- 19 Haziran 2022
- 69
- 72
-
- Konu Sahibi Birhayalimvargibi
Ben Türküm onlar Kürt onlarda da öyle oluyor bizde böyle dediğine göreRomanı kötü algılamayın sadece belgesel izlemiştim bazı romanlar gelinle birlikte hep birlikte yaşıyorlar oda veriyorlar vs o yüzden ..
İmkanları olmamış evlenememişler tanımadığınız kişilere niye manyak diyorsunuz ki
Maaşallah bi nazar boncuğun eksikAyrı odada uyuyacağız zaten sadece geceleri tek kalırız ilişkiye girip sabahında duş alırım diye düşünüyorum
Valla bi maaşallah daha hak ettinizBen batılıyım o doğulu ben okumadım o lise mezunu işi yok buldukça çalışıyor ama genelde evde evlenince durmadan çalışacağını söylüyor yani şimdi ki gibi evde durmam diyor
Sapıklık neresinde ki kardeşleriyle aynı odada kalmayacağız onlarında eşyaları kıyafetleri olacak odada evde insan çok olunca mecbur kaldıklarından yoksa onlarda ayrı odamız olsun isterlerKac kurtar kendini. Sapıklar mı nedir? Kotu seyler yazıcam da banlanırîm diye yazmiyorum
Sormadım ama tabii ki kabul etmezler ben ailemi ikna ederim diye düşünüyorum ayrı oda olursa sorun çıkarmamKonu sahibi. Ailen ne diyor bu konuya.?
Nesi sapıklık ben abileriyle aynı odada kalmayacağım ki herkes öyle anlamışBu şekilde Hintliler gibi yaşamayı kendinize layık mı görüyorsunuz? Bu dümdüz sapıklık, hiç normal değil. Korkunç.
Ev kaç odalıymış? 7 odalı mı?Nesi sapıklık ben abileriyle aynı odada kalmayacağım ki herkes öyle anlamış
Size bir ev tutup aile kuramayan bir adamdan hiçbir şey olmaz, koca koca heriflerle kendi şahsi odanızın mahremiyetinizin olmadığı bir evde her türlü sapkınlık olur. Eskiden yokluk zamanında kaynanayla kayınbabayla yaşayanların bile odaları mahremiyetleri vardı. Aklınızı mı kaçırdınız?Nesi sapıklık ben abileriyle aynı odada kalmayacağım ki herkes öyle anlamış
Seviyorum birbirimize uyuyoruz bırakamamYa sana şunları söyledikten sonra direkt ayrılman gerekir sen bunu böyle yazıp akıl bekliyorsun ya buradan pes doğrusu. Azıcık düşün kendini ve kaç.
Hepsi zaten aynı odada kalıyor abileri diğerinde anne babası birinde de biz kalacağız benim takıldığım bana ait odanın olmamasıEv kaç odalıymış? 7 odalı mı?
Nereniz uyuyor?Seviyorum birbirimize uyuyoruz bırakamam
Ben her şeyin farkındayım o saf düşünemiyor olacakları ben söyleyince öyle olursa böyle olursa diye bana kızıyor ailesini kötüledim sanıpValla ya bu gerçek mi sasirdim bunlar ergen heralde evliliği oyun sanıyorlar. Aşk sevgide bir yere kadar böyle ortamda valla ne aşk kalır ne sevgi.Madem durumu yok evlenmesin kardeşim eve hizmetçi arıyorlar 5 erkek bide ana, baba, kendi 8 kişi oda yok nerde karı koca ilişkisi yaşayacaklar ulu orta mi?
Hem konu açıp soru soruyosun hem her cevaba bişey buluyorsun.Seviyorum birbirimize uyuyoruz bırakamam
Düşüncesiz değillerdir benceEee gece vakti bir şey lazım olsa çat diye girecekler demek.
O zaman her gün kardeş kardeş yatacaksınız demektir.
Allah'tan akıl fikir diliyorum sadece.Sevgi ve aşk kavramlarini bir daha gözden geçirin özellikle karşı tarafın söylemleri için.Seviyorum birbirimize uyuyoruz bırakamam