Evlenip ayrıldığımı bile bilmiyor, aşkımı ona ilan etmeli miyim?

Gönderme o mektubu senden topuklayarak kaçar. Ne gerek var Allahaşkına? Sana yanaşır mı sanıyorsun? Belli ki yeni ayrılık yaşamış ve hala aklı birinde. Ha sana gelse de seni istasyon olarak görecek ve sonra çufçuf.. Ya da gelmez (ki %90 gelmeyecek) seni de arkadaş listesinden çıkarır.

Ben eski kafalıyım arkadaş ilk adımı erkek atar. Çünkü erkekler çabaladığı emek verdiği kadını isterler. Öteki türlü olunca kıymeti kalmıyor. Muhafazakar bir erkekse buna daha çok önem verebilir. Red edecek sonra o işyeri bile sana dar gelecek.

Kim ne derse desin kadın İstanbul gibidir, fethi zor fatihi tek olmalı.

Belli ki adam sana yanaşma sinyali vermiş sen de atlamışsın hemen o da kaçmış. Sana tavsiyem ona koşmak yerine mesafe koy ve ağır ablayı oyna tutarsa bu taktik tutar...

Bence vermelisin zira şu durumda kaybedecek bir şeyin yok, ancak adamın ilgisini çekersen kazanırsın. Yani kaybetme riski 0, kazanma 50-50.

Adam aşk acısı çekiyordur eyvallah, ama uzun vadede unutup geçip gittiğinde aklına gelecek ilk kişi sen olursun. Bir şekiöde kafasına girersin.

Bence ver.

seviyorsan git konuş bence

hatta hızlı bir şekilde evlenebilir anladığım kadarıyla hayatında biri var.öyle kötü giden ilişkiler birden evlilikle sonuçlanabiliyor hazır olun

mektup ne ola ki ? erkeklerin odun oldugunu dusununce çok çocukça kalır.

Çakalsın sebatiye ben başlangıç için hoş olur diye düşündüydüm :)

bu olayda ne iyi olur biliyor musun? vur kaç taktiği.vuracak ve geri çekilecek.önce karşısındakinin kafasını karıştıracak.nasıl yapar? kaçamak bakışlar gibi şeyler olabilir.ama hemen açılıp saçılmak asla olmaz.

Tam da boyle bir seyi kaciririm diye korkuyorum aslinda :) icimi rahatlattiniz. Yuz yuze diyemem zaten caktirdim ama diyemem. Cok kararsiz kaldim :)

Kizlar mobilim diye tek tek yazamiyorum. Mektup derken uzunca bi yazi hazirladim sosyal medyadan yollamayi dusunuyodum. Sabah baya agladim yanlis ifade etmisim kendimi :) bi de cay teklifimi geri cevirdiginde yani geri cevirmedi de kabul de etmedi, o zaman kendimi hepten geri cekmistm. Kendini bi iki hatirlatmaya calisti tekrar yanastim tekrar uzaklsti su an is geregi haricinde hic konusmuyoruz nerdeyse. Duygularmi tamamen farkinda. Gecen is toplantisinda dalmisim ona dogru, bakmasiyla gozlerimi kacirdim panikle. Sadece o aksam bile emin olmustur ki bana evlenmeyi dusunmedigini soyluyor. 2 senedir de arkadasiz. Yaklasik bi yildir biseyler hissediyorum sabrettim sabrettim yok. Dedim en azindan icimde kalmasin. Napsam simdi ortak karar soylememem gerektigi yonunde mi :)

bence mektubu falan boşver. yazılı bir şey kalmasın ortada. direk açık açık yüzüne söyle çek kenara. bana kalırsa olacak gibi değil çünkü hoşlanıyor olsa çay teklifini kabul ederdi. erkekler kadınlar gibi değiller, birine karşı bşr şey hssediyorlarsa oyun moyun yapmaz balıklama atlarlar. ama en azından içinde kalmamış olur. aklına girersin bir şekilde. veya şansın varsa cesaretinden etkilenir =)

Sizin ilginizi zaten farketmis ama istemiyor ve mesafe koymus karsilik vermiyor. Siz de birden sohbeti ilgi alakayi kesiverin. Onun duygularini anlamak icin yapacaginiz tek sey bu. Bakalim o zaman ne yapacak. Ama mektup vermek fikri yanlis bence. Erkekler biz gibi degil ki kendini naza ceksin. Umudu kesin diye evlenmeyi dusunmedigini bile acik acik soylemis.daha ne yapsin.

zaten söylemiş gibisin olmuyorsa olmuyordur

bir de erkekler kadınların ilgisinden hoşlanır.ister karşılık vermeyi düşünsün ister düşünmesin.biraz bile hoşlansa yan cepte kalsın ister.fazla umutlanmayın

Su anda kendinizi geri cekin bakalim meydani ona birakin. Sizin ondan hoslandiginizi ama bir beklentide olmadiginizi gorsun. Daha ustune gitmeyin zaten anlamis hoslaniyorsa adim atar erkekler boyle durumlarda.

Senle çay bile içmiyor mektup neden yollayasın boşuna uğraşma bence.
ki ilk adımı hep ben atmış biri olarak söylüyorum bunları evlenip boşanmış olmanla bazı şeylerin alakası yok çok modern insanlar bile umduğun gibi çıkmazken

sana bişey diyeceğim,ne dersek dıyelim,senın bu işi bitirmen için mektubu vermen,ve ondan kocaman bir HAYIR yemen gerekli,yoksa hep düşüncen,düşüncen,düşüncen,en aızndan umıdını kes,bazı insnalar mors olmayı sever,arabeske bağlar,ama ben asla yollamazdım,boşuna acıyı çekıyorsun ınan buna,şimdi bilsemki erkek asla boşanmış değiimde boşanmış olsam kabul etmıcek,zorum ne yaklaşmam o erkeğe,bilsemki ailesi istemıyor,topuk kaçarım,hayatla inatlaşmaya gelmiyor,mutlu olmak varken,kaşınmaya gerek yok,hayat güzel,gökyüzü masmavi,peynırın domatesın ekmeğin çayı tadı süper,yüzümdeki gülüş ömre değer,iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…