elifcim öncelikle yazdıklarımı dikkate alıp cevap verdiğin için müteşekkirim.dediğim gibi kociş hastalık derecesinde kıskanç.telde konuşurken sesimin tonundan anlamlar çıkarmaya çalışıyor.yok neden nefes nefesesin,neden tedirgin konuşuyorsun.ki bunları söylediği esnada dışardayım ve elimde valiz var ama öyle bir hale getirmişki beni o aradğında direk panik oluyorum huyunu biliyorum çünkü olmadık yerden bişe söleyip can sıkacak diye.nişanlıyken bile arkadaşlarımın yanında seni seviyorum dedirtirdi bana.dediğim gibi onu tedirgin edecek yada şüphelendircek bir hareketim olmadı asla.ablama kalmaya gidiyorum eniştem var diye oraya bile zorla razı geliyor ama binbir huzursuzluk.ben onu rahat bırakıyorum çık dolaş arkadaşlarınla vakit geçir falan,hani anlasında o da beni sıkmasın diye.yok anacım gitsede zırt hemen arıyo napıyon diye.fazla arkadaş ortamına da takılmıyor ne yaparsak beraber.ama bazen insan ayrı solumak istiyor.gece yattığında bile benim uykum olmuyor e o sabah işe gidecek ben evdeyim tabi.gel yanımda otur kitap oku oturma orda diyor.ay ben napıcam bilemedim gelince doktora falan gitsek diyorum.hani normal davranmadığını başkasından da duyarsa belki ikna olur ve değişir diye
bence altında başka problem vardır çoook kıskanç bir erkek eğer birşey olmamışsa ve durduk yere böylee yapıyorsa bence başka neden var bak canım ben böyle bir sorunla karşılaşsaydım ben kendime yasaklar koyardım yani tabi numaradan onun yanin da kendi herşeyden esirgerdim onu güvenini kazanmaya çalışırdım ama bunu onun için değilde allah için olduğuna inandırırdım allah korkan bayandan yada erkekden kimse kormaz sende korkuyor demekki aklında acabalar var biraz piskolojik ya ına böyle yada benzeri terapi uygulardım güvenin allırdım şikayet etme bu ters teper her zaman ona şu anda kanıt lazım ona kanıt ver sana güvenmesi için kanıt lazım