• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

çok güzel allah sana da benimki gibi bir evlilik versin canım hatta daha iyisi varmı bilmiyorum daha iyisini versin kendi yerimize gecelim şimdi dilek gelir konuşuruz canım

Ha bu arada ben evli değilim ama nişanlı iken bu sorunu fazlası ile yaşamıştım.. Netice de de yürümedi zaten.

işte boyle erkekler var kendine güvensiz boyleleri en zoru asla değiştiremezsin o kendini koca gibi görmüyor sahiplenemiyor bide kadın maddi ve manevi yonden guçlü biri zaten hiç mutluluk olmaz herkes kendinden güçlü karakterli bir erkek ile evlenmeli ki mutlu olabilsin benim yaşantımda hiç bir şeyi düşünmem gerekmiyor eşim beni asla kırmalarını bırak şaka bile yaptırmıyor ben onun meleğiyim çümkü onun güçlü olmasına izi veriyorum ama pısırık erkek gerçekten zor haytın ona niye niye demek ile geçer akıllıca bir kara vermişsin allah sende daha güçlü karekterli biri nasip etsin bulana kadar durma inan insan isteyince oluyor daha iyisine layıkım de eskiye sünger çek o kaybettiğine yanacaktır çümkü pısırık inan zaman geçinçe senin peşine düşecektir pısrık erkekler etraflarında güçlü kadınlar olmazsa yaşayamazlar

ben evliligin sans isi olduguna inanıyorum nisanlıyken bambaska olan adam evlenince degisebiliyor oyuzden tanıdıgn kadar tanıycan gerisi sans bence

bencede kader diyeyim ama allahım herkesin kaderini güzel eylesin ben evliyim nisanlıyken esim bana deger verirdi ama ablalarıyla annesinin dediginden cıkmazdı yanı onların yalanları yuzunden cok tartısırdık ama evlenince çok degisti birazda annesigilin ne yapmaya çalıstığını anladı suan çoooook iyiyiz allahım nazarlardan saklasın darısı bütün ğenç kızların basına

annem, evliliğin şans olduğunu söylüyor.

sevgilimi çok seviyorum ve onunla evlilik düşünüyorum. ama ikimizde evlilikten çok ama çok korkuyoruz. o tek çocuk ve pek sorumluluk verilmemiş. ben de tek kızım evde. bana da hiç sorumluluk verilmedi.

bakalım ne olacak sonumuz :)

o aslan erkeği, ben yengeç kadını.

elif bizim ilişkimizi de yorumlar mısın olumunekankayizsmile

mrb kızlar nasılsınız? elifcim maşallahın var güzel konuşuyosun çok hoşuma gtti:) benim sözlümde boğa burcu bende aslan bakıyorum burçlara hiç anlaşamayacğım burçlar arasında boğa:) ama biz çok iyi anlaşıyoruz şimdilik tabi ilerde ne olur bilmem.sence çok önemli bu? burçlara inandığım için.

annem, evliliğin şans olduğunu söylüyor.

sevgilimi çok seviyorum ve onunla evlilik düşünüyorum. ama ikimizde evlilikten çok ama çok korkuyoruz. o tek çocuk ve pek sorumluluk verilmemiş. ben de tek kızım evde. bana da hiç sorumluluk verilmedi.

bakalım ne olacak sonumuz :)

o aslan erkeği, ben yengeç kadını.

elif bizim ilişkimizi de yorumlar mısın olumunekankayizsmile

en güzeli sizinki çümkü korkan kişi temkinlidir size tek önerim var ikinizde ailenizde kıymetlisiniz ailelerini evliyiğinize karıştıemazsanız çok mutlu olusunuz yani iki ailede ne derlese eve gelince kendi kararınızı verdiğiniz süre içinde mukemmel bir evlilik yaşarsınız başınız sıkışınca sen ailene o ailesine giderse kendi evinizin patronu olmassınız ben ile eşim bu çok güzel yaptık benim babam eşime elif nasıl dese eşim iyi bir sinirli sinili olduğunda gözü birşey görmüyo beni kırıyor diyor tabı bu beni daha çıltırtıyordu eşimim ailesi eşimi sorduğunda ben onu şikayet ediyordum sonra anladıkkı bu bize zarar veriyor şimdi babam bana şaka bile yapsa eşim karıma laf yok o birtane diyor ben babama eşim bir tane diyorum biz evimizde bir sorun yaşatığımızda hiç kimse söylemiyoruz yardım istemiyoruz kendi evimizin patronu biziz eğer bu dengeyi kuruya bilirseniz evlilik bir cennet şimdi şimdi iyibir evlikten bahs edilince hep biz örneğiz neler yaşadığımızı kimse bilmiyor inan sıkıntına ikinci kişiler ailen bile olsa yardımdan cok zarar verir bence çok mutlu olcaksın evlen gitsin

mrb kızlar nasılsınız? elifcim maşallahın var güzel konuşuyosun çok hoşuma gtti:) benim sözlümde boğa burcu bende aslan bakıyorum burçlara hiç anlaşamayacğım burçlar arasında boğa:) ama biz çok iyi anlaşıyoruz şimdilik tabi ilerde ne olur bilmem.sence çok önemli bu? burçlara inandığım için.

boğa erkeğinin anlaşamadığı hiç kimse yoktur diyorumya mukemmeldirler. aslanda akıllı kadındır boğalar akıllı kadını severler hiç korma boğa bulmuşsun daha ne istiyorsun

ben evliligin sans isi olduguna inanıyorum nisanlıyken bambaska olan adam evlenince degisebiliyor oyuzden tanıdıgn kadar tanıycan gerisi sans bence

kesinlikle şans derim ama benim halam derki allah çok güzel ayarlıyor diyor nerede iyi niyetli kendini savunamıyan erkek varsa onlara akıllı acık göz kadınlar veriyo nerede sesiz dünyadan haberi olmayan kadınlarada kurnaz adamlar veriyo dengesiz olurcada boşanma oluyor der ama bence insanın kendi sectiği şansa kalıyor büyüklerin onayladığı genelde güzel oluyor

Back