Yine iyisin benim düğünüm bile olmadı nikahla oldu bitti yapılacak diye uzatıldı yapılmadı ve şuan bir kızım var :) düğününün tadını çıkarmaya bak derimMerhaba arkadaşlar. Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama aramızda sevgili olupta evlenme teklifi alamayanlar var mı? Bende biraz olaylar karışık oldu ama son dönemler babadan istedikten sonra evlenme teklifi eden erkekler var. Benim düğüne üç ay kaldı hala tık yok. Artık pes ettim de neden evlenme teklifinde bulunmadı anlamış değilim. Sadece dile getirse bile gözümün içine bakarak hoşuma giderdi. Herşey böyle oldu bittiye geldi. Sorun ettiğimden değil de içimde kaldı diyelim
Merhaba arkadaşlar. Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama aramızda sevgili olupta evlenme teklifi alamayanlar var mı? Bende biraz olaylar karışık oldu ama son dönemler babadan istedikten sonra evlenme teklifi eden erkekler var. Benim düğüne üç ay kaldı hala tık yok. Artık pes ettim de neden evlenme teklifinde bulunmadı anlamış değilim. Sadece dile getirse bile gözümün içine bakarak hoşuma giderdi. Herşey böyle oldu bittiye geldi. Sorun ettiğimden değil de içimde kaldı diyelim
Ah Cnm yaa..Ben evlendikten 1 sene sonra evlenme teklifi almadığımı hatırladımVe sürekli eşime söylenip duruyorum 11 sene oldu hala içimde bir uhde:) Bence ufaktan bir çıtlat..içinde kalmasın.
Merhaba arkadaşlar. Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama aramızda sevgili olupta evlenme teklifi alamayanlar var mı? Bende biraz olaylar karışık oldu ama son dönemler babadan istedikten sonra evlenme teklifi eden erkekler var. Benim düğüne üç ay kaldı hala tık yok. Artık pes ettim de neden evlenme teklifinde bulunmadı anlamış değilim. Sadece dile getirse bile gözümün içine bakarak hoşuma giderdi. Herşey böyle oldu bittiye geldi. Sorun ettiğimden değil de içimde kaldı diyelim
Biz nikahlandıktan sonra evimizde aldım teklifiMerhaba arkadaşlar. Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama aramızda sevgili olupta evlenme teklifi alamayanlar var mı? Bende biraz olaylar karışık oldu ama son dönemler babadan istedikten sonra evlenme teklifi eden erkekler var. Benim düğüne üç ay kaldı hala tık yok. Artık pes ettim de neden evlenme teklifinde bulunmadı anlamış değilim. Sadece dile getirse bile gözümün içine bakarak hoşuma giderdi. Herşey böyle oldu bittiye geldi. Sorun ettiğimden değil de içimde kaldı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?