok
Eki Görüntüle 3485810
jsjjsjsj hiç mi yok
27de evlendim keşke 30da evlenseymişim derim hep. 24yaşındasın ya hayatta tek idealin evlemek olmamalı.- Yaşım 25 olucak neredeyse . Geç kalmadım mı sizce
Ya bak valla eşim her işe koşar, ilgili ama yine de bekarlık bambaşka, eşin çok iyi bile olsa o başı boşluğu özlüyor insanO eski halimden eser yok şimditamam iyi hoş güzel de bekarlığın tadı da başka idi yani. Bekarlık daha güzel itiraf edelim kaygı tasa yetişme telaşı yok
Aynen öyle benim eşim de fena değil ama gene de bekarlık başka bir devirdi benim içinYa bak valla eşim her işe koşar, ilgili ama yine de bekarlık bambaşka, eşin çok iyi bile olsa o başı boşluğu özlüyor insan
Ortalama 70 sene ömrün varsa bunun ilk 15 senesi çocuk sayılırsın. Okul bitsin derken en az 23ü rahat buluyor hayatı gerçek anlamda yaşamaya başlamak. Bir aksilik olmadıkça imzayı attıktan sonrarında hep evlisin. 24te çok geç kalmışsın çünkü evlilik harici 1 sene çok uzun. Hemen evlen ki geriye kalan 46 yılın evli geçsin. Ortalama 46 yıl boyunca biraz bekar yaşamak kendi paranı harcamak nasıl olurdu acaba hiç bilme. Trol olduğunu düşünüyorum gerçek olamayacak kadar saçma bir konuSelamlar . Ben 24 yaşındayım okulumu bitirdim özel sektörde çalışıyorum . Artık doğru kişiyle evlenmek istiyorum ama benim niyetim evlilik oldukça karşıma takılan , ciddi olmayan insanlar çıkıyor . Nasıl evlenicem . Birde bu aralar iyice yaşa taktım, yaş geçiyor vs . Ama düzenli bir hayatım olsun bir kişiyi seviyim çocuklarım olsun istiyorum. Evlenme niyetinde olan insanı nasıl anlarım nasıl evlenme yoluna girerim , Lütfen bana tavsiye verin .
Sizleri seviyorum
Niyeti anlamana gerek yok evlenmek isteyen söylüyor direk zaten.Selamlar . Ben 24 yaşındayım okulumu bitirdim özel sektörde çalışıyorum . Artık doğru kişiyle evlenmek istiyorum ama benim niyetim evlilik oldukça karşıma takılan , ciddi olmayan insanlar çıkıyor . Nasıl evlenicem . Birde bu aralar iyice yaşa taktım, yaş geçiyor vs . Ama düzenli bir hayatım olsun bir kişiyi seviyim çocuklarım olsun istiyorum. Evlenme niyetinde olan insanı nasıl anlarım nasıl evlenme yoluna girerim , Lütfen bana tavsiye verin .
Sizleri seviyorum
Yaş mı geçiyor? O zaman 36,40 yaşında evlenenler ölsün.Selamlar . Ben 24 yaşındayım okulumu bitirdim özel sektörde çalışıyorum . Artık doğru kişiyle evlenmek istiyorum ama benim niyetim evlilik oldukça karşıma takılan , ciddi olmayan insanlar çıkıyor . Nasıl evlenicem . Birde bu aralar iyice yaşa taktım, yaş geçiyor vs . Ama düzenli bir hayatım olsun bir kişiyi seviyim çocuklarım olsun istiyorum. Evlenme niyetinde olan insanı nasıl anlarım nasıl evlenme yoluna girerim , Lütfen bana tavsiye verin .
Sizleri seviyorum
24 nedir ki. Ben 31 yaşında bekarım.Selamlar . Ben 24 yaşındayım okulumu bitirdim özel sektörde çalışıyorum . Artık doğru kişiyle evlenmek istiyorum ama benim niyetim evlilik oldukça karşıma takılan , ciddi olmayan insanlar çıkıyor . Nasıl evlenicem . Birde bu aralar iyice yaşa taktım, yaş geçiyor vs . Ama düzenli bir hayatım olsun bir kişiyi seviyim çocuklarım olsun istiyorum. Evlenme niyetinde olan insanı nasıl anlarım nasıl evlenme yoluna girerim , Lütfen bana tavsiye verin .
Sizleri seviyorum