• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

canım sölemezmıyım en son 2 gun önce hakkımı helal etmıycem dedım..
kendısıde biliyor abisi 10 tllıkfaturamızı yatırmadı bir gun olsunaramıyolar hepsını biliyor...
çok yuzsüzler şimdi vermese abisi dunya dolusu laf söler küşer kavga ederler..
sana bişey olsa ben neyapacam dıyorum onuda denedım ozamanda konuşmamın sonunda allah korusundemıyosunda paranın peşinemı düşüyorsun dıyor...

aslında eşim benımokumuş çok moder saygılı birınsan normal zamanda benıhiç kırmaz gözümun içine bakar ama bu aileye gelınce bi garıp oluyor yaaa..

en son dun aksam konuştum sana son kez sölüyorum dedim bana artık söletme dedım sakın bir dille söledım tamam dedi ama hala güvenmıyorum açıkcası....

güven canım güvenmekten başka bir şey yapamazsın ona çok güven ve dile getir bir erkek benim içim çok rahat sen hakkımızı yedirmessin ona güvenirsen ya bana güveniyor olur sana güvenmiyorum asla deme canım çok güveniyorum canım huzurumuzu bozmayalım artık zaten sen yapmassın yapacağını yaptın zaten de mesela bekarken anne m bana derdiki kızım ben sana güveniyorum derdi inanırmısınız hiçbir nasihatı aklımda kalmazdı bir tek sana güveniyorum lafı kalırdı bana güveniyor onu yuz üstü bırakmamalıyım derdim sende öyle yapcanım

hepinize bana verdiğiniz değer için teşekkürler arkadaşlarım sizin ile fazla zaman geçirdiğim için bana küsüyorlar onun için bu konuya biraz ara vereceğim hepinize mutluluklar diliyorum

elifçim haklısın ama ben insanlar için iyi düşünürken çok kazık yedim korkuyorum artıkk eyvahedigeldismile herks öle değil tabi

babyes bravo cok güzel akıllar verıyorsun hemcinslerine teşekkürler
ben eda 24 yaşıma girdim bu zamana kadar en uzun ilişkım 19 yaşındayken sürdü 1,5 sene kadar ondan sonrada dikişi bir türlü tutturamadım yanii tipim boyum posum yerınde ama ilişkılerım bir türlü uzun sürmuyor fix 3 ay =)) neden böyle yanı bir erkegı elde tutmak ıcın ne yapmam gerekır cok zor begenıyorum onunıcınde kaybetmemek ıcın elımden gelenı yapıyorum fakat kaybeden yıne ben oluyorum sanırım hatam fazla değer vermek

babyes bravo cok güzel akıllar verıyorsun hemcinslerine teşekkürler
ben eda 24 yaşıma girdim bu zamana kadar en uzun ilişkım 19 yaşındayken sürdü 1,5 sene kadar ondan sonrada dikişi bir türlü tutturamadım yanii tipim boyum posum yerınde ama ilişkılerım bir türlü uzun sürmuyor fix 3 ay =)) neden böyle yanı bir erkegı elde tutmak ıcın ne yapmam gerekır cok zor begenıyorum onunıcınde kaybetmemek ıcın elımden gelenı yapıyorum fakat kaybeden yıne ben oluyorum sanırım hatam fazla değer vermek

canım erkeklerin penceresinden bakkalım. bir erkek, mesela bir partide kendisine bir kız bulmak istiyor tamam.bakınıyor öncelikle kime bakar işte kapıtan çok şık gösterişli alımlı bir kız geliyor sonra bütün erkeklrinin gözü onda bu kızı tavlamaya çalışır.sonra işte tavlatı çıkmaya başladılar kız okadar hoşkı bir şey konuşamıyorlar sadece kıza iltifat edmek zorunda kalıyo sonra en yakın kankası kıza gidiyor ona acılıyor kızda çok kafa kız aman uğraşma bırak der erkek de bırakır sonra bu erkek kankası gibi bir kız olsada çıksam der hadı bulmuş olsun bunun sohbet edebiliryor ama kız hiç sexi değil kaba tavırlı arkadaş olarak iyi ama sevgili olarak kötü ondanda ayrılır. peki bir erkek ne ister yada bir erkekği nasıl elde tutarsın. şimdi canım uzun sürebilmesi için bir defa o kişiyle bir samimiliğin olmamış olmalı çümkü eğer seni tanıyorsa işin zor yani yakınlarda oturan akraban yada sık görüşülen komşu olmasın sorunyok .bir kız güzel görünmeli ama gülümsemeli kibar olmalı ama arada espiri yapmalı az konuşmalı az konuşan kadın herzaman mukemmeldir çum kadın susduğu zaman erkek sıkıldığını düşünür ama gülümsüyorsun sıkılmamışsın eee seni konuşturmalı çümkü tanımak istiyor denge çok önemli bir erkek için koktel olacaksin konuşacaksın ama komık dişarıdan bakıldığında çift görüntüsünü bozmadan tecrümesiz görünmek bizim toplum kızlar erkek arkadaşlarına senden öncede sevgilim oldu derler bu yanlış bu konulara girme eğer o sorarsa yok gibi zaman la anlatırım kaliteni bozma ama eğlenmeyi unutma erkekler sevdiğini bir ikidefa söyle sonra asla soyleme sadece belli et senin onu sevgiğini bilsin.ama seni kaybedeceğini bilsin. canım bunlar böyle yazılarla olmaz sana en temel kurarları yazdım ama işte zamanla sırasıyla uygulayacaksın birde herşeyden mutlu olabileceğini belitmelisin o kendine güvenmeli hiç konuşmadan gülümseyen kızdan kimse kopamaz dilinden çok hareketlerinle mimiklerin ile konuş inşallah sana yardım edebilmişimdir kafa takılan birşey varsa konuşuruzboshayallersmile

en güzeli sizinki çümkü korkan kişi temkinlidir size tek önerim var ikinizde ailenizde kıymetlisiniz ailelerini evliyiğinize karıştıemazsanız çok mutlu olusunuz yani iki ailede ne derlese eve gelince kendi kararınızı verdiğiniz süre içinde mukemmel bir evlilik yaşarsınız başınız sıkışınca sen ailene o ailesine giderse kendi evinizin patronu olmassınız ben ile eşim bu çok güzel yaptık benim babam eşime elif nasıl dese eşim iyi bir sinirli sinili olduğunda gözü birşey görmüyo beni kırıyor diyor tabı bu beni daha çıltırtıyordu eşimim ailesi eşimi sorduğunda ben onu şikayet ediyordum sonra anladıkkı bu bize zarar veriyor şimdi babam bana şaka bile yapsa eşim karıma laf yok o birtane diyor ben babama eşim bir tane diyorum biz evimizde bir sorun yaşatığımızda hiç kimse söylemiyoruz yardım istemiyoruz kendi evimizin patronu biziz eğer bu dengeyi kuruya bilirseniz evlilik bir cennet şimdi şimdi iyibir evlikten bahs edilince hep biz örneğiz neler yaşadığımızı kimse bilmiyor inan sıkıntına ikinci kişiler ailen bile olsa yardımdan cok zarar verir bence çok mutlu olcaksın evlen gitsin

elif, canım, çok güzel bir yorum yapmışsın.
geç bir teşekkür olacak ama çok teşekkür ederim şekerim a.s.

canım erkeklerin penceresinden bakkalım. bir erkek, mesela bir partide kendisine bir kız bulmak istiyor tamam.bakınıyor öncelikle kime bakar işte kapıtan çok şık gösterişli alımlı bir kız geliyor sonra bütün erkeklrinin gözü onda bu kızı tavlamaya çalışır.sonra işte tavlatı çıkmaya başladılar kız okadar hoşkı bir şey konuşamıyorlar sadece kıza iltifat edmek zorunda kalıyo sonra en yakın kankası kıza gidiyor ona acılıyor kızda çok kafa kız aman uğraşma bırak der erkek de bırakır sonra bu erkek kankası gibi bir kız olsada çıksam der hadı bulmuş olsun bunun sohbet edebiliryor ama kız hiç sexi değil kaba tavırlı arkadaş olarak iyi ama sevgili olarak kötü ondanda ayrılır. peki bir erkek ne ister yada bir erkekği nasıl elde tutarsın. şimdi canım uzun sürebilmesi için bir defa o kişiyle bir samimiliğin olmamış olmalı çümkü eğer seni tanıyorsa işin zor yani yakınlarda oturan akraban yada sık görüşülen komşu olmasın sorunyok .bir kız güzel görünmeli ama gülümsemeli kibar olmalı ama arada espiri yapmalı az konuşmalı az konuşan kadın herzaman mukemmeldir çum kadın susduğu zaman erkek sıkıldığını düşünür ama gülümsüyorsun sıkılmamışsın eee seni konuşturmalı çümkü tanımak istiyor denge çok önemli bir erkek için koktel olacaksin konuşacaksın ama komık dişarıdan bakıldığında çift görüntüsünü bozmadan tecrümesiz görünmek bizim toplum kızlar erkek arkadaşlarına senden öncede sevgilim oldu derler bu yanlış bu konulara girme eğer o sorarsa yok gibi zaman la anlatırım kaliteni bozma ama eğlenmeyi unutma erkekler sevdiğini bir ikidefa söyle sonra asla soyleme sadece belli et senin onu sevgiğini bilsin.ama seni kaybedeceğini bilsin. canım bunlar böyle yazılarla olmaz sana en temel kurarları yazdım ama işte zamanla sırasıyla uygulayacaksın birde herşeyden mutlu olabileceğini belitmelisin o kendine güvenmeli hiç konuşmadan gülümseyen kızdan kimse kopamaz dilinden çok hareketlerinle mimiklerin ile konuş inşallah sana yardım edebilmişimdir kafa takılan birşey varsa konuşuruzboshayallersmile

eli ne geziyon kız burda yakaladım seni

zaten en iyisini kapmışsın bencillik hae erkakte var işte diyom yafenalıklarındandeğıl ince düşünemiyorlar bana bir örnek verirsen yardımcı olmaya calışırım seninkinin burcu ne boğa aslan ??

Aslan cnm sadece iki burç söylemişsin ve tahminde etmişsin..
Mesela yapmak istemediğim şeylerde beni zorluyo ben yapmayınca çaba göstermeyen biri oluyorum, sürekli bi sorun bugün yine sorunlarımız vardı ben anlamıyorum ama bana ilgisizsin diyip duruyo daha ne yapıcaksam onun için doyumsuz sanki yada ben çaba göstermiyorum gerçekten anlamadım :S

kızlar yerimizemi geçelim yoksa burdamı kalalım kimse kalmadı burda

ya çok güzel taktikler yazmışın canım ya ben 4 aylık evliyim eşimin şuolacak demesinde kavga çıkıo yani kavga edioruz nasıl başarabiliosun biraz banada öğret ben sabredemiyorum pek şu olacak demesine kendimi ezilmiş hissediyorum hemen sonra kavga çıkıo tabi

pek tecrubelı olmadıgım halede sevdıgım adamla mutlu ve huzur dolu bı evlılık dusledıgım ıcın tum tecrubelerı cok ıı dınlerım
benım sevgılım hep huzurdan yanadır zaten devam etmemızın nedenıde bu bence onun bana sabrı:)
neyse ben ufacık bı tecrubemı babyes ablacımın ıznıyle paylasmak ıstıyorum
sımdı sevgılıler gununde asler sevgılıer hatırlamamıs dıye bırsuru trıp dolu konusma dınledım
bızde bu yıla kadar hıc kutlamadık hep derdıkkı bıze hergun sevgıler gunu ama dogum gunumuz yıl donumuz çok çok onemlıdır
bende sırf bısı denemek ıstedım acaba askıma ıstedıgımı yaptırabılıyomuyum dıye
2 ay kala basladım laf aralarında hep bısıler soyledım
"askım sevgıler gunu sacma ama ogun herkezın elınde cıcek olunca olmayanın ıcı acır "
sen bana bısıler yapınca benım ıcın ozel olan çok mutlu oluyorum"
gecen yıl dogum gunumde benı cok şaşırtmıstın hep boyle ol olurmu canım sevgılım"
benım sana yaptıgım hangı suprızı en cok begenmıstın" falan buna benzer hep guzel guzel kurdum onu
ve ınanılmaz bı sevıler gunu gecırdık
ve yıne her yaptıgı seye nekadar mutlu oldugumu belırttım
yanı arkadaslar benım kocam yapmaz anlamaz dememelı bız kadınlar erkeklere her ıstedıgımzıı yaptırabılırız
bız bısıler yapıcazkı onlarda ornek alsın
ben sevgıler gununde bısı yapmasa ve ben 2 gun kavga etseydım ne olacaktı??
hepımız mutlu oluruz ıns
ve bu topık ıcın sonsuz tskler...

pek tecrubelı olmadıgım halede sevdıgım adamla mutlu ve huzur dolu bı evlılık dusledıgım ıcın tum tecrubelerı cok ıı dınlerım
benım sevgılım hep huzurdan yanadır zaten devam etmemızın nedenıde bu bence onun bana sabrı:)
sımdı sevgılıler gununde asler sevgılıer hatırlamamıs dıye bırsuru trıp dolu konusma dınledım
bızde bu yıla kadar hıc kutlamadık hep derdıkkı bıze hergun sevgıler gunu ama dogum gunumuz yıl donumuz çok çok onemlıdır
"askım sevgıler gunu sacma ama ogun herkezın elınde cıcek olunca olmayanın ıcı acır "
gecen yıl dogum gunumde benı cok şaşırtmıstın hep boyle ol olurmu canım sevgılım"
benım sana yaptıgım hangı suprızı en cok begenmıstın" falan buna benzer hep guzel guzel kurdum onu
yanı arkadaslar benım kocam yapmaz anlamaz dememelı bız kadınlar erkeklere her ıstedıgımzıı yaptırabılırız
hepımız mutlu oluruz ıns

çok güzel bir yaklaşım herşey kadınlarda bitiyor biraz sakin mutlu olmayı birsek tamam hep kapris hep kapris beklemeyi bilmiyoa masum durmak yerine bağırıyoruz erkeklerde içinden sen hiç bir şeyi hak etmiyorsun diyorlar önemsemiyorlar bırakın sizi mutlu etsinler kendi istedikleri gibi

ya çok güzel taktikler yazmışın canım ya ben 4 aylık evliyim eşimin şuolacak demesinde kavga çıkıo yani kavga edioruz nasıl başarabiliosun biraz banada öğret ben sabredemiyorum pek şu olacak demesine kendimi ezilmiş hissediyorum hemen sonra kavga çıkıo tabi

ben de öyleydim ama zamanlar öürendim insan yapmak istese yapar kendine sor istiyormusun bırak seni sevsin erkekler anne gibi kadın istemezler tabiki ona ona yapması gerektiğini söyleyeceksin ama öneri gibi bak mesela ben birşeyi koca söylerken diyorumki bence böyle ııı ama sen çok akıllısın tabı senben den taha iyi bilirsin canım bırakın sizden zeki olsunlar ben eşime çok akıl veririm iki gün somnra kendi aklı gibi yapar asla o benim aklımdı demem önemlide değil kavgaların tek sebebi budur kadın sürekli erkeği aptallıkla suçlar erkkeler güçlü kadınlar zekidir tanrı böyle yaratmış işte en büyük zeka zekayı gizlemektir akıllı kadın böyle yapar

Aslan cnm sadece iki burç söylemişsin ve tahminde etmişsin..
Mesela yapmak istemediğim şeylerde beni zorluyo ben yapmayınca çaba göstermeyen biri oluyorum, sürekli bi sorun bugün yine sorunlarımız vardı ben anlamıyorum ama bana ilgisizsin diyip duruyo daha ne yapıcaksam onun için doyumsuz sanki yada ben çaba göstermiyorum gerçekten anlamadım :S

valla kardeşim aslan heppp sevmen gerekir hep saygı göstermen gerekir aslan şımarık bir oğlan çocuğu gibidir birde bir günü diğerini tutmaz bu gün güldüğü şeye yarın kızabilir bugün kızdığına yarı ona komık gelebilir aslan erkeği zordur ama iyidir huyuna gitmen lazım benim kardeşim 6 senelik sevgilisiydi 7 ayda nişanlıydı kızı bunaltı bulanalt sonra kız küs ayrıldı bırak gitsin dedi sil böylelerdin ya kaprislilerdir değer verirler ama fazla doğru ifade edemezler bir ömür boyu iş sende olacak değişirlermi bilmiyorum lider burçlerdakileri değiştirmek zordur ancak zaman onları olgunlaştırırvaal canım allah yardım etsinnn inşallah çok mutlu olursun son birşey mutlu etmeyi çok severler ama işte ilgiyi daha severler

size gülzel bir flim önericeğim kadın aklı erkek aklı diye son zamanlarda izlediğim ennn keyifli en komık flim mutlaka izlemelisiniz yanız birazz anlarsınızya o na göre ortamınızı ayarlayın ama mutlaka izleyin hiç pişman olmayacaksınız

size gülzel bir flim önericeğim kadın aklı erkek aklı diye son zamanlarda izlediğim ennn keyifli en komık flim mutlaka izlemelisiniz yanız birazz anlarsınızya o na göre ortamınızı ayarlayın ama mutlaka izleyin hiç pişman olmayacaksınız

çıkarılacak çooook ders var içinde :kedi:kötükedihüsoboshayallersmile

ben bunların hepsini aynen yapıorum ama ilk zamanlardaki ilgisi artık yok sanki 2 ayda 2 yıldır çıkıyor gibi olduk off yaa senağlama

hepımız mutlu oluruz ıns

sevgili olmak ve evli olmak çok farklı şeyler güzelim.dışarıdan sevgli olmak çok kolay önemli olan evliyken aynı ortamdayken bazı şeyleri yapabilmek, yaptırabilmek inan ben eşimle 6sene çıktım 7. senemde evlendim inan herşey çok farklı şuan.....evli arkadaşlar hak verceklerdir..

Back