Evlenip ayrıldığımı bile bilmiyor, aşkımı ona ilan etmeli miyim?

öyle mi diyorsun razey? kendimi zaten tutmak zorundayım geri çekmek zorundayım. sabah az kalsın yolluyordum mesajı ama tutacağım işte...

Neden olmasın canım baksan imalara adamın kendini Allah yoluna adadım imajları sergiliyor hacı hocadan korkacaksın zaten (genelleme yapıyorum alınmasın kimse) sen kendini geri çek o zaten hal hareketinden sezmiştir seni illa soğukluğu hissetsin bakalım tepkisi hala aynı mı ha yok tam tersi ise var bir derdi mutlaka yine dikkat et

söz uçar yazı kalır diyorum sana saft, sakın yapma. koz olabilecek bir şey. durduk yere ekmek kapında huzursuz olma. erkeklerin muhafazakarı da aynı olmayanıda. ellerine ego yapabilecek bir koz geçti mi yandın. sakın yapma diyorum ben. hem öyle mektuptan falan anlamazlar güler geçer kalbin kırılır

yollamayacağım canım fikrim değişti. ters teper filan. benim de laftan anlamayacağım tuttu işte bu sabah. yalnız yazdıklarımı bir arkadaşıma okuttum bak nasıl olmuş diye. gözleri doldu. yollama sakın ama o hayatında bir daha böyle sözler de duyamaz dedi :) nasıl duygulanmışsam artık :)

yok söylemeyeceğim zaten canım. Öyle karar aldım. ilk öyle dediğinde yani benden etkileniyor mu da uzak duruyor diye de düşündüm. bazen çünkü ümitleneceğim tavırlar da sergiliyor. çok çok az olsa da. benden kaçmasının sebebi acaba kendini durdurmak da olabilir mi?
Yok tatlım ya, senden kaçacak olsa kendini hatırlatmazdı sen kendini geri çektiğinde. Hemde muhafazakar olsa bile hoşlanmak, birini beğenmek, sevmek günah değil. Sana gayette açılabilir, ya bak ben böyle böyle hissediyorum diye. Yani ayıp bisey değilki bu. Bu herif senin ilginden hoşlanıyor ama sana karşı farklı hisler beslemiyor bana kalırsa. Senin ilginin kesilmemesi icinde ara ara kendini hatırlatıyor, hepsi bu. Yoksa kendimi geri çekiyorum falan bunları gec, hic inandırıcı değil. Sen kendini tamamen geri Çek bakalım ne olacak

Yok tatlım ya, senden kaçacak olsa kendini hatırlatmazdı sen kendini geri çektiğinde. Hemde muhafazakar olsa bile hoşlanmak, birini beğenmek, sevmek günah değil. Sana gayette açılabilir, ya bak ben böyle böyle hissediyorum diye. Yani ayıp bisey değilki bu. Bu herif senin ilginden hoşlanıyor ama sana karşı farklı hisler beslemiyor bana kalırsa. Senin ilginin kesilmemesi icinde ara ara kendini hatırlatıyor, hepsi bu. Yoksa kendimi geri çekiyorum falan bunları gec, hic inandırıcı değil. Sen kendini tamamen geri Çek bakalım ne olacak

bana da aynen öyle geliyor. ama uzun süredir hiç ilgilenmiyorum vazgeçmiştim çünkü. ama değişen bir şey olmadı. en iyisi bu meseleyi kapatayım ben hı :)

bana da aynen öyle geliyor. ama uzun süredir hiç ilgilenmiyorum vazgeçmiştim çünkü. ama değişen bir şey olmadı. en iyisi bu meseleyi kapatayım ben hı :)
Evet şimdilik kapat, zaman ne gösterir bilinmez ama pek güven veren bi tip değil. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın :KK66:

yollamayacağım canım fikrim değişti. ters teper filan. benim de laftan anlamayacağım tuttu işte bu sabah. yalnız yazdıklarımı bir arkadaşıma okuttum bak nasıl olmuş diye. gözleri doldu. yollama sakın ama o hayatında bir daha böyle sözler de duyamaz dedi :) nasıl duygulanmışsam artık :)
erkekler öle duygusal mektuplardan anlamazlar. sevilmek isterler ama çok sevilincede kaçarlar. olayları bu

bir de ben birşey farkettim. böyle ben muhafazakarım diye söyleyip duran erkekler çok boş oluyor. tamam dinen / mesleki anlamda bilgileri oluyor ama sosyal anlamda sıfırlar. iki kelimeyi bir araya getirip düzgün muhabbet kuramıyorlar. bilmiyorum bana mı denk geldi. seneler önce böyle biriyle tanışmıştım. bir kadınla nasıl konuşulur nelerden bahsedilir bilmiyordu. susuyordu yada gülüyordu. başka da bişey yoktu. kendilerini acayip bastırıyorlar. sonra akılları saçma sapan yerlere kayıyor. genellemiyorum ama bence böyle

ilan filan etme adamın bana o anlamda zerre duygusu yok diyorsun

çok mantıksız olur

siz evlenip ayrılmış ve kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadınsınız. çünkü zor bir süreçte kendinizi salmamış ayaklarınız üzerinde durmuşsunuz. Lütfen kendinze güvenin ve kendi değerinizi bilin önce. Ona denk olmayı değil onun sizi kaldırıp kaldıramayacağına bakarsanız daha iyi olacağını düşünüyorum. kadınlar yapı olarak hep verme eğilimindeyiz. ama bencil olup kendimizide düşünmemiz gerekiyor, hayat geçiyor.

Mektup için ise; mantıklı olduğunu düşünmüyorum mektubu vermenin. Duygularını belli etmişsin uzak durmuş sende uzak durmaya devam edersen merak edip neden uzak durduğunu düşünmeye yani seni düşünmeye başlaması daha yüksek ihtimal. Velhasıl kaçan kovalanır.

Çay teklifi ettim ama kabul etmedi görüşmez yani. Başbaşa bir ortamda da karşı karşıya geleneyeceğiz haliyle. Ve mektubu da şöyle yazdım sadece bilmeni istedim şeklinde. Oku ama hiçbirini okumamış kabul et senden uzak duracağım yazdım ki gerçekten yapacağım bunu. Sadece bilmesine ihtiyacım var. Ama ters teper mi kızar mı onu da bilmiyorum. Diğer arkadaşın dediği gibi belki bir ihtimal olur mu ki... :KK43:
ama canım zaten söylemiş gibi olmuşsun, muhtemelen sen açılmayasın diye sana gerekli mesajları da vermiş, gerisi ne olur biliyor musun; taciz. Çocuğu gereksiz yere gerip taciz etmiş olursun. Çünkü sana gerekli mesajı vermiş yani. E sende hislerini belli etmişsin. bunu yapmamalısın.

Adamın niyeti varsa bunca çabanıza zaten karşılık verip sizinle karşılıklı oturup bi çay içerdi. Bence boşa bir çaba, üzülmeyin sonra.

X