O kadar banal ve komik ki yorumlarınız bunlar hep böyle yetiştirilmemekten üzülüyorum aslında , islamiyet yaşanmıyor ki hiç her şey oraya çıkıyor yine, erkek çalışıp eve para getirmekle yükümlü kadın ise ev işlerinden sorumlu bu böyledir, kadının fıtratı yapısı dahi farklı daha güçsüz olduğu için ev işleri onu ancak paklıyor, Allah her şeyi kararında belirlemiş, erkekler yorgun geliyor ama kadınlar gibi güçsüz değil ona göre o normal bir zahmet gelince de evinde huzur bulmalı yemeği, güler yüzü, temizliği eksik olmamalı bunlar huzur aslında diğer türlü bir huzur göremiyorum ben kadın diyor param var niye çekeyim ben bu adamı diyor evlilik boşanma üzerine kurulmuyor, fedakarlık istiyor herkes rollerini bilse hatta değişmeseydi bugün bu boşanmalar olmazdı.
madem komik geldi seni arabistan'a alalım. orada kadınlara o kadar fazla hak veriliyor ki, mutlu mesut yaşarsın.
araba kullanamazsın. bir de yanında erkek olmadan bakkala bile gidemezsin falan ama olsun. rahat edersin :)
şuna bak,
eee param var niye çekeyim bu adamı demesi neden zoruna gitti?
elin herifinin höt zötüne, şiddetine, sadakatsizliğine katlanması mı hoşuna giderdi?
fıtratsa mesele biz daha güçlüyüz.
neden kadını sürekli zayıf, narin gösterme derdinde bu toplum?
yurtdışında inşaatta çalışan kadın bile gördüm ama burada kalkmış neler diyor?
sadece doğum bile erkeklerin dayanamayacağı kadar acı verir kadına ama dayanır yine de. o yüzden öyle saçma öğretilerle evlilikleri baltalama yoluna gitmeyin.
huzur, güleryüz bunları kadın erkek herkes ister.
sadece erkeğin çalıştığı evliliklerde herkes çok mutlu ve huzurlu mu?
boşanmaların artması erkek kaynaklıdır çokca.
baş sebep de şiddet ve sadakatsizlik.
şimdi kadının cebinde para var. çekmiyor bu dertleri. iyi de yapıyor.
bazı yobazların zoruna gidiyor tabii.
eşime düzgün davranayım, gönlünü hoş edeyim yok ille de sıkıntı verecek.
ondan sonra kadın mahkemeye gidince neden gitti?
gitmeyip ne yapacaktı?
evlilik fedakarlık ister de aldatan adamı ne yapacak kadın?
kocacağım başka kadına gidebilir ama fazla abartmasın mı diyeceğiz?
biz de arada başka erkeğe gidelim madem fedakarlık istiyor?
bakalım neler oluyor o zaman...
eğer senin dediğin gibi yaşamda mutluluk olsaydı müslüman kadınlar kafir ülkelere kaçmak istemezdi. o yüzden boş edebiyatı bırakın hayatın gerçeklerine bakın.