Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

canım zaten aslan erkeğiyle geçim çok zordun sende hata yok eğer bunu her yönden beğendiysen öncelikle ailene uygunmu bak sonra canım ağırdan ağırdan eğer için ısındıysa kabul et ama ona önce biraz tanımalıyım ben aslın böyle şeyler yapamam de ona güven ver .temiz kız olduğunu bilsin .bizi türk kızlar bu hatayı çok yapıyor işte senden önce çok çıktığım oldu diye bu yanlış önce iyi arkadaş ol birisi çok sevdiğini ayrılmak zorunda kaldığını söyle ve bu aşkı en güzel aşkmış gibi anlat kusursuz aşk yaşayan kızlar hep ilgi çeker önce iyi bir arkadaş ol sonra flot et gerisi gelir hata yapmassan 5 ay içinde nişanlanırsın eğer 6 ay olursa bilki 3 4 sene zaman sonra ayrılacan çümkü seninle evlenmeye niyeti yok yani canım gizemli acık verme seni fazla tanımasına izin verme seni tanırsa 5 aydan sonra hataları görmeye başlar sevgi yerini basitliğe bırakır güçlü ol bunuda belli et kendi nekadar mutlu nekadr güçlü görürse o kadar yakın olmak ister güçlü olduğun seninle bir an önce evlilik kararı alır sen bir başla sonra adım adım bereber ileririz hiç korkma arkada babyes ablan var senin

Son düzenleme:
--------------------------------------------------------------------------------

ben erkeğime sırtımı dayamak güvenmekistiyorum benimki tersine bana dayanıo bana soruo ne dersem onu yapıo yaaa ben pasif olim ona karsı istiorum böle olunca her seyi ben düşünüorum her sye ben karar weriorum ne olcak naapcam

insan önce kendini tanımalı ve nasıl mutlu olmak istiyorsa onu yapmalı .ben çoook rahat bir aileden çok kuralları olan bir aileye gelin gittim .baktım hemen yenge oldum 17 yaşındayım yeni evliyim ama hiç özelim yok bır rahatlık yok seninde dediğin gibi sınırlarımı cizdim başkalarını değil eşimi mutlu etmek istiyordum .ama zamanla fark ettimki yanlız kalıyorum ailenin gelini değil bir komşu bir ahbat oluyorum ama yinede rahatımı bozmak istemiyorum sonra fark ettimki asıl istediğim bu değil sonra dedimki ben bu aileye geldim bu ailenin oğluyla evlendim ve bu aileye ait olamıyorum sevemiyorum ama içim niye rahat değil sonra bir karar aldım dedimki onlardan biri olmaya çalışıcam eğer olamassam demekki sorun bende değil denedim olmadı derim ben denemeden hiç bir şeye karar vermem.önce onlara uydum sonra onları kendime uydurdum ailenin en küçük geliniyim ama en çok sevilince övülünce bir numara olunca mutluyum .şimdi çok güzel bir aile hayatımız var mbiz 4 elti bir binadayız her cumabir araya geliriz kayınlarım ailenin gençleri kızları hepimiz yerde otururuz ortayada caylarımızı alırız sadece gülme eğlence fıkralar anlatırız gece 12 geçer ve kimse kalmak istemez kendini tanımak çok önemli nasıl mutlu olacağını bilmeli eğer eşinizde sizde böyle mutluysanız bu doğru olandır gülmek yüzde değil yürekte olmalı acabalar olmamalı

ahh şu erkek olamayan erkekler .dünyada erkek gibi erkek yoktur .sadece iyi rol yapan erkek, yapamayan erkek vardır .aslında erkekler büyümemiş oğlan çocuklarıdırlar biz onlara anne oldukca onlar asla büyümezler onun için annelikten istifa edeceksin benim eşim benden 10 yaş büyük ama inarırmısınız parasını bile kontrol edemiyordu onu eğitene kadar canım cıktı. başkalarına bakıyorum ya niye benimkide böyle değil diyorum .ama çok beğendiğin kişilerin eşleriyle konuştuğunda duyduklarına inanamıyorsun yani iyi rol yapmış oluyor .aslında bizi kırmak istemiyorlar sen bilir karıcım tipleri.bak canım benim eşimde öyleydi ama şimdi biraz değişme var zora düşünce yapıyorlar ben artık şunu şöyle yap demiyorum ona fırsat veriyorum .bence canım çok mukemmelsin herşeyi hallediyorsun ona bırakmıyorsun ve her kadın gibi onun yaptıkları beğenmiyorsun ve bunu ona söylüyorsun işte biz bu hataları yapıyoruz benim eşim bana hediye aldığında beğenmiyordum şimdi çok komik bile olsa çok beğedim harika diyorumartık hediye almayı çok seviyor.büyümelerine izin vermeliyiz .yani canım çocukları nasıl eğitiriz aferimlerle kocalarıda överek ben eşime diyorum ki nekadar zekisin bu ailede hepsini toplasan bir sen etmez öyle havaya giriyor artık o bir erkek darısı başına canım bak eğer benim kocam düzelmişse herkes düzelir. onun aklını beğen ve bunu dile getir formül bu. biraz kadınlık gururundan ödün vereceğiz ama olsun sonu güzel oluyor denemeye deymezmi ???

Babyes merhaba ben 1 aydır nişanlıyım yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz temmuz da düğünümüz var ama nişanlımla karakterlerimiz uyuşmuyo ben bir şeye kızınca aniden tepki veriyorum sonunu düşünmeden ama sonra pişman oluyorum ve iş işten geçmiş oluyo nişanlımı kırınca gönlünü almak zor olduğu gibi bu defa da o sinirleniyo açıkcası ikimizde sinirliyiz ama ben sinirlenince alttan alamıyorum açıkcası bu durum daha evlenmeden birbirimize saygıyı bitiriyo burcum oğlak nişanlımınki de ikizler off bilmiyorum son zamanlarda o kadar sık kavga ediyoruz ki sabah uyandığım zaman bile hatırlamıyorum acaba tartıştık mı önceki günden diye, bi de farklı ilçelerde çalıştığımız için hafta sonları ancak görüşebiliyoruz sürekli telefonda konuşuncada tartışmalar artıyo ne yapıcam bilmiyorum... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Ahhh Ahhhh çok haklısın canımcımmafoldumben

bende 7 aydır nişanlıyım.çok aman aman kavgalarımız olmaz ama olduğu zamanda kavga demeyelimde tartışma aynen sizin gibi oluyoruz.beni burcum yay onunki ikizler ikizler erkegi sabırsız oluyormuş.tartıştığımız zaman bende çok üzülüyorum saygı çerçevesinden çıkmamak içinde susuyorum. ama bu sefer onu susturabilene ask olsun. ben bu konuda onunla konuştum.ben sinirliyken susalım lütfen konuşmak istemiyorum dedim.ona ragmen geçenlerde üstüme geldi yine sustumm sonrada bir güzel kalayladım.bakalım zaten fazla sık tartışmayız.bi dahakine nasıl tepki verecek merak ediyorum. iki insan arasında idarecilik olmalı yoksa evlilik nasıl yürürki. bi taraftan bi tarafın susması lazım. yoksa sinirliyken insan ağzından çıkanlara dikkat edemeyebiliyor.sonra geçmişler olsun dememk için susmayı bilmemiz gerekiyor.hı bu demek degilki susalım o konu konuşulmdan kapansın.varsa bir sıkıntı sinirler yatıştığında oturulup konusulmalı.diye düşünüyorum.bu tarz seyler yıpratuyor insanı.sonra ilerisi için soru işaretleri bırakabiliyorrrr.offffff offfffff ne zor işler yaaa.:1no2::çok üzgünüm:

Görücü usulu evlilik ne kadar doğru bilemem, biz kendimiz tanıştık nişanlımla, Babam da birini çok istemişti olsun diye bende istemedim şimdi evlenmiş bi başkasıyla ve her yönden çok mutsuzlar iyiki dinlememişim babbamı diyorum bende

Bence insan evleneceği kişiyi kendi seçmeli tanımalı ama tabiki ailemizde bunu onaylamalı
çünkü onlar bizden daha deneyimli doğruyu gerçeği daha iyi görebiliyorlar

Evet sinirlere hakim olmak lazım bende bunu çok iyi öğrendim sonra geri dönüşü çok zor olabiliyor saygı giderse geriye ne kalır ki sadece bir kere sesimi fena halde yükselttim ama sonra çok pişman oldum çünkü haklıyken haksız konuma düşüyor insan ileride ağızlarına laf vermemek lazım erkeklerin

elif hanım merhaba banada söyleyeceğin birşeyler vardır sanırım kaydirigubbakcemile2 şu an sözlüyüm ve 1 ay sonra nişanım olacak sene sonuna doğruda düğün kısmetse ben terazi burcuyum sözlüm boğa 2,5 senelik bir ilişkinin ardından sözlendik herşey yolunda gidiyor çok şükür ufak tefek sorunlar oluyor tabi her ilişkide olduğu gibi ama şu zamana kadar öyle büyük bi tartışmamız olmadı kırmadık birbirimizi aileside çok iyi yalnız sanırım eltim biraz kıskanıyor beni tavırlarından onu anlıyorum benimle hiç konuşmuyor sanki aileye yeni karışcak insan oymuş gibi benim çok kafama takılıyor neden böyle yapıyor ilerde nasıl olur bilmiyorum ama hiç iyi elektrik alamadım ondan bilmiyorumkismile

oğlaklar biraz inatcı olurlar bide çok sık küsebilme yeteneğine sahipler aslın fedakarlardır güçlüdürler ikizler erkei kendinden emin kenidine güvenir birazda hava atarlar kendilerini övmeyi severler. sende oğlak olduğun için bunları kaldıramıyorsun ikinizinde burçularının özelliği çift kişilikli yani hem bukadar iyi fedakar hemde bukadar geçimsiz iki kişi sana sadece şu öneriyi yapayım birbirnize sıra verin aslında nişanlın iyi düzgün bir erkek ama sen hep kuşkucusun bırak seni mutlu etsin seni mutlu edebilirmi bekle ve gör görmeden karar verme inatçılığın olmasa her şey hal olur ama işte çadılık yapmasan ama şimdi zor görünsede iyibir evlilik görüyorüm çümkü aşksız yapamazsın eşine aşıksın aşkın inatını yenecek:hooray:

bak canım zaten ailenin onayını almışsın demek isteğim bu aslında bu devirde zaten görücü usulu kalmadı ama bırakın aileniz şeçsin sağlam olsun aşık olupda körü körüne evlenmeyin bide uzun süreli birliktelikler aşkı bitiriyor evleninca tatı tuzu kalmıyor diye duyuyorum ve görüyorum onun için görüçü usulunden yanayım ama tabi bu zaman böyle olacak değil sonuçta herkes kaderini yaşar demi

Çok ilginç bir başlık ama sevdim :)
23 günlük evliyim,3 yıllık bir ilişki..
ınişli çıkışlı,kavgalı gürültülü günler zamanla azaldı elbette büyüdükçe tanıdıkça birbirimizi..
ben akrep burcuyum eşim de yengeç.
toplumda hep istem dışı öne çıkan benim,eşim efendi ve çok saygıdeğer bulunur.
herkes şanslı olduğumu düşünür,öyleyimde..
birkaç özelliği dışında mükemmele yakın bir erkek..
mutlu etmek için ne gerekiyorsa yapar,temastadır sürekli,dokunur konuşur,alır,gezdirir..
ne gerekiyorsa yapar..

sorun şu ki yaş farkımızı yok aynı yaştayız (26)
büyük meselelerimiz yok çok şükür ama minik noktalara çok takılıyorum.
inat öncelikle,herşeyi ben doğru bilirim dürtüsü var içten içe..
oyun oynuyor ilk fırsatta ben mutfaktayken vs hemen oyun açıyor çocuk gibi..
bu haftasonu bu sebeple tartıştık,oyun oynamak için evlenememize gerek yoktu,tek başına da yapabilirdin dedim..
sonra da büyüttü büyüttüm ortalığı yıktım :))
fevriyim ama haklı gibiyim..
değil miyim :)

ne yapmalıyım ki..?
genel olarak oldukça mutluyum ek olarak belirteyim
bu konu dışında bir dediği iki etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…