Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

harikasın canım ya senden öğrencek çok şey var:) kaç yıllık evlisin hayatım?

merhabalar yorumlarınızı okudumda benim sözlümle olan öyle çok büyük bi problemim yok sadece uzak olduğumuz için birbirimizden herseyi yanlıs anlayıp kavga ediyoruz buda benim canımı acıtıyo ben onu kendime ailemden yakın görüyorum çünkü o benim ailem olacak fakat o kardeşleri falan söz konusu oldumu beni gözü görmüyo napıcamm benn istiyorumki ilk sırafa ben olayım

şimdi ben size diyeceğimki görüçü usulu evlilik daha güzel oluyor siz nasıl tepki verirsiniz. ben görüçü usulu evlendim nişanlıyken iyi idi ama şimdi mukemmel ötesi. arap ata sözü verki ;batıların evlilikleri evlendikleri gün biter müslümanların evledikleri gün başlar ömür boyu sürer.araplara göre insanlar evlenmeden aşklarını tuketiyorlar sadece cinsellik kalıyo ama evlendiktensonra yaşanan evlilikler sadece cinsellik olana kadar en az 20 25 sene geçmesi dilorlar ve sonrası yerini alişkanlık ve saygıya bırakıyor.aşk tukendikten sonra yaş genç olduğunda değişim istiyor. erken yaşlarda alişkanlık saygı çok iyibir aile terbiyesi ahlakı almış olması gereki yor aksı taktırde kıymetsiz bir evlilik oluyor. istediğim ile değil babamın isteğiyle evlendik çok ağladım kendi seçimimin daha olacağını düşünüyordum ama insanlar kendi hayatları hakkında evlilik konusunda doğru karar veremiyorlar .çümkü kadınlar çok zeki ama kalpleri çok güçlü kalpleri akıllarına hüküm verebiliyorlar. soz konusu hissiat ise güvendiğiniz kişiden yardım isteyin şimdi ben diyorum ki niye okadar ağlamışım nasıl mutlu olabileceğimi düşünmüşüm yanı kalpdeki işlem bitince hatalar kusurlar ortayacıkıyor. bence kızlar gezin tozun ama görücü usu ile evlenin çok aşk dolu bir evlilik yaşarsınız.10 yıldır evliyim halen eşimim gelişini canda beklerim eşimde sanki yıllardır görmediğini sevgilisine geliyor gibi hayacanlı inanır halen ilk günkü gibiyiz beni pc ile bile paylaşamıyor

ilk sıraya gelmek istiyorsa kadeşinin problemleri için ona yardım et yada eder gibi yapkardeşleri kıskandığını yada kardeşleri sinirlendiğini asla belli etme senden uzaklaşır sana kardeşinden bahsediyorsa demek sana değer veriyor sen bir şeyler istiyor senin bir parçansa onu ailesi konusunda yanlız bırakam ilk sırada olmak istiyorsa onun yanında ailesi hakkında asla tek kelime kırıcı olma çümkü daha çokk erken evlenmeden sende soğumasına neden olur evlendiğinde bir derdin olduğunda ilk aklına gelecek olan zaten nişanlıykende tahammul edemiyordun olur evilik sonrasına hazırlık şimdi onları sevki ileride rahat edersin

ben bunların hepsini aynen yapıorum ama ilk zamanlardaki ilgisi artık yok sanki 2 ayda 2 yıldır çıkıyor gibi olduk off yaa senağlama

canım önce burçunu yaz sonra bana kısaca anlat hatanı beraber bulayım canım yada talihsizliğini şimdi kapatıyorum bir ara bakarız

höst.

ilk önce yanlış anlamışım da erkekler de kadınların kölesi diye de bişi yok.

Sevgili Elif Abla(Güzin abla gibi oldu:roflol:)ende sana danışmak istiyorum.ben balık burcuyum erkek arkadaşımda koç burcu 6.yılın içindeyiz evliliğe doğru gidiyoruz çok severek başladı ilişkimiz hala aşk devam bi sorun yok ama çok inat ve kısıtlamalar yapıyo bir çok konuda ne yamalıyım yada ben bişey istediğimde eğer onun kafasına yatmıyosa yapmıyo bunu banada yardımcı olursan cok sevınırım şimdiden teşekkürler

¤ decemBer ¤;11624419 .!.:
höst.

canım ,bir gün hz muhametin yanına hz ali gelir ve ona sorar ben nasıl bir koca olmalıyım der peygamberimizde ona sen kızım fatımanın kölesisin der ona göre ver erkek kadının kölesidir. sonra kızı fatıma gelir onada peygamberimiz ali senin kölendir ama sende onun cariyesisin der sonra ikisi çarırır ve derki ikinze birbirinize allahın emanetisiniz der islam kadına çoook haklar vermiştir kadın kendi çocuğuna bakmak zorunda bile değil ,kadını eşine, kendi çocuklarına ,evine,bakmasın ibadettir allah için yapılmış bir ibadettir . ama açıkcası mesajını hiç anlamadım acıklar sanır sevinirim

Son düzenleme:

canım ,bir gün hz muhametin yanına hz ali gelir ve ona sorar ben nasıl bir koca olmalıyım der peygammerimizde ona sen kızım fatımanın kölesisin der ona göre ver erkek kadının kölesidir. sonra kızı fatıma gelir onada peygamberimiz ali senin kölendir ama sende onun cariyesisin der sonra ikisi çarırır ve derki ikinze birbirinize allahın emanetisiniz der islam kadına çoook haklar vermiştir kadın kendi çocuğuna bakmak zorunda bile değil ,kadını eşine, kendi çocuklarına ,evine,bakmasın ibadettir allah için yapılmış bir ibadettir . ama açıkcası mesajını hiç anlamadım acıklar sanır sevinirim

çok tşk ederim canım yaaa vallaha daha senden öğreniceğimiz çok sey var

kızlar artık sizinle ilgilene bilirim bana yazdıklarınıza en kısa zamanda cevap veririm hadi kendinize iyi bakın

Benim kocam süper komiktir, girdiği ortamı neşelendirir kendinden daha çok beni düşünür çok seviyorum ama mali konularda çok kötü para tutmayı bilmez ailesinde görnemiş yani, neyse o konulara ben el attım şimdi baya değişti, kızlar benimde size tavsiyem zengin kariyerli olmasından çok sizi eğlendirecek güldürücek iyi huylu insanlara öncelik verin.

demekki sen çook hoş bir kadınsın çümkü bir erkek gülüyorsa mutluysa bu senin sayende demekki ona huzur vermişsin .ben her zaman dedim şey erkeklerinizi mutlu edin huzur verir herşey güzel olur. hoş bir yorum olmuş yazdıklarınızla bize yaşattınız.dışa vurmuş allah daim etsin

ya ben evli değlim ama 3yıldır bi erkek arkadsım var. eskiden beni çok sevdigini hep belli ederdi ne bileyim cimlerde dizıne basımı yasladıgımda gözünü benden bi saniye ayırmazdı saclarımı öper koklardı ama artık bn yatsamda ne yapsam dikkatini cekemiyrm etrafı izliyo falan beni hala sevdigini biliyorum xünkü ben aslan burcuyum ve ilgisizlige katlanamıyorum bunu da ona söylüyorm ayrılmak istiyorum ama bi kere bile kabul etmedi ben onun istediklerini hep yaptım kendisi çok kıskanc msn facebook bunları hayatta kullanmama izin vermez erkek kuzenlerimle bir araya geldigimde bana tavır alır dediklerini yapmasam. suratını asar. az önce kardesim liseden bi arkadsımı otobüste görmüş erkek ona selam söyle diye yazdım yanlışlıkla sevgilime gönderdim.ben cekiliyim aradan sen rahat rahat konus falan deyip duruyo. ne yapcam bilmiyorum onu cok seviyorum ama bana sevgisini eskisi kadr göstermiyo. bana da yardım lütfen....

bak canım erkekler boyledir uzun süreli ilişkilerden sıkılıyorlar seninle alakası yok .bak canım genel olarak söylüyorum benimde iki erkek kardeşim var erkeklerin hepsi böyle şimdi senden kurtulmak istiyor ama seni rahat bırakmak istemiyor.senin başkasıyla olma fikri bile onu korkutuyor .şimdi sana onun ne düşün düğünü söyliyim canım şimdi ,bu kız beni seviyor ,bu devirde böylesini bulamam,ama bulandım biraz rahatlamak istiyorum,ama yazık .bunu gibi şeyler canım kendisi bulandığı icin senide bunaltmak istiyor bence seni çok seviyor ama aşk uzun süreli olunca his edilmiyor. kardeşlerimden gördüğüm kadarıyla böyle devam ederseniz büyük bir kavga ile ayrılacaksınız ve senden tamamen kopacak. senin yerinde olsam önce aramı düzeltirim bir kaç gün hoş vakit geçiririm sonra ona canım biraz ara verelim ben seni beklerim sen biraz arkadaşlarına takıl biraz gez derim ona özlediği özgürlüğü ver sensiz yapamaz ikigün güzel sonra gözü seni aramaya başlar ama canım çok düzgün ve dikkatli konuşmalısın çümkü kıskanç ya ona güvence ver . anlatabildimmi belmiyorum yani nefes almasını sağla bunları yapamazsan bile en azıdan fazla buluşma bu aralar bak canım kıskançlıklar bir erkekte ayrılma bahanesidir ona bunu verme çümkü seni seviyor ama kopacak bırak biraz yaşasın sana büyük bir aşkla dönecektir eğer anlamadığın yada anlatamadığım bir şey varsa bakarız

ya bende senin gibi düsünyorum canım 3yıldır en az 2 günde bir görüşüyoruz. ve o bana nasıl yasaklar koyuyorsa ben de ona koyuyorum ve çok fazla arkadaslarıyla görüsmüyo dısarda. onun içinde sadece ben varım ve ona söylüyorum sürekli görüştügümüz için benden sıkılıyorsun biraz ara verelim daha az görüselim bi süre verelim kendimize o güne kadar görüşmeyelim özleyelim ikimize de iyi gelir diyorum kabul etmiyo.olmaz öyle şey diyo o zaman bitsin diyorum. bu şekilde giderse büyük bi kavga edicez ve daha kötü bitecek diyorum benim icin ayrılık diye bir sey imkansız senin içinde öyle olsun diyo. o zaman çözüm dyorum ? kavga etmeyelim askım seni çok seviyrm özür dilerim diyo peki diyorum sonra yine aynı seyler. kıskançlıga gelince o ilk günden beri kıskanıyo beni.daha tanıstıgımızda ben çok kıskancım bunu bilerek baslayacak mısın bnmle dedim bende o sekilde kabul ettim onu ilgin için çok teşekkür ederim . babyes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…