Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

tatlım erkek boğa olduktan sonra bir problem yok .khihoyyyteyfine bak sen dolu dolu yaşamayı seviyorsun birazda çılgınsın şanslısın boğa erkekği bulmuşsun tatını çıkar

yorumun icin tesekkür ederim hayatim

bisey daha sorucam, ikimizde birbirimize duygularimizi ifade etmekte zorlaniyoruz yüz yüze konusamiyoruz, ne yapmamiz lazim
yardimci olabilirsen cok sevinirim
opuyorumnanaktan

Katılıyorum,çok olmuştur cazgırlık yüzünden kaybettiğim ..
Biraz sakin sevimli tavrımı takınayım bari,strateji değiştiriyorum artık
guclubacismile

evet canım strateji evliklikte de önemlimiş bak bunuda gördük yerimseniben
başarabilirsen ne mutlu sana ben herzaman başarılı olamıorumda
anında sinirleniorum anında tepkiler :1ninca:

ya canım zaten ben oyun oynamaya merakli değilim ama bensizliğe alişmasın diye oynuyorum sende git yanina oyna yada izle yanlız bırakma biz bide yarışıyoruz mesela şu anda yanımda yazdıklarımı okuyo birde diyorki ne fenasın..

yorumun icin tesekkür ederim hayatim

bisey daha sorucam, ikimizde birbirimize duygularimizi ifade etmekte zorlaniyoruz yüz yüze konusamiyoruz, ne yapmamiz lazim
yardimci olabilirsen cok sevinirim
opuyorumnanaktan

işin en zekli kısmındasınız ayy ne güzel... bırakın gözleriniz konuşsun bunun için öneri vermiyorum.

:)))
fenasın ama taktikler vs ..
Mutluluklar diliyorum size de..

hımmm neyse artık bununda üstesinden gelirim evelallah:)) peki ben teraziyim sözlüm boğa bununla ilgili yorumun nedir canım:uhm:

selam arkadaslar
elıfcım bana da yardım et ben yengec burcuyum o aslan ama aslanların aksıne dıkkat cekmeyı baskın olmayı sevmıyo. biz hemen herseyı konusabılıyorum ama genel tavrı Allah Kerim hallederız ben de belırsızlıklerı hıc sevmıyorum dısarı bıle cıkacaksan 2 gun onceden haberım olsun hazırlıgımı yapayım yenı nısanlandık yaza evlenecegız ben mı cok kasıyorum o mu cok rahat cozemedım

ama utancimdan yüzüne bile bakamiyorkum kiii :çok üzgünüm:

kız valal çok çok güzel bak utangaçlıgı atacaksın herşey zamanla olur ama bu zaman bir daha ele geçmez benden söylemesi tamam istiyorsan yardımm edeyim telefonda mesajlarla başla yakın cümlelerle canım la başla sonra zaten sıra ile gelir biraz cesaret hadı canım
:dance:

hımmm neyse artık bununda üstesinden gelirim evelallah:)) peki ben teraziyim sözlüm boğa bununla ilgili yorumun nedir canım:uhm:

acık konuşıyım teraziyi en iyianlayan boğadır senin eksiğini o tamam lar onun kinide sen ideal dır mutluluklar iyi bir çiftsiniz
Şeniz

canım aslan erkekğı böyledir hayata bir şeyi stres yapmaz hal ederizder ve haleder aslan erkekğı zordur geçimsizdie eğer siz iyianlaşıyorsanız gerisi önemli değil çümkü doğuştan şanslıdırlar birazda şimarık birada dengesiz üste olmayı severler ona güvenirsen gerirsini düşünme her şeyi haleder lafta kalmaz yeterki istesin aranız iyi ise rahat ol .o çok rahat çümkü güvendiği birşeyler olmasa konuşmaz küser sanada kaderide ama bu küsmüyor yani güven iyi iyi

Kızlar eger esınızı nısanlınız sevgılınızın kız kardesı yoksa yandınız tabı ıstısnalar harıc

bugune kadar gordugum kız cocugu olmayan anneler kayınvalıdeler hep gaddar oluyor gelınlerıne cektırıyorlar

nerden bılıyorsun dıye soracak olursanız

bırıncı ornek benım

ve cevremde bır kac tane daha gordum

Ya evet çok inatçıyım haklısın evet onu çok seviyorum onun sevgisine de güveniyorum ama sadece sevgiyle bir ömür geçmezki saygımız azalmasın istiyorum

evet çoook doğru helede görümce evli ise tamamdır ben hep kızlara diyorum eğer kızı evlenmiş bir kaynananız olursa gelinini daha iyi anlar benim yengem bir sorunu olduğunda banavereliniortak söyler ben oraya gittiğim zaman hiç bir şeyden haberim yok gibi annemi halediyorum ben yengenim tek dostuyum biz oturup annemin dedikosunu bile yapıyoz sonra şaka ile karışık anneme söylüyoruz oda gönlünü alıyor aynı şekilde annemde bir sorunu olduğunda yengeme anlatıyorum oda gönlünü alıyor gelin ile kaynana arasındaki köprüdür görümce çümkü arada mesafeler var bunların birleşmesi gerekir

Ya evet çok inatçıyım haklısın evet onu çok seviyorum onun sevgisine de güveniyorum ama sadece sevgiyle bir ömür geçmezki saygımız azalmasın istiyorum

artık canım iş sende zaman oluyor herşey inat erkekğın uzaklaştıran şeylrin başında gelır oysa biraz onları anlasak herşey çok daha güzel olur bırak senin önünde olsun sen onun serçesi ol bırak seni sevsin ben hep dedimki inatlaşan bir bayan gördüğüm zaman onun bütün güzelliğinin cazibeligini hele birde kaşları çatıksa diyorumki keşke şimdi bir ayna olsada kendini görse biz bayanlar saatlerce güzel olmak için uğraşırız ama böyle davranışlar sergilediğimizde yüzümüz o kadar itici oluki anlatamam. bak biri sinirlendiğinde yada inatlaştığında bir dikkatli bak ben öyle olmak istiyormuyum de .en basitinden annen sinirli olduğunda bir bak normal annene benziyormu sempatiksalakcinni bence hayır valla ben güzeliğimden ödün yeremem sinirlenirsem bile bunu eşimin yanıda yapmam sakinleşince gözlerimi buğaştırırım yüzüme allık sürerim sinirden kızarmışya masum masum konuşuyom eşim bana o kadar üzülürki ayy canım der saatlerce gönlümü alır işte erkekler bu kadardır biz kadın ları iyi erkek yada kötü erkek yapıyoruz yani kainatın anahtarı bizde:lepi:

Selam kızlar ,pardon gece gec olmadı degılmı,en erkncı benım yıne

canım benim çok tatlısın heer kese cevap vermeye calışıorsun..... bu arada kaç yasındasın merak ettim opuyorumnanaktan tecrğbe konusuo gibi bişey Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…