• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

canım benim çok tatlısın heer kese cevap vermeye calışıorsun..... bu arada kaç yasındasın merak ettim opuyorumnanaktan tecrğbe konusuo gibi bişey Şeniz

27 olucam ya tecrubem aslında kabalık bir aileden kalabalık bir aileye gelin geldim ondan iki faklı aileler her tipten kişiler işte öyle
boshayallersmile

Balık kadını başak erkeği :)
Teşekkür ederim şimdiden canımcım

su ve toprak iyi su biraz prolemli başak onu dengeler yani canım balık biraz kafsında kurar herşeyi bide hep ben sansisım hep kaderi suçlar ama aslında şanslıdırlar yani canım balık bu galiba sen oluyorsun biraz hayatını yaşasan daha doğrusu mukemmeli aramaktan vazgeçsen biraz boş gersen herşey daha güzel olur ama canım başak iyidir toprak seni tamamlar dalgalanma olurmu.. :olmaz:

peki ikizler kadini kova erkegi :)

gerçeklermi
ikizler kadını biraz inatçi ve kıskanç kova bir okadar umursamaz ama nederdir bilmem etrafımdaki ikizler kovalarla evli işte hayatlarını hep zirvede yaşarlar ya çok kavga ederler ölümüne ya çok aşıklardır ölümüne yada çok uzak sakindirler ölümüne ikizler kadını iyidir ama farklı kişiliktedir iç dünyalarını kimse bilmez ikiside su grubu olduğu için ikideniz düşün bol dalgalı bilmem artık belki yükselenler toparlarlar ama bir bilerine yakışırlar ikiside sadece kendileri anlar ya zaten macera severler yani canım biraz macerali inişli çıkışlı bol heyecanlı bir birliktelikkaydirigubbakcemileŞeniz

bende sorabilir miyim ?
kova kadını - kova erkeği alsanaalsanasmileolumunekankayizsmile

bu arda kızlar burçlardan anladığım falan yok sadece aynı burçlardaki insanlar benzeliklerini biraz inceliyorum hepde benziyor yani size aslında başkaların hayatından yola cıkarak yazıyorum yani öyle herşeyi bilen bir kadın değilim ama insanları çok güzel çözüyorum birde herkesin gercek dosta ihtiyacı var ve bu devirde biraz zor onun için böyle herkese yazıyorum

bende sorabilir miyim ?
kova kadını - kova erkeği alsanaalsanasmileolumunekankayizsmile

kova kadını .kova erkeğini idara eder komık eğlenceli anlaşırlarda kova kadını sınırları sevmek kova erkekği kendi keyfine düşkün ben iyi kova kadını güçlüdür işini bilir arada didişirler ama iyidir eğlenceli bir çift bence kova kadını sadece kova erkekğini her konu haleder yeterki bunu istesin yani sen erkeğini istersen hal edersin çümkü çok tatlısın gülüşünle haledeceğini bilirsin demiizemuszemus

biz de yengeç kadını ve balık erkeği-bizim ilişkimizde de ben hep ilgi bekleyen o da sevgisii içinde yaşayıp çok fazla göstermeyen....

cevabın için çok teşekkür ederim ağzına eline sağlık :nazar:

Son düzenleme:
biz de yengeç kadını ve balık erkeği

valla canım balık erkeği evlenmeden mukemmel sakin ama evlenince biraz değişirler balık erkekği biraz zor bir erkek bu kadar dişarıdan iyi gözüküp fena olabilirmi şimdi canım evlimisin bekarmı onu söyle bekarsan en iyisi zanettin kişi evlenince seni biraz üzer ama evliysen zaten biliyorsundur . bak canım eğer güçlü isen iyi balık iyidir ama güçsüzsen herşey değişir kısacası canım balıklar acı cekmeyi sever mutlu bir hayat onlara göre değil sevgilin vaya kocan bilmiyorum birkaç saat iyi vakit geçir mutlaka araya kötü birşey sıkıştırır tabi yükselenini bilmiyom seninki farklı olabilir hele bekarsan o bir kral gibidir seni fazla soğutmak istemem yani sadece güçlü biriysen mutlu olursun kendine güveniyormusun:uhm:

önemli değil kızlar ben gitim kafanıza takılan birşey var yazın ben bir ara bakarım iyi geceler

8 yıldır birlikteyiz düğün yaza cnm.yani huzursuzluğu sevmeyen biridir genelde alttan alır ama yine de bilemem tabii inş yükseleni baskındır kaydirigubbakcemile3

artık canım iş sende zaman oluyor herşey inat erkekğın uzaklaştıran şeylrin başında gelır oysa biraz onları anlasak herşey çok daha güzel olur bırak senin önünde olsun sen onun serçesi ol bırak seni sevsin ben hep dedimki inatlaşan bir bayan gördüğüm zaman onun bütün güzelliğinin cazibeligini hele birde kaşları çatıksa diyorumki keşke şimdi bir ayna olsada kendini görse biz bayanlar saatlerce güzel olmak için uğraşırız ama böyle davranışlar sergilediğimizde yüzümüz o kadar itici oluki anlatamam. bak biri sinirlendiğinde yada inatlaştığında bir dikkatli bak ben öyle olmak istiyormuyum de .en basitinden annen sinirli olduğunda bir bak normal annene benziyormu sempatiksalakcinni bence hayır valla ben güzeliğimden ödün yeremem sinirlenirsem bile bunu eşimin yanıda yapmam sakinleşince gözlerimi buğaştırırım yüzüme allık sürerim sinirden kızarmışya masum masum konuşuyom eşim bana o kadar üzülürki ayy canım der saatlerce gönlümü alır işte erkekler bu kadardır biz kadın ları iyi erkek yada kötü erkek yapıyoruz yani kainatın anahtarı bizde:lepi:

Babyes çok hoşsun herkese böyle biri arkadaş lazım günlük hayatında ne yazık ki ben öyle değilim herşeyi kafama takıyorum artık birbirimizi tanıyamıyoruz önceden böyle değildik nişanlanırsak herşey daha güzel olur diyoduk ama öyle değilmiş aileler işin içine girince daha kötü oluyo ikimizde de ailelerimize karşı aşırı bir savunmacı tutum oluştu onun söylediği herşey batıyo bana sanki büyük ihtimalle benim söylediklerime de o katlanamıyodur, şimdi düğün hazırlıkları yapıyoruz ama böyle olunca bütün hevesim gidiyo pişmanlıklarım başlıyo napıcam bilmiyorum, çok canım sıkkın şimdi konuşmuyoruz daha çok kavga etmemek için telefon kartımı attım bi süre kendimize gelelim istedim, umarım herşey daha kötü olmaz dua ediyorum sadece hakkıma hayırlısı olsun istiyorum....

8 yıldır birlikteyiz düğün yaza cnm.yani huzursuzluğu sevmeyen biridir genelde alttan alır ama yine de bilemem tabii inş yükseleni baskındır kaydirigubbakcemile3

evet canım gerçekten öyleler huzursuzluğu hiç sevmezler evlenince huzursuzluk gördümü sorunları hal edeceklerine tama der öyle olsunder kaçarlar. bak canım mukemmel bir aşıktırlar uzun süredir birliktesiniz dünyanın en iyi erkekğidirler tek aşkları severler inanki yıllarca başkasına bakmadan seni gerçekten sevmiştir ama canım evlenince gözü biraz dışarı kacabilir çümkü balık burçu erkeklerini ulaşamdığı aşkları severler inşallah öyle olmaz dediklerini kafana takma ama canım aklının bir köşesinde bulunsun üç tane balık erkeği tanıyorum bunlar bakınca o kadar masun gariban sesiz ama üçüde karılarını aldatma girişimlerinde buluntular ona evlendikten sonra inişli çıkışlı bir evlilik yaşat dışarıya yönelmesin normalde erkekler yazıktır işte iyi geçinin herşey daha iyi olur derim ama söz konusu balık sa biraz dikkat et çümkü bekarken yapmadıkları için sadakatlı oldukları için içlerinde bir şeyler kalıyor tekrar diyim canım kafana takma belki farklıdır aile terbiyesi vs..değiştirir ama aklındada bulunsun

Babyes çok hoşsun herkese böyle biri arkadaş lazım günlük hayatında ne yazık ki ben öyle değilim herşeyi kafama takıyorum artık birbirimizi tanıyamıyoruz önceden böyle değildik nişanlanırsak herşey daha güzel olur diyoduk ama öyle değilmiş aileler işin içine girince daha kötü oluyo ikimizde de ailelerimize karşı aşırı bir savunmacı tutum oluştu onun söylediği herşey batıyo bana sanki büyük ihtimalle benim söylediklerime de o katlanamıyodur, şimdi düğün hazırlıkları yapıyoruz ama böyle olunca bütün hevesim gidiyo pişmanlıklarım başlıyo napıcam bilmiyorum, çok canım sıkkın şimdi konuşmuyoruz daha çok kavga etmemek için telefon kartımı attım bi süre kendimize gelelim istedim, umarım herşey daha kötü olmaz dua ediyorum sadece hakkıma hayırlısı olsun istiyorum....

nişanlılık psikolojı çok farklı birşeydir hiç birşey istediğin gibi olmaz beklentiler asla karşılanmaz ailenin yaptığı fedakarlıkları görünce karşıdan da gelmeyince sinirler doruğa yükseliyor demii.bak canım söz konusu iki farklı aile ,elbetde sorunlar olacaktır. sizde de onlarda da. nişanlıyken senin ailen benim ailem tartışmaları başlar evlendikten sonra 2 yıl sonra bitmeye başlar .ama canım anlamadığınız bir şey var artık senin benim diye birşey yok .böyle düşünürseniz asla mutlu olmazsınız .tatlım artık biz demeyi öğrenin nişanlınada bunu aşila artık aileniz yok tek bir aile varsa sen ve o .bak ilişkinize ailelerini karıştırırsanız asla gerçek kendinize ait bir hayatınız olmaz senin bir sorunun varsa birlikte çözmeyi öğrenin en güzel günlerini aileleriniz düşünerek tüketiyorsunuz yazık değilmi bak canım sana kendimden örnek vereyim ben ailemi çok savunuyordum o savununca kızıyordum ama herkesin ailesi kendi gözünde yücedir benim bir sorunum olduğunda aileme söyleyince daha fazla kendime zarar verdiğimi anladım şimdi aileme gidince çok mutluyum o harika bir erkek diyorum o da kendi ailesin beni övüyor ve herkes ideal bir çift gözüyle bakıyor herkes imreniyor sizde sorunlarınızı kendiniz çözün bu sizi daha mutlu eder canım ailenizi hiç karıştırmayın benim çok güçlü bir ailem olmasına rağmen eşime benim senden başka senin benden başka kimsen yok sen bana sahip çık bende sana inanki böyle olunca kendi evini patronu aileler değil sen olursun aileler asla yardımcı olamazlar sadece zarar verirler bak daha nişanlısın ailenin lafı bile sorun oluyor yapmayın. bir sen birde o .başkası yok olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kız elif sende ne marifetler varmış görüşmeyeli kız sen evlilik danışmanımı oldun helal sana kız ben ne danışsam sanaboshayallersmile vallaha helel:nazar: maşallah sana

nişanlılık psikolojı çok farklı birşeydir hiç birşey istediğin gibi olmaz beklentiler asla karşılanmaz ailenin yaptığı fedakarlıkları görünce karşıdan da gelmeyince sinirler doruğa yükseliyor demii.bak canım söz konusu iki farklı aile ,elbetde sorunlar olacaktır. sizde de onlarda da. nişanlıyken senin ailen benim ailem tartışmaları başlar evlendikten sonra 2 yıl sonra bitmeye başlar .ama canım anlamadığınız bir şey var artık senin benim diye birşey yok .böyle düşünürseniz asla mutlu olmazsınız .tatlım artık biz demeyi öğrenin nişanlınada bunu aşila artık aileniz yok tek bir aile varsa sen ve o .bak ilişkinize ailelerini karıştırırsanız asla gerçek kendinize ait bir hayatınız olmaz senin bir sorunun varsa birlikte çözmeyi öğrenin en güzel günlerini aileleriniz düşünerek tüketiyorsunuz yazık değilmi bak canım sana kendimden örnek vereyim ben ailemi çok savunuyordum o savununca kızıyordum ama herkesin ailesi kendi gözünde yücedir benim bir sorunum olduğunda aileme söyleyince daha fazla kendime zarar verdiğimi anladım şimdi aileme gidince çok mutluyum o harika bir erkek diyorum o da kendi ailesin beni övüyor ve herkes ideal bir çift gözüyle bakıyor herkes imreniyor sizde sorunlarınızı kendiniz çözün bu sizi daha mutlu eder canım ailenizi hiç karıştırmayın benim çok güçlü bir ailem olmasına rağmen eşime benim senden başka senin benden başka kimsen yok sen bana sahip çık bende sana inanki böyle olunca kendi evini patronu aileler değil sen olursun aileler asla yardımcı olamazlar sadece zarar verirler bak daha nişanlısın ailenin lafı bile sorun oluyor yapmayın. bir sen birde o .başkası yok olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

Evet zaten anneme söyleyince çok pişman oluyorum çünkü biz bir saat sonra barışıyoruz ama benim üzüntüm annemin içinde kızgınlık olarak kalıyo yavaş yavaş annemin nişanlımdan soğuduğunu görüyorum ki buna da çok üzülüyorum, ama ne yapayım hiç kimseye hiçbişey anlatmasam içim içimi yiyo ve sağlıklı düşünemiyorum darmadağın oluyorum hiçbi sorunun altından kalkamıyacağımı düşünüyorum kendii kararlarımı sorguluyorum 1 ay oldu nişanlanalı hazırlık yapıyoruz ama ben hala acaba diyorum, bu olayları yaşayınca ona güvenemiyorum her zaman beni ailesine karşı ezecek ve ben hep ikinci planda kalıcam diyorum üstelik ailesi burdan uzakta km lerce mesafe var yinede gölgeleri hep üzerimizde olacak diyorum

Back