Tatlım Elifim keşke senin gibi düşünebilsem ama olmuyor yapamıyorum en yakın kız arkadaşımda ilk başlarda böyleyse sonra nasıl olur kimbilir bu iş yürümez diyince kafam iyice bulanıklaşıyor.Aslında ilk arkadaşlığımda ki şahıs cidden inanılmaz ilgiliydi aklım hayalim almıycak derecede arar sorardı ama sonra bazı problemler aksilikler çıktı olmadı bitti mafoldumben Neyse ben o sayfayı kapattım yaklaşık 3 yıldır kendimi dinliyorum hiç hayatımda biri olsun diye düşünmedim de karşıma o kadar çok kişi çıktı ki yok dedim taa ki arkadaşım bu kişiden bahsedene kadar ya senin dediklerinede hak veriyorum ama bir insan karşındakini sevdirmek için azcık çaba göstermez mi bu kadar mı umursamamz olur bak sabahtan beri bu saat oldu yok yine ses yok bide yüzsüzlük yapıp dedim mesaj çekmeyi ihmal etme diye ama nerdeee duvara söylesem daha anlayışlı olur heralde kafamçokkarıştı Çok düşünüyorum ben mi abartıyorum diye ama işin içinden çıkamıyorum bide en yakın kız arkadaşımda sen böyle ilgisiz biriyle yapamassın diyince iyice kafam karışıyor gerçi haklı ben cidden çok ilgi düşkünüyüm ama zamanla düzelir mi ki diyede ümit etmek isityorum yanındayken mutluyum ne bileyim şuan ona aşık değilim ama gerçekten artıları olan birisi diye düşünüyorumda işte şu ilgisizliği cidden beni çileden çıkarıyor ilk başlarda başka bunun gibi yapan var mıdır diye çok merak ediyorum aslında senin yazdıklarını okuyana kadar olmuyor artık görüşmeyelim demeyi düşünüyordum ama sonra pişman olursam diye de korkuyorum :çok üzgünüm: Tatlım nasıl düzelecek bu kişi nasıl olacak ne yapmam gerekiyor hiç bir fikrim yok ne olur Elifim bana akıl ver şuan senin fikirlerin söyleyeceklerin inan benim için çok çok önemli eyvahedigeldismile
ah şu balıklar varya gercekten sende problem benim bir eltim var aynı sen hep aynı sorunları sıralıyo... kocasıda geldimi ne yapıorsa adam evden birşey bahane edip çıkıyor ve 3 4 gece gelmiyor bak canım eğer seni biraz tanıdıysam biraz üstüne gidiyorsun şimdi oda diyordur ya bu başta böyleyse sonra nasıl olur diye bir erkeğe ara denmez onu merak ediyor gibi yapma kendini ona karşı gariban görme üstüne düşme nekadar uzak ulaşılmaz olursan okadar kıymetli olursun sen hemen birbirimiz için ölelim bir bütün olayım diye düşünüyorsun diyorum ya çok erken .bide o arkadaşını dinleme çümkü başta böyle olur olacakta .bak canım daha önce bunları yaşamızsın dimi orada yaptıklarını şimdi buna yapıyorsun şimdi bütün dediklerimi unut şimdi beni dinle dünyada hayalini kurduğun gibi erkek yok tamam şu anda en iyisi bu .bunu kazanmak zorundasın tamammı o seni istediği zaman arar istemezse aramaz bunu eşleştirmeyeceksin sen mukemmel kızsın bunu bileceksin ona muhtaç oladığını onun bilmesini sağlayacaksın yani 1 ay gecdi aramadıya sen bu arada nekadar hoş vakit gecirmişsin olmalı böyle işte neyse bir düşün yaz ne hatalar yapıyorum diye sadece hatalarını yaz gerci sen şimdi yaptığın fedakarlıkları yazarsın balıksınya hataları yaz sonra bunları yapmayacam de bakalım ne olacak