Ben çay teklifi yapacağım, o kabul etmeyecek, ben bir de üzerine mektup mu yazacağım? Neden kendinizi küçük düşüreceksiniz ki.. çok istiyorsa o koşsun peşinizden.. Hayır cevabı alacağınızı bile bile neden ısrar ediyorsunuz?
sana bişey diyeceğim,ne dersek dıyelim,senın bu işi bitirmen için mektubu vermen,ve ondan kocaman bir HAYIR yemen gerekli,yoksa hep düşüncen,düşüncen,düşüncen,en aızndan umıdını kes,bazı insnalar mors olmayı sever,arabeske bağlar,ama ben asla yollamazdım,boşuna acıyı çekıyorsun ınan buna,şimdi bilsemki erkek asla boşanmış değiimde boşanmış olsam kabul etmıcek,zorum ne yaklaşmam o erkeğe,bilsemki ailesi istemıyor,topuk kaçarım,hayatla inatlaşmaya gelmiyor,mutlu olmak varken,kaşınmaya gerek yok,hayat güzel,gökyüzü masmavi,peynırın domatesın ekmeğin çayı tadı süper,yüzümdeki gülüş ömre değer,iyi düşün
Bi arkadasımda aynen böyle içimde kalmasın diyerek açıldığı bi çocuk vardı, üstelik çocuk arkadasımın ilgisini farketmiş ve Evliliği düşünmüyorum su sıra kimseyi istemiyorum falan demişti. Ben dedim sakın açılma kendini geri Çek, ilgilenme onunla ama arkadasım dayanamadı açıldı ve cevabı ben seni ablam gibi görüyorum olduoha çüş yani aralarında 3-4 ay bişey vardı. Sanada ben seni kardesim bacım gibi görüyorum derse bu şoku atlatmak uzun Sürüyor benden söylemesi. Sonra o çocuk arkadasımı çantada keklik gibi görüyordu ilgisi hosuna gidiyordu ama caktırmıyordu. Ne zaman arkadasım ilgisini çekti, sonra yavas yavas ilgilenmeye basladı ama bu kez bizimki istemedi. Uzun lafın kısası, erkek Adam seviyorsa gelir Söyler arkadas, söyle Kadir inanır gibi seviyorum uleeynnn falan der yani
muhafazakarlığın da bu kadarı yani hiç mi bir kızla görüşmeyecek evlenmeyecek :)çok doğru diyorsunuz :)) ben ilgimi geri de çektim. bir taktik olarak değil gururumdan çektim o ara o da biraz kendini hatırlatmaya çalışmıştı. ama bıraktı hatırlatmayı da.. değer veriyor bana biliyorum ama işte başka gözle bakmıyor. ama bana şey de dedi. kadınlardan uzak durmaya çalışıyormuş muhafazakar ya. kadında çekicilik vardır erkek de etkilenir. ben o yüzden senden de uzak duruyorum dedi. bu ne demek peki, acaba benim için uğraş mı diyor ne yapıyor anlamadım ki :)
muhafazakarlığın da bu kadarı yani hiç mi bir kızla görüşmeyecek evlenmeyecek :)
çok doğru diyorsunuz :)) ben ilgimi geri de çektim. bir taktik olarak değil gururumdan çektim o ara o da biraz kendini hatırlatmaya çalışmıştı. ama bıraktı hatırlatmayı da.. değer veriyor bana biliyorum ama işte başka gözle bakmıyor. ama bana şey de dedi. kadınlardan uzak durmaya çalışıyormuş muhafazakar ya. kadında çekicilik vardır erkek de etkilenir. ben o yüzden senden de uzak duruyorum dedi. bu ne demek peki, acaba benim için uğraş mı diyor ne yapıyor anlamadım ki :)
Ayy kıro kıro Cümleler. Böyle söyleyen erkekleri Sapık gibi görüyorum, bende muhafazakar biriyim,çekici bulup nefsine hakim olmayacağını Düşünen bi insan bunu dile getirmez. Dile getiriyorsa orda sorun var demektir. Uzak dur tatlım pek güven vermedi bu tip bana nedense. Kendini geri Çek, sakın mektup falan yazma. Seni işyerine rezilde eder böylesiçok doğru diyorsunuz :)) ben ilgimi geri de çektim. bir taktik olarak değil gururumdan çektim o ara o da biraz kendini hatırlatmaya çalışmıştı. ama bıraktı hatırlatmayı da.. değer veriyor bana biliyorum ama işte başka gözle bakmıyor. ama bana şey de dedi. kadınlardan uzak durmaya çalışıyormuş muhafazakar ya. kadında çekicilik vardır erkek de etkilenir. ben o yüzden senden de uzak duruyorum dedi. bu ne demek peki, acaba benim için uğraş mı diyor ne yapıyor anlamadım ki :)
kesinlikle, bahane olmasını geçtim, bir bayana karşı kabalık...bahane gibi duruyo dimi :)
İffetli mi korkuyorum ayağı yapıyor sadece çok kurma kafamda o ilgini sezmiştir geri çek o gelir
Ayy kıro kıro Cümleler. Böyle söyleyen erkekleri Sapık gibi görüyorum, bende muhafazakar biriyim,çekici bulup nefsine hakim olmayacağını Düşünen bi insan bunu dile getirmez. Dile getiriyorsa orda sorun var demektir. Uzak dur tatlım pek güven vermedi bu tip bana nedense. Kendini geri Çek, sakın mektup falan yazma. Seni işyerine rezilde eder böylesi