Gerçekten 3 ay daha duramadın mıKadın doğuma bakirelik testi için gideceğim işte bozulmuşsa başka yöntemler anlatamam ya ayıp parmak sokarken bozdum 3 ay duramadım mı diyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten 3 ay daha duramadın mıKadın doğuma bakirelik testi için gideceğim işte bozulmuşsa başka yöntemler anlatamam ya ayıp parmak sokarken bozdum 3 ay duramadım mı diyim
Ya ne olacağıdıAydınlandım resmen kanımız fişneden haa
ne okudum ben şimdii?Kadın doğuma bakirelik testi için gideceğim işte bozulmuşsa başka yöntemler anlatamam ya ayıp parmak sokarken bozdum 3 ay duramadım mı diyim
Yeterince güldüm ama tam ciddili şeyler yazicam gülme geliyo. Neyse eger5 bir şey sokmadiysaniz bozulmamistir. Yani sadece izleyerek olmuyo. Eee kan geldi bu ne peki diyorsanız bazi kadinlarda yumurta çatlaması da hafif3kanamaya sebep olabiliyor. Yumurtlama gününüzü olabilir bir hesaplayın bakalım adetiniz düzenli mu? Adete kaç gün var?Hanımlar düğünüme 3 ay zaman kaldı eh be salak kafam nişanlıyken sen ne diye uygunsuz şeyler izlersinki kan geldi hatta iççamaşoroma bulaştı ben kızlığım bozuldu mu diye ilk doktora mı görünmem lazım yoksa dikim için mi uğraşayım Kayseri civarı güvenilir hoca var mı bir de fiyatları Ne kadar bilenler yorum yapabilir mi
İlk olarak mastürbasyon kızlık zarını bozmaz sen çok fazla ileri gitmişsin ve şunu bilelim ki kızlık zarı ha diyince yırtılmaz penis girerken bile zorlanıyorHanımlar düğünüme 3 ay zaman kaldı eh be salak kafam nişanlıyken sen ne diye uygunsuz şeyler izlersinki kan geldi hatta iççamaşoroma bulaştı ben kızlığım bozuldu mu diye ilk doktora mı görünmem lazım yoksa dikim için mi uğraşayım Kayseri civarı güvenilir hoca var mı bir de fiyatları Ne kadar bilenler yorum yapabilir mi
nisanlanmadan once birlikteliginiz oldu biriyle. onun icin kayseri civarinda doktor ariyorsunuz anlasildi. :)Hanımlar düğünüme 3 ay zaman kaldı eh be salak kafam nişanlıyken sen ne diye uygunsuz şeyler izlersinki kan geldi hatta iççamaşoroma bulaştı ben kızlığım bozuldu mu diye ilk doktora mı görünmem lazım yoksa dikim için mi uğraşayım Kayseri civarı güvenilir hoca var mı bir de fiyatları Ne kadar bilenler yorum yapabilir mi
E be kızım dikkat etseneHanımlar düğünüme 3 ay zaman kaldı eh be salak kafam nişanlıyken sen ne diye uygunsuz şeyler izlersinki kan geldi hatta iççamaşoroma bulaştı ben kızlığım bozuldu mu diye ilk doktora mı görünmem lazım yoksa dikim için mi uğraşayım Kayseri civarı güvenilir hoca var mı bir de fiyatları Ne kadar bilenler yorum yapabilir mi
Bende adetimden 1 gün önce mastürbasyon yaptım kan geldi çok korkuyorum kızlık zarı mi bozulfu yoksa adeten mi gelfi piskolojimi bozdum düşünmekten uyuyamıyorum birşey yapamiyorum yemek yiyemiyorum sürekli düşünüyorum lütfen biri bana bunu hakibda kesin bilgi verinHanımlar düğünüme 3 ay zaman kaldı eh be salak kafam nişanlıyken sen ne diye uygunsuz şeyler izlersinki kan geldi hatta iççamaşoroma bulaştı ben kızlığım bozuldu mu diye ilk doktora mı görünmem lazım yoksa dikim için mi uğraşayım Kayseri civarı güvenilir hoca var mı bir de fiyatları Ne kadar bilenler yorum yapabilir mi
Troll benceE be kızım dikkat etsene
Onu yaparken nasıl bozuluyor? Dİldo mu kullandınız?Bende adetimden 1 gün önce mastürbasyon yaptım kan geldi çok korkuyorum kızlık zarı mi bozulfu yoksa adeten mi gelfi piskolojimi bozdum düşünmekten uyuyamıyorum birşey yapamiyorum yemek yiyemiyorum sürekli düşünüyorum lütfen biri bana bunu hakibda kesin bilgi verin
Troll bence
Onu yaparken nasıl bozuluyor? Dİldo mu kullandinix hyr kullanmadık bozulup boxulmadigini bende bilmiyorum yapınca kan geldi ben bozulduğundan korkuyorum
M.yonKolay bozulmadı m.yon yaparken zorladım ondan bozuldu
Benjm arkadaşım almıştı boya çıktı 1 hafta boyunca kızın seyinden boya lekesi çıkmamisKız küçücük bişeymis . Ayrıca aldatmamis etmemiş içi rahat edecekse alsn
AnammBenjm arkadaşım almıştı boya çıktı 1 hafta boyunca kızın seyinden boya lekesi çıkmamis
içeri bir şey sokmadıysanız bozulmazBende adetimden 1 gün önce mastürbasyon yaptım kan geldi çok korkuyorum kızlık zarı mi bozulfu yoksa adeten mi gelfi piskolojimi bozdum düşünmekten uyuyamıyorum birşey yapamiyorum yemek yiyemiyorum sürekli düşünüyorum lütfen biri bana bunu hakibda kesin bilgi verin