Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçenlerde yusuf suresini okudum aslında yasin suresini de okucaktım da yusuf suresi biraz uzun geldi saatte geç olmuştu okuyamadım bir saat sonra yattım rüyamda tanımadığım iki kişiyi gördüm duraktaydık. yanımda 3 arkadaşımda vardı. bi arkadaşım o duraktaki gençlerden biri hakkında bana imalarda bulunuyodu falan filan ama yüzünü hatırlamıyorum her gecede rüyamda tanımadıklarımı görmediğime göre bi iş var.tekrar okucam bakalım görcek miyim yine?
cnm yusuf suresı bıraz uzun demıssın ben de yusuf suresını okudum yattım bı kac kez ama uzun degıldı kısacıktı aksıne acaba ya sen yasın mı dıcektın yoksa yusuf suresının devamı var da ben mı bılmıyorum anlamadım![]()
Yasin suresi Yusuf suresinden daha kısa canım. Okuduğum kitapta ayetlerin altında Türkçe meailini de veriyodu 13 sayfaydı belki bundan uzun gelmiştir bana.Ama sen muhtemelen yarısını falan okudun çünkü o kadar kısa bir dua değil... 111 ayet.
alla alla benım dua kıtabım vardı ondan okumustum azıcık bı kısmını koymuslar demekkı cnm cok sagol ya ben bı bakarım kıtaplara yıne
Tamam canım okuyup görürsen haberdar et.![]()
Tamam canım okuyup görürsen haberdar et.![]()