• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

bence erkeğin yanlış davranışına anında müdahale edeceksin. görmez gelmeler o davranışı yerleştiriyor. mesela benim kocam her şeye karışırdı evde. anında aldım karşıma hoop ! dedim ama kavga etmedim hissettiklerimi tek tek anlattım. 2 yılda bu davranışlar törpülendi. şimdi mükemmele yakın diyebilirim.

katılıyorum benim eşim bir hata yap başkalarını yanımda heme işaret yaparım hatasını bilsin diye sonra yanlız kaldığımızda acıklarım işaret etmezse hatırlamıyorlar evet canım erkeklere hemen mudahale edeceksin ama yumuşak olmalı ya zaten kadın işini yumuşakca hal edince sorun asla olmuyo erkekler çocukturlar sen onları büyüteceksin hep birinin çocuğu olmuşlar şimdi ise birinin kocası nasılkı anne çocuğunu yetiştiriyor sende kocanı yetiştireceksin

kızım düzelmez onlar sen kendine bak sen karışma onlara yoksa biri secmek zorunda kalırsın boş ver sen hatını yaşa ya canım yaş ilrleyince karekter yerleşiyor onun içi diyorumya evlenmeden ne bilirseniz uygulayın sıcsğı sıcağına sonra hiçbir şey yapamıyorsun eee bişi varmı

ben de onları öyle görünce öyl olmaktan korktuğum için güvenemiyorum kimseye yemek tatlılar yapıyorum sabah beri

arkadaşım banada yardımcı olurmusun...
bende defalarca eşime sölememe rağmen hala ailesıne para verıyor bıktım usandım artık enson kı davamız küçük abısı annesının maasını gosterıp kredı çekmış ve kayın valıdemın maasından kesılıyor
kayın valıdem bu taksıdı kapatmasını ıstemış eşimden kredıyı abısı çektı kapatacak olan eşim bende kabul etmıyorum...
annesıne paraversınannesıharcasınkabulum ama nıye abısınınkredısını biz kapatalım çalışıyor ödesın...

diğer abısınınde görme engellı bir çocuğu var dr götürmekiçin para istemış başata kabul ettım ama duydum kı eltım eşyalarını değiştirmiş bende çok kızdım benden para istıyolar elımızde yok dıye evlerının mobılyasını değiştiriyorlar

eşime dedım annenı kırmamak için parayı vermene razıoldum dıyelın diğer abıne para veremessındedımbenımde çocugum var ve yurt dışındayız bir çok eveşyası eksığımız var ben almıyorum idare ediyorum da onlar nıeye etmıyor...

eşim bunu anlamıyor maleseff...

10 gundür kedıköpek gibiyız bu yüzden bende
süreklı bişeyler alıyorum oğluma sırf verdiği için inadımdan...

canm seninkide zor bir durum. bence arana kesinlikle mesafe koymalısın bu durumda çok yakınsınız. çok samimi olursan evinden çıkmaz. bu arada kocanda aradaki köprüyü kurması gerekio. mesela evlenince kayınvalidenlere gittiğinde kocanın rahat olmasına izin verme. yani bu cümleyi açayım uzanmak falan ister tepki göster sanki orada misafirlikteymiş gibi hissettir ona. kafasına göre takılırsa ordan çıkmak istemiycektir. sadece evinde rahat hissetmesini sağla. benim bi arkadaşımda çalışıyodu kaynansı işten gelince burda yeyin yemeğinizi diyodu ama o kocasını eve ve yemeklerine alıştırmak için işten gelip yemek yapıodu.

vayyy valla çok zekisin bende aşağı kalmıyon bende koç ve katılıyorum

ben de onları öyle görünce öyl olmaktan korktuğum için güvenemiyorum kimseye yemek tatlılar yapıyorum sabah beri

hiç korkma sen hayatını evliliğini yapacaksın bide bunları iyi izle onların yaptığı gözüne şacma gelen herşeyi kaydet aklın o hataları yapmayınca zaten mutlu olursun olacaksında ben sana güveniyorum

tatlım çok saol yorumun için.dedm benmi abartıorum ama sende bnm gibi düşünüosnn.ayyy duyguşumm aynı şeyi dio kadın ii olalım düşünüo belki ama hoşuma gitmio işte gelince yemeğinizi ben hazırlarım yersinz bazen dio bi arka dedm bunu ne güzel manyak dedi ama ben öle düşünmüormmm.dediğin gibi misafir gibi olmalı hatta ben ava gitmesi için can atıcağı bi kaç harekette bulunablrm ona aklinialirimsmile

tatlım çok saol yorumun için.dedm benmi abartıorum ama sende bnm gibi düşünüosnn.ayyy duyguşumm aynı şeyi dio kadın ii olalım düşünüo belki ama hoşuma gitmio işte gelince yemeğinizi ben hazırlarım yersinz bazen dio bi arka dedm bunu ne güzel manyak dedi ama ben öle düşünmüormmm.dediğin gibi misafir gibi olmalı hatta ben ava gitmesi için can atıcağı bi kaç harekette bulunablrm ona aklinialirimsmile

rica ederim canm her zaman. o arkadaşın evlenince öle düşündüğü için pişman olacak. mesela evde oldugun zaman evin kapısını sürekli kilitle kayınvalidende senin evine zırt pırt gelmesin

arkadaşım banada yardımcı olurmusun...
bende defalarca eşime sölememe rağmen hala ailesıne para verıyor bıktım usandım artık enson kı davamız küçük abısı annesının maasını gosterıp kredı çekmış ve kayın valıdemın maasından kesılıyor
kayın valıdem bu taksıdı kapatmasını ıstemış eşimden kredıyı abısı çektı kapatacak olan eşim bende kabul etmıyorum...
annesıne paraversınannesıharcasınkabulum ama nıye abısınınkredısını biz kapatalım çalışıyor ödesın...

diğer abısınınde görme engellı bir çocuğu var dr götürmekiçin para istemış başata kabul ettım ama duydum kı eltım eşyalarını değiştirmiş bende çok kızdım benden para istıyolar elımızde yok dıye evlerının mobılyasını değiştiriyorlar

eşime dedım annenı kırmamak için parayı vermene razıoldum dıyelın diğer abıne para veremessındedımbenımde çocugum var ve yurt dışındayız bir çok eveşyası eksığımız var ben almıyorum idare ediyorum da onlar nıeye etmıyor...

eşim bunu anlamıyor maleseff...

ayy canım ya seninkini kulanıyorlar. ailesi olduğu için bunu görmek istemiyor. yapacak bir şey yok yaptıkları yapmış zaten .artık yapmaması için ona engel olmaktan çok göster ona deki tamma canım ben sana hiç karışmayacam sende bir süre onlara yardımı kes bakalım seni kullanıyorlarmı yoksa seviyorlarmı yada ihtiyacım var desin yardım istesin yanı sen birşey bul işte bak herkes sırtını dönecektir tavır yapacaktır onun gözünü ac çok kırılacak ama ders olur bir plan yap uygula onada deki eğer yapmassan hakkımı helal etmem yuvamız için yap sen sizi düşünmessemn kim düşünecek sana bir şey olsa ben neyapacam de dene bakalım

arkadaşım ismının altında casablanca yazıyor fasın bir sehri değilmi ? orası

daha çok yorum yapmak istiyorum ama çalışıyorum müsait olunca uzun uzun yazarım şimdi çıkmam gerekiyo yarında hafta tatilim yokum pazartesi görüşürüz kızlar öpüldünüzzzz

bak sen yinede kadın iyi düşünüyor de ben yanlış anlıyorumde eğer kötü düşünürsen artık hiç iyi düşünemezsin bak bir ömür boyu onlarlasın kötü düşünürse asla sevemezsin asla mutlu olamassın ben her zaman derim ki içinizden iyi düşünün dışınızdan kendini kibarca savunun hatalarını görmelerini sağlayın içiniz sizi eğitsin dışınız sizi büyütsün

10 gundür kedıköpek gibiyız bu yüzden bende
süreklı bişeyler alıyorum oğluma sırf verdiği için inadımdan...
canm gerçekten eşin kullanılıyo.
benm bir tanıdığım vardı aynı böyle etrafına hep yardım ediyodu. hiç kimseden bişey esirgemiyodu. tüm parasını yiyorlardı. adamı bir işten çıkardılar etrafında kimse kalmadı o zaman aklı başına geldi ama çok geçti... senin adına çok üzüldüm kullanılmayı hayatta sevmem yerinde olmak istemezdim..ama üzülme canm kocana anlat güsellikle gitcem diyorum gidemiyorum..bye
bu defa gerçekten gidiyorummm

ayy canım ya seninkini kulanıyorlar. ailesi olduğu için bunu görmek istemiyor. yapacak bir şey yok yaptıkları yapmış zaten .artık yapmaması için ona engel olmaktan çok göster ona deki tamma canım ben sana hiç karışmayacam sende bir süre onlara yardımı kes bakalım seni kullanıyorlarmı yoksa seviyorlarmı yada ihtiyacım var desin yardım istesin yanı sen birşey bul işte bak herkes sırtını dönecektir tavır yapacaktır onun gözünü ac çok kırılacak ama ders olur bir plan yap uygula onada deki eğer yapmassan hakkımı helal etmem yuvamız için yap sen sizi düşünmessemn kim düşünecek sana bir şey olsa ben neyapacam de dene bakalım

canım sölemezmıyım en son 2 gun önce hakkımı helal etmıycem dedım..
kendısıde biliyor abisi 10 tllıkfaturamızı yatırmadı bir gun olsunaramıyolar hepsını biliyor...
çok yuzsüzler şimdi vermese abisi dunya dolusu laf söler küşer kavga ederler..
sana bişey olsa ben neyapacam dıyorum onuda denedım ozamanda konuşmamın sonunda allah korusundemıyosunda paranın peşinemı düşüyorsun dıyor...

aslında eşim benımokumuş çok moder saygılı birınsan normal zamanda benıhiç kırmaz gözümun içine bakar ama bu aileye gelınce bi garıp oluyor yaaa..

en son dun aksam konuştum sana son kez sölüyorum dedim bana artık söletme dedım sakın bir dille söledım tamam dedi ama hala güvenmıyorum açıkcası....

son birşey söyliyim giticem canım benim yengem var yemeğimni evinde yapıp yemek istiyordu ben sen karışma ben geliyim haledeyim dedim annemle konuştum yazık evinde yesin kocasıyla baş başa kalsın dedim hallettim evime geldim artık bizim gelin mutlu sonra aradan 20 güngecti şimdi bereberler yiyorlar canım insan yeni evliyken hep yanlız kalmak ister ama sonra keşke ayrı olmasaydımder bizim geline sordum ne dedi biliyormusun ayyy yemek yetiştirecem diye canım çıktı sonra bulaşık ev çok kirleniyo işin hiç bitmiyo yerim yemegimi temiz evime gelirim başım rahat ama seni anlıyorum herkes boyle düşünür yemeğini kendin yap ama bence bırak seni sevsinler çümkü hamılalıktir misafirdir çocuktur onlar olmasa cok zor olcak benim yengem çocuğunu annem bırakıyor abimle akşama kadar geziyor içi rahat peki yabancı gibi olursan yada mesafeli sonra işin düştüğünde ne yapacaksin bak çalışan bir bayansın bence bırak seni sevsinler sende onları sev mesafe konusunda zaten zaman yavaş yavaş kopmadan ayarlarsın inanki anneler sadece güler yüz istiyorlar canım sendesen ki ben bu gün evde yemek yapayım olurmu bu kadın sevinir bile

Back