Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demekki sen çook hoş bir kadınsın çümkü bir erkek gülüyorsa mutluysa bu senin sayende demekki ona huzur vermişsin .ben her zaman dedim şey erkeklerinizi mutlu edin huzur verir herşey güzel olur. hoş bir yorum olmuş yazdıklarınızla bize yaşattınız.dışa vurmuş allah daim etsin
bu arada Babyes isminiz Eif galiba Benim de Elif adaşız ne güzel :))
Asıl siz çok güzel bir konuya değinmişsiniz ben teşekkür ediyorum size, çevreme bakıyorum insanlar birbirleriyle didişmekten kavga etmekten ilişkilerin tadını çıkaramıyorlar hayat çok kısa mutlu mesut neşe içinde bir hayat sürmememiz için hiç bir neden yok aslında.
benim derdime de bir çare..
sözlümle hemen her konuda çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi de çok seviyoruz. evlenmemize 2 sene fln var ama biz daha şimdiden nerde oturacağımız konusunda tartışmalara başladık. istanbuldayız ikimiz de onun işi karşı tarafta baya uzak bi semtte. benim işim de büyük bi ihtimal onunkine tam ters bi yerde olucak bu yakada yani öğrenciyim ama belli şimdiden. her konuda çok iyi anlaşan biz laf bu konuya gelince resmen iki canavara dönüşüyoruz o tutacağımız ev işine yakın olsun istiyo ben de kendi işime ve biraz da anneme yakın olsun istiyorum.çok şey mi istiyorum bilmem bana hep kendini düşünüyosun bencilsin diyo ama o da kendini düşünüyo. ikisinin arası bi yeri bile kabul etmiyo illa kendi çalıştığı yerin dibinde bi yer olucakmış. valla ne yapıcamı şaşırdım ailelerimiz daha bu konuları konuşmak için erken diyolar ama iki günde bir bu konu açılıyo başlıyoruz tartışmaya.ne yapmam gerek bana bi öneride bulunsanız moral falan kalmadı bende şimdiden saolun:a015:
önemli değil .canım memnun oldum .ben koç burcuyum ya sen.
canım bence çok şanslısın .şimdi şöyle bir baktığımda evine yakın olmak isteyen bir erkek. buna bence üzüleceğine sevinmesin .işim bitsin evime gideyim diyen erkek güveni temsil eder.işi bitecek sana koşacak evine koşacak bu iyi.sana uzak oluyor iş konusunu pek anlamadım belki kızacaksın ama ben bayanların çalışmasından yana değilim ama tabi senin kararım .bak canım erkek eve yakın olursa daha iyi çümkü bayan biraz problemli yok hamileliktik ,doğumdur,bence bir alo dediğimde kocan sana yetişe bilmeli bak canım belki sen bir iki sene sonra aman çalışmayı boş vereyim evimde keyfime bakayım diyecem ama erkek öyle değil bir ömür boyu çalışmak zorunda .bak canım zaman kötü,etraf bekar hoş kızlarla dolu türkiyedenin oranlanlarına göre bir erkekğe üç kadın düşüyo sürekli eşinden haberin olacak fena erkekler işine uzak ev tutarlar.yollarda ne aşklar yaşanır.kendini riske etme .annene yakın olma konusundada canım şimdi sana güzel geliyor ama evlendikten sonra annene yakın olursan asla büyümeyeceksin yeni bir hayata başlıyorsun bence arkanda ,önündede ,kimse olmamalı sadece yanında eşin olmalı.ozaman hayat senin hayatın olur
ben aslan burcuyum 10 08 1989 zemuszemus
krallar dünyayı yönetir kralıda karısı yönetir ama onun kral olduğunu unutmayın bırakın sizden üstün olsun gerçeği sadece siz biliyorsunuz
canım bence çok şanslısın .şimdi şöyle bir baktığımda evine yakın olmak isteyen bir erkek. buna bence üzüleceğine sevinmesin .işim bitsin evime gideyim diyen erkek güveni temsil eder.işi bitecek sana koşacak evine koşacak bu iyi.sana uzak oluyor iş konusunu pek anlamadım belki kızacaksın ama ben bayanların çalışmasından yana değilim ama tabi senin kararım .bak canım erkek eve yakın olursa daha iyi çümkü bayan biraz problemli yok hamileliktik ,doğumdur,bence bir alo dediğimde kocan sana yetişe bilmeli bak canım belki sen bir iki sene sonra aman çalışmayı boş vereyim evimde keyfime bakayım diyecem ama erkek öyle değil bir ömür boyu çalışmak zorunda .bak canım zaman kötü,etraf bekar hoş kızlarla dolu türkiyedenin oranlanlarına göre bir erkekğe üç kadın düşüyo sürekli eşinden haberin olacak fena erkekler işine uzak ev tutarlar.yollarda ne aşklar yaşanır.kendini riske etme .annene yakın olma konusundada canım şimdi sana güzel geliyor ama evlendikten sonra annene yakın olursan asla büyümeyeceksin yeni bir hayata başlıyorsun bence arkanda ,önündede ,kimse olmamalı sadece yanında eşin olmalı.ozaman hayat senin hayatın olur
babyes her eve lazım senden bi tane. pardon her topiğe. sen ara sıra dolanıver şu topikte bir sürü yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar var bende dahil tabi..