Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

ah şu balıklar varya gercekten sende problem benim bir eltim var aynı sen hep aynı sorunları sıralıyo... kocasıda geldimi ne yapıorsa adam evden birşey bahane edip çıkıyor ve 3 4 gece gelmiyor bak canım eğer seni biraz tanıdıysam biraz üstüne gidiyorsun şimdi oda diyordur ya bu başta böyleyse sonra nasıl olur diye bir erkeğe ara denmez onu merak ediyor gibi yapma kendini ona karşı gariban görme üstüne düşme nekadar uzak ulaşılmaz olursan okadar kıymetli olursun sen hemen birbirimiz için ölelim bir bütün olayım diye düşünüyorsun diyorum ya çok erken .bide o arkadaşını dinleme çümkü başta böyle olur olacakta .bak canım daha önce bunları yaşamızsın dimi orada yaptıklarını şimdi buna yapıyorsun şimdi bütün dediklerimi unut şimdi beni dinle dünyada hayalini kurduğun gibi erkek yok tamam şu anda en iyisi bu .bunu kazanmak zorundasın tamammı o seni istediği zaman arar istemezse aramaz bunu eşleştirmeyeceksin sen mukemmel kızsın bunu bileceksin ona muhtaç oladığını onun bilmesini sağlayacaksın yani 1 ay gecdi aramadıya sen bu arada nekadar hoş vakit gecirmişsin olmalı böyle işte neyse bir düşün yaz ne hatalar yapıyorum diye sadece hatalarını yaz gerci sen şimdi yaptığın fedakarlıkları yazarsın balıksınya hataları yaz sonra bunları yapmayacam de bakalım ne olacak

yani canım biz istedikmi oluyor kadınlar ne istediğini bilse sonrun olmaz bence çok güzel şeyler yaşalacaksın
ınşallah Hep birlikte güzel şeyler yaşayalım.Haklısın kadın isterse iyi istemezsse kötü oluyor istisnalar hariç tabi mesele bizde ben kavga çıkarmasam benimkinin hiç kavga çıkaracağı yok zaten o kadar rahat adam ki hiç umurun da olmaz:)

canım ben yazıyım şimdi gelince cevaplarsan çok mutlu olurum

benim burcum yengeç yükslenim ikizler sözlümde balık bilmiyorumkismile

kendinle barışıksın kendine güvenen herşeyin üstesinden gelensin tertipli bazende kuralcısın iyi yani nişanlına gelince balık erkeği çok değişik bir erkektir sabırlı altan alır seni mutlu etmeye çalışır sözünden çıkmaz ama bazen yerine oturmaya bir şeyler vardır dimi işte balık kontrol edilmek ister yani güçlü bir kadın onu oradan araya savursun ister yani canım nişanlın aslında iyi ama sen iyi değilde biraz güçlü olsun istersin ama ipler sende bu bazen hoş olsada bazende sıkıcı olabiliyor iki tür balık erkeği vardır seninki hangisi komık kendini bilen sana iş bırakmayan mı yoksa iyi sakin kendini komık zanneden aslında hiç komik olmayan biraz içine kapanık olanmı ona göre yazsan iyi olur bence anladığım kadarıyla sen çok güçlü akıllı ve kendine yeten birisin allah dengeli evlilik verdiğine göre onun eksik önü sende fazlasıyla var diye düşünüyorum

olumunekankayizsmile

umarım fazla üstüne gelmiyorumdur. ama sen başaracaksın biliyorum

Adamlar rahat zaten ya bide şu gözüne sahip çıksa tam süper olucak:) hafta sonu gazetede yarı çıplar bi kadın gördü baktım bakıyor bi sinir oldum hiç sesimi çıkarmadım artık ne yapayım gıcık oldum ama güzel olsa bariguclubacismile

ay canım seni bu kıskanlığın başına dert olamasa iyidir ama gerçekten bakılmayacak gibi değillerki hersey meydanda. olsun ama kendini tutman iyi .bir gün böyle bakarken ona tatlı tatlı ne düşünüyorsun bakıncadiye sor gayet normal bir şeymiş gibi hiç renk vermeden sor bakalım ne nasıl cevap verecek bu onun kareterini ele verir ilgisimi çekmiş yoksa karekterimi anlaşılır

Merhabalaaaar.
Hitap şeklimdende anlaşıldığı üzre iyiyim.Çok iyiyim.Herşeyim yolunda çokşükür.Sizin önerilerinizi barışma aşamasında hayata geçirmedim bahsettiğim gibi;ama kulağıma küpe oldu.Barıştıktan sonra,yani bundan sonraki aşamalarda dikkate alacam.Ondan 5gün haber alamamıştım.Benimle görüştüğü hattını kapatmıştı çünkü.Bende aramadım zaten,istesem diğer hattını arar ulaşırdım kendisine;ama hep dediğim gibi bayan egoları yüksek olan biri olmalıyımki kendimden taviz vermedim,aramadım.Erkek olarak o aramalı dedim;ama içim içimi yedi,onsuz dakikalar,saatler geçmek bilmezken,ben koskoca 5gün sabrettim.Cuma günü gecesi msj atmış."Bensiz mutlusundur umarım" yazmıştı.Bende "Sensiz tam mutlu olduğum gün yanımda olmayacaksın" yazdım.Hem ona yönelik gözdağı var hemde onsuz tam mutlu olamadığımı belirrtim.Bu msjdan sonra çekişmeli bi tartışma başladı aramızda.
Halen 8yaşındaki çocuğu kıskanmasının haklılığından bahsediyordu.Ve bu sebepten çok daha kırıcı msjlaşmalar oldu aramızda.Benim onu dikkate almadığımı söylüyordu msjlarında.8yaşındaki çocuğa ders verirken salt erkek olmasından dolayı o ne der diye aklımdan hiç geçmediki,dikkate alma gereği duyayım.Alma gereği duyulması gereken konularda dikkate aldığımı söyledim ona,açıkladım tek tek.Böyle yapacaksan,ilişkimizi resmileştirmemize yaklaşmışken ufak tefek şeyleri bu şekilde büyütüp sorun yapacaksan ayrılalım dedim.Ben"bana güvenmeyen,otur desem otur,kalk desem kalk diyerek beni uzaktan kumandayla yönetme gereği duyan biriyle olmak istemem" dedim.Bazı şeyleride beni bana bırakması gerektiğini,güvenmesini istediğimi,böylelikle kendine daha çok itimat edeceğimi söyledim.Bide önyargısı çok fazla,zaten ilk msjında bile önyargıyla yaklaşıp "sensiz mutlusuz"demek yerine" bensiz mutlusundur umarım"yazmıştı.Bunu açıkladım.Böyle yazmanı tercih ederdim dedim.Ben ayrılmak istiyorum kelimesini 2yıllık beraberliğimizde ilk defa kullandım.Başka çok tartışmalarımızda oldu;ama hiçbirinde demedim,yıpratmak istemedm ilişkimizi,o çirkin kelimeyi lügatımıza yerleştirmedm.Ben o kelimeyi kullanınca beyefendicim öyle bi dönüş yaptı,öyle alttan almaya çalıştıki...:umursamaz:
Neyse çok uğraştı;ama gönülde aldı,hatta gönül almak için İstanbuldan buraya geliyo bu Cumartesi.Sabah uçağıyla gelecek,akşam uçağıyla dönecek.ÇOK HEYECANLI ve MUTLUYUM.Küslükten öncede ilgiliydi;ama barıştıktan sonra daha daha ilgili,sık sık msj atıyo,sürekli çok sevdiğini yazıyo.Ben yelkenleri hemen suya indirmedim.Barıştık ama hemen CANIM-CİCİM yazmadm;AğırAbicim,Beyefendicim gibi başka hoş hitap cümleleri kullanıyorum şimdilikhihoyyyt
Heyecanla Cumartesiyi bekliyorum.Çok güzel geçmesini diliyorum Yüce Rabbimden.
Bundan sonraki aşamalardada yazılarınızı takip edip önerilerinizi aklımda bulunduracam.
Bu yazıma yorum yapabilirsiniz,vermenizi gerekli gördüğünüz önerilerede açığım.
Diğer sorunu olan arkadaşlarada en kısa zamanda sizin katkınızla çözüme kavuşmalarını diliyorum.
TEŞEKKÜR EDERİM.
SEVGİYLE,HOŞÇA KALIN...kaydirigubbakcemile3

benim bir sorum olacak...
söz veye nişan evresindesiniz
bundan önce 4 sene ilişkiniz sürmüş
aileler işin içine giriyor ciddi aşamadayız.
ama kayınvaldem anneme
2 aydır bunlar görüşmüyor aralarına soğukluk girecek demiş
biz askerdeyken görüşmedik 2 ay neki hayla neden böyle
düşünüp söylemiş anlamıyorum
annemde olmaz öyle şey demiş bana söyledi...
kayınvaldemin söylediği bu sözü sözlüme açıklayım mı?
annen böyle demiş diye...
dır dır etmek istemiyorum ama kayınvaldemin böyle böyle sözleri oluyor
beni sinir ediyor...sizce ailesinin canımı sıkan sözlerini sözlüme söylesem
durum ne olur söylersem ne şekilde dile getireyim...

sizce napayım...

cok sevindim koç kolay kolay böyle olmaz ama pravo canım koç bu duruma geldiyse seni çok seviyor demektir ama canım koçlar pişman olduklarıda laf sokar konuşma ortamı yaparlar yani onların barışma sitilleri bu yani öyle arayım özür dileyim demezler guruludurlar ama ayrı olmazlar kendimden biliyorum yani canım kavgalıyken barışmak için hep böyle yaparız biz koçlar yani canım kısacası onu ele geçirmişsin o seni çok mutlu eder barıştıktan sonra sanki ilk günkü gibi değer verirler yani koçlarla arasıra küsmek iyidir ama canım sen öyle yapma ben koçum ya yazık küs olunca çok üzülürler gece bile uyuyamazlar onu nekadar seversen o seni 10 katı sever canım ya çok sevindim allah taim etsin

bende bişey sorabilirmiyim??
Sözlüm çok iyidir şuan nişan evresindeyiz ama bazen maddiyata çok düşkün olduğunu düşünüyorum, yani bazı şeylerde ben kendimi öne atıyorum şunu-bunu yapıcam diye, oda itiraz etmiyor. Nişan yapacaktık istemiyor tabi bende istemiyorum ama biran maddiyattan düşündüğünü hissettim. ıleride bu sorun olurmu acaba??

canım ben pek anlamadım siz küstünüzde kaynanan bu biliyor damı annene söylemiş bunu anlamadım ama canım ben herşeyi söylemeden yanayım bak canım eğer sen evlenmeden annesini aslında sana gönülsüz gibi olduğunu ona söylersen seni sahiplenir nişanlıyken bu iyi evlendiktenten sonra böyle şeyleri erkekler takmazlar şimdi canım nişanlına annen sanki beni istemiyor ama ben onu çok sevdim iyi bir gelin olmak istiyorum ama bilmiyorum dersen . yani canım çok iyi koz bu bunu konuşman şikayet gibi olursa dırdırcı olur.ama gariban gibi masum üzgün olursan sahiplenir bak canım aslında çok iyi fırsat değerlendir derim senin için üzülmesini sağla ama annesine söyleme kadın üzülmesin de .ama büyük bir ihtimallae erkekler söyler ve anne tepki gösterir ve nişanlın söylediğine pişman olur bu nedenlede aranızda olanları annesine söylememe kararı alır senin için geleceğin için iyi olur sana üzülmesini sağlayabilirsen ve senin aslında annesini çok sevdiğini ve gözüne girmek istediğini bilirse çok güzel olur ben bu fırsatı değerlendir derim bir bak bakalım ne olacak

ne güzel parayı düşünen erkek eşini kimseye muhtac etmez akıllı demekki ya zaten evlendikten sonra şu lazım dersede ne diyecekki yok iyi böylesi sonra problem olmazda şimdi olabilir yani nişan düğün alışverişi falan şimdi problem olmazsa evlenince hiç olmaz parayı düşünen erkek her zaman iyidir sen iç bir şeyi düşünmek zorunda kalmazsın işte sana verir çümkü parayı düşünen erkek ev reis olur karısı çocuklarını rahat yaşatır ama dediğim gibi şimdi problem olur çümkü parayı hiç düşünmeyen kişiler bile nişanlıyken sorun yaşarlar nişanlıyken para konusun her ailede her çifte her düğünde her nişanda problem oluur çümkü herşey çok güzel evlnince herşeyin olmasını istersin olmayınca üzülürsün çümkü bedava değil yani canım şimdi mutlaka sorun olur olmayan yoktur yani canım seninle yada onunla ilgisi yoktur bu çok doğal her zaman böyle olur evlendikten sonra çok mutlu olursun her zaman kadın parayı düşünmek zorunda kalır ve hep fedakarlık kadın yapmak zorunda kalır sen hiç bir şeyi düşünmek zorunda kalmayacaksin ne güzel boşanma nedenleri hep bu oluyor koçalr umursama zoluyor paranı kiymetini bilmiyorlarlar sonra borç alıp başını gidincede kadın yine düşünmek zorunda kalıyor sen bence şanlısın bu adam ileride zengin olur seni rahat ettirir :dance:

Ay Allah razı olsun canım çok mutlu oldum :))
Ona bazen kızıyordum ama şimdi hak verdim, bazen insan yanlışını göremiyor oysaki hayat müşterek herşeyi ona yüklememek lazım, ikimizde Sabancının torunları değiliz...
Saol canım yanlışımı görmemi sağladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…