• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenip boşanmış ve çocuğu olan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üniversitem bitti, ikinci üniversiteyi okuyorum bir yandan asla boş durmuyorum çalışıyorum da bir yandan. Yaşımdan çok fazla olgun olduğumu düşünüyorum ve cevremdekiler hep çocuksu geldi ve çoğu tatmin edici değil, düşünceleri oturmamış sorumluluk sahibi değiller, hiçbir yükü sırtlanamazlar. O yüzden bende yasitlarimdan uzak duruyorum genelde, gerçekten çok ilgincler.
Ayrilali 4 sene olmus ki bu yeni birsey degil bence, ne yasandiysa aralaridaki travmadan baska birsey kalmiyor. Bu arada sen 22 yasinda genceciksin üniversite okuyor olman lazimdi. Bu sürecte bekar biriyle flört olman lazimdi bu adam nerden cikti karsisina? Neler gelisti böyle aranizdam

Merhabalar arkadaşlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Sevgilim 37 yaşında ben ise 22 yaşındayım. Erkek arkadaşımla 1 aydır beraberiz, evlenip boşandı ve çocuğu var, eski eşiyle çocuk için iletişimi hala devam ediyor ve hala yanlarına gidip geliyor, gidip gelmese bile yazışma olarak devam ediyor iletişimleri. Bu beni çok rahatsız ediyor, ömrünün sonuna kadar iletişimlerinin olmasını düşünmek bile beni delirtiyor, her ihtimali düşünüyorum fakat çok seviyorum çok değer veriyorum çok olgun biri tam evlenilecek bir adam. Bir yandan da doğru insanı kaybetmek istemiyorum, bir yandan da hata yapmak istemiyorum. Evlensek bile adam akıllı evlilik yasamayacagimizi düşünüyorum hep bir eksiklik olacak, ilerde eşi eşine donmeyecegine ne malum, birde çocuğuna çok düşkün kafam karmakarışık yardımcı olun lütfen.
Yavrucum sen çıldırdın mı, ne işin var elin 40 ına merdiven dayamış çocuklu içi geçmiş herifleriyle yav? 10 yıl sonra şeyi de kalkmayacak onun. Yok mu şöyle genç, çıtır ?

22 yaşında bir genç kız için doğru erkek, 37 yaşında, evlenip boşanmış ve çocuğu olan bir erkek mi? Burada evli hanımlar ne kadar sorunlu olursa olsun kocalarını boşamıyorlar, bir kadın kocasından çocuk olduğu halde boşandıysa büyük ihtimal adam da sorun vardır.
Bu yorumun son kısmına hiç katılmıyorum. Etrafımda bir sürü ikinci evliliğini yapmış erkek var. Gayet de mutlular (evlerinin içini bilemem tabi genel görünüş ve anlattıklarından yola çıkarak). Adam aynı adam ama mutlular. Bazen küçük yaşta anlaşamayacakları kişilerle evleniyorlar kendileri de toy oluyor. Olgunlukta seçtikleri insanları daha dikkatli seçiyorlar ve daha iyi ilişki olabiliyor. Hepsi de daha önce boşansaymışım diyorlar. Yani karısı boşandıysa vardır bir şey mantığı çok yanlış (Yorumum genel olarak son yazdığınız kısmaydı konuyu açana değil. Onların işi kesinlikle olmaz 😂)

Allah aşkına 22 yaşında taş gibi kızsın,37 yaşında kart horozla ne işin var?macera mi arıyorsun?zaten matah birşey olsa idi karısı boşamazdı.kim bilir kadına neler yaptı?neden bosandiklarini biliyor musun?bak güzeli., kadınlar cilekestir, öyle kolay kolay boşanmaz,fedakardır.gerisini sen düşün

Üniversitem bitti, ikinci üniversiteyi okuyorum bir yandan asla boş durmuyorum çalışıyorum da bir yandan. Yaşımdan çok fazla olgun olduğumu düşünüyorum ve cevremdekiler hep çocuksu geldi ve çoğu tatmin edici değil, düşünceleri oturmamış sorumluluk sahibi değiller, hiçbir yükü sırtlanamazlar. O yüzden bende yasitlarimdan uzak duruyorum genelde, gerçekten çok ilgincler.

Kusura bakma bi abla olarak gör beni feci yanlış yapıyorsun daha 22 yaşındasın ya? Bisürü bekar var çevrende buna mı kaldın? 30 a gel sonra dene bu işleri hadi o zaman dersin boşanmış da gelebiliyor sonuçta diye. Hemen ayrıl kurtul evlenilecek adam olsa karısı evli kalırdı çocuğuna rağmen boşanmış kadın, ayrıca mutlu olan burda konu açmazzz sen mutlu değilsin silkelen kendine gel

Merhabalar arkadaşlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Sevgilim 37 yaşında ben ise 22 yaşındayım. Erkek arkadaşımla 1 aydır beraberiz, evlenip boşandı ve çocuğu var, eski eşiyle çocuk için iletişimi hala devam ediyor ve hala yanlarına gidip geliyor, gidip gelmese bile yazışma olarak devam ediyor iletişimleri. Bu beni çok rahatsız ediyor, ömrünün sonuna kadar iletişimlerinin olmasını düşünmek bile beni delirtiyor, her ihtimali düşünüyorum fakat çok seviyorum çok değer veriyorum çok olgun biri tam evlenilecek bir adam. Bir yandan da doğru insanı kaybetmek istemiyorum, bir yandan da hata yapmak istemiyorum. Evlensek bile adam akıllı evlilik yasamayacagimizi düşünüyorum hep bir eksiklik olacak, ilerde eşi eşine donmeyecegine ne malum, birde çocuğuna çok düşkün kafam karmakarışık yardımcı olun lütfen.
Yahu 37 yaşında evlenmiş bosanmiş çocuklu adamla ne işin var .

E gidip de 37 yaşında çocuklu herif bulma be yavri. Ne alaka yani?

Bu kadar evlenilesi mikemmel adami parmak kadar bebeye rağmen karısı niye boşamış ola ki 🧐 ayrıca yürek mi yediniz ayol ne işiniz var essek kadar çoluk çocuk sahibi adamla. Kendi emsaliniz adamlar çuvala mı girdi anlamadım ki? Bu kart horozların derdi gözü açılmamış kız bulup parmaklarında oynatmak. Yapmayın öyle şeyler başınızı vuracak taş bulamazsınız. Siz Betüş peri sevgiliniz de Sadık değilse olmaz o iş ki Betüş peri de zaten kocaman kadındı hiç olmaz. Evet devreleri bir miktar yaktım doğrudur. Çok sıvı kaybetmişim ondan hep :KK51:

22 yaşındasınız kendi hayalleriniz hayatınızla ilgili yapmak istedikleriniz kariyer hedefleriniz falan yok mu da 1 aydır tanıdığınız adamla evlensek bile temalı düşüncelerin içine giriyorsunuz.
ayrıca tam evlenilecek erkek olsa eski eşi boşanmazdı hemde çocuk varken.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back