• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

Elifim canım yine ben ve bu sefer sana inan her zamankinden çok ihtiyacım var şuan çok kötüyüm çok çaresizim neyapacağımı bilemiyorum :bbo:

Tatlım gitti bahsettiğim insan sanırım beni terk etti çok pişmanın keşke herşeyi baştan başlatabilsem hiç ne beni ara diyicem nede üstüne düşücem herşeyi zamana bırakcam ama yok artık o beni tümden bıraktı mafoldumben

Biz bununla en son pazar günü görüştük yanıma geldi o gün her şey çok güzeldi hatta o gün ilk kez elimi tuttu içim kıpır kıpır oldu inanılmaz derecede mutlu oldum gözlerimin içine tatlı tatlı bakıyordu neyse pazartesi akşamı bu saat 11 gibi msne geldi ama ben tel ile görüşüyordum ben teli kapatana kadar bu msnden gitti bende uyudunmu diye mesaj çektim oda o akşam maç yapmış ayağını incitmiş biraz uyusam geçer heralde dedi bende azcık msne gelsen söz çok tutmuycam dedim neyse bu msne geldi ama ne canım ne hayatım hiç bir şey söylemedi kapatırken yine çok soğuktu bende bu şekilde mi kapatcan dedim küserim dedim oda küsme küsme dedi ama yine hiçbir sevgi sözcüğü kullanmadı bende sorun ne inan anlamadım dedim oda şuan çok sinirliyim kalbini kırabilirim konuşmasak iyi olur dedi bende tamam o zaman diyip iyi geceler dedim ve kapattık ki ondan sonrada bi daha ne msne geldi en mesaj çekti nede aradı bende aramadım ama ölmek üzereyim onu kaybetmek istemiyorum onun yanında inanılmaz mutluydum ben ne olur bana bir şans daha versin :Saruboceq:

Şimdi Elifim canım ne olur bana akıl ver ben onu arayım mı ama aradığımda BıTTı derse diye de korkuyorum ne olur bitmesin gerçi arkadaşlarım bitirdi ki arayıp sormuyor bunun başka bir açıklaması olamaz diyolar sence bitirdi mi neden bu kadar çabuk pes etti arasam onu tümden mi kaybederim ama bbu şekilde de çaresiz bekleyiş beni mahvediyor mafoldumben :çok üzgünüm:

Bide ne kadar ilginç dimi Elifim 2 hafta gibi bir sürede ben bu insana nasıl bu kadar bağlandım heran onu düşünüyorum onun beni terk ettiğini düşünmek bile beni delirtiyor ne olur bana bir şans daha versin bu şekilde bitmesin onun yanında olmak elini tutmak beni dünyanın en mutlu insanı yapıyor onu kaybetmek istemiyorum her ne kadar şu durumda kaybetmiş olsam da onu nasıl kazancam Elifim fikirlerine çok ihtiyacım var çok hatalıyım kaçırdım resmen kuşumu mafoldumben

cok sevindim koç kolay kolay böyle olmaz ama pravo canım koç bu duruma geldiyse seni çok seviyor demektir ama canım koçlar pişman olduklarıda laf sokar konuşma ortamı yaparlar yani onların barışma sitilleri bu yani öyle arayım özür dileyim demezler guruludurlar ama ayrı olmazlar kendimden biliyorum yani canım kavgalıyken barışmak için hep böyle yaparız biz koçlar yani canım kısacası onu ele geçirmişsin o seni çok mutlu eder barıştıktan sonra sanki ilk günkü gibi değer verirler yani koçlarla arasıra küsmek iyidir ama canım sen öyle yapma ben koçum ya yazık küs olunca çok üzülürler gece bile uyuyamazlar onu nekadar seversen o seni 10 katı sever canım ya çok sevindim allah taim etsin

Evet aynen öyle,dediğiniz gibi,laf sokuyor. Ne ilginç"barıştıktan sonra,aramız çok iyiyken!!!" özrünü diliyooo:roflol:
Ya evet buda dediğiniz gibi ben küsken,çok üzgün olsamda geceleri mışıl mışıl uyurken o uyuyamıyormuş.Benden daha fazla takıyomuş kafaya,daha fazla üzüldüğünü belli ediyo çevresindekilere;
ama bende onu ÇOK SEVİYORUMMM;inşllh dediğiniz gibide 10 KATIDA SEVİYORDUR BEYEEFENDİCİM BENİ:nazar:
Yarın benim için ÇOK ÖZEL BİR GÜN.Heyecanlı ve Mutluyum.
Yorumlarınız için çok Teşekkür ediyorum.
Bizlerle uğraştığınız için canı gönülden KOLAY GELSİN diyorumkaydirigubbakcemile3

Elifim canım yine ben ve bu sefer sana inan her zamankinden çok ihtiyacım var şuan çok kötüyüm çok çaresizim neyapacağımı bilemiyorum :bbo:

Tatlım gitti bahsettiğim insan sanırım beni terk etti çok pişmanın keşke herşeyi baştan başlatabilsem hiç ne beni ara diyicem nede üstüne düşücem herşeyi zamana bırakcam ama yok artık o beni tümden bıraktı mafoldumben

Biz bununla en son pazar günü görüştük yanıma geldi o gün her şey çok güzeldi hatta o gün ilk kez elimi tuttu içim kıpır kıpır oldu inanılmaz derecede mutlu oldum gözlerimin içine tatlı tatlı bakıyordu neyse pazartesi akşamı bu saat 11 gibi msne geldi ama ben tel ile görüşüyordum ben teli kapatana kadar bu msnden gitti bende uyudunmu diye mesaj çektim oda o akşam maç yapmış ayağını incitmiş biraz uyusam geçer heralde dedi bende azcık msne gelsen söz çok tutmuycam dedim neyse bu msne geldi ama ne canım ne hayatım hiç bir şey söylemedi kapatırken yine çok soğuktu bende bu şekilde mi kapatcan dedim küserim dedim oda küsme küsme dedi ama yine hiçbir sevgi sözcüğü kullanmadı bende sorun ne inan anlamadım dedim oda şuan çok sinirliyim kalbini kırabilirim konuşmasak iyi olur dedi bende tamam o zaman diyip iyi geceler dedim ve kapattık ki ondan sonrada bi daha ne msne geldi en mesaj çekti nede aradı bende aramadım ama ölmek üzereyim onu kaybetmek istemiyorum onun yanında inanılmaz mutluydum ben ne olur bana bir şans daha versin :Saruboceq:

Şimdi Elifim canım ne olur bana akıl ver ben onu arayım mı ama aradığımda BİTTİ derse diye de korkuyorum ne olur bitmesin gerçi arkadaşlarım bitirdi ki arayıp sormuyor bunun başka bir açıklaması olamaz diyolar sence bitirdi mi neden bu kadar çabuk pes etti arasam onu tümden mi kaybederim ama bbu şekilde de çaresiz bekleyiş beni mahvediyor mafoldumben :çok üzgünüm:

bak canım olanlar hiç yaşanmamış gibi düşün kaybedecek bir şeyin yok biiti ise zaten bitmiş dimi kaybedecek bir şeyin yok yani bence hiç bir şey olmamış gibi ara neşeli ol romantik değil ne haber nasılsın müsaitmisin de vet derse konuş hiç bu konuları açma sevgilin değilde kankanmış gibi konuş komık ol güldür ne biliyim seninle aslında eğlendiğini bilmesini sağla eğer konuşmazsa işim var falan derse sende deki ya bende bu gün içim içime sığmıyor garib bir sevinç var içinde senle paylaşayım dedim neyse tamam ozaman kendine iyibak de son lafına kadar neşeli ol bak seni aracaktır çümkü hiç bir erkek neşeli bir kıza yok demez sen sana aşık olmaını senin için deli olmasını istiyorsan canım senin kocanmış gibi davranma arkadaş ol işimi var sen ona diyeceksin canım sen yorgunsundur git uyu sonra konuşuruz de keyfi yeride olmayan erkekle konuşulmaz bu birinci kuralfeyfi olmayan erkek ilişkiye zarar verir böyle durumlarda sen ondan kaçacaksın tamam canım bir dene konuşuruz sonra

Slm Elifcim benim sorunum ablamla ilgili 8 yıldır evli ama çok sık kavga ettiler bu 8 yıldır ve genelde sorun hep ablamdan çıkıyodu en sonunda da artık eşinin hareketleri baya sertleşti ona karşı daha önce yumuşak çok ilgili olan o adam gitti ilgisiz alakasız hemen bağırıveren bir adam geldi, en sonunda ablam geçenlerde telefonunda bi bayandan gelen mesaj görmüş öyle aşkım canım cicim diye bi mesaj değil ama günlük işte şimdi şunu yapıyorum tarzında mesaj acaba aldatıyor mu ablamı? tabi ablam bunu görünce o bayanı aradı bayanda yanlışlıkla gönderdiğini söyledi mesajları ama kadının sesinden bile belli yollu olduğu ,tabi pek de yemedi ablam şimdi bocalıyor çok üzgün nedersin nasıl düzelir bu durum??

Slm Elifcim benim sorunum ablamla ilgili 8 yıldır evli ama çok sık kavga ettiler bu 8 yıldır ve genelde sorun hep ablamdan çıkıyodu en sonunda da artık eşinin hareketleri baya sertleşti ona karşı daha önce yumuşak çok ilgili olan o adam gitti ilgisiz alakasız hemen bağırıveren bir adam geldi, en sonunda ablam geçenlerde telefonunda bi bayandan gelen mesaj görmüş öyle aşkım canım cicim diye bi mesaj değil ama günlük işte şimdi şunu yapıyorum tarzında mesaj acaba aldatıyor mu ablamı? tabi ablam bunu görünce o bayanı aradı bayanda yanlışlıkla gönderdiğini söyledi mesajları ama kadının sesinden bile belli yollu olduğu ,tabi pek de yemedi ablam şimdi bocalıyor çok üzgün nedersin nasıl düzelir bu durum??

bak canım kötü haber verecem evde huzur bulamayan adam dışarı yönelir eğer karekterli biri ile durum farlı olur. şimdi ablan kafasında kurmadan eşim böyle yaparmı diye düşünsün ve doğru cevabı söylesin genelde kadınlar erkeklerine iftira atmayı severler yani bi düşünsün eğer yapar bu diyorsa ozaman toparlansın yoksa çok zor hayat onu bekliyor eğer aslında kocam böyle insan değil ben bunu böyle yaptım diyorsa ozaman o eski adamı bulması lazım ah biz kadınlar huzur istesek huzur buluruz entika istersek enrika buluruz neyse konuya dönelim ablan bu evliliği kurtarmak istiyormu bu önemli bence pes etmesin bu devir millet koca bulamıyorken elindekinin kıymetini bilsin eşine birşey sormuşmu bana şimdiye kadar ne yaptığını yazarsan doğru şeyler yazabilirim olayı tam bilmem gerkiyorki yanlış olmasın eşine sormuşmu sormuşsa ne demiş bu kadına nasıl sormuş ne demiş bunları tam yazarmısın öna göre bir yol cizip düzeltelim ablanın burçu ne omarım ikizler deildir bide enişdenin burcu bunları yaz bakalım

canim benimde bir sorunum var esim basak burcu ve eli cok ama cok acik ....parayi tutmasini hic bilmiyor ...2 ay sonra toplu bir para alicak ve tutturdu yarisini kardesime vericem diye.....ne yapim ben yaaaa...istemiorum cünkü bizimde cok ihtiyacimiz var......

canim benimde bir sorunum var esim basak burcu ve eli cok ama cok acik ....parayi tutmasini hic bilmiyor ...2 ay sonra toplu bir para alicak ve tutturdu yarisini kardesime vericem diye.....ne yapim ben yaaaa...istemiorum cünkü bizimde cok ihtiyacimiz var......

valla bu iş zor kardeş işin içine girdiyse ne desende sen kötü olursun ama canım önünde 2 ay var bu iyi ona asla yok verme deme hatta ver de evet ya verelim ya iyi olur ona karşı olursan inat yapar bak canım olumlu bakmış gibi yap sana güvensin sonra maden ihtiyacınız var para konusunu acmadan bu ihtiyacları ona sık sık hatırlar psikolojık baskı yapar onda .erkekler zor durumda oluklarını his ederlerse kendilerin sağlama alırlar bence böyle yap 2 ay iyi bir zaman iş sende artık rolunu iyi oynaman gerkicek hatta herkesin evinde bir şeyle ihtiyacı vardır bunuda kullan bütün ihtiyac olasılıklarını listele ve her dafasında birini söyle yavaş yavaş onu sitrese koy kendini korumaya alacaktır hadi canım kolay gelsin

Son düzenleme:
mrb Elif ablacım ve kızlar...
benim sorunum şu ki: ben çok konuskan biri değilim.cevremde çok sessiz olarak bilinirim özellikle yeni girdigim ortamlarda biri konusmazsa ben de hiç konusmam ama yabani de değilim çok sıcak kanlıyımdır. neyse benim erkek arkdasmla baslarda hiç konusmazdım sessizdim eee derdi sürekli konusturmaya calısırdı ama simdi acıldım.yan yana falan gelince konusuyrz en çok bn konusyrm okuldan aileden falan hep birseyler anlatrym. sürekli neseli olmaya calısıyrm. onun yanındayken hiç birsey umrumda olmuyo hep onunla ilgileniyrm konusyrm falan ama sinirliysem hayatta yüz yüze konusmam neseli oldugumuzda konusurm bu aralar bna sakayla karısık çok konusyrsun askım biraz sus diyo.eskiden konusmuyosun hiç diyen çocuk şimdi konusyrsn diyo fazla mesjlasmayalım diyo. tamam diyrm hiç msj atmıyrm o atana kadar bu seferde eee konus askm diyo yanımdayken ço konustun deyince susuyrm hiç belki 2saat konusmadan tutrm kendimi sen böylesin işte diyo hemen alın sus diyo konusturmaya calısıyo ne yapcam bilmiyorum o da fazla konuskan değildir onu konustrmak ilgisini bna cekmek için konusyrm. eger konusmazsam öyle afedersiniz ot ot oturcaz mı tavsiyeleriniz nedir. Bu arada madem herkes burc yazıyo sonuna benim burcum ASLAN sevgilimin KOÇ (2.bucuk yıldır birlikteyiz):D

yaa ben bayıldıım bu topic e =)) yarın ilk iş size durumumu anlatmak ve yardım istemek olacak.. a.s.

eveet nasıl anlatacağım bilmiyorum ama akıl danışacak tarafsız birine ihtiyacım vardı.. yazmak zor geliyor ve cümleler biraz karışık olabilir o yuzden şimdiden özür diliyorum..,

başta şunu belirteyim ben aslan burcuyum erkek arkadaşım yengeç.. ve aramızda beş yaş var..
erkek arkadaşımla 5yıldır birlikteliğimiz vardı o benim ilk aşkım ilk sevgilim.. aslında ikimizin aklında da sevgili olmak yokken gırgır şamata ile bu duruma geldik o yüzden ona aşık mıyım bilmiyorum ama onu çok seviyorum çok değer veriyorum bu her ne kadar buna inanmasa da.. farklı şehirlerdeyiz biz 5 yıldır da böyle geldi böyle gitti ayda 1-2 kez görüşürdük o kadar geri kalan da telefonda geçti..
gelelim sorunumuza 5 yıl içerisinde küçük küçük ayrılıklar yaşadık belki uzaklıktan belki de başka şeyden bilmiyorum ama yanyana iken çok huzurluydum yanyana iken hiç kavga çıkmazdı.. kavgaların sebebi genelde ben oluyordum..yan, benim giyimim saç boyamam falan böyle uyduruk bahaneler ama bunları istemezdi bense nerde ne yapacağımı bildiğimi söylerdim ve sürekli tartışma çıkardı.. 1 yıl önce bir ayrılık yaşadık o esnada ayrılmamıza sebep olan şeylerden birisi de bana karşı ilgisiz olması ve karşıma başkası çıkması idi.. karşıma çıkan kişiye asla umut vermedim ama etkilendim (oğlak burcu idi) ama her ne olursa olsun sevgilimi aklımdan çıkaramadım hani aşık değil miyim diyorum bazen kendime ama onsuz da olmuyordu 6 ay kadar sürdü ayrılığımız sonra bir bahane oldu ve yanına gitmem gerekti orada konuştuk ve tekrar birbirimize şans verdik.. aklımı karıştıran kişiyi de söyledim şimdiye kadar ondan bişey gizlemedim.. o da ben yokken kötü durumdaymış hayatında hiç ağlamayan adam (ki şimdiye kadar bir kez ağlamış) onu ağlatmayı başaran ikinci olay bizim ayrılığımız olmuş.. neyse işte biz tekrar beraber olduk herşey iyi derken benim üniversite yaşamım sona erdi ve evime döndüm bu yıl.. evlenelim dedi ama ben henüz okulu bitirdiğim için açıkçası biraz zaman istiyordum hani bi yıl daha kalsak bu şekilde evdekilere okul bitti hopp evlencem diyemedim işte.. hem anneme de çıtlattığımda henüz erken biraz daha bekleseniz dedi erkek arkadaşıma bunu dediğimde ilişkimiz bozuldu ayrıcaa ailem düğün ve nişanda buralara göre ucuz maliyetli olmaz ve erkek arkadaşımda şu anda durumu iyi olmadığı için mecburen biraz bekleyip birikim yapmamız gerektiğini söyledim ve o askere gidicekti yanii işin özeti herşey bitti bitirdi sebep olarak kıyafetlerim ıvır zıvırı gösterdi birde yine aklımın karışacağını söyledi bense asla bir daha böyle bir şey olmayacağını bir kez kaybettiğimi ikincisine izin vermicemi söyledim ama boşaaydı.. senle mutlu olmadım şimdiye kadar dedi ama askere giderken de gelince ilk işim seni aramak dedi orada iken aramıcanı belirtti 1buçuk yıl aramayacak ve daha sonra ki gelirse benle konuşmak isteyecek aklım hayır konuşmam 1 buçuk yıl beni merak etmeyen adamı diyor, kalbim acıyor.. ne yapmalıyım ben?

karışık anlatmış olabilirim ama inanın şu anda bunları yazmak bile çok zor benim için..

Son düzenleme:
bak canım kötü haber verecem evde huzur bulamayan adam dışarı yönelir eğer karekterli biri ile durum farlı olur. şimdi ablan kafasında kurmadan eşim böyle yaparmı diye düşünsün ve doğru cevabı söylesin genelde kadınlar erkeklerine iftira atmayı severler yani bi düşünsün eğer yapar bu diyorsa ozaman toparlansın yoksa çok zor hayat onu bekliyor eğer aslında kocam böyle insan değil ben bunu böyle yaptım diyorsa ozaman o eski adamı bulması lazım ah biz kadınlar huzur istesek huzur buluruz entika istersek enrika buluruz neyse konuya dönelim ablan bu evliliği kurtarmak istiyormu bu önemli bence pes etmesin bu devir millet koca bulamıyorken elindekinin kıymetini bilsin eşine birşey sormuşmu bana şimdiye kadar ne yaptığını yazarsan doğru şeyler yazabilirim olayı tam bilmem gerkiyorki yanlış olmasın eşine sormuşmu sormuşsa ne demiş bu kadına nasıl sormuş ne demiş bunları tam yazarmısın öna göre bir yol cizip düzeltelim ablanın burçu ne omarım ikizler deildir bide enişdenin burcu bunları yaz bakalım
Evet kocasını seviyor uğraşıyor şimdi süt dökmüş kedi gibi ama kocası yapmadığını söylüyor bişey hareketlerini düzelt diyormuş çok kavga çıkarmıştı ablam durduk yere daha önceden şimdi korkuyor tabi mesaj yollayan kadın inkar etti ablam konuşunca yok böyle bişey nediyosunuz siz dedi aynı kocası da inkar ediyor bide mesajda canım cicim bişey yzmıyor anlamadım bende ama tabi ablamın şimdi korkusu aynı senin dediği gibi çok çektirdim bebn bu adama acaba yaparmı huzuru dışarıda ararmı kendine güvense bu konularda böyle düşünmezdi şimdi alttan alıyor herşeyi iyi gibiler bakalım Allahtan hayırlısı...

Merhaba Babyes.a.s
Nedense sizi çok yakın gördüm yada gördüK desek daha olacak sanırım.Topiğinize uğramadan geçmiyor,her konudaki önerilerinizi okuyorum.
Gelelim Bana...
Dediğim gibi büyük gün Cumartesi geldi,geçti.Nasıl geçti diye anlatmak isterim;ama okadar geniş,okadar ayrıntılıki ve inanın kelimeler yetmez,cümleler eksik kalır yaşadıklarımı anlatmaya.
Şu kadarını söyleyeyim RÜYA GıBı BıR CUMARTESı geçirdim.O,okadar ilgili,alakalıydıki...
Uçaktan inince araç kiralamış,beni anlaştığımız yerden aldı.Hatta komik bişe oldu,kısaca anlatayım:
Ben anlaştığımız yerde bekliyordum onu,o aradı nerdesin dedi,bende X yerdeyim dedim.Çok yaklaştım oraya dedi.Baktım karşıdan eski model,tabiri caizse külüstür bi taksi geçiyo,aracı kullanan kişiyi ona benzettim.Of ya dedim,masraftan kaçmış,en kötü arabayı kiralamış,otobüsle gitseydik daha iyi olurdu dedim içimden.Sonra baktım o araç durmadı,gitti.önümden başka çok güzel bi araç geçti ve durdu,içinden o çıktı,bana doğru yaklaştı,elimdeki çantaları aldı.ıçimden dediğim şeyden dolayı utandım 2010model bi araba kiraladığını söyleyince.:utangac:
Kendine çok özen göstermiş,çok şık gelmişti.Belki dış görünüşlere,maddiyata önem verdiğimi düşüneceksiniz;ama değil aslında,durumu varken bakalım ne kadar yapacak benim için,gereken özeni nekadar gösterecek dedim.Biz bayanları bilirsiniz detaylara özen gösteririz.Ben direkt duygularımı söyleyemeyen biriyim,yakışıklı olmuşsun,çok şıksın demek yerine"bu ne ya,damat gibi olmuşsun" dedim tebessüm ederekyerimseniben.
Koç burcunun özelliklerini taşıyan biriydi benim AğırAbicim. Çevresindekilere pek pas vermeyen,garsonlara "hoşgeldiniz"demelerinde hoşbulduk bile demeyecek kadar sert,otoriter duran biriyken bana arabanın kapısını açacak kadar incelik gösterip,en ufak yüzümü ekşitmemde "noldu,bi yerinmi ağrıyo" diyerek üstüme titredi hep.Yemek canım istemiyordu,kendi aç olduğu halde sen yemezsen bende yemem diyerek bikaç saat aç durdu.Enbaştada dediğim gibi çok seviyeli bir birlikteliğimiz var.Yakınlaşmada hiçbirzaman çokşükür sınırı aşmadık;çünkü inancı olan,herşeyin zamanında olmasının daha güzel ve normal olduğunu bilen insanlarız.El ele tutuştuk ve elimi hiç bırakmadı.Devamlı gözlerime bakarak sevdiğini söyledi,çok içtendi.Bu beni dahada etkiledi.Sonra akşam zor olsada ayrılık, onun havaalanına yetişmesi gerekiyordu ve ayrıldık CANIMLA.senağlama
Şuan için herşey bi masal gibi gidiyo.Bu buluşma bizi tazeledi.:nazar:
Sıkıntılarımızı olduğu kadar mutluluğumuzuda paylaşmalıyız sizle, enazından ben bunu paylaşmayı bir borç biliyorum.
Kendinize ıyi Bakın.
HOŞÇAKALIN...

mrb Elif ablacım ve kızlar...
benim sorunum şu ki: ben çok konuskan biri değilim.cevremde çok sessiz olarak bilinirim özellikle yeni girdigim ortamlarda biri konusmazsa ben de hiç konusmam ama yabani de değilim çok sıcak kanlıyımdır. neyse benim erkek arkdasmla baslarda hiç konusmazdım sessizdim eee derdi sürekli konusturmaya calısırdı ama simdi acıldım.yan yana falan gelince konusuyrz en çok bn konusyrm okuldan aileden falan hep birseyler anlatrym. sürekli neseli olmaya calısıyrm. onun yanındayken hiç birsey umrumda olmuyo hep onunla ilgileniyrm konusyrm falan ama sinirliysem hayatta yüz yüze konusmam neseli oldugumuzda konusurm bu aralar bna sakayla karısık çok konusyrsun askım biraz sus diyo.eskiden konusmuyosun hiç diyen çocuk şimdi konusyrsn diyo fazla mesjlasmayalım diyo. tamam diyrm hiç msj atmıyrm o atana kadar bu seferde eee konus askm diyo yanımdayken ço konustun deyince susuyrm hiç belki 2saat konusmadan tutrm kendimi sen böylesin işte diyo hemen alın sus diyo konusturmaya calısıyo ne yapcam bilmiyorum o da fazla konuskan değildir onu konustrmak ilgisini bna cekmek için konusyrm. eger konusmazsam öyle afedersiniz ot ot oturcaz mı tavsiyeleriniz nedir. Bu arada madem herkes burc yazıyo sonuna benim burcum ASLAN sevgilimin KOÇ (2.bucuk yıldır birlikteyiz):D

bak canım sende bir denge sağla aslanlar böyledir önce ağır başlı olurlar tavlayana kadar sonra açılırlar bak koçlar iyidir ama boş konuşanları sevmezler eğer ilgisini çekmek istiyorsan onun ilgisini çekecek konular bul erkekler, arkadaşlardan ailelerden ve kıyafaetlerden konuşan kızları sevmezler sana zaman ayırıyor sende boşa geçiriyorsun bende olsan kızarım dimi arayı bul yoksa senden sıkılacak ama koçlar çok sahiplenir aslında yani seni seviyordur zaten aslan koç mukemmeldir bence. ikiside ateş grubudur ama senin aslan onun koç olması çok iyi. tersi olsaydı şimdi ayrıydınız koç lider olmayı ister erkek olduğu için bu avantaj erkek aslan olsaydı lider olurdu koçda lider olurdu iki kaptan bir gemi batırırdınız .ama sen laf dinlersin kısacası aslansın işte çok zekisindir saklama zekanı kullan

eveet nasıl anlatacağım bilmiyorum ama akıl danışacak tarafsız birine ihtiyacım vardı.. yazmak zor geliyor ve cümleler biraz karışık olabilir o yuzden şimdiden özür diliyorum..,

başta şunu belirteyim ben aslan burcuyum erkek arkadaşım yengeç.. ve aramızda beş yaş var..
erkek arkadaşımla 5yıldır birlikteliğimiz vardı o benim ilk aşkım ilk sevgilim.. aslında ikimizin aklında da sevgili olmak yokken gırgır şamata ile bu duruma geldik o yüzden ona aşık mıyım bilmiyorum ama onu çok seviyorum çok değer veriyorum bu her ne kadar buna inanmasa da.. farklı şehirlerdeyiz biz 5 yıldır da böyle geldi böyle gitti ayda 1-2 kez görüşürdük o kadar geri kalan da telefonda geçti..
gelelim sorunumuza 5 yıl içerisinde küçük küçük ayrılıklar yaşadık belki uzaklıktan belki de başka şeyden bilmiyorum ama yanyana iken çok huzurluydum yanyana iken hiç kavga çıkmazdı.. kavgaların sebebi genelde ben oluyordum..yan, benim giyimim saç boyamam falan böyle uyduruk bahaneler ama bunları istemezdi bense nerde ne yapacağımı bildiğimi söylerdim ve sürekli tartışma çıkardı.. 1 yıl önce bir ayrılık yaşadık o esnada ayrılmamıza sebep olan şeylerden birisi de bana karşı ilgisiz olması ve karşıma başkası çıkması idi.. karşıma çıkan kişiye asla umut vermedim ama etkilendim (oğlak burcu idi) ama her ne olursa olsun sevgilimi aklımdan çıkaramadım hani aşık değil miyim diyorum bazen kendime ama onsuz da olmuyordu 6 ay kadar sürdü ayrılığımız sonra bir bahane oldu ve yanına gitmem gerekti orada konuştuk ve tekrar birbirimize şans verdik.. aklımı karıştıran kişiyi de söyledim şimdiye kadar ondan bişey gizlemedim.. o da ben yokken kötü durumdaymış hayatında hiç ağlamayan adam (ki şimdiye kadar bir kez ağlamış) onu ağlatmayı başaran ikinci olay bizim ayrılığımız olmuş.. neyse işte biz tekrar beraber olduk herşey iyi derken benim üniversite yaşamım sona erdi ve evime döndüm bu yıl.. evlenelim dedi ama ben henüz okulu bitirdiğim için açıkçası biraz zaman istiyordum hani bi yıl daha kalsak bu şekilde evdekilere okul bitti hopp evlencem diyemedim işte.. hem anneme de çıtlattığımda henüz erken biraz daha bekleseniz dedi erkek arkadaşıma bunu dediğimde ilişkimiz bozuldu ayrıcaa ailem düğün ve nişanda buralara göre ucuz maliyetli olmaz ve erkek arkadaşımda şu anda durumu iyi olmadığı için mecburen biraz bekleyip birikim yapmamız gerektiğini söyledim ve o askere gidicekti yanii işin özeti herşey bitti bitirdi sebep olarak kıyafetlerim ıvır zıvırı gösterdi birde yine aklımın karışacağını söyledi bense asla bir daha böyle bir şey olmayacağını bir kez kaybettiğimi ikincisine izin vermicemi söyledim ama boşaaydı.. senle mutlu olmadım şimdiye kadar dedi ama askere giderken de gelince ilk işim seni aramak dedi orada iken aramıcanı belirtti 1buçuk yıl aramayacak ve daha sonra ki gelirse benle konuşmak isteyecek aklım hayır konuşmam 1 buçuk yıl beni merak etmeyen adamı diyor, kalbim acıyor.. ne yapmalıyım ben?

karışık anlatmış olabilirim ama inanın şu anda bunları yazmak bile çok zor benim için..

uhhfff çok yorumdum okurken bravo 5 seneyi iyi özetlemişsin bak canım şimdi herşeyi unut erkek tarafı olarak bakalım tammamı? bence bu seni çok seviyor bu barız ortada arada soğukluk olması çok normal 5 sene yani anladığım kadarıylada aile yönünden ise çok farklısınız aslında seni dünyaya değiştirmez .ama senden korkuyo senin güçlü olman falan yani canım erkekler bir ilişkide erkek olmak ister evleneceği kızın evlendikten sonra onun karısı olmasını ister zaten karısıyım diyemezsin giyiminle yaşatınla ona ailesine maaşına yani kıracın şarkısı gibi razıysan gel... yani sen bunlar için kendine güveniyormusun ona uyum sağlarmısın belki evet diyeceksin ama bir erkek tam uygun olan bir kızla bile bu terettütleri yaşar bak canım otur sakince bir düşün onunla mutlu olurmuyum her şekilde dediklerini yaparmıyım diye düşün sana göremi aşkı değil a
mantığı düşün çümkü sana şuan lazım olan o bak canım şimdi kiminlede evlenirsen ileride evlenmediğin tatlı olur çümkü kavuşmayan aşktır aşık olduğunun biri ile evlensen aklın hiç düşünmediğin kişiyi bile daha iyi gibi gösterir bu şeytanın oyunlarıdır aslında aşk diye birşey yok aşk aslında heyacanın duyguları yaşatdığı şeydir yani aşk diye bir şey yok heyacanı bitince aşk kalmıyor çünkü aşk yok heyecan var .tama sırada askerlik meselesine gelince tatlım bu çocuk seni çok seviyor bak diyorki gelince arayacam seni bu seven erkek psikolojısı sana engel olmak istemiyor ama seni istiyor erkekler askerlikten gelememe korkusu var yanı bunu düşünerek böyle yapmıştır bak canım eğer bunu istiyorsan gerçekten ben ona uyarım diyorsan birbirinizi kırmayın ben bunu istiyorum ama ben böyleyim ona uyarım desemde aslında uyama dersen bence yol yakınken aşkınız tazeyken bitirin bari güzel bir aşk hikayesi olarak kalsın

selamlar elif ablacım sıze we fıkırlerınıze hayrran kaldım
ben ınsallah nısan ayında ewlenıcem.
4.5yıldır birlikteyız nısanlım aslan ben koc burcuyum ewlılık öncesı öneriniz nedir ?
tesekurler...

yenı gördum ama takıp edıcem yazılarınızı

Evet kocasını seviyor uğraşıyor şimdi süt dökmüş kedi gibi ama kocası yapmadığını söylüyor bişey hareketlerini düzelt diyormuş çok kavga çıkarmıştı ablam durduk yere daha önceden şimdi korkuyor tabi mesaj yollayan kadın inkar etti ablam konuşunca yok böyle bişey nediyosunuz siz dedi aynı kocası da inkar ediyor bide mesajda canım cicim bişey yzmıyor anlamadım bende ama tabi ablamın şimdi korkusu aynı senin dediği gibi çok çektirdim bebn bu adama acaba yaparmı huzuru dışarıda ararmı kendine güvense bu konularda böyle düşünmezdi şimdi alttan alıyor herşeyi iyi gibiler bakalım Allahtan hayırlısı...

ahh kadınlar bak canım üstüne gitmesin kendini düzelsin bence enişten doğru diyordur ama gözü üstünde olsun bukadar kırmışsa erkeği bu erkekde kırar doğruysa söyle yok diyorsa yoktur ablan kendini düzelsin olu.r erkekler kadınlar gibi değil huzurları asla bozmayı düşünmezler bence bu ablana allahtan bir hediye bir uyarı bence allahın uyarısını boşa almasın ikinci bir şansı olmabilir bir kadın çırpındıkca zarar verir bence hiç birşey olmamış gibi eski huzurunu aşkını tazelesin herşey en başında başlasın inan bana kaınlar isteseler yapamayacakları bir şey yok erkekler basittir onlar yönetmek kolaydır .iyi iyi yapar ablan herşey güzel olur

:nazar:
Merhaba Babyes.a.s
Nedense sizi çok yakın gördüm yada gördüK desek daha olacak sanırım.Topiğinize uğramadan geçmiyor,her konudaki önerilerinizi okuyorum.
Gelelim Bana...
Dediğim gibi büyük gün Cumartesi geldi,geçti.Nasıl geçti diye anlatmak isterim;ama okadar geniş,okadar ayrıntılıki ve inanın kelimeler yetmez,cümleler eksik kalır yaşadıklarımı anlatmaya.
Şu kadarını söyleyeyim RÜYA GİBİ BİR CUMARTESİ geçirdim.O,okadar ilgili,alakalıydıki...
Uçaktan inince araç kiralamış,beni anlaştığımız yerden aldı.Hatta komik bişe oldu,kısaca anlatayım:
Ben anlaştığımız yerde bekliyordum onu,o aradı nerdesin dedi,bende X yerdeyim dedim.Çok yaklaştım oraya dedi.Baktım karşıdan eski model,tabiri caizse külüstür bi taksi geçiyo,aracı kullanan kişiyi ona benzettim.Of ya dedim,masraftan kaçmış,en kötü arabayı kiralamış,otobüsle gitseydik daha iyi olurdu dedim içimden.Sonra baktım o araç durmadı,gitti.önümden başka çok güzel bi araç geçti ve durdu,içinden o çıktı,bana doğru yaklaştı,elimdeki çantaları aldı.İçimden dediğim şeyden dolayı utandım 2010model bi araba kiraladığını söyleyince.:utangac:
Kendine çok özen göstermiş,çok şık gelmişti.Belki dış görünüşlere,maddiyata önem verdiğimi düşüneceksiniz;ama değil aslında,durumu varken bakalım ne kadar yapacak benim için,gereken özeni nekadar gösterecek dedim.Biz bayanları bilirsiniz detaylara özen gösteririz.Ben direkt duygularımı söyleyemeyen biriyim,yakışıklı olmuşsun,çok şıksın demek yerine"bu ne ya,damat gibi olmuşsun" dedim tebessüm ederekyerimseniben.
Koç burcunun özelliklerini taşıyan biriydi benim AğırAbicim. Çevresindekilere pek pas vermeyen,garsonlara "hoşgeldiniz"demelerinde hoşbulduk bile demeyecek kadar sert,otoriter duran biriyken bana arabanın kapısını açacak kadar incelik gösterip,en ufak yüzümü ekşitmemde "noldu,bi yerinmi ağrıyo" diyerek üstüme titredi hep.Yemek canım istemiyordu,kendi aç olduğu halde sen yemezsen bende yemem diyerek bikaç saat aç durdu.Enbaştada dediğim gibi çok seviyeli bir birlikteliğimiz var.Yakınlaşmada hiçbirzaman çokşükür sınırı aşmadık;çünkü inancı olan,herşeyin zamanında olmasının daha güzel ve normal olduğunu bilen insanlarız.El ele tutuştuk ve elimi hiç bırakmadı.Devamlı gözlerime bakarak sevdiğini söyledi,çok içtendi.Bu beni dahada etkiledi.Sonra akşam zor olsada ayrılık, onun havaalanına yetişmesi gerekiyordu ve ayrıldık CANIMLA.senağlama
Şuan için herşey bi masal gibi gidiyo.Bu buluşma bizi tazeledi.:nazar:
Sıkıntılarımızı olduğu kadar mutluluğumuzuda paylaşmalıyız sizle, enazından ben bunu paylaşmayı bir borç biliyorum.
Kendinize İyi Bakın.
HOŞÇAKALIN...

:nazar:allah bozmasın tatlım şimdi nazar değerse görürsün maşşallah çok sevindim işte bu topikte mutlu şeylerde yaşalınıyor çok güzeldi :dance::hooray::teytey:hihoyyytdelikafaduldenŞeniz:jeyyar: okurken bile yüzümde bir tebessüm yaşatdın yanı sevinçini allah daim etsin inşallah

selamlar elif ablacım sıze we fıkırlerınıze hayrran kaldım
ben ınsallah nısan ayında ewlenıcem.
4.5yıldır birlikteyız nısanlım aslan ben koc burcuyum ewlılık öncesı öneriniz nedir ?
tesekurler...

yenı gördum ama takıp edıcem yazılarınızı

iyi 4.5 yıl iyi yememişsiniz bir birnizi iki kaptan .aslan erkeği çok zordur senin onu idare etmem lazım sen idare edersen herşey güzel etmesen çok çabuk küsen hiç büyümeyen erkekdir aslan erkekği bravo tatlım aile ahlakı almışsın nişanlına saygı göstermişsin demekki bak canım sen akıllı bir bayansın aklını kullanarak şu zaman kadar gerirmişsin kimsenin hattı değildir aslında aslan erkeğini böyle yapmak biraz dengesizdirler aslında yanı bu gün kızarlar yarın kızdıklarını inkar ederler bü gün kızdıklarına yarın gülerler yarın güldüklerine öbür gün kızarlar zor erkelerdir hep altan alan sen olursan problem yok ama kırıncada gönül almayı bilirler canım yani iki lider olması biraz sorun gibi gözüksede sen dengeli kurarsan olur bu birliktelikte koç kadınına iş düşüyor zaten sen bunu biliyorsundur demi:jeyyar:

Back