burcu ve yukseleni terazi olan bir adamla, burcu boga, yukseleni akrep olan bir bayanin birlikteligi hakkinda ne dusunuyorsun :)
kız elif sende ne marifetler varmış görüşmeyeli kız sen evlilik danışmanımı oldun helal sana kız ben ne danışsam sanaboshayallersmile vallaha helelmaşallah sana
Evet zaten anneme söyleyince çok pişman oluyorum çünkü biz bir saat sonra barışıyoruz ama benim üzüntüm annemin içinde kızgınlık olarak kalıyo yavaş yavaş annemin nişanlımdan soğuduğunu görüyorum ki buna da çok üzülüyorum, ama ne yapayım hiç kimseye hiçbişey anlatmasam içim içimi yiyo ve sağlıklı düşünemiyorum darmadağın oluyorum hiçbi sorunun altından kalkamıyacağımı düşünüyorum kendii kararlarımı sorguluyorum 1 ay oldu nişanlanalı hazırlık yapıyoruz ama ben hala acaba diyorum, bu olayları yaşayınca ona güvenemiyorum her zaman beni ailesine karşı ezecek ve ben hep ikinci planda kalıcam diyorum üstelik ailesi burdan uzakta km lerce mesafe var yinede gölgeleri hep üzerimizde olacak diyorum
bağa teraziyi dengede tutar bir problem yok yani yükselen akrep olunca eğer yaşınız 28 yaşına kadarsa iyi herşey güzel terazi erkeği iyidir eşine evine bağlıdır bir bakmışsın evine bir eşya alıp gelmiş eşine evine para harcamayı sever biraz sinirlidir birazda kendini beğenmiştir yani tatlım sen onu dengelersin üzülürsün biraz ama onu seversin o senin zayıf yanın o ne yaparsa yapsın sende özeldir yükselenin akrep 28 yaşından sonra biraz kendini düşünmeye başlayacaksın bu biraz sorun olabilir şimdi canım toprak gurubuyken birden su gurubu oluyorsun yani biraz artık mantığınla değil içindeki vesveselerle hayatını kuracaksın boğa iken problem yok ama bazen akrep olduğunda kendini büşünüp karşıdan beklentilerin çok olabilir kendinde fark ediyorsundur bu kadar iyi iken neden huzurluzluk yapım şimdi diyorsundur yani canım bu zamana göre biraz inişli çıkışlı olsada sağlam bir birliktelik
Babyes cim Akrep burcu erkekleri çapkın olur mu? Engin bilgilerinden faydalanayım bendekaydirigubbakcemile3
Konuya girdiğimden beri birtürlü bırakıp çıkamıyorum,elif ablanın (benden büyük olduğunu düşünerek abla diyorum)verdiği mesajlar, öneriler çok hoşuma gitti.
Bende nişanlıyım 2 sene süren bir birlikteliğin ardından çok şükür ne bizden kaynaklı nede ailelerden kaynaklı hiçbir sorun olmadan nişanlandık.
Nişanlım başak burcu bende ikizler başak erkeği zordur diye biliyorumki benim aşkımda öyle..
Bana önerebileceğiniz mutlaka o güzel fikirlerinizden bişiler vardır.
Babyes yazılarının tümünü okudum.Çok güzel şeyler yazmışsın canım benim çok teşekkürler.Deneyimli insanın hali başka oluyor.Nişanlılığım boyunca bu sayfayı ve senin yorumlarını dikkatle takip edicem:))))
Ben de burçlarla ilgili bilgilerinden yararlanmak istiyorum.Ben balık burcuyum,nişanlım ise boğa burcu:)))
yazdiklarin cok dogru henuz 28 degilim ama yine de bazen dengesizlesiyorum. kendi icimde ikileme dusuyorum. bazen her seye cok sogukkanli yaklassam da, bazen inanilmaz kuruntular yapiyorum ya da cok detayci oluyorum. en kotu huyum sanirim asiri supheci olmam ve herkese karsi guven sorunu yasamam...bu yuzden de zaman zaman beklentilerim cidden artiyor. o senin zayif yanin demissin ya gercekten de oyle, bazi seylerde inanilmaz odun veriyorum ve sonra pisman oluyorum.
tatlım başak erkeğini pek bilmiyorum ama ikizler kadınını biliyorum bak canım başak burçu toprak grubudur .sağlamlığı ifade ederler biraz sinirli yapıya sahiptir. birazda hazır cevaptırlar ama canım ikizler olarak sende alta kalmıyorsundur tporak grubu erkekler sağgı ister hürmet ister tam bir erkekdirler yani sen cici bir bayan olsan seni dünyanın en mutlu kadını yapar sende ikizler olduğun için kendini eşinden alta görmezsin kendini biraz kabul ettirme huyun var bu toprak grubu erkeklerde ters tepebilir yani bu tür erkekler eşinin eli tutup götürdüklerinde bayanın ona sonsuza kadar guvenmesini ister ama ikizler kadını kendi başına güçü temsil eder yani canım sen çok zekisin ondan güçlüsün ama bırak senden güçlü olsun birak seni alıp götürsün,eğer sen kendine bu kadar guvenmeseydinbayanssulusmile o seni hep mutlu eder ikizler burçu baskındır oda bundan dolayı biraz huysuz olur
ya canım erkekler ne kadar mutlu ve huzurluysa o kadar ailesini uzak tutar ne kadar sıkıntılıysa o kadar ailesi yanın dadir onu mutlu et bakalım ailesi diye bir şey kalıyormu bu sen sağlayacaksın onun ya bütün ol benim eşim ben onun ailesini çağırıyorum oturmaya işte flim falan izlemeye eşim diyorki niye çağirdın ne güzel otuyorduk işte canım o na huzur verirsen sen onun ailesini istersin o kendisi kendi rahatını düşünür bunu hiç unutma ve dene canım çok mutlu iken ailesi aklına geliyormu hatta canım sende öylesindir benim ailem geldiğinde eşim ne yapacağını şaşırıyor çok seviniyor yanı canım herşey aslın kendi elimizde insan istedimi herşeyi yapar ama sevilmeye bir damat sein kocan olacak ve o sevilmedimi senin de değerin kalmaz önce eşini sevmeme ye başlarla sonra sen kendini ezdiriyorsun diye sana kızarlar sonra ailene karişirlar ve bu evliklik mutluluktansa zindana döner bırak eşini sevsinler hetelerını değil iyiliğini anlat o zaman bağırlarına basarlar değer verirlr ve ailesinden bu sevgiyi göremeyince senin ailene daha yakınlaşır yuvayı dişi kuş yapar toparlar dengede kalmasını sağlar canım iş sende eğer mutlu olmasan demekki sen yapamadın ben yaparım de bir sıkıntın oldumu bana anlat rahatla bitsin
Evet benimki aynen öyle çevrede çok dikkat çekici bi kadın varsa bi bakar çevirir sonra yüzünü ama o bakışı bile beni çok sinir eder pek belli etmem ama bozulduğumu. Açıkçası korkmuyorda değilim ama ilerisi içinakrep burcu erkeğikendine çok güvenir güçlü sağlam karekterdedirler çok çapkıntırlar ama yanlış yapmazlar yani biraz cinsellik onlar için ön plandadır sıcak kanlıdırlar bir akrep erkeği gördüğünüz zaman bakışından işte bu aldatır dersiniz ama asla yapmazlar onlar için sadece eşleri vardır çevreden etkilenirler ama zararsızdır aile kavramı onlar için kutsaldir biraz şeytan onlarla uğraşır ama her erkek gibi çapkındır yani canım akrep erkekği yanlış olduğunu bilir ve bunu kendine saygısından yapmaz
Aynen dediklerinizin hepsini yaşıyoruz,ben herşeyi alttan aldığımda,sen nasıl istersin dediğimde sorun yok ama aksi durumda huzursuz oluyoruz.
Dediğiniz gibi tam bi erkek,saygıda istiyo hürmette istiyo,yani kısaca sözüm geçsin istiyor bende onu tanıdıkça artık dediğiniz gibi sen nasıl istersen diyorum ama tabi önce kendi fikrimide beyan ediyorum.Oda ikimiz içinde en doğrusunu en mantıklısını yapıyo.
Başka bir sıkıntımda hani tam bir erkek ya,sevgisini bana çok belli edemiyor yani şöyle başkalarının yanında bana bakmaktan yanıma gelmekten sıkılırken utanırken, yanlızken tam bi aşk yaşatıyor dokunuşları olsun bakışları olsun.
Ama ben hep aynı olsun istiyorum,saygıdan böyle davrandığını biliyorum tabiki aile büyüklerinin yanında olması gerekeni yapıyor tabiki o dokunuşları o bakışları öyle bir ortamda yaşamak doğru olmaz ama bilemiyorum işte nasıl tatmin olurum bu konuda yada nasıl bi yol gösteririsiniz?
Evet aynen dediğin gibi oldu elif abla (bu arada ben 24 yaşındayım yaşını bilmediğim için abla diyorum) dün annem ablam sıkıştırdılar beni sen öğretmensin niye kendini bu kadar ezdiriyosun dediler, bide elif ablacım ben nişandan sonra nişanlımın ailesiyle telefonda çok görüştüm, ilk zamanlar hastalardı diye hep hal hatırlarını soruyodum annesiyle, babasıyla, kız kardeşiyle, yengesiyle artık aramadığım zaman niye aramadın bizi unuttun gibi şaka yollu sitem ediyolar, elif ablacım bide nişanlımın ailesi kız kardeşi abisi falan okumuş insanlar değiller önemli de değil ama ben öğretmenim ya bana ukala demesinler, arayıp sormuyo kendini beğeniyo demesinler diye arıyodum ama baktım ki çok sık konuştukça daha samimi oluyosun ve bazen duymak istemediğim şeyleri samimiyetime dayanarak söylüyolar ve ben artık bundan rahatsız oluyorum çünkü ailesiyle çok fazla görüşmesem nişanlımlada konuşmuycam bu nları şimdi de çekiniyorum onları alıştırdım aramasam konuşmasam problem olurmu problem olmadan nişanlımı ve ailesini kırmadan bunu nasıl başarabilirim, artık ailesiyle aramda sadece saygı olsun istiyorum soğuk mesafeli değil ama ölçülü bunu nasıl yapabilirim , bu arada iyiki varsın elif abla seni sıkmıyorum değil mi :1hug: :1hug:
Evet benimki aynen öyle çevrede çok dikkat çekici bi kadın varsa bi bakar çevirir sonra yüzünü ama o bakışı bile beni çok sinir eder pek belli etmem ama bozulduğumu. Açıkçası korkmuyorda değilim ama ilerisi için
bu sorunları aslında senden kaynaklanıyor dişarıdan güçlü gözükü yorsun ama kalbin çok güzel kendinin iyi olduğundan içinde kötülük olmadığından eminsin ama insanların seni böyle gördüğünden rahatsızsın aslında biraz içindeki yumuşak tarafı çevrene karşı öne çıkarsan etrafında birsürü dost bulacaksın şimdi diyorsunki aman ne uğraşacam öncelikle bunu terk et canım artık etrafına güven ve bunu sözlerinle hareketlerinle belli et aslında iç dünyanı göster .eşine gelince yapacak hiç bir şey yok boğada olsan akrepde olsan terazi senin zayıf noktan o nu çok şimartığını düşünüyorsun bu doğru teraziler kendilerini üstün görürler sadece şunu yaparsan belki sana daha değer verir aslında sensiz yapamaz çümkü senden başkası onu çekmez ve bunu çok iyi bilir .teraziler ilgiyi çok sever ama ilgisiz kalınca savunmaya geçerler yani canım ona küserek değilde nasıl diyimmm ya yani bak şimdi sen ondan küsersen ,oda küsün diyen bir tip yani .yine sen barışırsın ama kümessen ve kendi mutlu olupta onu mutluluğuna dahil etmezsen buna dayanamaz yani sen çok mutlusun gülüyon konuşuyon ama onunla değil yani mutlu olmak için ona muhtaç olmadığını bilirse senin peşinde olur ne biliyim işte arkadaşlarınla eğlen gül enejini göster ama onu dahil etmem en büyük ceza budur teraziye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?