Evlenmeden ayni eede yasamak

Korkularının esiri olma, her insan yaşar kötü ilişkiler. Önemli olan sen kendini kaybetme. Gitmeyecek ilişki kendini belli eder bir şekilde. Karşındakine beni üzecek mutsuz edecek diye yaklaşırsan onun gerginliği üzerinde olur hep; sen de çok boğucu olup hatalar yapabilirsin unutma.. Önce zihnini temizle, mutsuzluklardan arın. Her yeni iliski beyaz bir sayfa mutsuz olacagim die değil mutlu olacağim diye başla tüm ilişkilerine canım. Anca öyle sağlıklı bi şekilde tanıyabilirsin karşındakini.

Valla öngörülerin çok iyiymiş ben sevgili olmayı kabul ederken amaaan sanki evlencez mi demiştim. illa herkes beraber yaşasın demiyorum tabi ama bence farklı bir bakış açısı kazandırıyor
Of ben de en son iste ruh esim hayatimin aski aradigim kisi buymus dedim sonuc beni meyhanede aldatti oyle bitti o da

Tesekkur ederim cok guzel yazdiniz. Belki de ben gerginlikten karsimdaki insana dengesiz davranip iliskiyi yipratiyorumdur sakin kalmak en iyisi..

Deneme sürüşü yapmadan araba alınmaz.
İmza : Samantha Jones

Evet aynı evde olmak vakit geçirmek önemli bence. Biz sevgilimle resmi olarak aynı evde yaşamıyoruz daha doğrusu ben tercih etmiyorum. Aynı semtte oturuyoruz. Onun evi ayrı benim evim ayrı. Canım isteyince gidiyorum ya da o geliyor. Pandemi başında aylarca aynı evde kaldık. Şimdi de Hafta da 3 4 gün beraberiz diğer kalan günlerde herkes kendi evinde. Evlenmeden sürekli aynı evin içinde olmak istemedim. Şimdi kendi alanlarimiz var böylesi daha huzurlu geliyor bana. Canım isteyince yalnızım. Keşke böyle hibrit bı evlilik modeli olsaydı.

Esimle uzak mesafe ilişkisi yürüttük tanışma yil dönumumuz gelmeden evlendik cokta mutluyuz 6 yılımız bitti 2 cocugunuz oldu hic pişman değilim illa Aylarca ayni evin içinde kalmanız gerekmiyor..siz bilirsiniz sonucen yıllarca evli kalıp eşini taniyamayanlarda var görücü evlenip ömür boyu şükredenlerde..tamamen kader.

Ben yaşamam. Din açısından değil bu düşüncem, zaten dini inancım yok. Çünkü ben kendimi biliyorum, eğer biriyle evleneceksem önceden onunla birlikte yaşamam beni çok sıkar. Bıkarım yani açıkçası, evliliğin bir heyecanı kalmaz. Bu yüzden, evlenmeden cinsellik yaşarım ama evlenmeden aynı evde yaşamam.

I love you but I love me more
Dengeyi guzel kurmussunuz tebrik ederim

1 ay ayni evde durdunuz diye bisey anlayamazsiniz ben ilk 1-2 ay eşim evdeyken buyuk tuvaletimi yapamiyordum ses gider diye.
İnsan kasıyor yani. Halbuki eşimle evlenmeden once tatile, uzun yola, kampa vs gitmiştim.
Ayni evde yaşanmasa da bir tatile cikin derim.

Sadece erkek diye degil evlilige sicak bakmayan taraf o seklinde dusunebiliriz ama biraz da yetistirilme tarzi gencecik yasitlarima evlenmeyi dusunmuyor musun artik diye sorarlarken ogullari icin surekli genc o daha hayatini yasicak vs vs

Dugundu aileydi derken karmasanin icinde giriyorsun evlilikte sevgiliyken oyle degil evlilik oncesi yalniz sessiz vakit gecirme sansin var

Kiz arkadaslarimlayken de sesgider ya da koku olur diye yapamiyorumm bi tek annemden utanmiyorum

O zaman siz bu işe hiç girmeyin çünkü ev arkadaşlığından öte bir şey olacak bu ve bitme ihtimali çok yüksek bu şekilde takıntı yapacaksanız bulaşmayın üzülen kendiniz olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…