• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

Ama çok haklısın, ilk tanıştığımız zamanlar yanımda kendini kasıp sigara dahi içmezdi ben sigara kullanmıyorum rahatsız olmıyım diye şimdi nerdeyse suratıma üflicek dumanı sahtekar bu erkekler ya elde edesiye kadaralsanaalsanasmile

Elif tatlım yazdıklarının hepsini bir solukta okudum valla maşallah sen erkekleri çözmüşsün ama ben burçtan kaybediyorum maalesef ki Balık burcuyum yani sağlıklı bir ilişki kurmak benim için çok hemde çok zor :bbo:

niye böyle düşünüyorsun ki kendine güvenmelisin ahhh şu balıklar artık kendinizi aşın ben en iyisiyim diyim benim danıdığın bütün balıklar ay ne kader talihsizim ne kadar yazığım der ama aslında kimseye düşmeyecek kalitede erkeklerle karşılaşırlar dimi. bak seni tanımıyorum şimdi sorsam bana bu zamana göre durumu iyi kariyeri yakışıklı işte güçlü sırtı sağlam kişilerdir hiç böyle gariban tipler size denk gelmek ama brova çok güzel kaçırırsınız elinizde sonra ay ben şansızım diyorsunun .neyse canım ilk adımdan başlayalım bundan sonra kendine acımayı bırakacaksın sen dünyanın en güzel zeki mutlu kızısın tamammı buna önce sen inan sonra başkasını inandır artık canım bardağın dolu tarafına bak bana biraz açıkla yada bir örnek ver daha iyi anlıyımseni nede olsa bunlar tahmin bana anlat sana yardım edeyim yada g00örmediklerini gösteriyim okeyyy?

Son düzenleme:
Ya tamam da bir anlayışlı oluyorum iki anlayışlı oluyorum üçüncüde patlıyorum artık giriyoruz birbirimize şu anda da bu yüzden kavgalıyız zaten iyice aramamaya başladı ben kavga çırarıp durunca niye ilgilenmiyosun diye en sonunda bitiricem ben bu işi bitek sevgiyle yürümüyormuş hakikatten artık ilgilenmeyince acaba başkası mı var diye düşünmeye başladım soruncada senin var bence diyor çıldırtıcak beni:oklava:

bitir canım sana kocamı yok demeyi isterdim . ne diyosunya peki varsayalım biri var kocanın haytında, kaleni terkmi edeceksin savaşmayacakmısın kocan senin sevgini ilgini hak etmiyor tamam ozaman bırak başkası ilgilensin şöyle genç kibar hoş bir kız senin sevgini hak etmeyen birine daha güzel bir hayat sunacan öylemi.sadece sevgi etmiyor haklısın eşinde böyle diyordur tek sevgi yetmiyor huzur heyecan farklı bir hayt istiyor bak canım git şimdi kocana sarıl onu çok sevdiğini söyle onu bırakmayacağını anlasın bak canım dinimiz ne diyor bilirmusun evine çocuğuna bakmak zorunda değilsin ama kocanı mutlu etmek zorundasın herşeyi boşver kocan ne kadar gıcık olursa olsun en iyisi odur diye düşün herşeyi boşver şimdi diyorsun ki ayrılıyım aklı başına gelsin gelmez iki gün ağlar üçünçüde başlar daha iyisini bulmaya olan sana olur o kendisi biri kolay bulur ya sen bu devirde ayrılmış kadın sudan çıkmış balık gibi olur o yeni hayat kurarken sen yeni sorumluk altına gireceksin ne genç güzel fıstıklar var koca bulamıyorlar hayat senin için çok zor olur kocanı yeniden fehtetmeye çalış sanki onu hiç tanımıyorsun ilk defa görüyorsun gib en başından. kusurlarına aman ne olurki dediğin zamnlardaki gibi ilanki huzur sevgi ilgi herşeyi yoluna koyar daha çokmu ilgilenmem derekiyor ilginen işin bu o senin kocan şimdi bir de atasözü:ilk eşi allah verir ikincisini millet veriri üçüncüsünü şeytan verir yani canım alacağını en iyisi şu an elinde onu bitirme sonrası güzel değil yediğimiz birşeyde bile en iyisi bitsin istemeyiz işte bu en iyisi mucadele et bunu kavga ederek değil mutlu ederek yap en iyi intikam iyi davranmaktır hiç unutma onun eline hiç koz verme bırak o vicdanıyla kendi hesaplaşsın sen öna bir şeyler kanıtlamaya çalışma zamanla görecektir küsmeyide kavgayıda hayatındn çıkar tekrar söylüyorum en iyi intikam iyi davranmaktır :lepi:

bitir canım sana kocamı yok demeyi isterdim . ne diyosunya peki varsayalım biri var kocanın haytında, kaleni terkmi edeceksin savaşmayacakmısın kocan senin sevgini ilgini hak etmiyor tamam ozaman bırak başkası ilgilensin şöyle genç kibar hoş bir kız senin sevgini hak etmeyen birine daha güzel bir hayat sunacan öylemi.sadece sevgi etmiyor haklısın eşinde böyle diyordur tek sevgi yetmiyor huzur heyecan farklı bir hayt istiyor bak canım git şimdi kocana sarıl onu çok sevdiğini söyle onu bırakmayacağını anlasın bak canım dinimiz ne diyor bilirmusun evine çocuğuna bakmak zorunda değilsin ama kocanı mutlu etmek zorundasın herşeyi boşver kocan ne kadar gıcık olursa olsun en iyisi odur diye düşün herşeyi boşver şimdi diyorsun ki ayrılıyım aklı başına gelsin gelmez iki gün ağlar üçünçüde başlar daha iyisini bulmaya olan sana olur o kendisi biri kolay bulur ya sen bu devirde ayrılmış kadın sudan çıkmış balık gibi olur o yeni hayat kurarken sen yeni sorumluk altına gireceksin ne genç güzel fıstıklar var koca bulamıyorlar hayat senin için çok zor olur kocanı yeniden fehtetmeye çalış sanki onu hiç tanımıyorsun ilk defa görüyorsun gib en başından. kusurlarına aman ne olurki dediğin zamnlardaki gibi ilanki huzur sevgi ilgi herşeyi yoluna koyar daha çokmu ilgilenmem derekiyor ilginen işin bu o senin kocan şimdi bir de atasözü:ilk eşi allah verir ikincisini millet veriri üçüncüsünü şeytan verir yani canım alacağını en iyisi şu an elinde onu bitirme sonrası güzel değil yediğimiz birşeyde bile en iyisi bitsin istemeyiz işte bu en iyisi mucadele et bunu kavga ederek değil mutlu ederek yap en iyi intikam iyi davranmaktır hiç unutma onun eline hiç koz verme bırak o vicdanıyla kendi hesaplaşsın sen öna bir şeyler kanıtlamaya çalışma zamanla görecektir küsmeyide kavgayıda hayatındn çıkar tekrar söylüyorum en iyi intikam iyi davranmaktır :lepi:
Biz nişanlıyız daha evlenmedik.Evet ama ben bunu baştan kaçırdım sanırım ilgisiz alakasız davranınca sürekli kavga çıkardım bağırdım çağırdım yok yok işe yaramadı:( Daha çok aramadı hatta kırıcı sözler bile söyledi tamam çok çok seviyorum ama gerçekten ilgisizlik çok büyük bir dertmiş gibi geliyor bu sefer evlilikten soğuyorum korkuyorum ya offf offf:sinifsinif: ışin komiği şuradan bi dışarı çıksam bi sürü adam laf atıyor yani sokaktaki adam ondan daha çok ilgileniyor yeri geliyor yaa:(

Ya tamam da bir anlayışlı oluyorum iki anlayışlı oluyorum üçüncüde patlıyorum artık giriyoruz birbirimize şu anda da bu yüzden kavgalıyız zaten iyice aramamaya başladı ben kavga çırarıp durunca niye ilgilenmiyosun diye en sonunda bitiricem ben bu işi bitek sevgiyle yürümüyormuş hakikatten artık ilgilenmeyince acaba başkası mı var diye düşünmeye başladım soruncada senin var bence diyor çıldırtıcak beni:oklava:

aslında biz kızlar bazı seyleri gercekten cok takıyoruz.yok aramıyo mesaj atmıyo falan acaba baskası mı var. bu ne kdar kötü bir düsünce.baska olsa neden hala bizimle olmaya devam etsin ki ? olmadıgı halde varmıs gibi düsünüp karsımızdakini de kırıyoruz.bende yapıyorum bunu ara ara baskası var galiba diyorum o d bna senin baskası var galiba diyo.olmayan seylerle beni suclayıp ayrılmk mı istiyosun diyo .... bence bi daha baskası mı var kelimesini söylemeyin agzınıza gelse bile yutun.ilgisizlik çok kötü.gercekten bu erkekler çok umursamaz ama sadece sizin ya da bnm sevgiliim değil hepsi aynı.bi süre gectikten sonra.geciyor ilgileri sevmiyor değiller ama ilgisiz oluyorlar.tamam alttan alalım ii davranalım sirin olalım ama bi yere kadar insan karsı taraftan bekliyo.keske bize daha ilgili ve sevgili olsalar dünyanın en mutlu erkekleri olacaklar ama farkında değiller...:dilcikar:

Hoş ve ılgınc vede ılgı cekıcı bır topıc olmus,anlatacak soracak o kadar cok sey var kı,puffffff ortay yazmaya yuzum yok :))

ben ikizlerim .
o kova burcu..

cok bencil ama cok seviyorum. alttan alınca sorun cıkmıo..

bilinmesi gereken seyler bunlar gercekdende...
tsk ederim paylastigin icin,
biz nisanlimla herseyi zaten konusuyoruz yani nisanliyken kusursuz degilim bende ne varsa söylüyo bana ama cok iyi anlastigimizi düsünüyorum evlenince degismez insallahh :))

niye böyle düşünüyorsun ki kendine güvenmelisin ahhh şu balıklar artık kendinizi aşın ben en iyisiyim diyim benim danıdığın bütün balıklar ay ne kader talihsizim ne kadar yazığım der ama aslında kimseye düşmeyecek kalitede erkeklerle karşılaşırlar dimi. bak seni tanımıyorum şimdi sorsam bana bu zamana göre durumu iyi kariyeri yakışıklı işte güçlü sırtı sağlam kişilerdir hiç böyle gariban tipler size denk gelmek ama brova çok güzel kaçırırsınız elinizde sonra ay ben şansızım diyorsunun .neyse canım ilk adımdan başlayalım bundan sonra kendine acımayı bırakacaksın sen dünyanın en güzel zeki mutlu kızısın tamammı buna önce sen inan sonra başkasını inandır artık canım bardağın dolu tarafına bak bana biraz açıkla yada bir örnek ver daha iyi anlıyımseni nede olsa bunlar tahmin bana anlat sana yardım edeyim yada g00örmediklerini gösteriyim okeyyy?

Elifim aslında aşk konusunda hep canım yandı belki ondan bu karamsarlığım.Birini çok sevdim ailem dahi tanıyordu o hayallerim herşeyimdi. onun için çok uğraştım çok çabaladım ama olmadı o kadar kötü bitti ki haketmediğim şeyleri işittim canım çok yandı.Bu olaydan sonra yaklaşık 3 yıldır hayatıma kimseyi sokmadım çok kişiler çıktı karşıma ama kendimi kapattım çevreme duvar ördüm istemiyordum çok incindim aynı şeyleri yaşamayı kaldıracak hiç gücüm yoktu ondan hep hayır dedim herkese.

Taa ki 2 gün önceye kadar şimdi arkadaşımın arkadaşı biri çıktı karşıma ortak arkadaşlarımız ne olur dene evet de diye çok ısrar etti bende acaba dedim ama hep korku vardı içimde sonra ısrarlara dayanamayıp tamam dedim çocukla msn de yazıştım tel ile konuşmaya hazır hissetmiyordum kendimi çocuk benimle aynı şehirden o da belki biraz sıcak bakmama sebep oldu burcu yengeç yaş olarak aslında hep benden büyük olsun olgun olsun diye planlarım vardı ama 4 ay benden küçük çıktı.Ben birisiyle görüştüğüm zaman direk ona bağlanıyorum kendimi çok kabtırıyorum biliyorum bu çok yanlış ama elimde değil mantık falan kayboluyor bende o yüzden çok korkuyorum aynı acıları artık kaldıramam :bbo: Buarada çok acı çektiğimi söylediğim biten arkadaşlığımda ilkti bu ikinci olacak.ılk arkadaşımın burcu da Aslandı.
Ne olur bana akıl ver tatlım yol göster acı çekmeye gücüm inan yok

Ben Balık o Yengeç

Son düzenleme:
Unutma hakiki erkek, yüzlerce erkekten meydana gelir.

Zaten bir zaman sonra, yüzlerce erkeğin sana verebileceğini, bir erkekten beklemeyecek kadar olgunlaşmış olacaksın sen de...

Bir kadının aradığı o bir tek erkek, her zaman için hayali bir varlıktır. Hiç olmamıştır....

Her erkekte, aradığın erkeğin yanlızca bir parçasını bulursun.

Gerçek bir kadın için, gerçek bir erkek, Allah gibidir, her yerdedir ve hiçbir yerdedir.

Aşk da budur zaten! Başka bir şey değil.

Aramaktan vazgeç demiyorum, bulmaktan vazgeç...

Kadınlar ağlamak için bir erkeğin omzuna ihtiyaç duyarlar...

Ama başı dolu kadınlar, erkeğin omzuna ağır gelir...

Erkekler kadında kontrol edilebilir zekâ, kontrol edilebilir başarı, kontrol edilebilir yetenek ister.

Yani kadının sahip oldukları, erkeğin kontrolünü aşmaya başladığında ilişki biter...

bır kere kararlı olcaksın artık arkanda senı savuncak senı koruyacak ne kadarda aılen var desende bazı durumlarda hıc konusulmaz bıle aıle aman mutlulugu bozulmasın aman esı laf demeın dıye pek arkada kalır en dogrusu tabıkı bazen

neyse kararlı olmak lazım gucluysen ıkı katı guclu olcaksın
ezık olmuyacaksın ne kadar ezık olursan o kadar ezmeye calısırlar
hep mesefan olcak kayınbaba kaynanayla asla canım ıcım olmayın derım
azııcık cekınsınler

bır kere kararlı olcaksın artık arkanda senı savuncak senı koruyacak ne kadarda aılen var desende bazı durumlarda hıc konusulmaz bıle aıle aman mutlulugu bozulmasın aman esı laf demeın dıye pek arkada kalır en dogrusu tabıkı bazen

azııcık cekınsınler

wawwwww delikafadulden

walla bu kadınlar kulübü kadınları süper ya evlilik uzmanı gibisiniz kızlar döktürmüşünüz helal size:lepi:

azııcık cekınsınler

kaç yıllık evlisin hayatım??

harikasınız bayanlar evlencek arkdşlara iyi tavsiyeler vermişsiniz kaydirigubbakcemile5

işte kızlar bakın ben aşık oldum çok sevdim ama başkasıyla evlendim babanım isteğiyle şimdi bir geriye gidip düşündüğümde allahın beni nekadar sevdiğini anlıyorum çok iyibir birlikteliğim vardı asla başkası olmayacak diyordum görücü usulu başkasıyla evlendim. eşim bırakın ilgisizliği birgün ölürsen yaşayamam ben diyor eğer ben istediğim kişi ile evlenseydim şimdi sadece soluk alan bir eş bir anne başka bir şey değil görücü usulu evlilikler daha sağlam oluyor ben şimdi kızlara diyorumki gezin tozun erkekleri tanıyın ama bırak evleneceğiniz kişi aileniz seçsin ve ailenizi etkilemeyin bizim görmediklerimizi onlar görüyor ve allahda yanınızda oluyor meğer kusursuz diye gördüklerimiz erkek bile sayılmıyor bence kızlar erkekleri tanımak için sevligi olmak iyidir sevgiliniz olsun uzun süreli olmasın kıymetinizi bekarken tuketmeyin ama mutlaka başkalarını da değerlendirin onlar gözü kapalı beklemeyin

Biz nişanlıyız daha evlenmedik.Evet ama ben bunu baştan kaçırdım sanırım ilgisiz alakasız davranınca sürekli kavga çıkardım bağırdım çağırdım yok yok işe yaramadı:( Daha çok aramadı hatta kırıcı sözler bile söyledi tamam çok çok seviyorum ama gerçekten ilgisizlik çok büyük bir dertmiş gibi geliyor bu sefer evlilikten soğuyorum korkuyorum ya offf offf:sinifsinif: İşin komiği şuradan bi dışarı çıksam bi sürü adam laf atıyor yani sokaktaki adam ondan daha çok ilgileniyor yeri geliyor yaa:(

Hoş ve ılgınc vede ılgı cekıcı bır topıc olmus,anlatacak soracak o kadar cok sey var kı,puffffff ortay yazmaya yuzum yok :))

anlat canım hiç çekinme zaten böyle şeyler yaşamanda problem var ama canım cekinirsen özelden görüşürüz

Back