uhhfff çok yorumdum okurken bravo 5 seneyi iyi özetlemişsin bak canım şimdi herşeyi unut erkek tarafı olarak bakalım tammamı? bence bu seni çok seviyor bu barız ortada arada soğukluk olması çok normal 5 sene yani anladığım kadarıylada aile yönünden ise çok farklısınız aslında seni dünyaya değiştirmez .ama senden korkuyo senin güçlü olman falan yani canım erkekler bir ilişkide erkek olmak ister evleneceği kızın evlendikten sonra onun karısı olmasını ister zaten karısıyım diyemezsin giyiminle yaşatınla ona ailesine maaşına yani kıracın şarkısı gibi razıysan gel... yani sen bunlar için kendine güveniyormusun ona uyum sağlarmısın belki evet diyeceksin ama bir erkek tam uygun olan bir kızla bile bu terettütleri yaşar bak canım otur sakince bir düşün onunla mutlu olurmuyum her şekilde dediklerini yaparmıyım diye düşün sana göremi aşkı değil a
mantığı düşün çümkü sana şuan lazım olan o bak canım şimdi kiminlede evlenirsen ileride evlenmediğin tatlı olur çümkü kavuşmayan aşktır aşık olduğunun biri ile evlensen aklın hiç düşünmediğin kişiyi bile daha iyi gibi gösterir bu şeytanın oyunlarıdır aslında aşk diye birşey yok aşk aslında heyacanın duyguları yaşatdığı şeydir yani aşk diye bir şey yok heyacanı bitince aşk kalmıyor çünkü aşk yok heyecan var .tama sırada askerlik meselesine gelince tatlım bu çocuk seni çok seviyor bak diyorki gelince arayacam seni bu seven erkek psikolojısı sana engel olmak istemiyor ama seni istiyor erkekler askerlikten gelememe korkusu var yanı bunu düşünerek böyle yapmıştır bak canım eğer bunu istiyorsan gerçekten ben ona uyarım diyorsan birbirinizi kırmayın ben bunu istiyorum ama ben böyleyim ona uyarım desemde aslında uyama dersen bence yol yakınken aşkınız tazeyken bitirin bari güzel bir aşk hikayesi olarak kalsın
krallar dünyayı yönetir kralıda karısı yönetir ama onun kral olduğunu unutmayın bırakın sizden üstün olsun gerçeği sadece siz biliyorsunuz
Çok teşkür Elifcim söylicem kendisine...ahh kadınlar bak canım üstüne gitmesin kendini düzelsin bence enişten doğru diyordur ama gözü üstünde olsun bukadar kırmışsa erkeği bu erkekde kırar doğruysa söyle yok diyorsa yoktur ablan kendini düzelsin olu.r erkekler kadınlar gibi değil huzurları asla bozmayı düşünmezler bence bu ablana allahtan bir hediye bir uyarı bence allahın uyarısını boşa almasın ikinci bir şansı olmabilir bir kadın çırpındıkca zarar verir bence hiç birşey olmamış gibi eski huzurunu aşkını tazelesin herşey en başında başlasın inan bana kaınlar isteseler yapamayacakları bir şey yok erkekler basittir onlar yönetmek kolaydır .iyi iyi yapar ablan herşey güzel olur
mesela erkeklerı sımartmak gereklimı sizce we nekadar gereklı ? (aslan erkegi )
mesela erkeklerı sımartmak gereklimı sizce we nekadar gereklı ? (aslan erkegi )
çok çok teşekkür ederim yorumların için a.s. zaten aşka inanmayan birisiydim o yuzden de çok anlamlı geldi yazdıkların banaa olumunekankayizsmile dediğin gibi ben onu seviyorum ve zaten genellikle yanındayken kıyafet tartışmaları da çok olmuyor bakalım artık gelince (umarım sinirli anıma denk gelip de terslemem bitirmem) herşeyi uzun uzun konuşup yoluna sokacağım ve sana da haber vericem :kedi: ama sence şu anda ona ulaşayım mı hani onu beklediğimi bilsin mi yoksa bende biraz düşüneyim mi, onun aramasını mı bekleyeyim?
ben bişey daha sorsam :kedi: hani ayrılık sürecinde karşıma çıkan birisi var diye bahsetmiştim ya o kişiden etkilendim diye de belirtmiştim onunla olmayacağımı ona söyledikten sonra onun bana yalan söylediğini öğrendim yanii bana kendini bambaşka iyi yürekli biri olarak anlatmıştı ama ölee değilmiş aynı anda zaten 4 kişi ile çıkıyormuş ohaoldumsmile ve onu ben bu aralar yine görüyorum soracağım şey onun bu yaptıklarını bildiğimi biliyor ve halaa bakıyor ben görmezden geliyorum aramaya cürret edemiyor sadece bakıyor.. hani onu yine görmezden mi geleyim bundan sonra yani yoksa gerçekten nasıl bi p..lik olduğunu yüzüne bakarak mı ifade edeyim bilmiyorumkismile hangisinden anlar sence?? bu arada 19 ocak doğumlu o şahıs
bu söze katiliyorum yalniz tamamen tüm iplerin ellerinde gözükmemek sartiyla
dengeyi kurmak cok ama cok önemli..
bende sorayim bi soru gerci cevabi az cok biliyorum ama nisanli bi baagyan olaraktan tavsiyelerini almak isterim.. ben biraz kokosum ev dekorasyon konusunda bazi itirazlari var,fikirlerimi kabul ettirme cabasindayim bu günlerde:kedi:kaydirigubbakcemile3
ve bazen tartismalarda kendisini sakinlestirmemi ister.. sabrimi SINAr..
ben koc burcuyum,nisanlim basak..
merhabalar babyes...
Herkes bir derdini veya sevincini yazmış.. Bende bir derdimi aslında dert değil Allah büyük dert vermesin ne olaylar duyuyoruz ama yolunda gitmeyen bişeyler var ya da ben büyütüyorum...
Nişanlıyım... çok mutluyum... çok seviyorum... bir dediğimi iki etmiyor ama yüzyüzeyken? yani telefonda olsun msjlaşmalarımızda olsn ona sözümü geçiremiyorum... o kadar küçük olayları abartıyor ki özellikle aşırı kıskanç... ama yanyana gelelim ne sıkıntı kalıyor ne tasa... kaç kere telefonumu kırdm hep kavga ediyoruz ama tuhaflık var dediğim gibi yanyana bi gelelim o tartıştığımız konuların bile muhabbeti geçmiyor :uhm: sizce yani çıkartırsınız bu durumdan... ve evlenmeme yaklaşk 27 gün falan var :uhm:
bence yanındakilerden kaynaklanıyor olabilir çok yakın arkadaşlarına ben erkeğim diye bilmek için uzaktan aslan olup yakında kuzu olanan zarar gelmez biraz erkeklik yapı bir şey olmaz tatlı bir kız ol sonra evlen onu eve bağla seni bırak dışarı çıkamsın dimi bence güçlü bir arkadaş cevresi var etkilendiği biri olduğunu düşünüyorum ama canım aslında bunu senin aklına koymak istemiyorum çümkü her ilişkide arkadaşlar biraz sorun oluyor bak canım evlenecek olan erkeklere biraz dalga geçilir kafa yapılır bu evlendikten sonra 2 3 ay sürer ben kafana takma geçici bir sorun her erkekte bu zamanlarda olur psikolojısı bira bozulur ama seninle mutlu bu çok güzel demekki senden kaynaklanmıyor şimdi sana dediklerimi unut ve ona bu zaman destek ol şu zamanı bitir evine yerşeşsin 2 3 ay geçsin devam ederse sonra düşünürüz tamamı canımboshayallersmile
allah bozmasın tatlım şimdi nazar değerse görürsün maşşallah çok sevindim işte bu topikte mutlu şeylerde yaşalınıyor çok güzeldi :dance::hooray::teytey:hihoyyytdelikafaduldenŞeniz:jeyyar: okurken bile yüzümde bir tebessüm yaşatdın yanı sevinçini allah daim etsin inşallah[/QUO
Selam Babyes...
Teşekkür ederim,sizden çözüm arayan arkadaşların sorunları arasında yüzünüzü birazcık güldürmüş olmama sevindim.Böyle olmasını istediğim için paylaşmak istedim zaten.Diğer arkadaşlarında en yakın zamanda yüzünüzü güldürmelerini,onlarında mutlu,hoş haberleri en kısa zamanda sizle paylaşmalarını dilerim.
Bende durumlar çok şükür iyi,süper gidiyor.Israrla en yakın tarihte nişanlanmayı istiyor,birazcık ertelemeye çalışıyorum,nişanlanırsak bu büyü bozulacakmış gibi geliyo.Herşey çok güzel çünkü şuan.
Böyle işte...hihoyyythihoyyyt:sm_cool:
Görüşmek Dileğiyle...
Elifcim merhabalar.Erkeklerin arkadaş çevresinin problem olduğu konusunda çok haklısın.Bi arkadaşa evlendikten sonra bir kaç ay sonra geçmezse görüşelim demişsin.Ben 3 yıllık evliyim ve hala geçmedi.Benim eşim kova ben yay.İkimizde birbirimize özgürlük tanıyoruz ama o bazen biraz abartıyor.Beni çok sevdiğini biliyorum ama bu davranışı beni bazen bunalıma sokuyor.Mesela hafta sonları beraber ailesinin yanına gittiğimizde bile beni onlarla bırakıp kendisi arkadaşlarının yanına gidiyor.Halbuki ben kendi ailemle görüşmesi konusunda onu hiç zorlamıyorum.Ben annemlerdeyken de o arkadaşlarıyla oluyor.Bir de fanatikliği var hiç sorma.Haftada 3 gün maçta...
Bir de onun geçmişi çok kalabalık.Ben bazen onu herşeyi yaşamışsın bana bir şey kalmamış diye suçluyorum.Benim gibi beraber zaman geçirme hevesi yok.Bunu dile getirince bahanesi de çok.İşte ben de istiyorum da işlerim de çok yoğun falan diyor.Aslında gerçekten yoğun ama arkadaşlarına ne yapıp edip zaman bulabiliyor.
Canım başını ağrıttım ama daha önce yazdıkların o kadar hoşuma gitti ki.Bir de bana yorum yapmanı istedim.Şİmdiden sağol...
Babyes daha önce de tavsiyelerini almıştım ver gerçekten çok etkili oldu, ama genel olarak merak ediyorum nişanlım ikizler ben de oğlak burcuyum birçok burç yorumunda ikizler ve oğlakın uyumlu birç olamayacağı yazıyo ve ben çok üzülüyorum birbirimizi çok seviyoruz ama bazen hayata bakış açılarımız farklı oluyo burçlarımızı yorumlayabilir misin lütfen nasıl olmalıyım nişanlılık sürecinde ve evlendikten sonra ????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?