Elifim aslında aşk konusunda hep canım yandı belki ondan bu karamsarlığım.Birini çok sevdim ailem dahi tanıyordu o hayallerim herşeyimdi. onun için çok uğraştım çok çabaladım ama olmadı o kadar kötü bitti ki haketmediğim şeyleri işittim canım çok yandı.Bu olaydan sonra yaklaşık 3 yıldır hayatıma kimseyi sokmadım çok kişiler çıktı karşıma ama kendimi kapattım çevreme duvar ördüm istemiyordum çok incindim aynı şeyleri yaşamayı kaldıracak hiç gücüm yoktu ondan hep hayır dedim herkese.
Taa ki 2 gün önceye kadar şimdi arkadaşımın arkadaşı biri çıktı karşıma ortak arkadaşlarımız ne olur dene evet de diye çok ısrar etti bende acaba dedim ama hep korku vardı içimde sonra ısrarlara dayanamayıp tamam dedim çocukla msn de yazıştım tel ile konuşmaya hazır hissetmiyordum kendimi çocuk benimle aynı şehirden o da belki biraz sıcak bakmama sebep oldu burcu yengeç yaş olarak aslında hep benden büyük olsun olgun olsun diye planlarım vardı ama 4 ay benden küçük çıktı.Ben birisiyle görüştüğüm zaman direk ona bağlanıyorum kendimi çok kabtırıyorum biliyorum bu çok yanlış ama elimde değil mantık falan kayboluyor bende o yüzden çok korkuyorum aynı acıları artık kaldıramam :bbo: Buarada çok acı çektiğimi söylediğim biten arkadaşlığımda ilkti bu ikinci olacak.ılk arkadaşımın burcu da Aslandı.
Ne olur bana akıl ver tatlım yol göster acı çekmeye gücüm inan yok
Ben Balık o Yengeç
canım zaten aslan erkeğiyle geçim çok zordun sende hata yok eğer bunu her yönden beğendiysen öncelikle ailene uygunmu bak sonra canım ağırdan ağırdan eğer için ısındıysa kabul et ama ona önce biraz tanımalıyım ben aslın böyle şeyler yapamam de ona güven ver .temiz kız olduğunu bilsin .bizi türk kızlar bu hatayı çok yapıyor işte senden önce çok çıktığım oldu diye bu yanlış önce iyi arkadaş ol birisi çok sevdiğini ayrılmak zorunda kaldığını söyle ve bu aşkı en güzel aşkmış gibi anlat kusursuz aşk yaşayan kızlar hep ilgi çeker önce iyi bir arkadaş ol sonra flot et gerisi gelir hata yapmassan 5 ay içinde nişanlanırsın eğer 6 ay olursa bilki 3 4 sene zaman sonra ayrılacan çümkü seninle evlenmeye niyeti yok yani canım gizemli acık verme seni fazla tanımasına izin verme seni tanırsa 5 aydan sonra hataları görmeye başlar sevgi yerini basitliğe bırakır güçlü ol bunuda belli et kendi nekadar mutlu nekadr güçlü görürse o kadar yakın olmak ister güçlü olduğun seninle bir an önce evlilik kararı alır sen bir başla sonra adım adım bereber ileririz hiç korkma arkada babyes ablan var senin
Son düzenleme: