-
- Konu Sahibi Birhayalimvargibi
Eee gece vakti bir şey lazım olsa çat diye girecekler demek.Onlarında eşyaları kıyafetleri olacak odada istedikleri gibi girip çıkacaklar biz sadece uyumak için o odayı kullanacağız
Belki sen iç çamaşırını degişiyorsun ya da çıplaksın odada çat diye gireceklermi?Bu nasıl saçmalık böyle.Onlarında eşyaları kıyafetleri olacak odada istedikleri gibi girip çıkacaklar biz sadece uyumak için o odayı kullanacağız
Böyle bir soru sorulmasını ve bu kişi ve ailesi için güzelleme yapılmasını anlamış değilim.Kızlarımız bu kadar kolay mı kandırıBen akıl sağlığım için konunun fake olduğuna inanmak istiyorum herkes öyle yapsın
Ayrı odaları olmayacakmış nereye cat diye girecekler.Eee gece vakti bir şey lazım olsa çat diye girecekler demek.
O zaman her gün kardeş kardeş yatacaksınız demektir.
Ayy sakın he sakın. Yok seviyorum yok aşığım tamam kabul edeyim deme. Aşk maşk kalmaz sen o eve girince. Yakma başını. Kardeşleri olsa da kabul etme. Adamı da bırak ayrıl.1 buçuk yıldır konuştuğum var çok iyi biri aileside anlattığı kadarıyla iyi tanıştığımızdan beri evlilik konuşuyoruz aynı evde yaşamak istiyor imkansızlıktan bende kabul ettim başından evde 4 tane bekar erkek kardeşi var hepsi 30lu yaşlarında ben sevdiğim için kabul ettim yine de aynı evde yaşamayı ama yeni öğrendim ki ayrı odamızda olmayacakmış bizde böyle deyip duruyor öyle evlilik mi olur sizce hiçbir özelimiz olmadan ben öğrenince kabul etmedim suçlu ben oldum ben ona ümit vermişim hayaller kurmuş ailesiyle yaşayacağım diye sonuçta ev o kadar kalabalık olduğu halde kabul ediyorum aynı evi ayrı oda olmadan olur mu nasıl evlilik niyetinin ailesine hizmetçi olarak almak olduğunu söylediğimde de eş bulunur ama anne bir tane diyor, öyle yaşamayı kabul eden kızlar var diyor ben zorlamadım seni istemiyorsan ayrıl diyor yani bana göre beni sevse böyle demek yerine çözüm arar değil mi sonuçta erkek var evde ben iç çamaşırlarımı nerede saklayayım nerede giyineyim bakım yapayım bunları hiç düşünmüyor tek anne babası olsa rahat oluruz bence ayrı odada olur ama o evde imkansız bunu bildiği halde benimle ne için evlenmek istiyor olabilir aynı evde yaşamakla hata mı yaparım ne düşünüyorsunuz?
Sevişirken de dalarlar odaya herhalde.Afedersiniz bölüyorum ama siz görmediniz sayın devam edin boxerimi atletimi alıp çıkıcam.Ne aile ama?!Eee gece vakti bir şey lazım olsa çat diye girecekler demek.
O zaman her gün kardeş kardeş yatacaksınız demektir.
Hala daha yorum yapmış eşyalarını almak için girer çıkarlarmış falan filan.Bu gencin kafası bakışı hala doğru yola gelmedi.Burada yazılanlardan hiç ders almadı veya dalga geçiyor burası ile.Herkes şok oldu ...git evlen o zaman ne diyelim...Soruyu anlamak için inanın bir kaç kere okudum.Ben mi yanlış anladım acaba dedim.Bu nasıl bir soru.Bazı genç kızlarımız beni çok şaşırtıyor.
Bu çok iyi birisiymiş.Aileside iyimiş.
Bu yoruma ne diyorsunuz.Kızım aklını başına al.Bu görülmüş bir şey değil.Aile ile beraber yaşayacaksınız, evde 30 lu yaşlarda erkek kardeşler var ve AYRI ODANIZ OLMAYACAKMIŞ.
Bu size söylendiğinde hadi ordan sapık adam güle güle diyeceğinize buraya konu açıyorsunuz.Bu konu gerçek mi acaba.Burada çok değişik aile yapıları konular okudum ama böylesine ilk defa rastladım.Ne duyulmuş ne görülmüş bir şey.
Siz buradaki yorumları okuduktan sonra düşüncenizi tekrar yazın çok merak ettim.Hele sizin aile yapınızı daha çok merak ettim.Anne babanız bunu duyunca ne diyecek.
İmkanları olmamış evlenememişler tanımadığınız kişilere niye manyak diyorsunuz kiAmerican horror storykızım sen manyak mısın bu manyak ailenin evine nasıl girersin? 30lu yaşlarda 4-5 adam nasıl hala aynı evde yaşar?
Bir oda varmış, müstakbel kayınlarının eşyaları olacakmış orada. Ama girip çıkacaklarmış odaya gün içinde. :) Öyle yazmış son mesajlarda.Ayrı odaları olmayacakmış nereye cat diye girecekler.
Bu şartları sizden başka kim kabul etmeyi düşünebilir ki? Hangi kız kayınlarınızla evlenmek ister acaba bir düşünün.İmkanları olmamış evlenememişler tanımadığınız kişilere niye manyak diyorsunuz ki
Ben de söylüyorum sorunlar olacağını ama çok saf biri anlamıyor düşünemiyor yaşanacakları benim abilerim sana abi olur diyor annem de zaten kendi işini yapar diyorAyy sakın he sakın. Yok seviyorum yok aşığım tamam kabul edeyim deme. Aşk maşk kalmaz sen o eve girince. Yakma başını. Kardeşleri olsa da kabul etme. Adamı da bırak ayrıl
Du ben yazim fake!!!Fake yazsam banlanicam o yuzden yazmiyorum.
İlk cümle, konuştuğum kişi çok iyi. Sonraki cümleler " erkek kardeşleriyle aynı evde yaşayacağız, odamız bile olmayacak". Cidden çok iyi biriymiş, 1 damat alana 4 damat bedava (!). Tövbe estağfurullah!!1 buçuk yıldır konuştuğum var çok iyi biri aileside anlattığı kadarıyla iyi tanıştığımızdan beri evlilik konuşuyoruz aynı evde yaşamak istiyor imkansızlıktan bende kabul ettim başından evde 4 tane bekar erkek kardeşi var hepsi 30lu yaşlarında ben sevdiğim için kabul ettim yine de aynı evde yaşamayı ama yeni öğrendim ki ayrı odamızda olmayacakmış bizde böyle deyip duruyor öyle evlilik mi olur sizce hiçbir özelimiz olmadan ben öğrenince kabul etmedim suçlu ben oldum ben ona ümit vermişim hayaller kurmuş ailesiyle yaşayacağım diye sonuçta ev o kadar kalabalık olduğu halde kabul ediyorum aynı evi ayrı oda olmadan olur mu nasıl evlilik niyetinin ailesine hizmetçi olarak almak olduğunu söylediğimde de eş bulunur ama anne bir tane diyor, öyle yaşamayı kabul eden kızlar var diyor ben zorlamadım seni istemiyorsan ayrıl diyor yani bana göre beni sevse böyle demek yerine çözüm arar değil mi sonuçta erkek var evde ben iç çamaşırlarımı nerede saklayayım nerede giyineyim bakım yapayım bunları hiç düşünmüyor tek anne babası olsa rahat oluruz bence ayrı odada olur ama o evde imkansız bunu bildiği halde benimle ne için evlenmek istiyor olabilir aynı evde yaşamakla hata mı yaparım ne düşünüyorsunuz?
Çok iyi biri o yüzden bırakamıyorum o da böyle olsun istemiyor imkanı yok ne yapsın bende çalışmıyorumBu şartları sizden başka kim kabul etmeyi düşünebilir ki? Hangi kız kayınlarınızla evlenmek ister acaba bir düşünün.
Siz direkt hayır demeden bir de oluru var mı diye bize soruyorsunuz, pes.
Bu kadar mı önemli evlenmek