Evlenip aynı evde yaşamayı kabul ettim ama ayrı oda olmayacakmış öyle evlilik mi olur?

Haklısınız

Bak güzel kardeşim. Yaşın genç. Sevda aşk falan sanıp hayatını yakma sakın. Sevgilin seni manipüle ediyor. Ayrı oda falan olsa bile aynı evde olmaz. Neden aynı evde yasayasın ya kendine ait hayatın olmasın mı? Hiç mı evlilikle ilgili hayalin yok. Evde rahat nefes bile alamayacaksın bunu nasıl göze alabılırsın. Kurtar kendini. Bundan ayrılırsan ölmezsin, yalnız kalmazsın merak etme. Çok daha iyi sartlarda iyi insanlar da cıkar karşına. Bu kişinin seni sevdiğine inanma. Sevse oda seninle hayâl kurar sart koşmaz. Güzel eğlenceli mutlu bır hayat için cabalar. Evlenınce calısırım sözüne de inanma.

Bir odaya bile razı olacak kadar yoklukta mısınız

30 lu yaşlarda evlenememiş 4 kazma erkek… sen odada soyunurken eşya alma bahanesiyle çat diye girecekler dikizleyecekler büyük ihtimal istismar edileceksin hiç mi korkmuyosun ya pes
Bunu ben de düşündüm ve bu sapıklık dedim. Neler neler okuyoruz, duyuyoruz. Kayınbabasının kaynının aynı evde istismar edip hamile bıraktığı gelin konuları işlendi TV’lerde. Hiç mi korkmuyor? Ben mahremiyetin olmadığı bir evden her şeyi beklerim.

Başına bir iş gelse “eş” diye tabir ettiği şahıs bile inanmayacak belli. Şimdiden ailesine toz kondurmuyor. Valla konu sahibi banyodayken odadayken her an her şey olabilir 4 erkekle. Küçücük evde evlenememiş kazık kadar herif bunlar. Sapıklık bu.

30 lu yaşlarda evlenememiş 4 kazma erkek… sen odada soyunurken eşya alma bahanesiyle çat diye girecekler dikizleyecekler büyük ihtimal istismar edileceksin hiç mi korkmuyosun ya pes
Korkuyorum çekiniyorum tabii ki bunları ona söyledim hep savunuyor abilerini ister istemez yaşanır diyorum ben suçlu oluyorum ayrı ev deyince paragöz olduğumu düşünüyor ben ayrılmakta istemiyorum ne yapayım bilmiyorum

Seviyorum birbirimize uyuyoruz bırakamam
Bu konu bana bir şeyi iyice kavrattı. Gerçekten de her malın bir alıcısı oluyormuş.
Hala ayrı oda bilmem ne diyorsunuz. Adam evlenince düzenli çalışırım diyor. Ne alaka bekarken düzenli çalışamıyor musun diye sormuyorsunuz.
Evlenince sihirli değnek mi değecek? Rahat seks yapmak için evlenmek istemeniz çok saçma. Bu aile sizi hizmetçi olarak kullanır. O yorgunlukla yaptığınız seksten bir şey anlayacağınızı mı sanıyorsunuz?
Bu yaşta kadar beklemişsiniz. Bekleyin daha düzgün bir aday bulun evlenin.

Yok ben illa bununla evleneceğim diyorsanız da ne diyelim. Kendi düşen ağlamaz.
Son olarak umarım konu gerçek değildir

Ya işte 4 erkek başına bir iş açsa derdini kime anlatacaksın? Kocam diyeceğin adam sana şimdi inanmıyor istismar edildim desen hayatta inanmaz

Belli ki bayağı gelişime kapalı, ilkel kabileler gibi yaşayan bir aile, cinsellik gibi ilkel dürtülerini kontrol edemez o dört abaza sap. Eşi hep evde olacak değil. Kaynana çıktı bir an gitti, bir sürü herifle küçücük evde tek başına. Bir anlık gaflete bakar.

Vallahi yorumunuz tam isabet. Adamlarda iş yok, güç yok, mahremiyet algısı oluşmamış, kültür-eğitim hak getire. Hepsinin aklı uçkurundadır net. Kızı da saf bulmuşlar kandırıyolar şimdiden ne dense kabul ediyor. Garibim birikim yapıp ayrı eve çıkacağını falan sanıyor ileride. Ev işlerinde hizmetçilik yapacak, üstüne istismar edilecek haberi yok.

Sormadım ama tabii ki kabul etmezler ben ailemi ikna ederim diye düşünüyorum ayrı oda olursa sorun çıkarmam
Kafanı duvarlara vuracaksın bir gün

Gerçekten evlenicekmisiniz ve nasıl bir hayatınız oucak çok merak ediyorum ama bütün sonlar aynı be kuzum atma kendini o ateşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…