Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

bence altında başka problem vardır çoook kıskanç bir erkek eğer birşey olmamışsa ve durduk yere böylee yapıyorsa bence başka neden var bak canım ben böyle bir sorunla karşılaşsaydım ben kendime yasaklar koyardım yani tabi numaradan onun yanin da kendi herşeyden esirgerdim onu güvenini kazanmaya çalışırdım ama bunu onun için değilde allah için olduğuna inandırırdım allah korkan bayandan yada erkekden kimse kormaz sende korkuyor demekki aklında acabalar var biraz piskolojik ya ına böyle yada benzeri terapi uygulardım güvenin allırdım şikayet etme bu ters teper her zaman ona şu anda kanıt lazım ona kanıt ver sana güvenmesi için kanıt lazım

cnm yazmışsın ya ilk sayfada erkekler hep unuturlar diye ben nişanlıyım yaklaşık bi senedir, ama beş yıldır tanıyorum kendisini ayrıca yengeç burcudur, bense boga.:) tartıştığımızda ben konuyu bile unuturum ,hele küçük bişeyse tartışmaya bile gerek duymam, oysa hep dikkat eder herşeye herşeyi aklında tutar, deli ediyo bu huyu beni yatartışmalarımızda zaten hep ben bişileri unutuyorum diye oluyo bizim içinde bişilerder misin?
Çok hoşuma gitti yazdıkların süpersin:)

ne bilim işte aslında ikizler kadını biraz havalı olmayı sever yükseklerdedir am canım erkekler kendine güçlü sert kadın istemezler bak canım bence komik bir flim al cay yap yada neskafe birazda kuru yemiş al yere battaniye ser minderler koy sonra gel otur bende dizin dibine oturayım de :dancepuyorumnanaktanbayanssulusmilezemuszemusolumunekankayizsmilekibar gülen yüzlü pzitif ve herşeyden önemli ondan alta ol biraz erkeliğin keyfini çikarsın evin reisi olduğunu bilsin bak o zaman hayat tadından yenmez çok güzel olur bir erkek gerçekten biraz ilgi ister biz bayanlar biraz bencilis herşey istiyorum erkeleri anlamıyoruz yada anlamk istemiyoruz bir şeyimiz eksik olduğu zaman kocalarımızı suçluyoruz zaten kendini yeterli görmüyen erkekleri bide huzurlarından ediyoruz aslın erkekler bizden sadece biraz güler yüz biraz anlayış biraz onlara güvenmemizi biraz kibar hoş davranış ve sadece kocamız olmak istiyorlar bizde biraz bayan olsak yeter hayatın tadını çıkarmaya tabi bu hayat şarları bizde güç bırakmadı ama değiştiremiyorsak olanı en güzel hale getirmek gerekmezmi

canım benim tarif ettiğim erkekler evli geçim sıkıntısına düşmüş erkekler hep diyorum ya erkekler bekarken tam erkek, asar keser güçlü gözü kara ama evlenince ise sanki bu o değil yerine çocuk biri geliyor gözü kara olan erkeler bir bakmışsın pısırık korkak güvensiz kişilere dönüşmüş seninki bir evlensin birde çocuğu olsun faturalardan yorulsun eşi ,annesi, ailesi ,çocukları ,ödenecekler ,çalışma,iş haytı, kafasında sürekli, bir takım hesaplar olsun bak bakayım ne yediğini hatırlıyormu bak canım çok mutluluk ve çok sıkıntılar hafızayı siler

çoooooook Tesekkür ederiiiimm ... a.s.:lepi:

babyes tesekkur ederım yorumun ıcın evet cok ınatcı kendı dogruları var yınede benım ıstedıgım seylerıde yapıyo ınkar edemem ben nısanlımla gorusuyorum sadece aılesıyle gorusmuyorum cok sorunlarımız oldu nısanlım bana ben secımımı yaptım senı sectım kımseyle ısım yok sadece allah katında annem babam onun dısında benım ıcın hıcbı anlamları yok dedı ınsallah rabbım hayırla baslayıp omur boyu surdurmek nasıp eder hıc kımseyı uatandırmasın muradını ıcınde bırakmasın....

babyes bı sorumdaha var kendıme baglamak ıcın daha ne yapıyım ozel anlamda cok duskun ama nısanlıyım sınırlarımız var evlenınce nasıl oluyum ev ıcınde fılan ablam olarak bana cevap verırsen sevınırım....

mrb elif abla yorumlarına bayıldım bn 18 yaşındaym erkek arkadaşım 23 yaşında bn yay o koç burcu yaklaşk 1 senedr çıkıyorz ikimzde ciddi insanlarız yani bi ilişkinn nedeni gönül eğlendirme değil uygun biri bulmak amaçlı olmalı ilişkiye başladık ve birbirimize ne kadr uyumlu olduğumuzu anladık şimdiye kadr hep kçk kavgalarımız olduöle telefonu yüzüne kapatma tamam ayrılalm olayları hiç olmadı uysaldır çok düşkndür sürekli mesaj atar sürekli konuşuruz ama şöle bi problem var erkek arkadaşım hiç romontik değil nasıl diim bn böle bana arada güzel sözler yazsın aniden süpriz diip karşıma çıksın böle ruhumu okşasın istiyorum Allaha şükr ne sigarası ne alkolu yalanı dolanı güvensizliği hiçbirşeyi yok bi bu aslında içimden gonca buldun bulanma otur bıçının üstünde yetinmeyi bil diyor da ne bileym söyledm kendisine yumuşak ses tonuyla çok üzüldü bn seni mutlu edemiyorum çok kötü oldu bana bak bnden daha ii daha çok mutlu eden birisini bulursan evlen dedi çok üzüldüm ikimzde ağladım ondan sonra hiç dile getermedm ayy hakkını yemiim doğum günümde 18 yaşıma girmiştm 18 tane gül yolladı iş yerine ama o da ne hediye alcağını bilemediğinden bnde gül istememden kısaca bn ne yapayımbi ara şey denedm bn alaym bn yapayım ama bu seferde kendini bnmde almam lazım hani zorunda gibi hissetmeye başladı ondan bıraktım ne öneriosunuz ablacımmmmm

ya bi de hazır seni bulmuşken ben böle sevgilimi kaybetmekten çook korkuyorum böle bazen huyum mudur nedir salk salk hayaller kuruyorum böle ayrılmışız bn ağlıyorum falan ya önceden sevmiştm birini ayrılmıştık çok üzülmüştüm ondan olabilir mi ona söylüyorumçok kızıyo sn bnm karım olcaksın işte sensiz yapamam ben falan dio ya bi de bazen bi kere oldu sanki pek sevmiyorum gibi hissettm çok snr oldum ama belli etmedm geçti bu iniş çıkışların nedenleri ne olabilir??? ama çok sevdiğimi biliyorum çoklkkkkk seviyorum hemde:)

bak canım şimdi nişanlın seni seçtiğini söylüyorya bak canım erkekler evlenmeyene kadar erkektirler evlenince farklı oluyorlar sen yine de aile haklında dikkati ol seni seçmiş olsa bile bügün kendi söyledikleri unutur sadece seninkileri hatırlar yani canım bu aklında olsun nişanlına ailesi hakkında koz verme seni suçlamasına nedeni olmasın bu çok önemli onu ailesinden etmiş gibi düşünür açık verme . soruna gelince bak canım şimdi zaten kıymetlisin zaten sana bağlı kıymetli olmaya devam et evlenincede yüzün güleç ve peki kocacım demeyi bil yeter istediğin yaptırırsın hayt dolu bayanların evlilikleri çok güzel olur komık evlilik herzaman mukemmeldir bekarken ne kadar kibar olursan o kadar iyi evlenince ne kadar kanka olursan o kadar iyi olur ya zaten yaşatır seni yeterki yaşamayı bil keyfini çıkar yeter eğer cevabın bu değilse biraz acarsan sorunu bakarız

wowww canım bak senin yaşatıkların sıradan kadın piskolojisi biz bayan ne istediğimizi bilmiyoruz bazen kendime bakıyorum eşime git biraz beni rahat bırak üstüme gelme bir nefes alayım diyorum oda çok anlayışlı tamam hayatım diyor gidiyor bu sefer gitti diye küsüyorum ee ben dedim git şimdi adam ne yapsın gitse dert gitmese yine dert ne yapsın ben ne istediğimi bilmiyomki sen öylesin ne istediğini önce bilmek için bir kağıda yaz hatalarınıda yanlışlarınıda ne ona haksızlık ettiklerinide bak canım sen tutkulu bir aşk yaşamak istiyorsun ateş grubu bayanlar böyledir bende senin gibi bazen eşim ölmüşte bende onu özlüyormuşum gibi düşünüp ağlıyorum çümkü aslında acı cekmek bize hoş geliyor çünkü o zaman kalbimizi his edebiliyoruz aşkımızı his edebiliyoruz aşk nedir biliyormusun bize kalbimize his ettirdiği acıdır yani kimlede evlensen bir başkasına geçmişinde başkası daha sana aşkmış gibi gelir yani canım ulaşılmayan aşktır aşık olursun aşkından ölürsün evlendikten sonra o yüzüne bile bakmadığın sana daha iyimiş gibi gelir yani heyacanıdr acıdır aşk .şair ne demiş biz kavuştukmu biteriz .onun için nede olsa evlendikten sonra aşk bitecek o zaman mantığa bakacaksın seni seven ve her bakımdan güçlü olanı seçeceksin.incelik konusuna gelince canım erkekler ince düşünemez bizim aklımızdan geçirdiğimiz şeyleri bilemezler ama biz sanki onlar aklımızı okuyorlarmış gibi yapmadıklarında küsüyoruz erkekler öyle dizilerdeki gibi değiller o dizilerin yazarlari zaten kadınlar yani öyle romantik erkek yok olanda birinden yardım almıştır yada romantik rolu yapar bak canım benim eşim şimdi çok romantik ama zamanında böyle değildi sen onun gözlerini acacaksın artık eleştirerek değil küserek değil ona daha nasıl mutlu olacağını öğreteceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…