Evlenip aynı evde yaşamayı kabul ettim ama ayrı oda olmayacakmış öyle evlilik mi olur?

Onlarında eşyaları kıyafetleri olacak odada istedikleri gibi girip çıkacaklar biz sadece uyumak için o odayı kullanacağız
Belki sen iç çamaşırını degişiyorsun ya da çıplaksın odada çat diye gireceklermi?Bu nasıl saçmalık böyle.
Eşin olacak adam gavat herhalde karısının uyudugu odada erkeklerin kiyafeti ne arıyor?Kocaman evde hiç mi kiyafet koyacak yer yok.

Ayrı odanız olacaksa bile sakın evlenmeyin ayrıca sadece anne babası olursa rahat ederiz demişsin asla edemezsiniz adamın sizinle bi hayali yok merak etmeyin yarı yolda falan kalmadı evlerine köle arıyor o bizde böyle laflarına da bizde de böyle değil işine gelirse deseydiniz

Ayy sakın he sakın. Yok seviyorum yok aşığım tamam kabul edeyim deme. Aşk maşk kalmaz sen o eve girince. Yakma başını. Kardeşleri olsa da kabul etme. Adamı da bırak ayrıl.

Hala daha yorum yapmış eşyalarını almak için girer çıkarlarmış falan filan.Bu gencin kafası bakışı hala doğru yola gelmedi.Burada yazılanlardan hiç ders almadı veya dalga geçiyor burası ile.Herkes şok oldu ...git evlen o zaman ne diyelim...

Bu forumda her konuda acaba daha kötüsü var mıdır diye düşünürüm. Okuduğum en vasat konulardan biri aklınızı kaçırmışsınız siz. Hiç mi kıymetiniz yok ya

İmkanları olmamış evlenememişler tanımadığınız kişilere niye manyak diyorsunuz ki
Bu şartları sizden başka kim kabul etmeyi düşünebilir ki? Hangi kız kayınlarınızla evlenmek ister acaba bir düşünün.
Siz direkt hayır demeden bir de oluru var mı diye bize soruyorsunuz, pes.
Bu kadar mı önemli evlenmek?

Ayy sakın he sakın. Yok seviyorum yok aşığım tamam kabul edeyim deme. Aşk maşk kalmaz sen o eve girince. Yakma başını. Kardeşleri olsa da kabul etme. Adamı da bırak ayrıl
Ben de söylüyorum sorunlar olacağını ama çok saf biri anlamıyor düşünemiyor yaşanacakları benim abilerim sana abi olur diyor annem de zaten kendi işini yapar diyor

İlk cümle, konuştuğum kişi çok iyi. Sonraki cümleler " erkek kardeşleriyle aynı evde yaşayacağız, odamız bile olmayacak". Cidden çok iyi biriymiş, 1 damat alana 4 damat bedava (!). Tövbe estağfurullah!!

Çok iyi biri o yüzden bırakamıyorum o da böyle olsun istemiyor imkanı yok ne yapsın bende çalışmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…