• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenip kiraya gide

Drguncicek

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
7
1
6
32
Ben evlendigimde kirada oturacam.Evlenenler evlenecek olanlar sizce hangi esyalari almaliyim yada hangi esyalar kullanissiz ve yer kaplio...

Son düzenleme:
Ben evlendigimde kirada oturacam.Evlenenler evlenecek olanlar sizce hangi esyalari almaliyim yada hangi esyalar kullanissiz ve yer kaplio...
En gerekli olanları alabilirsiniz. Ama kiraya gitmek sizi heves ettiğiniz şeylerden uzak tutmasın. Siz evinizi istediğiniz gibi kurun, gün gelir eviniz olduğunda taşırsınız evinize. Hevesler kursaklarda kalmasın.

Dogru soluyorsunuz istediklerimi hosuma gidenleri tabiki alcam ama alip kullanmayip kenarda duracagini almamayi tercih ederim

O zaman size zaruri gelenleri alın. Bana sorarsanız en gereklisi mutlu bir çift. Gerisi hikaye. Bence masada gereksiz. Gazetelikte gereksiz. Hatta evlenirken çatal bıçak takımı almıştım o bile gereksiz. 8 yıllık evliyim 8 yemek takımı eskittim o ayrı tabi. Yani tamamen kişisel. Gerçekten sizin zevk ve yaşam tarzınıza kalmış. Kahve çok seven birisi iseniz ama çok yemek yapmıyorsanız; bir blendırdan daha çok kahve makinasına ihtiyacınız vardır. Boşverin başkasının fikirlerini , içinize bakın: ne istiyorsunuz . İnsanın zaman la zevki de değişiyor. Bence çok sevilmediği sürece tüm süs eşyaları gereksiz. Yani çook göreceli. Mutluluklar dilerim.

Her konuştuğumuz insan annem dahil olmak üzere kiraya çıkıcaksın şunu alma bunu alma yok al bi çekyat takımı diyip duruyorlar. O kadar sinirim bozuluyor ki ben yeni gelin olucam yıllardır evimin hayalini kuruyorum ve içime sinmeyen bir eşya almak istemiyorum. Sırf daha sonra o evden taşınırım diye gidip küçücük eşyalar almak istemiyorum.
Bende henüz evlenmedim, 9 ay sonra evlenicem inşallah. Bi çok kişi gibi bende kiraya çıkıcam
Ama oturacağım eve sığacak, istediğim herşeyi alıcam.
Benden tavsiye içinde kalacağına al kullan.

Ben de kirada oturacağım ama kendi evim olsaydı da almayacağım ve bana gereksiz gelen şeyleri almayı düşünmüyorum. Bunlar tamamen gereksinim ve kişisel özelliklerle alakalı. Genelde sürekli taşınmalardan dolayı eşyalrın yıpranması ve çok yer kaplaması söz konusu olduğundan aman şunu/bunu alma denir. Kiralamayı düşündüğünüz evin ihtiyaçlarına göre eşyalar alınır. Siz öncelikle neyi kullanıp kullanmayacağınızı düşünün

Back