Kizlar yeni uye olduguma bakamayin diger hesabimdan bi kac arkadas edindigim icin mimlenmeyim diye mecbur actim
konu uzun ama okuyun hikaye gibi
neyse konu su ben 28 yasindayim isim gucum yerinde sukur saygin bi yerde asistanlik yapiyorum. Birde benim erkek arkadasim var ailesiyle tanistim ailemle tanistirdim erkek arkadasimla aram gayet guzel.. Fakat birde eltim var yani olacak. İnstagramdan bi ara beni ekledi bende kabul etmistim cok kiskancmis mustakbel kv dem onun yaninda benim hakkimda pek konumu acmazmis, ilk tanismaya gittigimde kv dem halidaki ortuleri kaldirmis koltuktaki ortuleri kaldirmis ev guzel gozuksun diye, hemen niye kaldiriyosun ne gerek var neysen o olun evimi begendirceksin sanki falan demis. Ben gittigimde bana surekli eltimi anlatti soyle hamarat boyle hamarat karni burnunda cenazemiz varken hep ayaktaydi yardim etti falan diye sevgilimde bizene ondan habire onu anlatip duruyosun konusacak baska konumu yok nisanimizi konusun evliligi konusun istemeyi konusun ya diye cikisti biraz bende ortaligi bozmamak icin olsun ya anlatsin ne olacak sanki diye alttan aldim. Daha sonraki haftalarda ablasiyla tanisacaktim 2 cocugu var buyuk olani 6 yasinda ben gelicem diye suslenmis puslenmis eltim olacak kiside goruntulu aramis napiyosunuz diye benim gidecegimi soylememisler. kucuk kiza sormus gezmeyemi gitceksiniz hazirlanmissiniz diye hemen kv dem yoo fotograflarini cektim ondan suslendi demis benim ablasiyla tanismaya gidecegimi soylememis kiskanir diye ne alakaysa. Bir gun instagramdan sevgilim bana oje surerken foto cekmistim hikayede paylasacaktim eltim olacak (x) kisisi gorur arkamizdan laf eder annemde guzel seylerinizi paylasmayin x gorunce kiskaniyo onun yaninda skygirll06 ya yapacagin seylerden bahsetme diyormus. Bana evlenince araba alacagini falan soylemis bilerek tepkisi ne olacak diye hemen o da kocasina bak goruyomusun araba alacakmis ona diye skistiriyomus kavga etmis hatta. Bunlari ben sevgilimden ogreniyorum niye her b.ku sana anlatiyo diceksiniz kesin
ben zorluyorum ilk bir iki seyini soyleyince meraktan yemin ettiriyorum iyi kotu herseyi anlat bileyim ona gore davraniyim bende diye ki eminim anlatmadigi seylerde var. Sevgilimde eltimi sevmiyo bana hep uzak dur seni cekemez o sirrini anlatma ikimizle alakali iyi kotuyu anlatma dedikodu yapar hemen der. Hatta biz evlenicez ona ragmen eltim cocuguna ogutlemis dedenden 15 bin liralik pc iste diye marka falan ogretmis 7 yasinda cocuk o markali 15 binlik pcyi nerden bilecek. Kvdemde amcan evlenecek alamayiz demis torununa. Ama konu su ki kv dem onun yuzunden aman o kiskanacak aman o bozulacak diye hic konumu gecirtmiyo evlenicez hakkimizda bisey konusmaz dugundu nisandi misal bana dugunum icin A alsa ona 2 tane A alir sirf kiskanmasin diye. Ben eltim olcak kisiyi hic gormedim yuzyuze ama benden 4 5 yas buyuk benim icimde kinlik fesatlik olmadigi halde bu sekilde beni tanimadan davranmasi kiskanclik gutmesi beni sinir ediyor. Keza kv de o kiskanmasin diye bana boyle mesafelimi olacak hep anlamis degilim. Sevgilimle goruntulu konustugumuzda bile kvde hic nasilsin kizim iyimisin diye konusmaz benimle. Benim annemse konustugumuzu gorse hemen hal hatir sorar saglik sihhat sorar anne babasini sorar selam soyletir. Sevgilim kimsenin biseyine ihtiyacin yok annem seviyo seni diyo ama manevi olarak kendimi kotu hissediyorum daha evlenmeden ayrimcilik yapiliyo gibi hissediyorum bende uzuluyorum sanki dislaniyomusum istenmiyomusum gibi hissediyorum tecrubeli elti savarlar nasil davranmam gerek kafaya takmiyimmi evlenince napim ne edem nerelere gidem
resmen dedikodu kazanina dustum insan hali merak ettikce anlattiriyo bilmek istiyorum sevgilimide zorluyorum anlat anlat diye tanimadan birbirimizi boyle olmak istemiyorum ben ama eltim beni kiskanclikla davranmasi beni uzuyo