ahh şu erkek olamayan erkekler .dünyada erkek gibi erkek yoktur .sadece iyi rol yapan erkek, yapamayan erkek vardır .aslında erkekler büyümemiş oğlan çocuklarıdırlar biz onlara anne oldukca onlar asla büyümezler onun için annelikten istifa edeceksin benim eşim benden 10 yaş büyük ama inarırmısınız parasını bile kontrol edemiyordu onu eğitene kadar canım cıktı. başkalarına bakıyorum ya niye benimkide böyle değil diyorum .ama çok beğendiğin kişilerin eşleriyle konuştuğunda duyduklarına inanamıyorsun yani iyi rol yapmış oluyor .aslında bizi kırmak istemiyorlar sen bilir karıcım tipleri.bak canım benim eşimde öyleydi ama şimdi biraz değişme var zora düşünce yapıyorlar ben artık şunu şöyle yap demiyorum ona fırsat veriyorum .bence canım çok mukemmelsin herşeyi hallediyorsun ona bırakmıyorsun ve her kadın gibi onun yaptıkları beğenmiyorsun ve bunu ona söylüyorsun işte biz bu hataları yapıyoruz benim eşim bana hediye aldığında beğenmiyordum şimdi çok komik bile olsa çok beğedim harika diyorumartık hediye almayı çok seviyor.büyümelerine izin vermeliyiz .yani canım çocukları nasıl eğitiriz aferimlerle kocalarıda överek ben eşime diyorum ki nekadar zekisin bu ailede hepsini toplasan bir sen etmez öyle havaya giriyor artık o bir erkek darısı başına canım bak eğer benim kocam düzelmişse herkes düzelir. onun aklını beğen ve bunu dile getir formül bu. biraz kadınlık gururundan ödün vereceğiz ama olsun sonu güzel oluyor denemeye deymezmi ???