Evlenince günlük bakım nasıl sağlanıyor.

bayansakar

Seyirlik değil ömürlük <3
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
130
6
11
Kırıkkale
Kızlar ben tüm gün evde bol pijamalarla oturup saçı başı dağınık bıyıklı bıyıklı gezen, sadece dışarı çıkacağı zaman süslenen biriyim. Düzenli olarak banyo yaparm, temizliğime çok dikkat ederim ama nasıl desem biraz uyuşuk, bakımsız bir kızım. Sizde mi evlenmeden önce böyleydiniz evlenince insan tabii ki daha dikkat eder sonuçta hergün sevdiğin adamla karşı karşıyasın. Ama merak ettiğim şu bakımınızı nasıl yapıyorsunuz, evde neyle geziyorsunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:)biyikli biyikli geziyorsun ha cok guldum yaaaa Allah iyiligini versin
Canim ben evlenmeden once nasilsam simdi de ayniyim degisen birsey yok yani kendime saygi duyuyorum kendimi seviyorum bu nedenle de iyi bakmaya calisiyorum
Asla pijamayla gezmem evde esofman giymem normal etek sort elbise vs giyerim yazin
Kisin da pantolon tisort
Yatakta hep seksi gecelikler falan giyerim her gece bir taneguzel bir arsivim vardir bu konuda masallah
Her gun dus alirim kremlerimi surerim parfum surerim giyinir kusanir otururum
Ben hep boyleydim ama evlenince olmadi yani tatlim

Bekarkende evliykende asla pijamalarla gezmedim. Tayt ,tişört , elbise giyerim evde.
İşe ilk önce pijamari cikartmakla başla. Evde bütün gün pijama senide kötü etkileyebilir canm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şu anda aynı moddayım ve evliyim. Bıyıklı bıyıklı geziyorum :) eşim dalga geçiyor hatta 10 bin bakımına girmiyor musun diye :)
Bebekten önce daha iyiydim. Bebek olunca biraz da kilo alınca saldım açıkçası. Toparlanmaya çalışıyorum. Benim de ilk işim artık yataktan kalkınca pijamaları çıkarmak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maaşallah maaşallah . Ben şimdiden hafif hafif başlayım o zaman yoksa annemin dediği gibi beni alan 2 gün sonra geri getirir.

Evet kötü etkiliyor valla insanın üstüne bir halsizlik , uyuşukluk düşüyor o pijamalar yüzünden Hemen şimdi gidip çıkartıyor ve cicili bicili taytlarımdan , tişörtlerimden birini giyip geliyorum ( elbise giymeyi pek beceremeyenlerdenim de ) :26:

Ahahah ruh ikizimi buldum şu an . Bende az önce çıkardım geldim valla . Sende yine bebek var bir sebebin var ben tüm gün evde oturuyorum nasıl olsa raporluyum diye

kendimi bildim bileli evde pijama/eşofmanla otururum.

evlilikte de tek değişim kışın yine aynı ama yazın çok daha rahat ve açık şeyler giyiyor olmam. şort askılı pijama falan.

kapı çalmadığı ve dışarı çıkmadığımız sürece evde ya pijama ya çamaşırlarla yaşıyoruz. halimizden de gayet memnunuz.

bir de şu fantazi gecelikler hangi aşamada giyiliyor anlamış değilim. neyse...

Tuy sorunum cok yok ama zaten duzenli agdaya gidiyorum. Evlenincede devam etti.

Dogal olarak evin icinde makyaj yapmiyorum ama bazen ruh halima gore erken geldigimde suslenip kapi actigim olmuyo degil. Onun harici zaten duzenli duslarin araligi azalacak daha cok gireceksin yeni evliyken malum...
Evde ev elbiseleri mini sortlar askili tisortler falan giyiyorum ben hem rahat hem paspalliktan kurtariyo.

Sabah ise giderken makyaj yapip aksam yatarken cikarirdim yeniyken. Simdi eve adim attigim an cikariyorum. Aliskanliklar rahatlatiyi insani. Kocam makyajsiz daha guzelsin bile diyo. Yalan ama siritasi geliyo insanin.
Dislerini fircala yuzunu nemlendir sortlar etekler ev elbiseleri giy duzenli dus al agdaya duzenli git. Baska sey lazim degil.

ahahah o gecelik bölümünü bende anlamadım zaten annem çeyiz çeyiz diye bir sürü aldı doldurdu sandığımı ama birini bile giymem ben onların Demek ki evlenince de değişmiyormuş alışkanlıklar ne yapcam ben yaa

Hiçbiri sorun değil zaten 2 günde bir duş alan bir kızım , diş , krem temizliğini de es geçmem asla . Ama şu ağda ve kıyafet işi öldürüyor işte beni neyse yavaş yavaş onlara da alışmaya başlayım artık 1 yıl sonraya ancak alışırım zaten

Son düzenleme:
esofmansız rahat edememkı ben evın ıcınde senı cok ıyı anlıyorum

bbizimki çok kıskanç evde süslenince hemen niye süslendin gibisinden bakınıyor. o gün ruj sürdüm niye sürdün falan fişman. :)
biz çok rahatız evde ooohhh geniş eşimde öyle o benim evde paspal halimi seviyor. :) zaten dışarıya çıkarken çok iyi süslenirim ama evde salıyorum bende .
hiç seksi iç çamaşırımda yok gerek yok diye düşünüyorum giydiğiyle çıktığı bir oluyor

Evimde rahat giyinemeyeceğim de nerede giyineceğim? Mantığında olan biriyim ben. Evlendikten sonra bende değişen bir şey olmadı tarz konusunda, ha ama yeni şeyler aldım orası başka. Siz de öyle yapabilirsiniz, tayt bence en büyük kurtarıcı :) Yaz için de şort alırsınız. Bu arada siz sanıyor musunuz ki eşiniz her daim iki dirhem bir çekirdek olacak? Muhtemelen yazın sadece boxerla evde dolaşan birinin yanında Bihterimsi bir giyim tarzı sırıtabilir :) Rahat olun bence, vücut bakımınıza dikkat edin yeter

Ben esofmanda gitsem dizi cikmis uyumsuz şeyler giymiuorum evli değilim ama aileme karsida salas değilim ve evde annem varken sadece biraz daha acil giyinirim tabi

ahahah o iç çamaşırı kısmını zaten hiç yapamam ben annane sütyenlerimle mutluyum :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…