seviyorsan git konuş benceKızlar uzun süredir birini çok beğeniyorum. Beğeniden fazlası hatta. Çok düzgün bir çocuk. Arkadaşları arasında, iş ortamında ölçtüm, tarttım. 10 erkek olsalar içlerinden bir tek o benimle ilgileniyor, koruyup kolluyor. Güven duyuyorum ona karşı. Yanında güçlü değil de korunmaya muhtaç çocuksu bir varlığa dönüşüyorum. Prenses gibi hissettiriyor. Normalde elde edene kadardır hiç takmam böyle şeyleri...
Ama o öyle değil işte. Duygularımı fark ettirdim. Uzak duruyor benden. Arkadaşça çay ısmarlamak istedim ama arkadaşça olmadıgı her halimden belli. Kabul etmedi. Gerekmedikçe konuşmamaya uzak durmaya başladı. Herkese karşı böyle koruyucu biri. Erkek arkadaşlarına dahi gerektiğinde böyle. Bu yüzden inandım tam da. Yaptığı hiçbir şey bana özel değil.
Ama gel gelelimki geçen bir muhabbet oldu. Konu arasında bana evlenmeyi düşünmediğini söyledi. Kendini işine vermiş. Bahane aslında. Sosyal medya hesabında aşk acısı çekiyor gibi duruyor.
Bana karşı kesinlikle başka duygu beslemiyor onu biliyorum ama sevgisi var arkadaşça onu da biliyorum.
Başkası olsa saklardım duygularımı. Fazla gururluyum. Ama ona bir mektup yazdım ve söylemeye karar verdim karşılığında hiçbir şey beklemeden. Sizce bunu yapmalı mıyım? Kendimi emanet edebiliyorum, sanırım duygularımı da ona emanet etmek istiyorum. Bir işe yaramayacak olsa da.
Evlenip ayrıldığımı bilmiyor ama. Çok muhafazakar biri. Bilmiyorum ama kabul etmez gibi geliyor. Belki de şartlar şurtlar derken denk bile değilizdir bilmiyorum. O yüzden söylemesem mi diye de düşünmüyor değilim ama bilmesini istiyorum elimde olmadan.
Sizce napmalıyım o mektubu göndereyim mi :)
Gönderme o mektubu senden topuklayarak kaçar. Ne gerek var Allahaşkına? Sana yanaşır mı sanıyorsun? Belli ki yeni ayrılık yaşamış ve hala aklı birinde. Ha sana gelse de seni istasyon olarak görecek ve sonra çufçuf.. Ya da gelmez (ki %90 gelmeyecek) seni de arkadaş listesinden çıkarır.
Ben eski kafalıyım arkadaş ilk adımı erkek atar. Çünkü erkekler çabaladığı emek verdiği kadını isterler. Öteki türlü olunca kıymeti kalmıyor. Muhafazakar bir erkekse buna daha çok önem verebilir. Red edecek sonra o işyeri bile sana dar gelecek.
Kim ne derse desin kadın İstanbul gibidir, fethi zor fatihi tek olmalı.
Belli ki adam sana yanaşma sinyali vermiş sen de atlamışsın hemen o da kaçmış. Sana tavsiyem ona koşmak yerine mesafe koy ve ağır ablayı oyna tutarsa bu taktik tutar...
Bence vermelisin zira şu durumda kaybedecek bir şeyin yok, ancak adamın ilgisini çekersen kazanırsın. Yani kaybetme riski 0, kazanma 50-50.
Adam aşk acısı çekiyordur eyvallah, ama uzun vadede unutup geçip gittiğinde aklına gelecek ilk kişi sen olursun. Bir şekiöde kafasına girersin.
Bence ver.
bence verme hatta taktik yapim diosan kendini geri çek üstüne düşme :)
mektup ne ola ki ? erkeklerin odun oldugunu dusununce çok çocukça kalır.
Niye kız bence çok romantik. Bu devirde kim kime elle bir şeyler yazıyor varsa yoksa mesaj :)
bir mektup küçük bir ayrılık esnasında çok romantik kaçabilir ancak bu olayda olmaz.aralarında bir çekim bile yok.
Çakalsın sebatiye ben başlangıç için hoş olur diye düşündüydüm :)
Benim esimle aynen boyle bir durumumuz olmustu. Ben de mithis gururluyum. Asla soylemem,senden hoslaniyorum falan bana gore degildir.
Baktim ilgisi var gibi ama yok gibi de.
Dedim bu boyle olmayacak.
Gectim karsisina ki,bizim merhabamiz bile yoktu. Sadece okuz gibi bakisiyoruz falan :))
Gectim karssisina,dedim ki,merhaba nasilsin,sana birsey soylemek iatiyorum. Senin ne cevap verecegin umrumda degil,sadece icimde kalmasin diye doyliycem.Ben senden uzun bir suredir cok hoslaniyorum hatta asik oldum galiba. Dedim. Sonra o da ititaf etti ve hersey gelisti.
Cok guzeldi. Kesinlikle soylemelisin. Mektup guzel bir fikir aslinda. Bazi insanlar duygularini yazarak daha iyi ifade eder. Sen bilirsin. Yol onemli degil ama kesinlikle soyle. İcinde kalmasin.
Kizlar mobilim diye tek tek yazamiyorum. Mektup derken uzunca bi yazi hazirladim sosyal medyadan yollamayi dusunuyodum. Sabah baya agladim yanlis ifade etmisim kendimi :) bi de cay teklifimi geri cevirdiginde yani geri cevirmedi de kabul de etmedi, o zaman kendimi hepten geri cekmistm. Kendini bi iki hatirlatmaya calisti tekrar yanastim tekrar uzaklsti su an is geregi haricinde hic konusmuyoruz nerdeyse. Duygularmi tamamen farkinda. Gecen is toplantisinda dalmisim ona dogru, bakmasiyla gozlerimi kacirdim panikle. Sadece o aksam bile emin olmustur ki bana evlenmeyi dusunmedigini soyluyor. 2 senedir de arkadasiz. Yaklasik bi yildir biseyler hissediyorum sabrettim sabrettim yok. Dedim en azindan icimde kalmasin. Napsam simdi ortak karar soylememem gerektigi yonunde mi :)
Sizin ilginizi zaten farketmis ama istemiyor ve mesafe koymus karsilik vermiyor. Siz de birden sohbeti ilgi alakayi kesiverin. Onun duygularini anlamak icin yapacaginiz tek sey bu. Bakalim o zaman ne yapacak. Ama mektup vermek fikri yanlis bence. Erkekler biz gibi degil ki kendini naza ceksin. Umudu kesin diye evlenmeyi dusunmedigini bile acik acik soylemis.daha ne yapsin.
Su anda kendinizi geri cekin bakalim meydani ona birakin. Sizin ondan hoslandiginizi ama bir beklentide olmadiginizi gorsun. Daha ustune gitmeyin zaten anlamis hoslaniyorsa adim atar erkekler boyle durumlarda.Kizlar mobilim diye tek tek yazamiyorum. Mektup derken uzunca bi yazi hazirladim sosyal medyadan yollamayi dusunuyodum. Sabah baya agladim yanlis ifade etmisim kendimi :) bi de cay teklifimi geri cevirdiginde yani geri cevirmedi de kabul de etmedi, o zaman kendimi hepten geri cekmistm. Kendini bi iki hatirlatmaya calisti tekrar yanastim tekrar uzaklsti su an is geregi haricinde hic konusmuyoruz nerdeyse. Duygularmi tamamen farkinda. Gecen is toplantisinda dalmisim ona dogru, bakmasiyla gozlerimi kacirdim panikle. Sadece o aksam bile emin olmustur ki bana evlenmeyi dusunmedigini soyluyor. 2 senedir de arkadasiz. Yaklasik bi yildir biseyler hissediyorum sabrettim sabrettim yok. Dedim en azindan icimde kalmasin. Napsam simdi ortak karar soylememem gerektigi yonunde mi :)