- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
- 248
- Konu Sahibi noclearmind
Benim bu çocugu gözüm tutmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar bi gerçekçi olalım bence. Burda çalışan bi sürü hanım var. Ve çoğu çocuklu. Kadın hem evde hem işte aşırı yıpranıyor. Çocuğu söylemiyorum bile o hepten ayrı bi mevzu. Eşlerinin yardımcı olmamasından şikayetçi hep kadınlar. Yani ezilen yıpranan yükün çoğunu sırtlanan kadın oluyor. Ben şu zamana kadar karım çalışıyo deyip her işi yarı yarıya paylaşan bi kocaya hiç denk gelmedim bu platform da dahil..
Varlik icinde yokluk diyosuun:) ya bilemiyorum konusuyoruz fikirlerimizi paylasiyoruz. Gecen sordum esler arasinda borc almak sence ne kadar etik diye oyle sey mi olur o zaman o evlilik degildir dedi. Esim benden bu durumla ilgili cekinecekse üzülürüm dedi. Ama erkeklere karşı bi guvensizligim var hepsi köprüyü gecene kadar. Sevgililik döneminde herkes boyle diyor ama ayni cati altinda her sey degisiyor. Bu evlilik işi kumar gibi bi seyÖyle bir tanıdığım da var. Adam çok Zengin kız çalışıyor. Adam kızın parasına hiç dokunmuyor gerçekten çok varlıklı fakat her ay kızın parasını alıp kendi banka hesabına yatırıyor. Varlık yokluk çok da fark etmiyor sanırım, paragöz insan her türlü sorun. Ki böyle bir insandan olur da işten ayrılırsam para isteyemezdim sanırım
Laf soyleme huyu var aslinda ama ben daha onu gormedim ya. Girtlagina düşkündür kusursuz olsun isterim diyo du bana ama gecen yaptığım sıfır tuzsuz pilavi lok lok yiyip eline saglik güzel olmus dedi:)Aman dikkat titiz erkekler bol bol eleştirir titiz ol der genelde ama kendileri sadece kendi hijyenleri ile ilgilidirler:))) yani tuvaleti yine titiz erkegin karısı fırçalar günün sonunda :)))
Şaka bi yana tanıyan sizsiniz inşallah hayırlısı olsun sizin için..
İçinin ısınması önemli. Kanın kaynamıyorsa karşındaki en iyi insan olsa da boş. Birde erkeklerin sözlerine güvenmemek gerekiyor. En seveninin bile. Söyledikleriyle yaptıkları çok Farklı oluyor genelde.Varlik icinde yokluk diyosuun:) ya bilemiyorum konusuyoruz fikirlerimizi paylasiyoruz. Gecen sordum esler arasinda borc almak sence ne kadar etik diye oyle sey mi olur o zaman o evlilik degildir dedi. Esim benden bu durumla ilgili cekinecekse üzülürüm dedi. Ama erkeklere karşı bi guvensizligim var hepsi köprüyü gecene kadar. Sevgililik döneminde herkes boyle diyor ama ayni cati altinda her sey degisiyor. Bu evlilik işi kumar gibi bi sey
hayatın müşterek olduğuna katılıyorum fakat bu müştereklik sadece para getirmekle olmuyor. yemek yapmak, temizlik, ütü, alışveriş, bulaşık, çamaşır vs.... bu konularda da müşterek bunun bilincindedir umarım. Açıkçası beni rahatsız etti bu tutumu. üstelik tolerans gösterilebilir nedir ya ne olarak tolerans göstericekmiş iş vereniniz mi sizin bu... gerçekten rahatsız oldum. bir kadın evet çalışmalı,hayatta ne olacağı belli olmadığı için çalışmalı,kimseye muhtaç olmaması için çalışmalı kocası istiyor diye değil.Kızlar merhaba iyi akşamlar
Hayatımda birisi var, suanlik iyi gidiyor iliskiyi oturtmaya çalışıyoruz ağır ve sağlam gidiyor diyebilirim.
Ikimizde isinde gücünde insanlarız.
Geçen evlilik ile ilgili muhabbet açıldı. Ona göre kadin da çalışmalıymış o istemezmis evde oturan kadın hayat müşterek çalışsın parasını kazansın diye bahsetti. Bende böyle oldugunu düşünüyorum fakat bir erkegin direkt boyle dile getirmesi beni acayip rahatsiz ediyor ki bu rahatsizligimida dile getirdim. Ben biraz sert çıkışınca geri yaptı. Aksi bi durum oldugunda ya da çocuk oldugunda tabiki de tolerans gösterilir ama bunlarin haricinde ev hanımı benim tercihim değil dedi. Benimde ister istemez aklımda evde otursam demek ki benle birlikte olmayacakmis dedim. Direkt üstüme alinmadim kendi uzerimden konuşmadım. Yani kendi kendime gelin guvey olmak istemedim açıkçası.
Dert edindigim nokta eski iliskilerimde cok mutsuz oldum hep kirildim. Artik yoğurdu ufleyerek yiyorum. Suan görüştüğüm kişi bu dusunceleriyle ilgili tehlike yaratır mı bana ? Tekrar tekrar dusunmem gereken noktalar var mi ? Yorumlarinizi bekliyorum. Tişkürler:)
Esimin maddi durumu iyi olsa ben kendime is kurarim be yine isimin basinda olurum:))) bende ciftlerin calismasindan yanayım, hatta takıldım gecen biz çalışalım gezelim cocuklara analarimiz bakar diyeBana erkek arkadasim boyle diyecek calisasim varsa da calismam
Saka bi yana ama ben calismiyorum, calisacaktim saglik problemlerim cikti bir sure daha evdeyim. Ama tek maas cok zor. Maddi durumu iyi olan insanda evde napacak aksama kadar? Filmlerdeki gibi toplanti kokteyl bescayindan ibaret olmucak yasantimiz :)
ne güzel babanız hakkaniyetli bi adammış. Ama ne yazık ki erkeklerin çoğu böyle değil. Çok şirkette çalıştım. Kamuda da çalıştım hepsinin ayrı problemi var. Özel sektörde özellikle tırnaklarımı çıkara çıkara hakkımı alırdım. O maaşı zamanında aldığım çok nadir olmuştur. Hatta bi yerle avukatlık olmuştuk.Yapan var ama az. Benim babam yapar mesela ama babamin tek maasi yetse annem calismazdi. Is yerleri tatil köyü gibi snlatiliyor ama sinir stress ediyor bir cok insani. Kac kisi huzurlu calisiyor yani. Sabahin korunde cik aksam gel ayri birsey.
Tolerans gosterebilir demedi aslinda ben orda lafi yuvarlamaya calistim uzun uzun yazmamak için. Onun dedigine göre her kadinin isteyecegi erkek tipi dusuncesi her sey ortak. Zaten tek yaşıyor bi sorumlulugu var kendi capinda ev temizligi yemegi vs. Yani bunları kendine asilamis ama evlenince nasilsa babing var ben yatam o yapsın kafasına girmeyeceği ne malum ? O yüzden bu konuda aynı eve girmeden kesin bir sey denmiyor.hayatın müşterek olduğuna katılıyorum fakat bu müştereklik sadece para getirmekle olmuyor. yemek yapmak, temizlik, ütü, alışveriş, bulaşık, çamaşır vs.... bu konularda da müşterek bunun bilincindedir umarım. Açıkçası beni rahatsız etti bu tutumu. üstelik tolerans gösterilebilir nedir ya ne olarak tolerans göstericekmiş iş vereniniz mi sizin bu... gerçekten rahatsız oldum. bir kadın evet çalışmalı,hayatta ne olacağı belli olmadığı için çalışmalı,kimseye muhtaç olmaması için çalışmalı kocası istiyor diye değil.
Laf soyleme huyu var aslinda ama ben daha onu gormedim ya. Girtlagina düşkündür kusursuz olsun isterim diyo du bana ama gecen yaptığım sıfır tuzsuz pilavi lok lok yiyip eline saglik güzel olmus dedi:)
Aman hiç hoşlanmadığım erkek tipi. Cimri erkeğin bir başka versiyonu. Disci bir tanıdığım zengin bir adamla evlendi çocuğu oldu. 6 aylıkken diyormuş ki yeter ise git artık. Ben asalak gibi evde oturan kadından hiç hazzetmem diyormuş bebekli kadıncağıza. Böyleleri orda burda atıp tutar, ben çalışan kadın alıcam maaşını yiyicem diye. Daha ilişkinin başında bunu söyleyen erkekten çok hayır umma derim. Karısını ailesi olarak benimsemeyen biri. İnsan annesine babasına kardesine gidin çalışın size ben mi bakicam gibi vicdansız bir söz nasıl söyleyemezse eşine de söyleyemez! Çalışır çalışmaz bu kadının bileceği iştir. Birinin sizle mesleğiniz ve maaşınız var diye evlenmesine razı misiniz? Aşkı sevgiyi hak etmiyor musunuz?Kızlar merhaba iyi akşamlar
Hayatımda birisi var, suanlik iyi gidiyor iliskiyi oturtmaya çalışıyoruz ağır ve sağlam gidiyor diyebilirim.
Ikimizde isinde gücünde insanlarız.
Geçen evlilik ile ilgili muhabbet açıldı. Ona göre kadin da çalışmalıymış o istemezmis evde oturan kadın hayat müşterek çalışsın parasını kazansın diye bahsetti. Bende böyle oldugunu düşünüyorum fakat bir erkegin direkt boyle dile getirmesi beni acayip rahatsiz ediyor ki bu rahatsizligimida dile getirdim. Ben biraz sert çıkışınca geri yaptı. Aksi bi durum oldugunda ya da çocuk oldugunda tabiki de tolerans gösterilir ama bunlarin haricinde ev hanımı benim tercihim değil dedi. Benimde ister istemez aklımda evde otursam demek ki benle birlikte olmayacakmis dedim. Direkt üstüme alinmadim kendi uzerimden konuşmadım. Yani kendi kendime gelin guvey olmak istemedim açıkçası.
Dert edindigim nokta eski iliskilerimde cok mutsuz oldum hep kirildim. Artik yoğurdu ufleyerek yiyorum. Suan görüştüğüm kişi bu dusunceleriyle ilgili tehlike yaratır mı bana ? Tekrar tekrar dusunmem gereken noktalar var mi ? Yorumlarinizi bekliyorum. Tişkürler:)
Issiz kaldığım dönem hic sosyal degildim ben, parasizliktan ötürü birde gelecek kaygisi felan derken depresyon modundaydim. Calisinca daha farkli oluyor sanki ya. Tabi ben bekar olduğum icin pek fazla ev sorumlulugum yok. Cokta evlilik hayatında kendimi parçalayabilcek kafa yapisinda degilim. Olduğu kadar olmadigi kader.Çalışan kadın olsun ki aktif sosyal olsun kısmını kaç erkek kastediyor bilemiyorum.. Ev hanımı iken sosyal hayatım vardı hobilerim.. sinema tiyatro sergi kaçırmazdım.. şimdi sabah bembeyaz surat ise koşuyorum hergun aynı insanlarla aynı muhabbeti yapıp akşam yorgun argin yemek derdine düşüyorum.. ben evde iken daha huzurlu rahattık manevi olarak.. çalışmam ise maddi rahatlık..
ne güzel babanız hakkaniyetli bi adammış. Ama ne yazık ki erkeklerin çoğu böyle değil. Çok şirkette çalıştım. Kamuda da çalıştım hepsinin ayrı problemi var. Özel sektörde özellikle tırnaklarımı çıkara çıkara hakkımı alırdım. O maaşı zamanında aldığım çok nadir olmuştur. Hatta bi yerle avukatlık olmuştuk.
Kamuda ast üst sorunu var. Sankş devlet başkanı gibi bi kasılmalar her şeye bi maydanoz olma çabaları v.s.
Asılmaları söylemiyorum bile erkek ırkından tiksinir hale gelmiştim. Hele o evli erkeklerin yılışıklıkları.. Kadın iş verenlerin kuskançlıkları.. Nefret etmiştim iş hayatından. Öyle tv dizilerindeki gibi olmuyo hayat ne yazık ki..
Aska cok inanmıyorum. Benim icin sevgi ve de merhamet çok önemli. Bende bu iliskiye baslarken sosyal statüsünden dolayı başladım kendini geliştirmiş hayatimda ki bazi konulari yonlendirebiliyo fikir alabildigim bir çok farkli nokta var. Bunlarin tam zitti olsaydi etkilenebilecegim bir insan olmazdı zaten. Benim sevgi ve asktan anladığım noktalar cok farklı. Ya sen ne yapmak istiyosan onu yap deyipte cok zit bir insanlada birliktelik surdurebilecegimi cok düşünmüyorum.Aman hiç hoşlanmadığım erkek tipi. Cimri erkeğin bir başka versiyonu. Disci bir tanıdığım zengin bir adamla evlendi çocuğu oldu. 6 aylıkken diyormuş ki yeter ise git artık. Ben asalak gibi evde oturan kadından hiç hazzetmem diyormuş bebekli kadıncağıza. Böyleleri orda burda atıp tutar, ben çalışan kadın alıcam maaşını yiyicem diye. Daha ilişkinin başında bunu söyleyen erkekten çok hayır umma derim. Karısını ailesi olarak benimsemeyen biri. İnsan annesine babasına kardesine gidin çalışın size ben mi bakicam gibi vicdansız bir söz nasıl söyleyemezse eşine de söyleyemez! Çalışır çalışmaz bu kadının bileceği iştir. Birinin sizle mesleğiniz ve maaşınız var diye evlenmesine razı misiniz? Aşkı sevgiyi hak etmiyor musunuz?
Issiz kaldığım dönem hic sosyal degildim ben, parasizliktan ötürü birde gelecek kaygisi felan derken depresyon modundaydim. Calisinca daha farkli oluyor sanki ya. Tabi ben bekar olduğum icin pek fazla ev sorumlulugum yok. Cokta evlilik hayatında kendimi parçalayabilcek kafa yapisinda degilim. Olduğu kadar olmadigi kader.