Elifim aslında aşk konusunda hep canım yandı belki ondan bu karamsarlığım.Birini çok sevdim ailem dahi tanıyordu o hayallerim herşeyimdi. onun için çok uğraştım çok çabaladım ama olmadı o kadar kötü bitti ki haketmediğim şeyleri işittim canım çok yandı.Bu olaydan sonra yaklaşık 3 yıldır hayatıma kimseyi sokmadım çok kişiler çıktı karşıma ama kendimi kapattım çevreme duvar ördüm istemiyordum çok incindim aynı şeyleri yaşamayı kaldıracak hiç gücüm yoktu ondan hep hayır dedim herkese.
Taa ki 2 gün önceye kadar şimdi arkadaşımın arkadaşı biri çıktı karşıma ortak arkadaşlarımız ne olur dene evet de diye çok ısrar etti bende acaba dedim ama hep korku vardı içimde sonra ısrarlara dayanamayıp tamam dedim çocukla msn de yazıştım tel ile konuşmaya hazır hissetmiyordum kendimi çocuk benimle aynı şehirden o da belki biraz sıcak bakmama sebep oldu burcu yengeç yaş olarak aslında hep benden büyük olsun olgun olsun diye planlarım vardı ama 4 ay benden küçük çıktı.Ben birisiyle görüştüğüm zaman direk ona bağlanıyorum kendimi çok kabtırıyorum biliyorum bu çok yanlış ama elimde değil mantık falan kayboluyor bende o yüzden çok korkuyorum aynı acıları artık kaldıramam :bbo: Buarada çok acı çektiğimi söylediğim biten arkadaşlığımda ilkti bu ikinci olacak.ılk arkadaşımın burcu da Aslandı.
Ne olur bana akıl ver tatlım yol göster acı çekmeye gücüm inan yok
Ben Balık o Yengeç
valla burdan ögrenecegimiz cok sey var :) :hulya:
anlat canım hiç çekinme zaten böyle şeyler yaşamanda problem var ama canım cekinirsen özelden görüşürüz
kaç yıllık evlisin hayatım??
bır kere kararlı olcaksın artık arkanda senı savuncak senı koruyacak ne kadarda aılen var desende bazı durumlarda hıc konusulmaz bıle aıle aman mutlulugu bozulmasın aman esı laf demeın dıye pek arkada kalır en dogrusu tabıkı bazen
neyse kararlı olmak lazım gucluysen ıkı katı guclu olcaksın
ezık olmuyacaksın ne kadar ezık olursan o kadar ezmeye calısırlar
hep mesefan olcak kayınbaba kaynanayla asla canım ıcım olmayın derım
azııcık cekınsınler
--------------------------------------------------------------------------------
ben erkeğime sırtımı dayamak güvenmekistiyorum benimki tersine bana dayanıo bana soruo ne dersem onu yapıo yaaa ben pasif olim ona karsı istiorum böle olunca her seyi ben düşünüorum her sye ben karar weriorum ne olcak naapcam
işte kızlar bakın ben aşık oldum çok sevdim ama başkasıyla evlendim babanım isteğiyle şimdi bir geriye gidip düşündüğümde allahın beni nekadar sevdiğini anlıyorum çok iyibir birlikteliğim vardı asla başkası olmayacak diyordum görücü usulu başkasıyla evlendim. eşim bırakın ilgisizliği birgün ölürsen yaşayamam ben diyor eğer ben istediğim kişi ile evlenseydim şimdi sadece soluk alan bir eş bir anne başka bir şey değil görücü usulu evlilikler daha sağlam oluyor ben şimdi kızlara diyorumki gezin tozun erkekleri tanıyın ama bırak evleneceğiniz kişi aileniz seçsin ve ailenizi etkilemeyin bizim görmediklerimizi onlar görüyor ve allahda yanınızda oluyor meğer kusursuz diye gördüklerimiz erkek bile sayılmıyor bence kızlar erkekleri tanımak için sevligi olmak iyidir sevgiliniz olsun uzun süreli olmasın kıymetinizi bekarken tuketmeyin ama mutlaka başkalarını da değerlendirin onlar gözü kapalı beklemeyin
Ahhh Ahhhh çok haklısın canımcımmafoldumbenaslında biz kızlar bazı seyleri gercekten cok takıyoruz.yok aramıyo mesaj atmıyo falan acaba baskası mı var. bu ne kdar kötü bir düsünce.baska olsa neden hala bizimle olmaya devam etsin ki ? olmadıgı halde varmıs gibi düsünüp karsımızdakini de kırıyoruz.bende yapıyorum bunu ara ara baskası var galiba diyorum o d bna senin baskası var galiba diyo.olmayan seylerle beni suclayıp ayrılmk mı istiyosun diyo .... bence bi daha baskası mı var kelimesini söylemeyin agzınıza gelse bile yutun.ilgisizlik çok kötü.gercekten bu erkekler çok umursamaz ama sadece sizin ya da bnm sevgiliim değil hepsi aynı.bi süre gectikten sonra.geciyor ilgileri sevmiyor değiller ama ilgisiz oluyorlar.tamam alttan alalım ii davranalım sirin olalım ama bi yere kadar insan karsı taraftan bekliyo.keske bize daha ilgili ve sevgili olsalar dünyanın en mutlu erkekleri olacaklar ama farkında değiller...:dilcikar:
Babyes merhaba ben 1 aydır nişanlıyım yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz temmuz da düğünümüz var ama nişanlımla karakterlerimiz uyuşmuyo ben bir şeye kızınca aniden tepki veriyorum sonunu düşünmeden ama sonra pişman oluyorum ve iş işten geçmiş oluyo nişanlımı kırınca gönlünü almak zor olduğu gibi bu defa da o sinirleniyo açıkcası ikimizde sinirliyiz ama ben sinirlenince alttan alamıyorum açıkcası bu durum daha evlenmeden birbirimize saygıyı bitiriyo burcum oğlak nişanlımınki de ikizler off bilmiyorum son zamanlarda o kadar sık kavga ediyoruz ki sabah uyandığım zaman bile hatırlamıyorum acaba tartıştık mı önceki günden diye, bi de farklı ilçelerde çalıştığımız için hafta sonları ancak görüşebiliyoruz sürekli telefonda konuşuncada tartışmalar artıyo ne yapıcam bilmiyorum... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Evet sinirlere hakim olmak lazım bende bunu çok iyi öğrendim sonra geri dönüşü çok zor olabiliyor saygı giderse geriye ne kalır ki sadece bir kere sesimi fena halde yükselttim ama sonra çok pişman oldum çünkü haklıyken haksız konuma düşüyor insan ileride ağızlarına laf vermemek lazım erkeklerinbende 7 aydır nişanlıyım.çok aman aman kavgalarımız olmaz ama olduğu zamanda kavga demeyelimde tartışma aynen sizin gibi oluyoruz.beni burcum yay onunki ikizler ikizler erkegi sabırsız oluyormuş.tartıştığımız zaman bende çok üzülüyorum saygı çerçevesinden çıkmamak içinde susuyorum. ama bu sefer onu susturabilene ask olsun. ben bu konuda onunla konuştum.ben sinirliyken susalım lütfen konuşmak istemiyorum dedim.ona ragmen geçenlerde üstüme geldi yine sustumm sonrada bir güzel kalayladım.bakalım zaten fazla sık tartışmayız.bi dahakine nasıl tepki verecek merak ediyorum. iki insan arasında idarecilik olmalı yoksa evlilik nasıl yürürki. bi taraftan bi tarafın susması lazım. yoksa sinirliyken insan ağzından çıkanlara dikkat edemeyebiliyor.sonra geçmişler olsun dememk için susmayı bilmemiz gerekiyor.hı bu demek degilki susalım o konu konuşulmdan kapansın.varsa bir sıkıntı sinirler yatıştığında oturulup konusulmalı.diye düşünüyorum.bu tarz seyler yıpratuyor insanı.sonra ilerisi için soru işaretleri bırakabiliyorrrr.offffff offfffff ne zor işler yaaa.:1no2::çok üzgünüm:
Babyes merhaba ben 1 aydır nişanlıyım yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz temmuz da düğünümüz var ama nişanlımla karakterlerimiz uyuşmuyo ben bir şeye kızınca aniden tepki veriyorum sonunu düşünmeden ama sonra pişman oluyorum ve iş işten geçmiş oluyo nişanlımı kırınca gönlünü almak zor olduğu gibi bu defa da o sinirleniyo açıkcası ikimizde sinirliyiz ama ben sinirlenince alttan alamıyorum açıkcası bu durum daha evlenmeden birbirimize saygıyı bitiriyo burcum oğlak nişanlımınki de ikizler off bilmiyorum son zamanlarda o kadar sık kavga ediyoruz ki sabah uyandığım zaman bile hatırlamıyorum acaba tartıştık mı önceki günden diye, bi de farklı ilçelerde çalıştığımız için hafta sonları ancak görüşebiliyoruz sürekli telefonda konuşuncada tartışmalar artıyo ne yapıcam bilmiyorum... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Görücü usulu evlilik ne kadar doğru bilemem, biz kendimiz tanıştık nişanlımla, Babam da birini çok istemişti olsun diye bende istemedim şimdi evlenmiş bi başkasıyla ve her yönden çok mutsuzlar iyiki dinlememişim babbamı diyorum bende
Bence insan evleneceği kişiyi kendi seçmeli tanımalı ama tabiki ailemizde bunu onaylamalı çünkü onlar bizden daha deneyimli doğruyu gerçeği daha iyi görebiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?