tatlım erkek boğa olduktan sonra bir problem yok .khihoyyyteyfine bak sen dolu dolu yaşamayı seviyorsun birazda çılgınsın şanslısın boğa erkekği bulmuşsun tatını çıkar
Katılıyorum,çok olmuştur cazgırlık yüzünden kaybettiğim ..
Biraz sakin sevimli tavrımı takınayım bari,strateji değiştiriyorum artık guclubacismile
Güzelmiş :)
Ama bizim sorunumuz oyun sırası değil..
ikimizinde ayrı ayrı notebook var yani o oyun oynarken bende takılabilirim.
Ama bunu istemiyorum ben birlikte vakit geçirmek istiyorum.
Akrep kızına,Yengeç erkeği nasıl piki aklinialirimsmile
yorumun icin tesekkür ederim hayatim
bisey daha sorucam, ikimizde birbirimize duygularimizi ifade etmekte zorlaniyoruz yüz yüze konusamiyoruz, ne yapmamiz lazim
yardimci olabilirsen cok sevinirim opuyorumnanaktan
ya canım zaten ben oyun oynamaya merakli değilim ama bensizliğe alişmasın diye oynuyorum sende git yanina oyna yada izle yanlız bırakma biz bide yarışıyoruz mesela şu anda yanımda yazdıklarımı okuyo birde diyorki ne fenasın..
işin en zekli kısmındasınız ayy ne güzel... bırakın gözleriniz konuşsun bunun için öneri vermiyorum.
canımya yazık eltine .bak canım şimdi onun tahtı sallanıyor herşeyin yenisi makbul ee sen yenisin daha ne yapsın sana kötü bir haber vereyim seni öldürmeyi düşünüyorkaydirigubbakcemile şaka tabi onun seni kıskanması sence doğal değilmi teraziler biraz kuruntulu olurlar ama bu konuda haklısın yapacak birşey yok o seni kıskanacak sende ondan uzaklaşacaksın önümüzdeki bir kaç yıl böyle girer ya canım yapacak bir şey yok zamanla sana alışacaktır
:)))
fenasın ama taktikler vs ..
Mutluluklar diliyorum size de..
ama utancimdan yüzüne bile bakamiyorkum kiii :çok üzgünüm:
hımmm neyse artık bununda üstesinden gelirim evelallah:)) peki ben teraziyim sözlüm boğa bununla ilgili yorumun nedir canım:uhm:
selam arkadaslar
elıfcım bana da yardım et ben yengec burcuyum o aslan ama aslanların aksıne dıkkat cekmeyı baskın olmayı sevmıyo. biz hemen herseyı konusabılıyorum ama genel tavrı Allah Kerim hallederız ben de belırsızlıklerı hıc sevmıyorum dısarı bıle cıkacaksan 2 gun onceden haberım olsun hazırlıgımı yapayım yenı nısanlandık yaza evlenecegız ben mı cok kasıyorum o mu cok rahat cozemedım
acık konuşıyım teraziyi en iyianlayan boğadır senin eksiğini o tamam lar onun kinide sen ideal dır mutluluklar iyi bir çiftsiniz
Şeniz
oğlaklar biraz inatcı olurlar bide çok sık küsebilme yeteneğine sahipler aslın fedakarlardır güçlüdürler ikizler erkei kendinden emin kenidine güvenir birazda hava atarlar kendilerini övmeyi severler. sende oğlak olduğun için bunları kaldıramıyorsun ikinizinde burçularının özelliği çift kişilikli yani hem bukadar iyi fedakar hemde bukadar geçimsiz iki kişi sana sadece şu öneriyi yapayım birbirnize sıra verin aslında nişanlın iyi düzgün bir erkek ama sen hep kuşkucusun bırak seni mutlu etsin seni mutlu edebilirmi bekle ve gör görmeden karar verme inatçılığın olmasa her şey hal olur ama işte çadılık yapmasan ama şimdi zor görünsede iyibir evlilik görüyorüm çümkü aşksız yapamazsın eşine aşıksın aşkın inatını yenecek:hooray:
Kızlar eger esınızı nısanlınız sevgılınızın kız kardesı yoksa yandınız tabı ıstısnalar harıc
bugune kadar gordugum kız cocugu olmayan anneler kayınvalıdeler hep gaddar oluyor gelınlerıne cektırıyorlar
nerden bılıyorsun dıye soracak olursanız
bırıncı ornek benım
ve cevremde bır kac tane daha gordum
Ya evet çok inatçıyım haklısın evet onu çok seviyorum onun sevgisine de güveniyorum ama sadece sevgiyle bir ömür geçmezki saygımız azalmasın istiyorum
ayy çok mutlu oldummmm zemuszemus
ahh şu erkek olamayan erkekler .dünyada erkek gibi erkek yoktur .sadece iyi rol yapan erkek, yapamayan erkek vardır .aslında erkekler büyümemiş oğlan çocuklarıdırlar biz onlara anne oldukca onlar asla büyümezler onun için annelikten istifa edeceksin benim eşim benden 10 yaş büyük ama inarırmısınız parasını bile kontrol edemiyordu onu eğitene kadar canım cıktı. başkalarına bakıyorum ya niye benimkide böyle değil diyorum .ama çok beğendiğin kişilerin eşleriyle konuştuğunda duyduklarına inanamıyorsun yani iyi rol yapmış oluyor .aslında bizi kırmak istemiyorlar sen bilir karıcım tipleri.bak canım benim eşimde öyleydi ama şimdi biraz değişme var zora düşünce yapıyorlar ben artık şunu şöyle yap demiyorum ona fırsat veriyorum .bence canım çok mukemmelsin herşeyi hallediyorsun ona bırakmıyorsun ve her kadın gibi onun yaptıkları beğenmiyorsun ve bunu ona söylüyorsun işte biz bu hataları yapıyoruz benim eşim bana hediye aldığında beğenmiyordum şimdi çok komik bile olsa çok beğedim harika diyorumartık hediye almayı çok seviyor.büyümelerine izin vermeliyiz .yani canım çocukları nasıl eğitiriz aferimlerle kocalarıda överek ben eşime diyorum ki nekadar zekisin bu ailede hepsini toplasan bir sen etmez öyle havaya giriyor artık o bir erkek darısı başına canım bak eğer benim kocam düzelmişse herkes düzelir. onun aklını beğen ve bunu dile getir formül bu. biraz kadınlık gururundan ödün vereceğiz ama olsun sonu güzel oluyor denemeye deymezmi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?