- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 47.949
- 468
- Konu Sahibi FloralDeren
-
Ama o paraya zaten evlenemezsiniz ki. Bence açık açık konuşun siz bu kadar isterken o istemiyorsa saygı duyup yolları ayırın.Keşke evlendikten sonra motora hevesi olsaydı inanın hiç umrumda olmazdı ama ben evlilik düşünürken onun motora para harcaması beni üzdü
canım 25 küçük daha önünde askerlik var daha olgunlaşmamış senindeSelam kızlar, benim 2 yıllık güzel giden bir ilişkim var. Erkek arkadaşım 25 yaşında ben 26 yaşındayım. Artık evlenme vaktim geliyor. Sevgilimle aramız iyi tatlı bir ilişkimiz var ama o daha askerliğini bile yapmadı. Şimdi ise motor almaya çalışıyor ve motorun fiyatı 120 bin tl. Bu durum beni sinirlendiriyor. Evlenmek istiyorum o da evleneceğiz diyor ama beyefendi bu ekonomide 120 bin tl’ye motor alacak biz neyle evlenip neyle yuva kuracağız ne ara evleneceğiz? Sizce onu desteklemeli miyim yoksa kendi yoluma mı bakmalıyım? Onu seviyorum sadece benim kadar istekli değil gibi evliliğe. İstekli olsaydı askerliğini yapar 120 bin tl’yi motora harcamak yerine evliliğimizin planlarına harcayabilirdi, haksız mıyım?
32 yaşındaki bana bile motor daha cazip geldi. Şöyle güzel tatlı renkli bir Vespa'ysa tadından yenmez.25 yaşındaki adama motor mu yoksa oturma grubu mu desen, haliyle doğal olarak motoru seçecektir yani.
Niyeti var mi evlilige onu sorguluyo bencemilletin calisip kazandigi parasiyla ne yapip yapmayacagina siz karar veremezsiniz. Daha ortada fol yok yumurta yok adamin finansal sahibesi olmaya calisiyorsunuz.
İstekleriniz farklı ve sen önceliği değilsin.Selam kızlar, benim 2 yıllık güzel giden bir ilişkim var. Erkek arkadaşım 25 yaşında ben 26 yaşındayım. Artık evlenme vaktim geliyor. Sevgilimle aramız iyi tatlı bir ilişkimiz var ama o daha askerliğini bile yapmadı. Şimdi ise motor almaya çalışıyor ve motorun fiyatı 120 bin tl. Bu durum beni sinirlendiriyor. Evlenmek istiyorum o da evleneceğiz diyor ama beyefendi bu ekonomide 120 bin tl’ye motor alacak biz neyle evlenip neyle yuva kuracağız ne ara evleneceğiz? Sizce onu desteklemeli miyim yoksa kendi yoluma mı bakmalıyım? Onu seviyorum sadece benim kadar istekli değil gibi evliliğe. İstekli olsaydı askerliğini yapar 120 bin tl’yi motora harcamak yerine evliliğimizin planlarına harcayabilirdi, haksız mıyım?
Keşke vespa olsaydı32 yaşındaki bana bile motor daha cazip geldi. Şöyle güzel tatlı renkli bir Vespa'ysa tadından yenmez.
Henüz evli değilsiniz. Harcamasına karışamazsınız yaniSelam kızlar, benim 2 yıllık güzel giden bir ilişkim var. Erkek arkadaşım 25 yaşında ben 26 yaşındayım. Artık evlenme vaktim geliyor. Sevgilimle aramız iyi tatlı bir ilişkimiz var ama o daha askerliğini bile yapmadı. Şimdi ise motor almaya çalışıyor ve motorun fiyatı 120 bin tl. Bu durum beni sinirlendiriyor. Evlenmek istiyorum o da evleneceğiz diyor ama beyefendi bu ekonomide 120 bin tl’ye motor alacak biz neyle evlenip neyle yuva kuracağız ne ara evleneceğiz? Sizce onu desteklemeli miyim yoksa kendi yoluma mı bakmalıyım? Onu seviyorum sadece benim kadar istekli değil gibi evliliğe. İstekli olsaydı askerliğini yapar 120 bin tl’yi motora harcamak yerine evliliğimizin planlarına harcayabilirdi, haksız mıyım?
Ben seni anlıyorum ama bence alsin yatırım gibi düşün. Bende cok karistim erkek arkadaşıma osnra hep kavga ettim ilişki bozuldu malesef.Evlenmek için para biriktiriyordu şimdi motor alıyor niyeti kötü olsaydı ayrılırdım ama şu an kafam karıştı
yapmaaa. Şöyle tatlı birşey aldır, beraber binersiniz.Keşke vespa olsaydı
Çok güzel bir yorumdu çok teşekkür ederimBen Motora karsiyim bastan. Esimin de vardi. Sattirdim cünkü bana göre fazla tehlikelionu gecelim. Bence ikinizin planlari örtüsmüyor. Siz evlenmek istiyorsunuz yakin zamanda. Erkek arkadasiniz "daha bunun askerligi var" zamanim var kafasinda. O yüzden su anda 120000 harcamakta sorun görmüyor. Ama ortada bir sorun var. Evlilik plani varsa büyük alisverisler veya acil olmayan seyler arkaya gecmeli. Biz mümkün oldugu kadar borcsuz evlenmeye hedefledik, o yüzden maddi planlamayi ona göre yapdik. Sevgilinizle bu konuyu konusmaniz lazim. Mesele kendine kendi parasiyla motor almasi degil. Ama bunun evlilik planlarinizda etkisi olursa sizi de ilgilendirir. Herkes elini tasin altina koymali sonucta, bazen de bir istekten vazgecerek
EtmediEvlenme teklifi etti mi?
Zaten evlenme olayı kafasında en az 2-3 yıl yok demek ki.Etmedi
Ben zaten ondan para beklemiyorum ki benim mesleğim var çok şükür ailemin de durumu iyi düğünde istemiyorum sadece bu durum beni üzdü hayal kırıklığına uğradım motor yerine evliliğimizi planlayıp ufaktan bir şeylere başlayabilirdik diye düşündüm o yüzden kafam karıştı sizlerin düşüncelerini merak ettim 120 bin az para değil motor yerine altın maltın yapılır evlenmek isteyen bunları yapardı motor almazdıHepi topu 120 bin birikimle evlenseniz mutlu olacağınızı mı sanıyorsunuz? (Düğünü ailesinin yapacağını varsayıyorum) bugün dişe dokunur bir haftalık bir tatil yapmaya kalksanız o kadar para tutuyor. Maddiyat ne kadar önemli değil desek de bir evliliği ayakta tutan en önemli şeylerden biri. O yüzden bekleyin derim ben hem yaşlarınız olgunlaşır hem kenara biraz daha para ayırabilirsiniz evlilik bir yere kaçmıyor.
25 yaşında bir erkek evlenmek için kenara altın alıp koymaz. Belki ileriki yıllar için evlilik planı vardır ama o da bizler gibi bu yaşın erken olduğunu düşünüyordur.Ben zaten ondan para beklemiyorum ki benim mesleğim var çok şükür ailemin de durumu iyi düğünde istemiyorum sadece bu durum beni üzdü hayal kırıklığına uğradım motor yerine evliliğimizi planlayıp ufaktan bir şeylere başlayabilirdik diye düşündüm o yüzden kafam karıştı sizlerin düşüncelerini merak ettim 120 bin az para değil motor yerine altın maltın yapılır evlenmek isteyen bunları yapardı motor almazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?