Evlenip aynı evde yaşamayı kabul ettim ama ayrı oda olmayacakmış öyle evlilik mi olur?

Ayrı oda olsa bile aynı evde yaşamayı kabul etmeyin. Bir erkek eş çok anne bir tane diyorsa koşarak kaçın. Aile kurmak değil analarını rahat ettirmek için evlenir bu erkekler. Evdeki kazık kadar kayınlara hiç girmiyorum bile. Eş çok bulunursa koca da bulunur. Kabul etmiyorsan ayrılalım bile diyemiyor hasbam sizi manipüle etmeye çalışıyor. Hiç girmeyin bu işe.

Kac kurtar kendini. Sapıklar mı nedir? Kotu seyler yazıcam da banlanırîm diye yazmiyorum
Sapıklık neresinde ki kardeşleriyle aynı odada kalmayacağız onlarında eşyaları kıyafetleri olacak odada evde insan çok olunca mecbur kaldıklarından yoksa onlarda ayrı odamız olsun isterler

Nesi sapıklık ben abileriyle aynı odada kalmayacağım ki herkes öyle anlamış
Size bir ev tutup aile kuramayan bir adamdan hiçbir şey olmaz, koca koca heriflerle kendi şahsi odanızın mahremiyetinizin olmadığı bir evde her türlü sapkınlık olur. Eskiden yokluk zamanında kaynanayla kayınbabayla yaşayanların bile odaları mahremiyetleri vardı. Aklınızı mı kaçırdınız?

Seviyorum birbirimize uyuyoruz bırakamam
Nereniz uyuyor?
Ailesinin pisliğini temizlenmeye gönüllü hizmetçi olacaksın sadece. Birde cinsel ihtiyaçlarını karşılayacaksın. Sevgilin için güzel bir tercih de sen bu kadar mı yokluk içersindesin?
Konu şakadır umarım,bir odaya 30' lu yaşlarda 4 abinin olduğu evde yasamaya tamam olacak kafanın gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.
Hiç özel, mahrem gibi kavramlarınız da yok. Oda size ait olunca küçücük evde istediğinizi yaşayacağınızi sanıyorsanız birde. Allah akıl fikir versin.

Ben her şeyin farkındayım o saf düşünemiyor olacakları ben söyleyince öyle olursa böyle olursa diye bana kızıyor ailesini kötüledim sanıp

Seviyorum birbirimize uyuyoruz bırakamam
Hem konu açıp soru soruyosun hem her cevaba bişey buluyorsun.
Bırakma kız ayrılma sakın sen bu akılla kabul edersın zaten baska kızlar yanmasın bari. Evlen, tek odada tüm aileye hizmet et. Gece kocan gelsin yorgunluğunu umursamadan işini görsün sen sabah duş almaya calıs hatta o ara bırde çocuk yap. 2 sene sonra buraya konu aç ben napacağım diye. O zaman herkes sana seviyorsun katlan bişey olmaz desin.
Ayrı odaya takmışsın ne yapacan ayrı odaya ne ihtiyacın var yav git hizmetini yap kanepede yer bulursan uyu bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…