Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elifcim çook teşekkür ederim a.s.
tesekurler elıfcım yaaa ınsan bazen kendıne hakım olsa sınırlıyken falan cok mukemmel olucak zatende ıste olamıyoruz bazen.
söyledıklerne dıkkat edıcem we zaten dedıgın gıbı sınırlıyken yalnız kalmak ısteyen kawgayı sewmeyen bırısı kafası rahat olsun ıstıyor huzurlu mutlu olmak ıstıyor hep bende elımden gelenı yapmanı calısıorum ıkımız ıcın.
tesekurler canım cewap yazdıgın ıcın
Çok teşkür Elifcim söylicem kendisine...
eliften süper öğütler gerçekten çok başarılı buldum :)
kova erkeği biraz değilde aslında çok bencildir kendi hayatını yaşmayı sever kuralları yapması gereknleri değilde kendi doğru geleni yapar kendi doğrularında yaşar ilk sene bunu arkadaşlarında etmen gerkirdi ama ne yapalım artık önümüzdeki maçlara bakacağız artık kova erkeği eğlenmeyi çok sever onu kendine bağlamayı bilmelisin aslında burçuna göre kıpır kıpır biri olman gerekiyor kendini biraz yorgun yada uğraşamazmı his ediyorsun bak canım bir düşün onu böyle çok eğlendiğinde yanı hoş vakit geçirmek yerine çılgınca vakit gecirdiğinde evden çıkıyormu yada seni bıraka biliryormu aslında evinde daha mutlu bir erkek tipidir komik olsun romantik değil ozaman senden ayrılamaz bence bir dene bu tarz erkekler kafa adamlar olur ama ağır abi gözükürler bence ağır abi değilde çılğın olan tarafını çıkarırsan ortaya çok süper olur canım kolay gelsin ben burdayım ne zaman istersen yaza bilirsin tatlım hadi başla bayanssulusmile:dance::sm_cool:
bak canım sende bir denge sağla aslanlar böyledir önce ağır başlı olurlar tavlayana kadar sonra açılırlar bak koçlar iyidir ama boş konuşanları sevmezler eğer ilgisini çekmek istiyorsan onun ilgisini çekecek konular bul erkekler, arkadaşlardan ailelerden ve kıyafaetlerden konuşan kızları sevmezler sana zaman ayırıyor sende boşa geçiriyorsun bende olsan kızarım dimi arayı bul yoksa senden sıkılacak ama koçlar çok sahiplenir aslında yani seni seviyordur zaten aslan koç mukemmeldir bence. ikiside ateş grubudur ama senin aslan onun koç olması çok iyi. tersi olsaydı şimdi ayrıydınız koç lider olmayı ister erkek olduğu için bu avantaj erkek aslan olsaydı lider olurdu koçda lider olurdu iki kaptan bir gemi batırırdınız .ama sen laf dinlersin kısacası aslansın işte çok zekisindir saklama zekanı kullan
Her zamanki gibi harikasın ya.Bu kadar tecrübeyi nasıl edindin sen.Söylediğin gibi kendimi yorgun hissettiğimi farkettim.Tabi bunda bebeklerinde etkisi var.Ama uğraşmak için enerji verdin bana.Eski eğlenceli insan olmaya karar verdim.Bana aşık olduğu zamanlardaki gibikaydirigubbakcemile2
peki neylerden konusayım ne hosuna gider koç erkkelerinin:1rolleyes:
peki boğalarla aslanlar nasıl olurmuş?anlaşırlarmı?:asigim:
elifcim ben ikizler o başak.uzun süreli bir ilişkimiz var.şuan sadece evlilik adına bir hamle yapamadığımızdan sorunlar çıkıyor aramızda onun dışında bir problemimiz yok.
sence başak erkeği nasıldır,daha çok nelerden hoşlanır?peki ikizlerle uyumu?
ayyy canım ya bak burada çok güzel arkadaşlıklar var bende burdayım herzaman konuşabilirrizOncelıkle hepınıze merhaba,
Sıtenızde yenıyım. Evlendıkten sonra sehrımı degıstırmek durumunda kaldıgım ıcın pek fazla arkadasım yok. Olanlara da ozelımı acmak ıstemıyorum. Herkes cok mutlu oldugumu dusunuyor. Fakat benım de kendımce sorunlarım var. Belkı ıcımde buyutuyorum. Belkı dertlesecek kımsem yok, tasarlıyorum ve mutsuz oluyorum.
Dun aksamdan berı artık pes etmıs hıssedıyorum kendımı. Onun haberı yok ama, dargınım ve ondan sogudugumu hıssedıyorum.
Sadece paylasmak ıstedım. Anlatabılecegım kımse yok, ondan baska. O da cozum uretmıyor.
ooo tuba ne haber kız özledim