- Konu Sahibi turuncumat
-
Arkadaşlar evlenmeden önce evleneceğiniz insan için tamam bu insan doğru insan diyebildiniz mi o insandan tam anlamıyla eminmiydiniz birde böyle garip duygular yaşadınız mı mesela evden ayrılacağınız için çok üzüldünümüzmü gelgitler yaşadınız mı ne zormuş kızlar ya(
su an ben yasiyorum o gel gitleri
Aslinda emindim, ama artik degilim:) sanirim dügün yaklastikca korku heycan üzüntü hepsi birarada artiyor..en cokta ailemin yanindan ayrilacagim icin cok üzülüyorum.
ben kocamla tanıştığımda benim kocam böyle biri olmalı dedim. o da direk bu kız benim karım olacak demiş:)) oldu çok şükür. ben emindim o da emindi her zaman. öyle herşeye tamam falan demedi. tabiki fikir ayrılıkları olur. her insan farklıdır çünkü. ama benim kocam ben ne dersem o der bende kuzu kuzu tamam derdim. bana bi tatlı bakışıyla söylemesi her zaman yeterli olmuştur asla hayır diyemem. onuncu yıla geldi birlikteliğimiz. hala aynı ilk gün olduğu gbi. ama beni üzmez asla:))
Negüzel sevindim senin adına inşallah benim evliliğimde böyle mutlu mesut olur ve devam eder
Bende gelgitler yaşadım zamanında...Eşimle evlenebilmek için çok çabaladım çok zorluk yaşadık ama evlenmeye yakın acaba demeye başladım...Acaba doğru insan mı,acaba ev işlerinin üstesinden gelebilirmiyim,acaba ev iş yürütebilirmiyim vs vs uzar gider bu...Ama hepsi yersizmiş bunu anladım ve iyiki evlenmişimEşim herşeye tamam demezdi ama benim istedklerime öncelik verirdi...Herşeye tamam olur yaparız diyen insanlar bana yapmacık geliyor...
Arkadaşlar birde bende şu var aile sevgisini ilgisini çok yoğun yaşamış bir insanım bunları bırakıp gitmek ve gittiğim yerde bunlarla karşılaşmamak ihtimali beni korkutuyor ne bileyim işler ciddiye bindikçe afaganlar basıyor beni :))
yani insan geleceğini bilmediği için ister istemez şüpheye düşüyorolur tabiki. şüphelerin mi var
Ailen artık ikinci planda olmalı malesefEğer ailemle böyleydim ama evlendim böyle oldum dersen olmaz Evliliğine adapte olamazsın...
yazdıklarınızı okudukça yanlız olmadığımı görmek rahatlatıyor beni :)
Arkadaşlar birde birşey soracağım size birbirinizi tanıma aşamasında karşınızdaki insan sizin her istediğinize tamam diyormuydu yoksa aranızda ufak tefek anlaşmazlıklar çıkıyormuydu :26:
tatlım + kutup - kutubu ceker. farklı olucaksınızkı bırbırnıze bıseyler katabılesınız. bak mesela benım eşim rap rock dinler, ben turk sanat muzıgı, klasik muzık, pop dinlerim. bırbırımıze farklı muzık tıplerını sevdırdık. eşim cok sakin sessizdir, kavganın oldugu yerde o asla yoktur(bu arada karate hocalaıgı yapmıs, dan sertıfıkası var. ninja benım kocam) ben aksine acaip hareketli, yerınde duramayan, fazla işveli cilveliyimdir. eşimin yaptıgım bıseye canı sıkıldıysa ıcıne atar yarın obur gun pat dıye yuzume vurur, sorunu büyütür daha fazla. ben olayları hemen o anda bagıra cagıra da olsa halletmeye calışırım.
şimdi düşün bende eşim gibi sakin sessiz bırı olsaydım, sorunları ıcıme atıp buyutup buyutup bı gun küt diye yuzune vursaydım olurmuydu hıc? ınsan bırbırinden sıkılır yahu.
eşimin sessizliği sakinliği bana huzur verıyor.
herkes herkesin istediği gbı olmaz. aynı ananın babanın yetıstırdıgı evlatları bıle farklı. tornadan cıkmıs gıbı aynı olmazlar.
ısteklerınız farklıdır ıllaki. o senın her ıstedıgını yapamaz kendı ısteklerıne gem vuramaz cunku. sen onun her ıstedıgını yapamazsın kendı ısteklerıne gem vuramazsın cunku. tanısma asamasında da, evlılıktede herzaman ınsanlar kendılernı bıraz törpülemeli. iki tarafta kendınden ödün vermlei. yoksa olmaz yürümez.
Tek olmadığına gönülden inanabilirsin...Kolay değil yeni hayat kuruyosun kendine düğün ne zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?