elif abla benımde sorularıma cvp ver lutfen evlılkte altın kurallar bana tavsıyelerın cok onemlı...
elifcim sana online evlilik terapisti ol diyorum başka da bişey demiyorum,nasıl güzel tahliller yapıyorsun sen öyle.etrafımda herkes aynı şeyleri söylerken senin bu bakış açon gerçekten hoşuma gitti.tavsiye verip nasihat abidesi kesilen ve saçmalayan öyle insan var ki.kabul eder misin bilmem ama ben seni terapistim olarak yapışıyorum bundan sonra.paçandayım bilesindelikafadulden 16 mayısta geliyor kociş umarım dediklerini başarırım.hatta bugünden sora gariban mağdure bacıyı oynıcam tavsiyenle,bakalım hoşuna gitcek mi kocişin.teşekkür teşekkür üstüne elifcimvereliniortak
hadi bakalım kolay gelsin yapmak çok zor çünkü karekrerini değiştirmek öyle kolay değil ama yaparsın çünkü ne istediğini bilen birisin
elifcim teşekkür ediyorum a.s.
teşekkrler elif abla yani bn aşkımıı hiç bırakmıım en iisi bni en çok seven bni en çok mutlu edenn ooo:)
elifcim ellerine sağlık.. teşekkürler
ayyy şimdi abla gene bn ne yapayım da romantik olsun dün oturdum teşvk edeym gibisinden gece 1 den düşüncelerimi yazdım onu ne kadr sevdiğimi onsuz yapamıcağımı falan doldurdum 6 mesaj mı ne oldu sabahokumuş duygulanmış geçenlerden 2 kere yapmıştım ağlamışya böle yanmındayken seni çokseviyorum der durup duruken bni bırakmıcan dimi der gözlerimin içine bakar yanağımdan çok alnımı öper ne yapayım romantik yapmak için hee bi de mesela işl çıkışı çoğu zamn bn derim buluşalm die ya da ortak konuşurz o da hemen olur bnde çok özledm der yani bni beklerhe bi de koç yay ne düşünüosunn saygılar ablammmmm:)
canım bu altın kurallardan banada yokmu bır tavsiyena.s. benim nişanlım utangaç diye yazmıştım ya daha önce.evlenınce problem olmaz değilmi?
Ben nasıl davranayım ona ? rahat olunca farklı anlar diye korkuyorum.bende utansam hiç sürdüremeyeceğiz bu ilişkiyi. Benim sayemde rahat şu an ama yinede bazı konulardaki utangaçlığı devam ediyor.evvetttt terapist arkadaşım ne dersin benim durumuma?
elifcim gerçketen mükkemmelsin ve Allah ilişkini evliliğini hepp böyle mutlu etsin inşallah :Saruboceq:
canım ben 23 yaşındayım aslan burcuyum yükselenim ikizler.. hani demişsin yaa kadınlar ne istediiğini bilmiyor diye bende tam anlamıyla öyleyim kafamçokkarıştı
sevdiğim kişi 19 ocak da doğmuş.. ve aynı mahallede oturuyoruz şu anda pek konuçmuyoruz bir ara hergün konuşuyorduk ama bi kaç aydır hiç konuşmuyoruz sadece bakıyor.. benden cesaret alamadığı için konuşmaya gelemiyor..ayrıca eminim ki çıktığı birisi var şu anda (ki ben onun başka yanlış hareketlerini de gördüm o yuzden acı çeksin istiyorum aklinialirimsmile ) bana nolur aaa istemiyosan bırak çocuğun peşini deeme lütfen elifcim yaa herkes ölee diyor ama onun neler kaybettiğini görmesini istiyorum kaydirigubbakcemile3 gerek giyimimle gerekse tavırlarımla sence nasıl olmalıyım.. teşekkür ederim bitanem şimdiden a.s.
inan bana zaman istiyor bak mesala dedim eşim 10 sene sonra romantik oldu diye mesale ben istediğim tek şey şöyle ellerini saçlarım araları koysun yüzümü kaldırmadan başını eğip yanağıma dokunup öpsün soluğunu his edeyim ama yapmıyor yüzümü tutuyor mırç diye öpüyor bende moralım bozuluyor bir gün ona dedim ya niye beni hameler gibi öpüyorsun diye hiç romantik değilsin diye oda diyorki için rahat olmuyor öyle nomoş gibi öpmek ben böyle hoşuma gidiyor böyle öpecem doğum günümde beni istediğim gibi öpecekmiş bide yani böyle anlında öperlerya ben onu hiç bilmem evlendiğim gün bile beni dudağımdan öptü kalas işte anlımdan öpsene doğum yaptım dedim işte geliyor şimdi anlımdan öpcek yine öyle öpmadi ah işte ne yaparlarsa biz eksik görüyoruz bir kadın gibi düşünmelerini istiyoruz ama onlar erkek olmuyor işte ısmarlama bu kadar oluyor şimdi olabildiği kadarıyla romantik öpme konusu da mahrum kaldım ama zaman ne gösterir allah bilir canım ben 10 sene verdin sende biraz emek ver o zaman konuşalım yani yok öyle romantik erkek bunlar sadece kadınların hayalı
valla canım ben hiç öyle boşver diyecek biri değilim ne zaman derim biliyormusun ancak aşık edip sona geldikten sonra arkanı dön git derim ben herzaman birşey bitse bile hafızada ömür boyu yaşansın hiç yok olmasın derim dünyanın en sefil gariban erkeği bile bence beni unatamalı iyisi kötüsü yok her zaman tek mükemel olarak kalmalıyım derim neyse görücü bile gelse bizim kızlara derimki kızlar almazsanız bile iyi izlenim bırakın yıllar geçsede ne kızdı kaçırdık demeliler. herşey elimizde şimdi canım sen bunu ayrıltılı yaz ne yaşadınız nasıl bozuldu ne oldu şimdi nasıl ne alemde bileyim bide tam olarak ne istediğinide bilmem gerekir sonra bir yol cizeriz bakarız bak canım herkesin başında böyle bir acı aşk geçmiştir artık acemilikmi denir ne denir bilmem aslında çok popiler birini seciyoruz yada o bizi seçiyor ama ne oluyorsa salak salak davranıp zaten elimizde olmayan birini elimden kaçırıyoruz dediğim gibi bana kısaca anlat halederiz
merabalr bende isterim güzel tavsiyelerinzden :))
benim nişanlım yengeç, bende koç burcuyum. bazn ben baskın oluyorum ama içimden bir ses bu baskınlığımın geçici olduğunu söylüyor:)) inşallh öyledir çünkü ben erkeğin söz dinletmesini evde onun otorite olmasını isterim :) nişanlım ailesinde aile ortamı görmemiş ve şuan ilerisi için benden istediği tek şey güler yüz ve huzur.ben ayrıca sabırsız aceleci biriyim oda sabırlı.1buçuk yıldır beraberiz ilk zamanlar benimle ciddi düşünmediğini ama sonradan fikirlerinin değiştiğini bana biiir biir itiraf etti, hatta o zamanlar yalan yok çapkınlık yaptım dedi. işte bizim tek sorunumuz bu aslında. şimdi yapmıyorum öyle şeyler,göz ucuyla yanlışlıkla baksam suçlu hissediyorum artık diyo. tabi ben hiç kıskanmazken kıskanır hale geldim. gerçekten nişanlımı baya izledim yanlışını görmedim, nişanlanmaya karar verdikten sonra ve onun 6 ay öncesi bir süre yanlışını görmedim. şimdi içimdeki bu kıskançlığa huzursuzluğa bir çareniz varmı. veya öneriniz varmı.. şimdiden teşekkürlerr
tamam ablamm bnimmm sağoll herşey için söz bn alnından öpcem seninzemuszemus
senii çok çok seviyorum yaa ilk defa biri ben gibi düşünüyoo a.s. şimdi olayı anlatıyorum
ben onu ilk zamanlar tanımıyordum bile bana ********tan ulaştı işte kendini falan tanıttı komsu olduğumuzu söyledi hiç umursamadım hmm iyiymiş dedim sorular sordu ama her defasında kısa kısa cevaplar verdim ben kaçtıkça üstüme geldi derken derken konuşmaya başladık onla konuşmak çok eğlenceli idi :kedi: sonra görüşelim dedi ben reddettim gören olur diye hayır dedim ben araba ile alayım kimsenin olmadıığı yerde görüşürüz dedi hayır dedim eyvahedigeldismile ben hayır dedkçe daha kıymetli hale geldim sanırım kaydirigubbakcemile3 derken ben üni. için başka şehre gidince yanıma geldi orda görüştük bi kaç kez ama sonraları halaa msj atmasına rağmen işi olduğu için okuduğum şehre gelip beni görmeden gidiyordu hep ölee mal mal beklemişimdir mafoldumben tabii bunlardan pek haberi yok umursamaz gibi davrandım hep ama yeri gelince de laf söylüyordum sonra bana eski kız arkadaşını çok kötülerdi derken o kızla bir ara konuşma fırsatım oldu ve bana halaa onu aradığını haberleştiklerini söyledi üstüne üstlük beni aradığı zamanlarda hem onu hemde başkalarını da arıyormuş ama bana her defasnda evlenelim diyordu başkasına söylememiş bildiğim kadarı ile.. tip olarak tam istediğim gibi ama işte içi bana uygun deil bunları bildiğimi söyledim ve beni aramamasını söyledim şimdi de uzak uzak bakıyor sadece ve eminim ki eski kız arkadaşı ile halaa görüşüyor.. aslında gururm kırıldı ve intikam istiyorum sanırsam mafoldumben ama ondan hoşlandığımı etklilendiğimi asla bilmedi bu avantajım var delikafadulden şimdi ise görsün içi cızz etsin bana yalan söylemesi ne demekmiş anlasın istiyorum yolda gördüğümde eğer ona bakıyorsam hemen aşağı çeviriyor kafasını bakmaya bile cesaret edemiyor ben kafamı çevirdiğimde ise hep gözü bende oluyor.. off onu öldürmek istiyorumklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?