canım sölemezmıyım en son 2 gun önce hakkımı helal etmıycem dedım..
kendısıde biliyor abisi 10 tllıkfaturamızı yatırmadı bir gun olsunaramıyolar hepsını biliyor...
çok yuzsüzler şimdi vermese abisi dunya dolusu laf söler küşer kavga ederler..
sana bişey olsa ben neyapacam dıyorum onuda denedım ozamanda konuşmamın sonunda allah korusundemıyosunda paranın peşinemı düşüyorsun dıyor...
aslında eşim benımokumuş çok moder saygılı birınsan normal zamanda benıhiç kırmaz gözümun içine bakar ama bu aileye gelınce bi garıp oluyor yaaa..
en son dun aksam konuştum sana son kez sölüyorum dedim bana artık söletme dedım sakın bir dille söledım tamam dedi ama hala güvenmıyorum açıkcası....
güven canım güvenmekten başka bir şey yapamazsın ona çok güven ve dile getir bir erkek benim içim çok rahat sen hakkımızı yedirmessin ona güvenirsen ya bana güveniyor olur sana güvenmiyorum asla deme canım çok güveniyorum canım huzurumuzu bozmayalım artık zaten sen yapmassın yapacağını yaptın zaten de mesela bekarken anne m bana derdiki kızım ben sana güveniyorum derdi inanırmısınız hiçbir nasihatı aklımda kalmazdı bir tek sana güveniyorum lafı kalırdı bana güveniyor onu yuz üstü bırakmamalıyım derdim sende öyle yapcanım