• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenme teklifi aldım !

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.344
148
Sevgilimle kısa bir süre önce ayrıldık. Beraber kaplumbağa almıştık ayrılmadan, bendeydiler.

Dün gece tutturdu kaplumbağalar bir süre bende kalsın, çok özledim lütfen getir onları diye.

Bugün götürdüm. Hiç ağzımızı açmıyoruz.

Hadi sana hamburger ısmarlayayım seversin dedi. Ben de "tamam gidelim ama ben kendim öderim" diye trip atıyorum.

Gittik, sipariş vericez. Yandaki kasa boşaldı ama oraya geçmek istemedi, ben de gıcık ola ola önümdekinin siparişinin hazırlanmasını bekledim.

Sıra bize geldi, siparişimizi verdik. Kasadaki çocuk "bilmem kaç kuruş farkla büyük seçim ister misiniz?" demek yerine "ek olarak x beyle evlenmek ister misiniz?" dedi. Ben "ha?, ne?" derken sevgilim diz çöktü, "hem barışalım, hem evlenelim ne bileyim istersen ileride çocuk bile yaparız" olmaz mı? dedi.

"Bilmiyorum konuşuruz, al şu tepsileri yukarı çıkalım" dedim. Çıktık.

"Kabul etmeyecek misin?" dedi, "yoo neden edeyim ki?" dedim.

"Kabul edersen süpriz yumurta ve yüzük var, istersen dondurma da alırım" dedi.

Ben de "sen önce sinir olduğum davranışlarını düzelt, sonra evlenme işini konuşuruz." dedim.

Kabul etmedim yani, kabul etmeyince yüzüğü de vermedi. :1:

"Al bak yüzük bu, kabul edene kadar zor alırsın bunu oh olsun!" dedi. Geri cebine koydu.

Her şeyi bi' kenara bırakırsam yaptığı süpriz hoşuma gitti çok mutlu oldum. :52:

Davranışlarını düzeltirse on seneye falan evlenirim. :1:

Ne guzel bi surpriz ya gulumsetti beni :) Hatasi ne bilmiyorum ama guzel ve degisik bi teklif yapmis :)

Insallah hakkinizda hayirli olur :)

biraz burnunu surtmek istemissin anlasilan iyide yapmissin aslinda. ama ne bileyim yazik olmus cocuga ya baksana cok pismaaaaannnn :)) ama boyle olmaz yeni bir evlenme teklifiyle geri geleceginden eminim :)) on seneye kalmaz bir iki seneye dunya evine girersin sende canim:34:

ba-yıl-dımmm :52:
sorun ne bilmiyorum, umarım bu tatlılığınızın sonucunu da tatlıya bağlarsınız :8:
ama ne zaman evlenirseniz evlenin, bu ilerde çocuklarınıza torunlarınıza anlatınca kahkalarla gülecekleri süper bi anı olmuş :16:

Kabul etmedim yani, kabul etmeyince yüzüğü de vermedi.

"Al bak yüzük bu, kabul edene kadar zor alırsın bunu oh olsun!" dedi. Geri cebine koydu

çok hoşsunuz :1: :1:

kızlar daha okulu bitmedi, işe deseniz yeni girdi, askere bile gitmedi nereye evleniyoruz :1:

hemen evleneceğimizden değil, yolunu yaptığından yaptı o süprizi. :1:

Öyle çok büyük bir hatası da yok aslında, son zamanlarda hep birbirimizin tersine gittik, ilgisizleştik derken koptuk. Onları da tamir edebilirse... :24:

Çok tatlı bir sürprizmiş ya bayıldım :)

Biz eylulde evlenıyoruz ben evlenme teklifi bile etmedin diye surat yapıyorum arada aşkım balayı otelımızı tuttuk ya orda edıcem bozma sürprizimi diye dalga geçiyo benımle :D

Geçen gün de şu birsürü yer gezen evlenme teklifi eden bir vıdeo var ya onu ızlettım bak neler yapıyolar diye bana şöyle dedi:

Ya bitanem ben sana aşkım yükseklisans için yada iş için yurtdışına gidicem 3 ay yokum desem sen "cehennemın dıbıne git bıdaha da gelme ama dersin" mumkun mu bu dedı yine sıyırdı:D

Yok yok ben kestim umudu Allahın ıznıyle kızım olursa tembıhlıycem onu :D

ayyy çok güzzell olmuş tebrık ettım valla :)

ama sen de iyi yapmışsın he burnu sürtsün

öle evlenme teklıfıne hemen yelkenlerı ındırme yok :9: :9: :9:

ama çok da sürtme kız burnunu fazla naz aşık usandırır hee gazımıza gelme yani :9: :9: :9:

uamrım çook mutlu olursunuz :)

Çok eğlenceli ve sevimli bir süpriz
Hayırlısı,sonuç olarak barıştınız sanırım

Barıştık, biz sevgiliyiz demedik.
Öyle sürücemedeyiz şimdilik. :44:

Sevgilimle kısa bir süre önce ayrıldık. Beraber kaplumbağa almıştık ayrılmadan, bendeydiler.

Dün gece tutturdu kaplumbağalar bir süre bende kalsın, çok özledim lütfen getir onları diye.

Bugün götürdüm. Hiç ağzımızı açmıyoruz.

Hadi sana hamburger ısmarlayayım seversin dedi. Ben de "tamam gidelim ama ben kendim öderim" diye trip atıyorum.

Gittik, sipariş vericez. Yandaki kasa boşaldı ama oraya geçmek istemedi, ben de gıcık ola ola önümdekinin siparişinin hazırlanmasını bekledim.

Sıra bize geldi, siparişimizi verdik. Kasadaki çocuk "bilmem kaç kuruş farkla büyük seçim ister misiniz?" demek yerine "ek olarak x beyle evlenmek ister misiniz?" dedi. Ben "ha?, ne?" derken sevgilim diz çöktü, "hem barışalım, hem evlenelim ne bileyim istersen ileride çocuk bile yaparız" olmaz mı? dedi.

"Bilmiyorum konuşuruz, al şu tepsileri yukarı çıkalım" dedim. Çıktık.

"Kabul etmeyecek misin?" dedi, "yoo neden edeyim ki?" dedim.

"Kabul edersen süpriz yumurta ve yüzük var, istersen dondurma da alırım" dedi.

Ben de "sen önce sinir olduğum davranışlarını düzelt, sonra evlenme işini konuşuruz." dedim.

Kabul etmedim yani, kabul etmeyince yüzüğü de vermedi. :1:

"Al bak yüzük bu, kabul edene kadar zor alırsın bunu oh olsun!" dedi. Geri cebine koydu.

Her şeyi bi' kenara bırakırsam yaptığı süpriz hoşuma gitti çok mutlu oldum. :52:

Davranışlarını düzeltirse on seneye falan evlenirim. :1:

Cok guzel ya... Senin adina cok sevindim cunku cok guzel bir evlilik teklifi almissin. :16:
Romantik bir sevgilin varmis... Hayirli olsun ne diyeyim...

Insallah umdugun sekilde hal ve tavrini duzeltir..
Cok sirin ya... Masallah, masallah... :nazar:
:nazar:

Çok tatlı bir sürprizmiş ya bayıldım :)

Biz eylulde evlenıyoruz ben evlenme teklifi bile etmedin diye surat yapıyorum arada aşkım balayı otelımızı tuttuk ya orda edıcem bozma sürprizimi diye dalga geçiyo benımle :D

Geçen gün de şu birsürü yer gezen evlenme teklifi eden bir vıdeo var ya onu ızlettım bak neler yapıyolar diye bana şöyle dedi:

Ya bitanem ben sana aşkım yükseklisans için yada iş için yurtdışına gidicem 3 ay yokum desem sen "cehennemın dıbıne git bıdaha da gelme ama dersin" mumkun mu bu dedı yine sıyırdı:D

Yok yok ben kestim umudu Allahın ıznıyle kızım olursa tembıhlıycem onu :D

valla sesli güldüm erkek arkadaşın cok zekıymiş benımkıde olsa bana böle bi cevap verirdi:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

okurken gülümsedim çok güzel düşünmüş :)
umarım ömür boyu böyle ince olur :4::1:
hep mutlu olursunuz inşallah

Back