Evlenip aynı evde yaşamayı kabul ettim ama ayrı oda olmayacakmış öyle evlilik mi olur?

Bela geliyorum diyor konu sahibi hala ne düşünüyorsunuz diye soruyor ya hey Allah'ım

Gerçek öyle. Yıllar önce yabancı bir belgesel izlemiştim erkekler konusunda kadınların bile bile ateşe yürüdüğü anlatıyordu. O zamanlar saçma bulmuştum şimdi düşmüyorumda ne kadar doğruymuş.

"Bizde böyle diyor" cümlesine kadarki kismi 3 kere okudum ben mi yanlış anlıyorum diye... saçmalık resmen o da ne demekmiş , kesinlikle kabul etmeyin

inşAllah gerçek bi soru değildir, üzülürüm ...
yengem de yengem demesinler sonra ...

Konu ya fake ya da adam başka niyetler peşinde

Delirip tımarhaneye gitmek istiyorsan evlen tabi

Allah aşkına bu dangalak bunları söyledi sen de dinledinmi?Çoktan tekmeni basman gerekirken birde sorumu soruyorsun?
Ayrı odalarda kalan evli çiftmi olur?Hizmetçi enayi arıyorlar evlenmek için kadın değil.

American horror story kızım sen manyak mısın bu manyak ailenin evine nasıl girersin? 30lu yaşlarda 4-5 adam nasıl hala aynı evde yaşar?

*Evlilige hazir degil
*Ne münasebet ayni ortamda yatma sana böyle bir ev ortammi layik görüyor
*Senden giden senin degildir
*Ona mecbur degilsin fedakarlik göstermek zorunda degilsin kimsenin snnesine kardeslerine bakamka zorunda degilsin hersey sevmek degil buna gelene kadar cok seyden gecmeli …
* Ev üstüne ev olmaz özel hayat olmaz

Daha neler sayayim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…