tatlım + kutup - kutubu ceker. farklı olucaksınızkı bırbırnıze bıseyler katabılesınız. bak mesela benım eşim rap rock dinler, ben turk sanat muzıgı, klasik muzık, pop dinlerim. bırbırımıze farklı muzık tıplerını sevdırdık. eşim cok sakin sessizdir, kavganın oldugu yerde o asla yoktur(bu arada karate hocalaıgı yapmıs, dan sertıfıkası var. ninja benım kocam
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
) ben aksine acaip hareketli, yerınde duramayan, fazla işveli cilveliyimdir. eşimin yaptıgım bıseye canı sıkıldıysa ıcıne atar yarın obur gun pat dıye yuzume vurur, sorunu büyütür daha fazla. ben olayları hemen o anda bagıra cagıra da olsa halletmeye calışırım.
şimdi düşün bende eşim gibi sakin sessiz bırı olsaydım, sorunları ıcıme atıp buyutup buyutup bı gun küt diye yuzune vursaydım olurmuydu hıc? ınsan bırbırinden sıkılır yahu.
eşimin sessizliği sakinliği bana huzur verıyor.
herkes herkesin istediği gbı olmaz. aynı ananın babanın yetıstırdıgı evlatları bıle farklı. tornadan cıkmıs gıbı aynı olmazlar.
ısteklerınız farklıdır ıllaki. o senın her ıstedıgını yapamaz kendı ısteklerıne gem vuramaz cunku. sen onun her ıstedıgını yapamazsın kendı ısteklerıne gem vuramazsın cunku. tanısma asamasında da, evlılıktede herzaman ınsanlar kendılernı bıraz törpülemeli. iki tarafta kendınden ödün vermlei. yoksa olmaz yürümez.