bence erkeğin yanlış davranışına anında müdahale edeceksin. görmez gelmeler o davranışı yerleştiriyor. mesela benim kocam her şeye karışırdı evde. anında aldım karşıma hoop ! dedim ama kavga etmedim hissettiklerimi tek tek anlattım. 2 yılda bu davranışlar törpülendi. şimdi mükemmele yakın diyebilirim.
kızım düzelmez onlar sen kendine bak sen karışma onlara yoksa biri secmek zorunda kalırsın boş ver sen hatını yaşa ya canım yaş ilrleyince karekter yerleşiyor onun içi diyorumya evlenmeden ne bilirseniz uygulayın sıcsğı sıcağına sonra hiçbir şey yapamıyorsun eee bişi varmı
canm seninkide zor bir durum. bence arana kesinlikle mesafe koymalısın bu durumda çok yakınsınız. çok samimi olursan evinden çıkmaz. bu arada kocanda aradaki köprüyü kurması gerekio. mesela evlenince kayınvalidenlere gittiğinde kocanın rahat olmasına izin verme. yani bu cümleyi açayım uzanmak falan ister tepki göster sanki orada misafirlikteymiş gibi hissettir ona. kafasına göre takılırsa ordan çıkmak istemiycektir. sadece evinde rahat hissetmesini sağla. benim bi arkadaşımda çalışıyodu kaynansı işten gelince burda yeyin yemeğinizi diyodu ama o kocasını eve ve yemeklerine alıştırmak için işten gelip yemek yapıodu.
ben de onları öyle görünce öyl olmaktan korktuğum için güvenemiyorum kimseye yemek tatlılar yapıyorum sabah beri
tatlım çok saol yorumun için.dedm benmi abartıorum ama sende bnm gibi düşünüosnn.ayyy duyguşumm aynı şeyi dio kadın ii olalım düşünüo belki ama hoşuma gitmio işte gelince yemeğinizi ben hazırlarım yersinz bazen dio bi arka dedm bunu ne güzel manyak dedi ama ben öle düşünmüormmm.dediğin gibi misafir gibi olmalı hatta ben ava gitmesi için can atıcağı bi kaç harekette bulunablrm ona aklinialirimsmile
arkadaşım banada yardımcı olurmusun...
bende defalarca eşime sölememe rağmen hala ailesıne para verıyor bıktım usandım artık enson kı davamız küçük abısı annesının maasını gosterıp kredı çekmış ve kayın valıdemın maasından kesılıyor
kayın valıdem bu taksıdı kapatmasını ıstemış eşimden kredıyı abısı çektı kapatacak olan eşim bende kabul etmıyorum...
annesıne paraversınannesıharcasınkabulum ama nıye abısınınkredısını biz kapatalım çalışıyor ödesın...
diğer abısınınde görme engellı bir çocuğu var dr götürmekiçin para istemış başata kabul ettım ama duydum kı eltım eşyalarını değiştirmiş bende çok kızdım benden para istıyolar elımızde yok dıye evlerının mobılyasını değiştiriyorlar
eşime dedım annenı kırmamak için parayı vermene razıoldum dıyelın diğer abıne para veremessındedımbenımde çocugum var ve yurt dışındayız bir çok eveşyası eksığımız var ben almıyorum idare ediyorum da onlar nıeye etmıyor...
eşim bunu anlamıyor maleseff...
tatlım çok saol yorumun için.dedm benmi abartıorum ama sende bnm gibi düşünüosnn.ayyy duyguşumm aynı şeyi dio kadın ii olalım düşünüo belki ama hoşuma gitmio işte gelince yemeğinizi ben hazırlarım yersinz bazen dio bi arka dedm bunu ne güzel manyak dedi ama ben öle düşünmüormmm.dediğin gibi misafir gibi olmalı hatta ben ava gitmesi için can atıcağı bi kaç harekette bulunablrm ona aklinialirimsmile
hiç korkma sen hayatını evliliğini yapacaksın bide bunları iyi izle onların yaptığı gözüne şacma gelen herşeyi kaydet aklın o hataları yapmayınca zaten mutlu olursun olacaksında ben sana güveniyorum
canm gerçekten eşin kullanılıyo.10 gundür kedıköpek gibiyız bu yüzden bende
süreklı bişeyler alıyorum oğluma sırf verdiği için inadımdan...
ayy canım ya seninkini kulanıyorlar. ailesi olduğu için bunu görmek istemiyor. yapacak bir şey yok yaptıkları yapmış zaten .artık yapmaması için ona engel olmaktan çok göster ona deki tamma canım ben sana hiç karışmayacam sende bir süre onlara yardımı kes bakalım seni kullanıyorlarmı yoksa seviyorlarmı yada ihtiyacım var desin yardım istesin yanı sen birşey bul işte bak herkes sırtını dönecektir tavır yapacaktır onun gözünü ac çok kırılacak ama ders olur bir plan yap uygula onada deki eğer yapmassan hakkımı helal etmem yuvamız için yap sen sizi düşünmessemn kim düşünecek sana bir şey olsa ben neyapacam de dene bakalım
aminnnnn sağol canım bende kendime güveniyorum[/QUOT canım seninle sonra konuşuruz
aminnnnn sağol canım bende kendime güveniyorum[/QUOT canım seninle sonra konuşuruz
iyi onları görünce beni unuttun tamam mafoldumben
iyi onları görünce beni unuttun tamam mafoldumben
kız seni unuturmuyum sen başkasın ilklerimdensin sen benim arkadaşım sın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?