- 13 Ağustos 2022
- 2.271
- 7.420
-
- Konu Sahibi Birhayalimvargibi
Ay valla şaka gibi insanlar ya. Okurken ben kaosun içinde kaldım sanki. Sorma konu sahibi alışkın değil arada bir yuvarlanır damdan yereÇok asortik bir şey o.Gitmez onlara . Yazları çok sıcak olan şehirlerde aile fertleri damda uzunlamasına yatiyor ya. Öyle yaparlar artık.
çok iyi maşallah evlenince çok hızlı çalışıp sizi el üstünde tutacak ben inandım ev alır araba alır sizi okutur …. Romanmısınız ya konu gerçek mi siz gerçek misiniz şaka gibi ya çalışmıyor diyor birdeBen batılıyım o doğulu ben okumadım o lise mezunu işi yok buldukça çalışıyor ama genelde evde evlenince durmadan çalışacağını söylüyor yani şimdi ki gibi evde durmam diyor
Kızım sen manyakmisin? Aklını başına topla senin ailen yok mu böyle bir şeye nasıl müsade ederler. Sakın öyle bir hata yapma kendine yazık edersin. Ev üstüne ev olmaz. Dört erkek ana baba sen eşin nasıl yaşarsınız aynı evde? Yarın birgün karı koca arasında tartışma çıksa hepsi oğlunu tutar seni mahvederler. Yaşın kaç bilmiyorum ama sakın yapma . Evli bir ablan olarak söylüyorum evllik sevgili olmaya benzemez.Mahremiyetin yok kendi istedigin gibi Oturup kalkamassin bütün evin erkeklerine hizmet ettirirler valla ne sevgi kalır ne aşk. Adamda zaten seni sevmiyor belli böyle laflar ettiğine göre.1 buçuk yıldır konuştuğum var çok iyi biri aileside anlattığı kadarıyla iyi tanıştığımızdan beri evlilik konuşuyoruz aynı evde yaşamak istiyor imkansızlıktan bende kabul ettim başından evde 4 tane bekar erkek kardeşi var hepsi 30lu yaşlarında ben sevdiğim için kabul ettim yine de aynı evde yaşamayı ama yeni öğrendim ki ayrı odamızda olmayacakmış bizde böyle deyip duruyor öyle evlilik mi olur sizce hiçbir özelimiz olmadan ben öğrenince kabul etmedim suçlu ben oldum ben ona ümit vermişim hayaller kurmuş ailesiyle yaşayacağım diye sonuçta ev o kadar kalabalık olduğu halde kabul ediyorum aynı evi ayrı oda olmadan olur mu nasıl evlilik niyetinin ailesine hizmetçi olarak almak olduğunu söylediğimde de eş bulunur ama anne bir tane diyor, öyle yaşamayı kabul eden kızlar var diyor ben zorlamadım seni istemiyorsan ayrıl diyor yani bana göre beni sevse böyle demek yerine çözüm arar değil mi sonuçta erkek var evde ben iç çamaşırlarımı nerede saklayayım nerede giyineyim bakım yapayım bunları hiç düşünmüyor tek anne babası olsa rahat oluruz bence ayrı odada olur ama o evde imkansız bunu bildiği halde benimle ne için evlenmek istiyor olabilir aynı evde yaşamakla hata mı yaparım ne düşünüyorsunuz?
Romanı kötü algılamayın sadece belgesel izlemiştim bazı romanlar gelinle birlikte hep birlikte yaşıyorlar oda veriyorlar vs o yüzden ..çok iyi maşallah evlenince çok hızlı çalışıp sizi el üstünde tutacak ben inandım ev alır araba alır sizi okutur …. Romanmısınız ya konu gerçek mi siz gerçek misiniz şaka gibi ya çalışmıyor diyor birde
Kız ev işi yapıp kabileye hizmet etmekten kocasıyla kavga etmeye ne vakti ne hali olur.Kızım sen manyakmisin? Aklını başına topla senin ailen yok mu böyle bir şeye nasıl müsade ederler. Sakın öyle bir hata yapma kendine yazık edersin. Ev üstüne ev olmaz. Dört erkek ana baba sen eşin nasıl yaşarsınız aynı evde? Yarın birgün karı koca arasında tartışma çıksa hepsi oğlunu tutar seni mahvederler. Yaşın kaç bilmiyorum ama sakın yapma . Evli bir ablan olarak söylüyorum evllik sevgili olmaya benzemez.Mahremiyetin yok kendi istedigin gibi Oturup kalkamassin bütün evin erkeklerine hizmet ettirirler valla ne sevgi kalır ne aşk. Adamda zaten seni sevmiyor belli böyle laflar ettiğine göre.
Valla ya bu gerçek mi sasirdim bunlar ergen heralde evliliği oyun sanıyorlar. Aşk sevgide bir yere kadar böyle ortamda valla ne aşk kalır ne sevgi.Madem durumu yok evlenmesin kardeşim eve hizmetçi arıyorlar 5 erkek bide ana, baba, kendi 8 kişi oda yok nerde karı koca ilişkisi yaşayacaklar ulu orta mi?Kız ev işi yapıp kabileye hizmet etmekten kocasıyla kavga etmeye ne vakti ne hali olur.
Ayrı ev şartıyla evlensem yinede yaşar mıyım kötü şeyler çünkü manyak aile diyenler olmuş aileye takılmışlarSiz o çocuğu bi doğurun zaten içleri rahatlayacak, nasılsa bi yere gidemez diye daha çok cozutacaklar.
Evlenmemek gibi bir seçenek yok yani.Ayrı ev şartıyla evlensem yinede yaşar mıyım kötü şeyler çünkü manyak aile diyenler olmuş aileye takılmışlar
Ayrı eve sizin sevgiliniz mümkün yok he demez ama diyelim dedi, sizi orda da rahat koymazlar ufak ufak taşınırlar, eşiniz de siz istediniz diye git demez ailesine. Zaten ilk günden çocuk da çocuk diye beyninizi delecek, bi yere gidemeyin ki rahat at koşturabilsin diye.Ayrı ev şartıyla evlensem yinede yaşar mıyım kötü şeyler çünkü manyak aile diyenler olmuş aileye takılmışlar
Ayrı odada uyuyacağız zaten sadece geceleri tek kalırız ilişkiye girip sabahında duş alırım diye düşünüyorumKonuyu nereden tutsan elinde kalır. Yetişkin 4 adamla nasıl aynı odada kalacaksınız bu ne kadar çirkin saçma bir istek. Ben ebeveyn banyosunu kiler olarak kullanıyorum, kızlarım büyümeye başladı diye aktif hale getirmeyi düşünüyorum özel hayatımız sebebiyle ya siz o kadar bekar adamın içinde nasıl birlikte olup duşa filan gireceksiniz? Biraz mantıklı olmaya davet ediyorum siz
Soruyorum sadece ayrılmak istemiyorum ondan ama kötü şeylerde yaşamak istemiyorumEvlenmemek gibi bir seçenek yok yani.
Ben söyledim onu çoktan zaten ama uzun sürer diyor biz hemen kavuşmak istiyoruzAyrı eve sizin sevgiliniz mümkün yok he demez ama diyelim dedi, sizi orda da rahat koymazlar ufak ufak taşınırlar, eşiniz de siz istediniz diye git demez ailesine. Zaten ilk günden çocuk da çocuk diye beyninizi delecek, bi yere gidemeyin ki rahat at koşturabilsin diye.
Bu adamla evlenip rezillik çekmeme ihtimaliniz yok. Tek güzel yanı olan seks de rutine binecek en iyi ihtimalle zamanla, tabi bi araba horantanın olduğu evde ne kadar rutine bindirirsiniz orası sıkıntı.Ben söyledim onu çoktan zaten ama uzun sürer diyor biz hemen kavuşmak istiyoruz
Ne alaka okuyup bu yaşta evli olanlarda var ben koca peşinde koşturan biri olsaydım 24 yaşına kadar çoktan evlenmez miydimBacım kusura bakma ama okumayıp çalışmayıp koca peşinde koşturursan olacağı bu. Bu gidişle ikinizin de ömür boyu ne bir eviniz olur ne de odanız.
Bacım yaşına bir şey mi demişim, 24 yaşında üniversite mezunu ve çalışan bir kadın olsan bu siteye bu konuyu açar mıydın senceNe alaka okuyup bu yaşta evli olanlarda var ben koca peşinde koşturan biri olsaydım 24 yaşına kadar çoktan evlenmez miydim
Bu kişiyle neden evlenmek istiyorsunuz merak ettim. Yani batıda buyumuşsunuz bir de daha çok olanak gormuşsunuzdur.Ben batılıyım o doğulu ben okumadım o lise mezunu işi yok buldukça çalışıyor ama genelde evde evlenince durmadan çalışacağını söylüyor yani şimdi ki gibi evde durmam diyor
Böyle bir şeyi kabul edecek kadar delirdin yani?Ayrı odada uyuyacağız zaten sadece geceleri tek kalırız ilişkiye girip sabahında duş alırım diye düşünüyorum