• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

tavsiyelerin gerçekten güzel sağol.. bende 9 aylık evliyim ve inan o taktikleri başından beri uyguluyorum,erkekler acaip hoşlanıyorlar pohpohlanmaktan yaa,sen bilirsin,sen yaparsın kocacım dedin mi,ipler senin eline geçebiliyo yaniii;)hele de aslan burcuysa bu erkek:)

peki çok mutlusun sende eşinde en güzel paylaşim. o dişarı halledecek sen içeriyi kalanın da size mutluluk akıllı kadın hali başka olur

Son düzenleme:
canım yaa banada fikir ver :))
ben balık o boğa, büyük tartışmamız yok ama birbirimize habire laf sokuyoruz buda benim canımı sıkıyo. Bide ben çok sabırsızım bir sorun olduğunda hemen arıyorum konuşulsun istiyorum, o ise özür dileyerek konuyu kapatıyor ne yapsamki.

valla balık zordur balık kadının en büyük hatası nedir biliyormusun derdini tam söyleyememesi şimdi sen laf sokup birde kaçıyorsundur demi

yo kaçmıyorum, konuşalım istiyorum ama bişeyler oluyo konu kapanıyo yani çözemiyoruz bir türlü.
Mesela dün tam ben söyleyecekken işi çıktığını söyledi ve kapattı telefonu bugünde huzursuzluk olmasın diye ben açmadım konuyu.
Bide acaba hatamı yapıyorum bilmiyorum ama erkek arkadaşlarımla çıkacağım zaman ona danışmıyorum bozuluyo galiba, ama bişeyde demiyo yani.

yo kaçmıyorum, konuşalım istiyorum ama bişeyler oluyo konu kapanıyo yani çözemiyoruz bir türlü.
Mesela dün tam ben söyleyecekken işi çıktığını söyledi ve kapattı telefonu bugünde huzursuzluk olmasın diye ben açmadım konuyu.
Bide acaba hatamı yapıyorum bilmiyorum ama erkek arkadaşlarımla çıkacağım zaman ona danışmıyorum bozuluyo galiba, ama bişeyde demiyo yani.

boğa erkeği tam erkektir saygı ister bozuluyordun zten sende fark etmişsin ne diyimki ama yinede konuları acmaktan çekiniyorsundur çümkü asıl söylemek istediğin şeyi tam ifade edemiyorsun bence peki sence. bira daha anlat

canım ona nasıl davranmalıyım, bazen çok ilgisiz geliyo ama ikimizide değerlendirdiğimde benden kaynaklandığınıda düşünüyorum, hep empati kurmaya çalışıyorum. Çokmu detaycıyım bilmiyorumki??

benim eltimde balık kadın cağız konuşmak için o kadarplan yap bir türlü olmaz olduğundada sinirlenir asıl konuşacağından başka şeyler söyle hiç konuşmak ona nasip olmuyor eşiyle konuşmak için çocukları bırakıp dışarı çıktılar adamın iş cıkdı kadın eve tek gel balık kadın ları biraz talihsızlerdir ama vaz geçme

canım ona nasıl davranmalıyım, bazen çok ilgisiz geliyo ama ikimizide değerlendirdiğimde benden kaynaklandığınıda düşünüyorum, hep empati kurmaya çalışıyorum. Çokmu detaycıyım bilmiyorumki??

ama sana birşey söyliyim balıkları idare eder tek burç boğadır balık boğadan asla uzak duramaz onu çok seviyorsundur bir şey daha söyliyim bak canım bazen düşünüyorsun böyle olsa ne güzel olur böyle yapsa harika olur sonra sanki o bunları duymuş gibi yapmadığı zaman da üzülüyorsun bak dene böyle olurdur mutlaka romantizim yaşamak istiyorsun ondan bakleme sen başlat gerisi gelir

Son düzenleme:
bu konuda sana katılıyorum canım, ben bişey yapmasını içimden geçiriyorum istediğimi yapmıyo, ama zamanla bir bakıyorum daha iyisini yapmış :))
Tabi bu aralar pek yok :((

ya böyle söyleyincede umutsuzluğa kapılıyorum, balık doğmuşum bunu değiştirememki...
O nedenle yapabileceğim tek şey iyileştirme yoluna gitmek, bunun içinde tecrübelerden fikirler almak istiyorum

bu konuda sana katılıyorum canım, ben bişey yapmasını içimden geçiriyorum istediğimi yapmıyo, ama zamanla bir bakıyorum daha iyisini yapmış :))
Tabi bu aralar pek yok :((

canım ya balıklar kadar mutlu olma delisi yoktur herhalde aslın iş senin kafanda valla..gül eğlen içinden gel gürültüleri dinleme bırak ne olursa süpiz olsun aşkını yaşa onunla beraberken iyi vakit geçirme planları yapma sadece iyi vakit geçir

ya zaten aslan kadını işini bilir dengeyi iyikorumuşsun senin yola getiremiceğin bir erkek düşünemiyorum önce huyuna gidip işe yaramazsa tepki veriyorsun bu onun sucun kendisinde olduğunu his ettiriyor sana diyeceğim birşey yok zaten sen kendine yetiyorsun nişanlının burçu ne acaba odamı lider burç çumku başka türlü aslan kadını istediğini yaptırır

nişanlım ikizler burcu evet istediğimi yaptırıyorum ama bu iş konusunda hiç bir şey yapamıyorum ben senden o konuda yardım istiyorum.

Back