Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

.bir gün eşinden ,ay yarın kocam boyle yapsa ne olur ,diyoruz sonra yapmayınca kırılıyoruz . bence bu cok dogru bir sey gercekten de söyle oturunca keske bana güzel bir sey söylese diyorum ama söylemezse çok kırılıyorum. aslında suc ben de ama iste insan düsünemiyo o an :çok üzgünüm:

Ya kızlar benim hödükte çok ilgisiz yanımda olunca ilgili ama uzak olunca az arar msj atarım 3 saat sonra anca cvp verir soruncada iş yoğunluğu der ama bu bazen benim için çok çekilmez oluyor en az ayda bir kere ağlıyorum bu yüzden ve gerçekten bazen çok bencil olabiliyor:sinifsinif:

4 senedir birlikteyiz, nişanlıyız şu anda Temmuz da da evlenicez kısmetse ama ya evlenince de böyle ilgisiz olursa ben ne yaparım ya
Ben Başak burcu o Akrep güya çok iyi anlaşıyorumuş bu burçlar ama anlamadım olayı:umursamaz:

bende başağım ve eski sevgilim akrepti hiç anlaşamıyoduk bi olay olsa hemen üste çıkardı ..

9 senedir evliyim eşim çabuk sinirleniyor bense çok sakinim ben bogayım eşim yengeç eşime her zaman ilgiyi ben gösteriyorum kendi kendime diyorum bundan sonra ilgi göstermeyecegim diye ozamanda eşimde ilgi göstermiyor uzaklaşıyoruz birbirimizden işte benim evlilikde böyle kızlar

önemli olan fark etmemiz .işte kadınları anlamk zordur diyorlar doğru her kadın biraz şizofrendir hayallerimizde yaşıyoruz neyse fark ettikten sonra güzele biliyoruz ben artık aklımdan ay şunu dese şunu yapsa dediğimde hemem gülmeye başlıyorum aha yine yaptım diyorum ahh canım huyumuzdanda olmuyoz ama artık gerçekleri fark ediyoyoz bu iyi demii iyi iyi kaydirigubbakcemile5

bak canım sen en mukemmel erkekle bile birlikte olsan 4 senede değişir uzun sureli ilişkilerde erkek rahattır ya zaten bu kız benim der. ben herkese evlilik öncesi kısa birliktelik öneriyorum ama işte kader kısmet iyi biri oldumu elde tutmak istiyor insan .hadi sizin aşkınızı tazeliyelim.başak kadını iyidir güvenilirdir güçlüdür toprak gurubudur ve suya muhtaçtır buda akrep aslında sen ona çok kıymet veriyorsun yapında var çok doğal birisin su gurubu erkekler gizemi severler sen şimdi artık biraz geri çekileceksin onun istediğini ver madem ki yoğun üstüne gitme biraz rahat bırak onunla konuşurken sanki bir sıkıntın varda söyleyemiyor gibi hüzünlü ve kibar ol .sana bir şeymi var derse canım sıkkın de.o seni aramazsa sende aramamaya çalış .erkeklerin tek zayıf yani nedir biliyormusun .erkekler sahiplenmeyi çok severler .ama karşısında çok güçlü kendine yeten bir kadın olursa kendilerini salarlar canım bir ikigün hüzünlü ol bırak seni sahiplensin sevgilisi olduğunu hatırlasın evli değil aslında karısı değil sadece nişanlısı olduğunu bilsin onu onun silahıyla vur mademki işi yoğun çoook anlayışlı gibi canım sen işine bak de anlayışlı kadın aşık olunacak kadındır asla unutma .bunları dene sonra bakalım işe yaramazsa başka yol bakarız zemuszemus

babyes bn de 3yıldır birlikteyim ve ilişkimi tazelemek ve güçlendirmk istiyrm bna ne önerirsin:teselli:

canım ya erkekler gerçekten ilgisiz kaldılarmı uzaklaşıyorlar yanı sanki bu kadın küsede ben bi rahat etsem düşünüyorlar .ama gerçek çok farklı böyle düşünmüyorlar yine bizim kafamızda kurduğumuz şeylerden biri. biz bak ben kırıldım onun umurunda değil bende bir daha ona ilgi göstermeyecem diyoruz.ama gerçekten ne düşünüyorlar ya bu kadının biraz sıkılmış biraz rahat bırakayım diyorlar. ama canım sev kocanı gittin onun için sevme kendin için sev çümkü biz onlarsız yapamayız hatta boğa akreksiz. o sinirliyse onu güldür bunu sen iyi yaparsın senin enerjin onada yeter sen de sakin olma sen bu değilsin içindeki çılgını çıkar gül eğlen .o sana katılır .artık erkeklerden fazla birşey beklemeyeyim çümkü zaten zor bir günün ardında sana gelmiş başkasına değil ne güzel sinirli olsun sana gelmişya sinirini bile sana getirmiş dişarıda gidermemiş bence bu çok güzel hayatını kendin için yaşa zamanınızı kırılarak geçirme.amaaan de gitsin ben koçam sinirli olduğunda diyorumki ayy ne tatlısın ayyy çok tatlısın diyorum sinir minir kalmıyor ya aslın istesek her şeyi hal ederiz ama işte....boshayallersmile

ya 3yılmıızın içindeyiz. o öss hazırlanıyo bn ünivde okuyorm ama cook kıskanc bildim bileli böyle ama bn onu seviyrm .daha öncede yazmıstım zaten ayrıntılı:

önerini deniycem babyes eşim sinirlendiginde ben deli oluyorum niye bukadar çabuk sinirleniyor diye

akşama kadar bekliyoruz gelsede hoş vakit geçirsek diye bizde haklıyız ama onlarda haklı sinirlenmesine izin verme biz kadınlar erkek biraz sinirliyse biz onu dağa ceviriyoruz haksızmıyım çümkü bizde beklenti için değiz bizde insanız ama kendimize zarar veriyoruz ben artık hiç böyle şeyleri takmıyorum bakıyorum sinirliyse duruma göre eğer güldürsem geçecek gibiyse güldürürüm ama daha fena ise ozam üzüldüğümü belli ediyorum ama söz ile değil bakışla çümkü sözle olsan sinirli olduğu için yanlış anlamaya mehilli hiç eline koz vermem bakışımla üzüldüğümü belirtiyorum ve yanından gidiyorum biraz sakinleşince gelip gönlümü alıyor melisa çayı sinire iyi geliyor

Elif tatlım yazdıklarının hepsini bir solukta okudum valla maşallah sen erkekleri çözmüşsün ama ben burçtan kaybediyorum maalesef ki Balık burcuyum yani sağlıklı bir ilişki kurmak benim için çok hemde çok zor :bbo:

Ya tamam da bir anlayışlı oluyorum iki anlayışlı oluyorum üçüncüde patlıyorum artık giriyoruz birbirimize şu anda da bu yüzden kavgalıyız zaten iyice aramamaya başladı ben kavga çırarıp durunca niye ilgilenmiyosun diye en sonunda bitiricem ben bu işi bitek sevgiyle yürümüyormuş hakikatten artık ilgilenmeyince acaba başkası mı var diye düşünmeye başladım soruncada senin var bence diyor çıldırtıcak beniklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…