Ayy ne içten yazmışsınız, içeriği önemli değil,birilerinden cvp gelmesi bile insana yetiyor.Bu konuda gerçekten yoruma ihtiyacım vardı;çünkü farklı bakış açılarından bakmamı sağlıyor,SAĞOLUN.
Evet kendide öyle diyor;bana diğer en yakınlarından daha yakın,daha toleranslıymış beyefendi:dilcikar:
Bundan olsa gerek çok üstüme düşüyor.Ben diğer yazılara cvbınızıda okudm,fikir edindim sayenizde.
Ben henüz ona karşı sessizliğimi koruyorum,oda aynı şekilde.Bakalım neler olacak,izleyerek göreceğizyerimseniben
Barıştıktan sonra söylemlerinizi hayata geçirecek şekilde devam edeceğim inşllh:Saruboceq:
Evet doğru kıskansanda belli etmiceksin aslında
Elifcimmmm bana da yorum yapppppp:kedi:
hadi dilay uykum geldi
Ya benim dört ayım kaldı evlenmeye aklıma geldikçe heyecan basıyor bi evin içinde yeni bir hayat korkutucu geliyor biraz nasıl bir duydu Elif biraz tiyo verseneyvahedigeldismile
değil değil işi bilmek lazım onlar çocuk gibi onlanlara kızmak yerine tatlı dilli olmak gerekir işti bir çocuğa kızarsan ne olur tamam der ama daha asi olur ama anne yazık dur akıllı ol desek laf dinlerler demi işte biz yazık olacağız onlarda bize kıyamayacaklar çok kolay ya işi bildinmi
haklısın canım.daha anne olmadım ama bu koca bebeğe annelik edicez şimdiden.çok teşekkür ederim emeklerin için.bu arada terazi terazi nasıl anlaşırlar mı?
Elifim Bitanem ben geldim aslında topiğin ilk günlerinde yazmıştım kafam çok karışık neyapsam ki diye sana akıl danışmıştım sende ben her zaman yanındayım demiştin ya şuan senin hatta sizlerin fikirlerinize çok ihtiyacım var çok kararsız bir dönemdeyim :bbo:
Tatlım ben bir arkadaşım aracılığıyla bir çocuk ile tanıştım detaylı anlatmak gerekirse çocuk arkadaşımın asker arkadaşıymış benimle aynı memleketten olunca bizimkinin aklına düşmüş güya onunla beni çok yakıştırmış çocuğa faceden fotomu göstermiş aralığın sonunda tabi benim bunlardan haberim yok arkadaşım sürekli çocukla tanış diye ısrar ediyor bende yok diyordum daha önce cidden çok üzüldüğüm çok yıprandığım bir arkadaşlığım olmuştu o nedenle hep korkarım yine acı çekersem yine üzülürsem diye neyse ben de tamam madem msnimi ver oradan konuşuruz dedim.Güya çocuk benimle taa aralıktan beri görüşmek için çok sabırsızlanıyormuş.Neyse msnimi verdi 2 gün sonra konuşcaz daha ilk konuşma düşünün bu sürekli yazmıyo yok arkadaşı aramış yok şu olmuş yok bu olmuş neyse ertesi gün yine bir sıkıntı biz bununla msnde doğru düzgün görüşemedik tabi benim aklım almadı madem o kadar istekliydi de neden böyle oldu diye :uhm:
Biz bununla 1 hafta sonra görüştük görüştüğümüzde fena değildi benim için artıları olan biri diye düşünmüştüm ama ben şuan İzmirdeyim o Manisanın ilçesinde mesafe var diye tereddütlerim vardı o ayarlar ben gelirim o konuda için rahat olsun diyordu ama en son görüştüğümüzden bu yana bir buçuk hafta geçti daha biz ilk başlarda olmamıza rağmen yok beyefendi cuma annesi hemen eve gelmen gerekli acil bir iş var dedi diye gelemedi bende sinir oldum tabi belli etmedim ama sinirden çatlıycam o derece sırf cuma gelmedi görüşemedim diye değil sinirim asıl tel numaram onda olmasına rağmen sadece 1 kere araması yada ne bileyim böyle şeylere başlarken sık sık mesaj çekersin dimi doğru düzgün mesaj çekmemesi benim kafamı çok karıştırıyor ki ben cidden ilgi konusunda çok hassasımdır ama yok yani ilk haftalarda böyle nasıl tın olabiliyor anlayamıyorum.Bu durumu geçen msnde yazışırken dayanamadım söyledim aldığım cevap tam olarak özrü kabahatinden beter oldu ; Neymiş efendim sırf beni memnun etmek için bişeyleri yapmaktan hoşlanmıyormuş içinden geldiği zaman bişeyleri yapması çok daha doğruymuş bende bu konuda çok hassasım dedim yani şimdi neysem 70imde de o olacağım ki sen baştan böyleysen bu beni korkutuyor falan dedim yok işte ben sana karşı çok güzel şeyler hissediyorum bu konuda biraz sen biraz ben anlayışlı olursak orta yolu buluruz çok mutlu oluruz diyo ama yok benim içime sinmiyor.Dün bir gece öncesi eleştirdim diye mesaj çekti ama bugün öğlen bir mesaj çekmiş ben cevap yazdım akşama kadar yine hiç ses soluk yok yani sanırsam o öyle olmadığını iddia etse de tam bir hödük :çok üzgünüm:
Ben tekrar üzülmek acı çekmek istemiyorum sizce neyapsam ki düzelir mi yoksa hep mi böyle olur arkadaşlarıyla benden çok ilgili bana karşı niye böyle anlayamıyorum.
İşin ilginci anlama veremediğim nokta da bu şahıs YENGEÇ BURCU yükseleni terazi bende BALIK BURCUYUM yani yengeçler duygusal olur ama ben onda böyle birşey göremiyorum.
Canlar şimdi bu kadar ilgisizse sizce bu böyle devam mı eder ne olur ne yapmalıyım ban akıl verin nasıl düzelir yoksa hiç düzelme umudu yok mudur kendimi kaptırmadan görüşmeyi mi bıraksam :uhm:
Ayy ne kadar çok şey yazmışım fıstıklar ne olur kusura bakmayın olurmu :kedi:
peki canım yine hep sana böylesi denk geliyor aslında ben sende suç buluyorum bak canım artık biraz bardağın dolu tarafını gör artık bak canım erkekler çok yoğun olurlar sen çok şey bekliyorsun erkeklerden olanla yetineceksin taki onu ele gecirene kadar şu anda başlardasın ve çok anlaşlı olman gerekirken sen ne yapıyorsun yinelerle dolusun seni 1 ay aramasa bile elbette her kız gibi sinirleneceksin ama bu olabilir demeyi bileceksin erkekler başta böyle olurlar aslında bütün erkekler böyledir seninle ilgisi yok sen suçun sadece emek vermeden sana çok ıkiymet versin istiyorsun erkekler böyle yapmazlar işte erkek bilmiyorlar bilene kadar iş sende olacak şimdi böyledir demi bu ileride böyle olmaz sana bağlı onu romantik bir erkekte yapabilirsin umursamaz biride yapabilirsin onu elindeki yumak gibi düşün bu niye kazak olmuyor diyemezsin sen onu işteyecen artık bak gerçekten bütün erkekler böyledir inan bana mesela ben nişanlıyken benimki okadar kötüytüki arasa okadar boş konuşuyorduki ben sıkılıp bir bahaneyle kapatıyordum ama şimdi böyle bir erkek yok dünya dedirtiyor inan çok emek verdim bunu şikayetlerle yapmadım bunu herşeye mutlu olmakla başardım sende biraz böyle olsan bak yengeç erkeği çok sahiplenir aslında ama çabukta kaçar o benim karım da der gider aslada yüzüne bakmazda guruludur ama bak seni beğenmiş bence sen artık biraz yakınlaş asla şikayet etme içindeki sesleri sustur gelmedimi doğrudur de ve bunu ona belli et seni ne kadar mutlu ve ona nekedar güvendiğini bilmesi lazım hadi iş sende opuyorumnanaktan
kız canın sağ olsun tabi yapayım sen bi de bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?